- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
MikeWazowski #119399 üzenetére
Naptár app csak akkor tudja kezelni különböző app adatait, ha erre különböző app engedélyt ad rá.
E nélkül hogyan várható el tőle adatok hiányában. -
darvinya
titán
válasz
MikeWazowski #119391 üzenetére
De ha 1 fiókba fel veszed, azt másik fiók nem tudja csak úgy beimportálni.
Én Gmail app-ot használom Exchange kezelőnek, és naptár is megjelenik.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #119396 üzenetére
Régen megvettem a digical naptárat, most azt kipróbáltam de az se mutatja az exchange eseményeket. Sőt még a yahoo-sat se.
-
válasz
MikeWazowski #119391 üzenetére
Akkor pedig nem fogod tudni megoldani szerintem.
Mert nem kerül bele a rendszerbe az outlookos naptár.
Mondtam, hogy cseréld le az Outlookot. -
válasz
MikeWazowski #119388 üzenetére
Most nézem!
A Google Naptárban nálam be lehet pipálni, melyik naptárakat mutassa. Itt neked be van pipálva az Exchange is? -
darvinya
titán
válasz
MikeWazowski #119388 üzenetére
Ha Exchange naptárba veszed fel, az minek kell Google Naptárba szinkronizálodjon?
Két külön naptár.Az más, hogy Naptár app Widget -ben mind két helyről megjeleníti eseményeket.
-
válasz
MikeWazowski #119386 üzenetére
Nem tudom, mit csinálsz másként, mint én, de beírtam egy emlékeztetőt Outlookon belül, majd pár perc múlva megjelent a Google Naptárban is.
Lehet, a Nine kevert be, de valahogy mégis anélkül sikerült megoldanom, mert abba nem léptem be az emlékeztető felvitele után. -
válasz
MikeWazowski #119356 üzenetére
Én a Nine mailt használom az Exchange leveleim kezelésére.
Az megjeleníti az Exchange eseményeit a Google naptárban. -
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #118704 üzenetére
Azt nem tudom. Mindenkinek mások az elvárásai. A reklámokat nem csípem, meg a vacak kezelőfelületet. Nekem az a lényeg, hogy reklám nélkül át tudja adni a lejátszást egy normális lejátszónak. Használtam TubeMate -et, meg Newpipe -ot. Mindkettő megfelelt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #118662 üzenetére
Böngészőben a Chrome-mal megy, alkalmazásba meg csak Oreo-tól. Persze mivel neked az van a telefonodon, így simán be tudsz vele lépni.
(#118664) Kékes525: Évek óta a SafeInCloud-ot használom, sose törte még fel senki se, pedig abban tárolom a bankoláshoz szükséges adatokat is. A telefonon titkosít, aztán már csak a titkosított fájlt tölti fel oda, ahová szeretnéd (én GDrive-ot használok, de van Dropbox lehetőség is). Az eszközök közötti szinkronizáláshoz erre azért szükség van, de ha csak telefonon használod, akkor elég az offline megoldás is.
-
tonyrulez
őstag
válasz
MikeWazowski #118656 üzenetére
"Én minden jelszavam fejből tudom, pedig nem ugyan azok."
Nekem perpill. 246 oldalhoz van elmentett jelszó, mindegyik más. Ezt azért nem jegyezném meg fejben
-
válasz
MikeWazowski #118662 üzenetére
Igen, főleg mert keresztplatformos, tehát PC-n és android-on is fut egyszerre. A prémium funkció egyik lehetősége, hogy össze is szinkronizálja őket.
-
válasz
Egy nagyon erős jelszavat kell megjegyeznem. Ezzel vagy ujjlenyomattal bejelentkezem a konténerbe és onnan meg mindenhova be tudok jelentkezni jelszópötyögés nélkül. Mindenhova minimum 12 karakteres a jelszavam, krix-karx space, betű szám stb... Így lehet próbálkozni.
Házi NAS-on és Microsoft felhőben van a konténer bármikor elérem.
A másik, rengeteg regem van, néha azt se tudom milyen felhasználó nevem van, mert sokszor foglalt, vagy mást kell használnom, erre sem kell figyelnem.
Ez hitéleti dolog, valakinek ez szimpatikus, valaki tűzzel vassal ellen van.(#118659) Kékes525
Mert egy sima jelszó felhasználópárost nehezebb feltörni? Csak kérdem.Nem olvastam rendesen végig
Bankot én sem, az fejben van.(#118658) ollie
Így van, nekem kb 200 tétel van benne, és sztem ez bőven középkategória.
-
válasz
Igen, bármikor meg tudod nézni, meg van ezeknek browser beépülő moduljuk, amivel automatikusan tudnak beírni jelszavakat. Annak meg örülök, hogy fejből ismered minden jelszavad, de ha már van 100 különböző, akkor nehéz mindet fejben tartani, főleg akkor, ha valamit mondjuk csak évente egyszer használsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #118160 üzenetére
"El kell felejteni a gmail app-ot. Számomra az első appok egyik amit tiltok."
Ez aztán tényleg segítség volt. És ha ő a Gmail appban lévő problémát akarja megoldani, alternatíva nélkül? Más telefonos problémára meg azt írod, hogy dobja ki a telefont?
-
kutga
félisten
válasz
MikeWazowski #118160 üzenetére
Szvsz zárjuk rövidre. Kipróbálom outlookkal is, hátha azzal működik.
-
kuksa90
őstag
válasz
MikeWazowski #118153 üzenetére
Ne kivánd, hogy mindenki, aki a gyári gmail appot használja, az írjon, mert a topicgazda tökönböki magát...
-
atike
nagyúr
válasz
MikeWazowski #118155 üzenetére
Extra levelezőprogramot használunk igen -a céges levelezésre, az egyéb levelezésre. Van egy jó pár ismerős és kolléga okostelefonon de egy sincs köztük aki ne a gyári gmailt használná az androidos eszközén a saját (google / gmail) fiókjára.
Na meg az Outlookot választani azért, mert a Gmailel szinkronizálási gondok vannak... Epic...
Nyilván nem tudhatom, hogy pontosan mi, miért és hogyan történt a telódon szóval nem támadásnak szántam. Azt tudom, hogy a szinkronizálási problémák amik voltak azok rendszerszinten voltak problémák (amikről én olvastam) nem az app hibájából. Ellenben Outlook terén vannak érdekességek - főleg imap mappák kapcsán...
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #118153 üzenetére
Mi üzemeltetjük magát az exchange szervert admin szinten saját virtualizált szerveren, szerinted mekkora user error van benne?
Ezért kár egy valami ellen kaszát egyenesíteni, mert ami nálad jó, az másnál nem és fordítva, plusz bejön egy harmadik ami csak miui barát sőt egy negyedik ami csak emuin megy jobban az eltérő memóriakezelés miatt pl.Ez lett volna a mondandó lényege, hogy szubjektív vélemény alapján kár kardoskodni valami mellett/ellen.
-
kmarci25
veterán
válasz
MikeWazowski #118146 üzenetére
Az outlook megőrjít a saját kb kikapcsolhatatlan szűrésével. Mindent megszűr, én meg 2 nappal később találom meg a leveleimet.
-
kutga
félisten
válasz
Ezt leszámítva jól működik. Lehet inkább valami hálózati gond lesz és nem az app maga.
-
beg
veterán
válasz
Neked felejtős, másnak hiba nélkül működik. Miért kellene ezért mindenkinek elfelejteni?
Outlook meg nálam vacak, mert nem hajlandó a céges exch. levelezést normálisan kezelni. -
atike
nagyúr
válasz
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #117993 üzenetére
De, az nem normális dolog, hogy a GPSZ -től merül egy teló, mint a Titanic.
-
Krill77
őstag
válasz
MikeWazowski #117993 üzenetére
1 : nem az enyém. 2 inkabb maradtál volna csöndben, minthogy oszd az észt.
-
Krill77
őstag
válasz
MikeWazowski #117988 üzenetére
Ez de kedves es részletező is egyben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #117945 üzenetére
Azzal az a baj, hogy nem sok program támogatja. A VLC-nél megy például, de az nem a szokásos megoldást használja. Az a lényeg, hogy annál a programnál, amelyik támogatja, ha a Home gombra nyomsz, akkor kis ablakban ott marad a kijelzőn. Az iYTBP-nél (alternatív YouTube kliens) rendesen megy ez a funkció, a normál YouTube meg ugyebár ebben is korlátozott, elvileg a YouTube Red-del megy.
(#117949) w.miki: "Ténylegesen INGYENES Launcher-t ... Amiben még reklámok sincsenek..."
A fejlesztő meg csak nézegesse az üres tányért, mert nincs pénze ételre?Ha nem a program árából, akkor a reklámokból van bevétele. Más lehetősége a pénzszerzésre esetleg a programba épített Támogatás gombbal lehetne, de ezt kevesen alkalmazzák, és mivel te ingyenest akarsz, te se fizetnél neki semmit.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
MikeWazowski #117904 üzenetére
Helló!
Itt egy tutorial (De a neten találsz még kismillió másikat): How to Enable Google Assistant on Any Android Smartphone (No Root)
Fontos! Minimum Android 6 kell hozzá!
Xiaomi Redmi Note 4 (4/64 GB) Android 7 MIUI 9 dev. 7.11.16 alatt tökéletesen megy!
Üdv.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #117929 üzenetére
Pedig attól még be kellene tudnod írni a nevet és a jelszót. Egyébként meg a Beállítások - Rendszer - Nyelvek és bevitel - Speciális - Automatikus kitöltést végző alkalmazás menüpontban ki tudod választani, hogy ne legyen ilyen.
Én konkrétan SafeInCloud-ot használok a jelszavak tárolására, azt is be lehet állítani neki.
-
HREH
senior tag
válasz
MikeWazowski #117331 üzenetére
Nem vettem meg, mert AdAway mindent blokkol, így nem látok reklámot az app-ban.
-
HREH
senior tag
válasz
MikeWazowski #117321 üzenetére
Nekem boost van, en nagyon szeretem, minden benne van, ami nekem kell, jól néz ki, gyors, könnyen használható
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #117326 üzenetére
[link]
Teljes alkalmazás, nem kell hozzá a hivatalos app. -
törölt tag
válasz
MikeWazowski #117321 üzenetére
A hivatalos Reddit alkalmazástól szinte bármi jobb. A boost ingyenes, a reklámok eltüntetéséért fizetsz. Én a slide-ot használom. Nyílt forráskódú, az f-droid-ról telepítve minden funkciót megkapsz amit a play storeon elérhető fizetős verzió tartalmaz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #117217 üzenetére
Nem, ezt a részt olvasta el:
"YouTube alternatíva: NewPipe vagy OGYouTube" -
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #117211 üzenetére
Gondolom elolvasta az összefoglalóban az ajánlott alternatívákat
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
MikeWazowski #117095 üzenetére
Kéne nekem egy program, amely:
a kontaktokat
a híváslistát
az SMS-eket
elmenti nekem egy fájlba az SD kártyára. Nem baj ha ingyenes. -
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #117026 üzenetére
Sztem nem lenne jó. Elindulna egy "ki, mit használ" hullám, ami nem tenne jót a topiknak. Csoportosítani is kéne, mert nem mindegy, hogy root, vagy nem root. Csomóhoz magyarázat is kéne, hogy miért, meg hogyan. Szóval, bonyolult. Fő csapásiránynak ott az összefoglaló. Az alapokhoz én is az ott ajánlottak valamelyikét használom. Ha valakinek spéci alkalmazás kell, akkor kérdez, és ha tudok, akkor szívesen segítek.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #117023 üzenetére
Nem szeretem a reklámokat az alkalmazásokban. Tudom, hogy lehetne trükközni, de inkább fizetek a fejlesztőnek a munkájáért.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #117013 üzenetére
Passz. Nekem a pro van. Az biztosan tudja. Nem szokott érdekelni, ha pár sör árát ki kell fizetnem egy programért. Pláne ilyen feltételekkel.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #116980 üzenetére
Tökéletesen működik, aktívan használom. Dual SIM -es telóban külön mérem a német kártyáét, és a flottás roamingot.
-
válasz
MikeWazowski #116980 üzenetére
Utolsó frissítés: 2017. szept. 23.
-
válasz
MikeWazowski #116955 üzenetére
Ja.
Kivéve, hogy a (legutóbbi próbámkor) a mappákat nem szinkronizálta, csak a bejövőt.
Én meg elég sok szabályt állítottam be, hogy a különböző levelek melyik mappába érkezzenek. -
polonic
félisten
válasz
MikeWazowski #116182 üzenetére
Igen, szinkronizálja. Leülsz gép elé, mondjuk az említett bevásárlólistát megírni online felületen vagy akár az asztali programban, aztán ott is van a telón is. Vagy fordítva.
Vagy ha megvan osztva az asszonnyal mondjuk, akkor ő nála is frissül. Pipálgatja a megvett dolgokat, az is frissül.
Van egy kis késlekedés a szinkronban de ennyi, pár mp.
-
válasz
MikeWazowski #116175 üzenetére
Hogyan lehet levédeni? Frissítettem, de nem találom miként lehet.
-
válasz
MikeWazowski #116175 üzenetére
A OneNote nem csak céges accounttal működik?
-
DS39
nagyúr
válasz
MikeWazowski #116052 üzenetére
Funkcionalitásban lehet hogy fejlődni fog, bár PC-n is csak egy Chrome rivális, a (jelenlegi még sok-sok kiegészítővel bővíthető) Firefox-ot csak sebességben veri, funkcionalitásban egyik sem.
Viszont nekem tetszett volna (korábban már olvastam a MS kezdeményezéséről), ha a saját megjelenítő motorjukat adaptálták androidra, és nem a chrome-ét használják. elképzelhető, hogy innentől bukják azt, hogy nagyon testreszabható legyen számukra.
-
Jakuu
őstag
válasz
MikeWazowski #116046 üzenetére
Microfos droidra? Thx, but no thx
-
DS39
nagyúr
válasz
MikeWazowski #116046 üzenetére
Chrome skin, semmi több.
Se ad-block, se text-reflow, se tényleges full screen. -
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #115953 üzenetére
A "jó" az relatív. A Chrome -hoz képest lehet jó.
Tréfát félretéve nekem csalódás volt ez a Samsung (vagy, én bénázok).
1.: Nem találtam a kilépés gombot. Hogy a francba kell bezárni?
2. Nem találom, hogy hol kell beállítani, hogy minden oldalt új lapon nyisson meg, hogy aztán a fülek között tudjak lépkedni.
3.: Ez a legkiábrándítóbb. Hogy a túróba lehet ezzel fórumozni? Megnyitom a PH fórumot, rábökök egy figyelt topikra, felnagyítom, hogy olvasni tudjam a hsz. -eket, és jobbra-balra tologatom, hogy el tudjam olvasni a szöveget. Halló! Hol marad a tördelés??? Ez, így totál fapad, használhatatlan. -
válasz
MikeWazowski #115953 üzenetére
A Chrome azóta nem is ment mióta fent van a Samsung béta. Pedig ilyenben vaskalapos vagyok.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #115948 üzenetére
Fenét jó. Csak sokan nem tudják, hogy milyen egy jó böngésző.
-
polonic
félisten
válasz
Nekem nagyon bejön. Igaz Samsung telón használom. Nagyon tetszik, hogy biometrikus azonosítással lehet belépni a weboldalakra.
Gyors is eléggé. Chromium alapokra épül. -
enginev3.0
félisten
válasz
Tud, egy gépes bővítmény segítségével
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #115620 üzenetére
Most csináltam egy új képet azt szinkronizálta, de továbbra is hármat akar és csak pörög... Hogy tudom megnezni hogy melyik három nincs szinkronizálva? Mert akkor azokat törlöm.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #115225 üzenetére
Szerintem is egy merénylet, de szerencsére kikapcsolható.
-
kory24
őstag
válasz
MikeWazowski #115172 üzenetére
Vagy alkalmazások és Google letiltása
-
kaciokos
őstag
válasz
MikeWazowski #115172 üzenetére
A saját beállításaiban. Kicsit mélyen van ugyan, de megtalálható, a Beállítások -> Értesítések útvonalon teljesen testre szabható, mivel zaklasson, és mivel ne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #115150 üzenetére
Megnéztem, de az F-Stop se nyitja meg. Ehhez konkrét TIFF megjelenítő alkalmazás kell.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #115150 üzenetére
A TIFF az képfájl, úgyhogy valamelyik képnézegetőt. Hogy melyik tudja megnyitni, azt most nem tudom, de mintha az F-Stop-pal én már nézegettem volna TIFF-et. Kipróbálom és 2 után megírom.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
MikeWazowski #115025 üzenetére
Ezeregy lett, maradhat?
Szívesen
-
Yofej75
aktív tag
válasz
MikeWazowski #115017 üzenetére
Hi!
A weboldalon és mobilalkalmazásban is be lehet állítani.
Beállítások > Értesítések > Előfizetések: Értesítést kérek ezen keresztül (legördülő lista)
Üdv:
Robi -
air
nagyúr
válasz
MikeWazowski #114865 üzenetére
Kérlek mutasd meg, hogy az Outlookban hol lehet egyedi értesítési hangot beállítani!
Lehet, hogy csak én vagyok a béna, de nálam nincs benne ilyen opció. -
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #114845 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyiben érinti a mobilt. Öt fiókkal, intenzíven használom Androidon a Gdrive -ot, de a kliensalkalmazást egyáltalán nem. Kipróbáltam, de csak szenvedtem vele. Solid Explorer -rel ugyanúgy elérem a fiókokat.
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #114845 üzenetére
Nem. Azért van offban mert én raktam át.
Engedd el légyszi. A tárhellyel szinkronizál a mobil app. PC verzióhoz semmi köze, de ezt már kitárgyaltuk. -
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #114843 üzenetére
De csak bekérdezted mi lesz új PC-re mikor kértem, hogy ne itt.
Nehéz lehetett ezt is értelmezni. -
mike1334
veterán
válasz
MikeWazowski #114366 üzenetére
Köszi!
-
t181
senior tag
válasz
MikeWazowski #114352 üzenetére
Neeem, nem kell hozzá. Ez az alkalmazás már bőven azelőtt fent volt, hogy a reddit kiadta volna a hivatalos alkalmazását.
-
t181
senior tag
válasz
MikeWazowski #114345 üzenetére
Amikor kijött egy nagy kupac semmi volt. Azóta lehet, hogy változott valami, mert annak idején biztos, hogy nem 4,6-os értékelése volt. Én azóta nem próbáltam, mert a Relay-jel mindig is abszolút elégedett voltam, nem éreztem szükségét váltásnak.
Ha ez sem jönne be, van még jó pár 3rd party megoldás, amik szerintem simán hozzák egy hivatalos app színvonalát. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #114344 üzenetére
És még hozzá szólni se tudok semmihez. Egyszer azt írja hogy törölték, máskor azt hogy túl gyorsan csinálom és próbáljam újra 9 perc múlva... Szivat a Reddit app vagy ennyire szar?
-
SharpSA
veterán
válasz
MikeWazowski #114290 üzenetére
Ez is szintén beállítás kérdése. Ha minden email letöltés be van állítva mellékletekkel együtt, akkor lazán lehet annyi, de csak egyszeri alkalommal (gondolom vannak bőven levelek a fiókodban vagy fiókjaidban). Ezt én wifin szoktam az első alkalommal elintézni, de a mellékletek csak kérésre töltődnek le. A push-t én meg kikapcsoltam, csak a 15 percenkénti szinkronizálás van beállítva.
-
bszg@
tag
válasz
MikeWazowski #114290 üzenetére
Ha már outlook, tényleg lehetetlen egy t-online.hu fiókot imapként felvenni.
A Telekom sem írásban sem személyesen, plusz két informatikus nem tudtak segíteni.
(Áthidaló megoldásként a Samsung saját levelező appjában beállítottam, csak jó lenne egy helyen, és windowsról érkezőként az outlookot preferálom.) -
lovi27
addikt
válasz
MikeWazowski #113906 üzenetére
Csak azt írtam le, ami nálam van. Vártam több frissítést, semmi változás. Ettől függetlenül adj neki egy esélyt! Nem biztos, hogy nálad is lesz gond.
-
lovi27
addikt
válasz
MikeWazowski #113894 üzenetére
Addig is amíg elkészül a leírás: Tutorial - Foldersync
Az első két percet felesleges nézni, csak időpocsékolás.Megvettem a Pro-t, de nem tudom használni, mert mióta a 7.1-es androidom van nem szinkronizál rendesen. Rendszeresen egy-két fájlt nem tud hibamentesen kiírni és kezdi újra. Nem tudom miért. Csak neki van baja, minden más program tökéletesen működik. Ezért a Google fiókomba száműztem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #113894 üzenetére
Egyelőre a routert nem érem el otthon, ami azt mutatja, hogy még mindig EOFF van. Sajnos én is a Nyugat-Dunántúlon élek, ahol a tegnap esti vihar kissé megtépázta a vezetékeket... De reméljük, hogy holnap már jó lesz.
-
Narxis
nagyúr
válasz
MikeWazowski #113889 üzenetére
Minek foldersync? Dropbox nem jó? Vagy Google Drive?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #113835 üzenetére
#113835 -re senki?
-
ksanc
őstag
válasz
MikeWazowski #113835 üzenetére
Üdv!
Mi a baj a Google Drive-al?
-
SharpSA
veterán
válasz
MikeWazowski #113825 üzenetére
Menti. Nézd meg a gmail-es, ott vannak külön címkén. Legalábbis korábban így volt.
-
tomy86
addikt
válasz
MikeWazowski #113176 üzenetére
Nem sima emlékeztető, ez egy jegyzetelő app. Ami nekem fontos belőle: jegyzetek kategorizálhatók, van pc-s kliens. De a legfőbb ok, amiért még nem találtam alternatívát, hogy a szöveg nagyon sokféleképpen és egyszerűen formázható. Egyébként évek óta az ingyenes verziót használom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
MikeWazowski #113176 üzenetére
Futott.
Már annyira nem fut, főleg az árai miatt. Én inkább azt láttam, hogy egyre többen keresnek más alternatívát helyette. -
válasz
MikeWazowski #112942 üzenetére
Nekem nem tetszett, mert nem kezelte jól a mappákat, így nincs tapasztalatom vele.
("Vicces", hogy egy Microsoft termék nem kezeli olyan jól a másik Microsoft terméket, mint egy külső app.
)
-
válasz
MikeWazowski #112940 üzenetére
Én a Nine Mailt használom egy Exchange fiókkal, nincs gond az események szinkronizálásával.
-
VeryByte
őstag
válasz
MikeWazowski #112872 üzenetére
Money Manager Ex? PC és Android verziója is van. Én szeretem.
Más:
Tud valaki olyan kipróbált applikációt, amivel egyszerűen (egy hölgynek is érthető módon, aki nem telefon guru) lehet zenéket letölteni, amit utána a strandon offline tud hallgatni? Alacsony költségvetésű (azaz ha lehet ingyenes) megoldás lenne a preferált.Előre is köszi!
-
válasz
MikeWazowski #112865 üzenetére
Pár hete én is ebben a cipőben voltam, végül lemondtam a Mobilos megoldásról, maradtam a már ismert Royal Cashflow-nál.
-
air
nagyúr
válasz
MikeWazowski #112857 üzenetére
E IQ-ban van.
-
válasz
MikeWazowski #112857 üzenetére
A Koinban van, az összefoglalósokat nem próbáltam, de szerintem nem halsz bele, ha kipróbálod egyiket, másikat.
-
válasz
MikeWazowski #112855 üzenetére
Összefoglaló?
Pénzügy, költségvetés:
Expense IQ
MoneyWiz 2
MonefyÉn kiegészíteném még a Koinnal.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
MikeWazowski #112808 üzenetére
Örülünk!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
MikeWazowski #112802 üzenetére
És még mindig jelzi az olvasatlan leveleket?
Nézd át, nem jelöltél-e valamit fontosnak (🌟) véletlenül az egyéb mappákban. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
MikeWazowski #112796 üzenetére
Néha csinál ilyet.
Gmail keresőbe írd be:
label:unread in:inbox
Ha mindenben akarsz keresni, akkor az inbox nem kell a végére. -
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #112349 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest