Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozek

    nagyúr

    válasz xSide #15251 üzenetére

    Az Intel miatt azért lehetnek problémák, amennyiben a fejlesztő ARM-re optimalizálta a programot. Ott vannak például a videólejátszók, amik az ARMv7-ben található NEON és VFP3 megoldásokat támogatják. Persze nem próbáltam ezeket Intel-es gépen, szóval lehet, hogy megfelelően futnak ott is.
    A fagyásos témához meg annyi, hogy az Xperia V is megfagyott párszor, de mindig ugyanattól az alkalmazástól (Camera for Smallapp) és csak akkor, ha minimalizálni akartam a képernyő jobb szélén.

    (#15305) pepe091: Amikor legutóbb próbáltam, akkor az ID3 Tag-ekben még nem tetszettek neki az ékezetes karakterek, akárhogy állítottam a kódolást. Szóval nálam felejtős.

    (#15309) LonGleY Hát, én is próbáltam a PlayerPro-t is, de a PowerAMP szerintem jobban szól. Persze ez nagyban függ attól is, ki milyen fülessel használja. Na meg van külön vezérlő SmartWatch-hoz, szóval ez is egy plusz pont. Bár most a gyári Sony Walkman alkalmazás is egész jó. :)

    (#15329) half333: Én ezt használtam anno a ZTE Blade-en, mivel az eléggé halk volt: [link]. A későbbi telefonjaim (Xperia neo és most Xperia V) már hozták az elvárt hangerőt. :)

    (#15340) jános: Van pár. Én a Runtastic Pedometer-t raktam fel, de a Sony saját Walkmate alkalmazása is jónak tűnik. Bár az lehet, hogy csak Sony telefonnal kompatibilis. Egyébként ha rákeresel a Pedometer-re a Play-en, találsz párat. Kipróbálod őket és amelyik megfelel, azt használod. :)

    (#15377) nggabi: Az Xperia neo hardvere is elég volt a Screencast-nak, bár néha kicsit megakadt. Ezen a YouTube videón is azt használtam.

Új hozzászólás Aktív témák