Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Én még múltkor akciósan vettem meg a PowerAMP-ot, előtte használtam PlayerPro-t.
(#15438) LonGleY: Aki még hallgat MP3-at, az meg is érdemli. Bár én se FLAC-et használok, de a 192 kbps-es AAC már eléggé jó. Főleg egy 192-es MP3-hoz képest.
(#15441) Narxis: Volt, amelyik lejátszónál annyira erős volt a basszus, hogy az már nekem is sok volt.
-
Narxis
nagyúr
Én nem is értem, hogy miért istenítik ezt a PlayerPro-t. A többi népszerű zenelejátszó is tudja azt amit ez, nem azt mondom, hogy rossz de miért kimagasló? A PowerAMP-nál több beállítás van amivel a hangzás is teljesen fülre szabható, pl. ha valaki halknak érzi akkor hangosíthat rajta a telefon adta értékeken is túl. Az EQ adta különbségeket pedig a botfülűek is érzik, ugyanúgy mint a zenei stílusok a hangzás is egyéni megítélés kérdése, nincs általános recept mert az emberi fül nem olyan kifinomult és ehhez jön az ízlés kérdése ami mindenkinél más.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Dottore
addikt
Egyik sem szólhat jobban elvileg. Másnak az effektek miatt hallod, de ha ki lenne kapcsolva mindegyiken, nem tapasztalhatnál eltérést.
LonGleY
Nagyon mesterkéltek. Bár ki mit szeret. Én a nyers analitikus hangot ami olyan mint amilyen. Na a Cowonok nem ilyenek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASRock X570 Taichi Razer Edition + R7 5800x + DDR4 3600 32Gb
- Marantz SR7013 (11.2) Atmos, Auro3D, 4K, HDR, Wifi, eARC, Tidal
- Philips 109E5 19" CRT monitor tökéletes működéssel
- Xbox Classic nagyon sok telepített játékkal 2Tb HDD újszerű állapotban
- Új állapotú Logitech MK270 olasz wireless billentyűzet egér combo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest