- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DM43
őstag
válasz
#79335424 #75153 üzenetére
Szia, néha be-benézek ide is ...
Miután Nextgen-t közelről még nem láttam, ezért sokat nem tudok róla mondani. Viszont azt kétlem, hogy nincs benne content mappa. Azt pedig biztos, hogy ki lehet rakni kártyára. Az izraeli is ilyen. De hétfőn minden ki fog derülni.
Bár én némileg szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban és maximálisan osztom Tigris barátom véleményét (amit állítólag kifejtett neked részletesen). -
vicze
félisten
válasz
#79335424 #74965 üzenetére
Na ezt majdnem elfejtettem.
4.2-n nem használtam, ott simán lehet, mivel még mindig "kísérleti" funkció. Kb. az a szint mikor odadobják a csontot, azt ne rágd.
Olyan Google-ös na...
4.4 és 5.0 között használtam viszonylag sokat, ott még nem volt gondom vele. Nagyon remélem, hogy 5.0-ban a Sony is engedélyezte, mert moci leszek a nyáron ha nem... -
llaszlo
veterán
válasz
#79335424 #74687 üzenetére
Most megnéztem a jogosultságokat és tényleg nincs jogosultságom a kártyára írni és amikor sima userként terminálban kiadom a df parancsot, akkor Permission denied hibát ír ki az USB meghajtónál.
A gyári fájlböngészővel sem lehet rá másolni csak olvasni.Próbáltam több OTG programot is, de egyikkel sem működött csak egyetlen egyszer. Viszont fogalmam sincs, hogy akkor miért volt jó.
Fent van az ES file explorer is.shell@cancro:/storage $ ls -la
dr-xr-xr-x root root 2015-04-13 22:30 emulated
lrwxrwxrwx root root 2015-04-13 22:30 sdcard0 -> /storage/emulated/legacy
d--------- system system 2015-04-13 22:30 udisk
drwx------ root root 2015-04-13 22:30 uicc0
drwxrwx--x root sdcard_r 1970-01-01 01:00 usbotgItt is érdekes, hogy 1970-es dátum van a kártyánál. Szóval valami tényleg nem stimmel a jogosultságokkal.
Hogyan lehetne orvosolni? Egyelőre nem találtam rá megoldást. -
vicze
félisten
válasz
#79335424 #74954 üzenetére
A verzió 4.0 felett igazából lényegtelen a verzió bármiről mehetsz bármire, mivel az appok normálisan települnek, és az app data visszaállítódik, ami elvileg ugye verzió független. (persze nem veszek mérget)
Nem rég jegyeztem meg, hogy ugye ott az adb app backup funkció és lényegében ez van automatizálva. Linken le van írva minden, amit az app a háttérben csinál.Eddig mentem 4.3-ról 5.0-ra, 4.4-ről 5.0-ra, illetve vissza is 4.4-ről 4.3-ra 1x, régebb óta nem használom. ROM-ok és ilyesmik kb. tök lényegtelenek, az említett korlátozásokat kivéve. Illetve vissza is 4.4-ről 4.3-ra 1x.
-
darvinya
titán
válasz
#79335424 #74859 üzenetére
Nem igazán, mivel így használom.
Felvetés volt, hogy gyárilag jó lenne, ha így működne.
Anno W8m 6.5-n úgy volt ahogy írtam, hogy az volt amit használtam.
Volt egy gomb, ami átváltott régen használ alk.ra.
Igaz ezt nem lehetet üríteni, de nem is használtam ezt, mert ez nem volt fontos.(#74857) Viktor0610
Hát nagyon nem erről volt szó, de mind1…
Nem ikon/widget van ilyenre, hanem mint egy értesítés lenne. -
darvinya
titán
válasz
#79335424 #74851 üzenetére
Én egyszerűbben megoldom.
Mikor előre láthatóan hosszabb időre leteszem a telot, gyári alk. váltóból kidobok mindent az All close button-nal.(#74849) Viktor0610
Ez most hogy jött ide?????
Amúgy OTG-n gyárilag van lehetőség ilyen értesítésekben, mintha gyors gomb lenne. -
David75
őstag
válasz
#79335424 #74825 üzenetére
Task changer-re vagy task switcher-re gondoltam nem igazán tudom, hogy melyik a neve. Az a cucc ami a futó alkalmazásokat mutatja és tudsz köztük vele váltani, illetve ki is lőheted őket vele. Flyme-on ez így néz ki.(az alsó feketés sáv) Na ilyenből kénehasonló kinézetü mint ami windows phone-on van. (Lásd:link)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#79335424 #74765 üzenetére
Mik vannak?!
Hát igen, nehéz harcolni ellenük az tény de eddig mindig volt kiskapu akár ugy hogy platformot váltottam. Szerencsére nem vagyok túl nagy poweruser de amugy tökéletesen egyetértek. G2 egyelore megfelel de hogy utana merre, nem tudom. pl ennél nagyobb már nem kellene es még sorolhatnám
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#79335424 #74760 üzenetére
Hogyan is mehetne a kettő?
A gond az utolsó mondatoddal van de úgy tűnik megoldódott. Meg azzal hogy a drioid is követi az iOS régi szokását hogy minel többet használjuk a mobilnetet annál jobb az a szolgáltatóknak.
Én már ott sem szerettem ha beszabályoznak, itt sem tűröm el -
vadászcsiga
félisten
válasz
#79335424 #74600 üzenetére
Megoldottam a mobilnet automatikus kikapcsolását ha csatlakozom az otthoni wifihez. Kicsit utána olvasva jól sejtettem hogy LP-ban a google megpiszkálta azt hogy roottal bármelyik feladatkezelő app hozzáférjen a mobil adat kapcsolóhoz. Toggle data 5.0 widgetje viszont képes kapcsolgatni, es támogatja a Taskert amiben a plugint kiválasztva be lehet programozni arra amit eredetileg szerettem volna, es amit KK alatt olyan könnyedén megoldottam Triggerrel. Sajnos mindkettő fizetős
-
llaszlo
veterán
válasz
Másol a kártyára. Nem az a gond, hogy nem. Csak a nagy méretű fájlokkal van a gond. Ha kb 1 megásnál nagyobb fájlt másolok, akkor lecsatolja a kártyát, de ez sem mindig igaz, mert másoltam már közel 9 megás fájlt is gond nélkül. Igaz csak egyszer sikerült. A sebességgel nincs gond, mert ezt a fájlt is gyorsan átdobta.
-
csipszikutya
senior tag
-
darvinya
titán
válasz
1.Ha Annyi az eltérés a PC -s usb -hez képest, hogy nem tudja leadni az usb 2 szabvány szerinti 500mA -t. , akkor semmi nem indulna el.
2. Ha Vannak olyan telók, amelyek OTG képesek, de egyáltalán nem adnak ki áramot a porton. , ezek a crosslink-es OTG-ek.
3. Ha tényleg olyan lenne, mint a sz.gép USB portja, akkor nem kellene az OTG.
4. A kártyaolvasókkal az szokott lenni a bibi, hogy a teló az elsődlegesen csatlakozó hardvert mountolná, ami maga az olvasó és nem a benne levő kártya, ez így teljesen igaz.
5. Jogosultságával semmi gondja nincs, mert tud írni csak éppen lassan(1MB/s alatt). -
Krystal_s
addikt
válasz
#79335424 #74630 üzenetére
és Jakuu
450 MB körül van mindig a szabad memória, amikor használat közben csak átlépek a Beállításokba és megnézem a futó alkalmazásoknál. Az az érdekes, hogy a Firefox-ot mindig gyorsítótár háttérfolyamatnál jelzi. Jelenleg 134 MB-ot és 5,5 MB-ot fogyaszt.
pl a Dolphin sima folyamatként szokott futni és 350 MB körül fogyaszt. -
saelin
veterán
válasz
#79335424 #74471 üzenetére
Nálam a kodi nem játszik le mkv-t, mindig elindul a hang, de a képet már nem hozza be, majd összeomlik. Valamit állítani kell? Az x86 verziót szedtem le, de az arm változattal is ezt csinálja.
Az ui az tetszik, még a transformer billentyűzetét is érzékeli és lehet vele navigálni.
-
xSide
őstag
válasz
#79335424 #74319 üzenetére
A mai frissítés után döcögős lett és a fránya időjárás még mindig benne maradt számos hiba mellett.
A görgetés állítható sebessége pocsék, tördelés gáz stb.
Megint elfeledem egy darabig, mondjuk v12-ig...
Chrome bejött az elmúlt időszakban a nem támogatott vagy reklámhelyek kocka bánatos mosolya ellenére is.
Fórum, FB és hírolvasásra tökéletes. Sorozataim máshogyan szerzem beDongasre: Zooper-rel olyat kreál bárki amilyen csak tetszik. Köztük olyat is, ami valaminek a koppintása vagy annak alapján még jobb.
-
St3ven
addikt
válasz
#79335424 #74324 üzenetére
Akkor lassan beindul ez.
Amúgy írtam egy rövid tudósítást az új funkcióról, egy hozzászóló szerint már iOS-en is elérhető:
Hanghívás funkcióval bővült a WhatsApp androidos kliense -
quailstorm
félisten
válasz
#79335424 #74347 üzenetére
én is innen szedem a drivert
csak azért mondtam, mert ezt rakja fel a KIES installer isS3 minire visszatérve, ugye recoverys gappstelepítésnek nincs értelme, szerintem érdemes Odinnal felrakni egy gyári romot és újrapróbálni, szokott ez menni, Expressen is 4.1.2 van, azon is újrarakta hamar a play magát.
-
quailstorm
félisten
válasz
#79335424 #74345 üzenetére
Én se, de azok után, hogy XP-re és 7-re telepítésnél kékhalált dobott, Ace2-nél meg úgy adták ki a frissítést, mintha mindenki használta volna a leaked bétát, és ezért nem 70MB-val több RAM lett, hanem kevesebb, nem is jött meg a kedvem hozzá.
A belőle kinyert USB driver az kell, más nem.
Egyébként meg iszonyatosan nagy is. -
DrojDtroll
veterán
-
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #74208 üzenetére
Valami még nem kerek.....
Feleségem telefonja itt van mellettem, hívom whatsapp-on, nálam kicsöng, az Ő telefonja pedig néma és süket, valamint vak. Egyszóval nem reagál. Ha Ő hív engem, gyakorlatilag ugyanaz a jelenség. Mindkét készüléken a 2.12.5-ös verzió van fent. Egyébként normál chat működik."Érdekes, hogy olyan kontaktokat is hívhatok, akikről tudom, hogy a manuális frissítés, mint kifejezés is magyarázatra szorulna, úgyhogy tuti nem hanghívós verziójuk van."
Lányomnak iPhone 5S-van, és őt is próbáltam hívni, ott közölte a rendszer, hogy "Szandi számára az applikáció frissítése szükséges, hogy hívásokat tudjon fogadni"
-
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #74171 üzenetére
Ebbe a problémába ütköztem nemrég, mert ismerős kérdezte, hogy tud-e adóbevallást csinálni ABEV-el androidos gépen.
Ez ugye fut Windows és Linux alatt is, csak telepíteni kell a Java futtatási környezetet.
(JRE, ami egy nagy sz.r, szerintem, gyűlölöm azokat a fejlesztőket, akik lustaságból Java meg .NET meg ilyenek alá írnak alkalmazásokat, amelyekkel csak a baj van.)Nomármost, ha a JRE telepíthető Linuxos gépekre, akkor androidosokra miért nem? Vajon.
(Amúgy pont fix a JRE-nek köszönhetően platformfüggetlen a Java programozási nyelv. Legalábbis ezt reklámozzák magukról, de Android alatt úgy néz nincs függetlenség.)
-
World-Soft
senior tag
válasz
#79335424 #74081 üzenetére
Köszi.
Sajna kinőttem már ezekből.
Eleven nem az és területem az Android, meg nyikhaj koromban sokszor csináltam saját projekteket, amiknek mindig az a vége, hogy nem használja az ember, hanem javítgatja, továbbfejleszti, és a végén már az egész felülete megunja, mert sem a felültetet látja benne az ember, hanem azt, hogy hol mit kéne csinálni, hogy még jobb legyen.Szerencsére most már megtehetem melóhelyemen azt, hogy én csak kitalálom a dolgokat, és nagy projektek esetén azt már más csinálja meg. Hidd el sokkal viccesebb ezen az oldalon ülni, amikor csak ki kell találni, egységbe rázni a dolgot, de a sorokat már nem nekem kell megírni. És sok ötletem van elhiheted... Van egy projekt amit már lassan 2 éve írnak, és még nem ért a csapat a végére, pedig elég jó tempóban dolgoznak.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #74060 üzenetére
Na meg egyébként is akiknek olyan munkahelyük van ahol "rendszertelen" alvási és ébrenlét ciklusok váltják egymást - sok ilyen van, például kórházak (ahol egyik nap éjszakás vagy másik nap szabad, aztán meg nappalos, és nincs se szabad hétvége, sem ünnepnap) -, szóval értem én, hogy Nekik is biztosított a napi nyolc óra alvás, de a szervezet bioritmusa szempontjából nagyon nem mindegy, hogy mikorra esik.
Air: Az ilyen alvási laborban való pihentetés nagyon jó, de ugye sajnos senkinek sincs szinte otthon, isten nagyon költséges, például kell egy EEG is hozzá. Általában kórházi körülmények között is az alvás közbeni rendellenességek például alvási apnoe kiszűrésére használják, arra alkalmazni, amit ez az applikáció hirdet eléggé luxus lenne, mert nem elég egyszer befeküdni, hanem minden éjszaka ott kellene aludni
-
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #74060 üzenetére
Én reggel 6-7 között kelek, beveszem a .... és mivel utána fél óráig nem ihatok/ehetek visszafekszem 1, néha 2 órára is (pláne hétvégén). Tehát nekem ezek az andalító ébresztők, zenélő netkutak ideálisak, majd kiróbálom. :-D
Ja, bocs azt hittem, hogy zeneterápiás cucc, mint ez is. -
Jonesy84
tag
válasz
#79335424 #74010 üzenetére
Szia, a hozzászólásosból nagyon látszik, hogy nem kellett meg szívnod user supporttal
Sajnos az 1.0- ás user nek nem szabad semmilyen választási lehetőséget adni, mert azzal csak magadat szívatod meg. Ők nem akarnak semmit sem csinálni amit nem muszáj. És ahogy írták előttem egyenesen hátrány az, ha Nekik kell letölteni azt az appot ami nekik tetszik.
-
gbela
senior tag
válasz
#79335424 #74027 üzenetére
Igen, jó megoldás lenne, Neked és nekem, de egyszeri usernek nem.
Ha választhat két telefon között, az egyiken nem kell semmit csinálni amikor megveszi, másikon pedig nyomni kell pár gombot, és döntést hozni, akkor az elsőt fogja venni.
Őt nem zavarja, hogy preinstalled a weather, talán még az sem, hogy adott gyártó vmi egészség appja is.
Itt tényleg azt kell meglátni, hogy az embereknek erre van igénye. Nem is feltétlen aktív igénye, de ez kell. Mert userek 90%-ának már ez is sok amit Te leírtál. Semmilyen cég semmilyen döntéshozója nem menne ebbe bele, hisz a konkurencia majd kihozza a telót úgy, hogy egyből mutatja a főképernyő az időjárást. A user szuperérzékeny, nem veszi majd meg a te telódat, mert az meg nem. Öngyilkosság lenne a felhasználok józan eszére hagyatkozniuk, mert ebben az értelemben amiről most beszélünk, 90%-uknak nincs.
Szóval csak azt akarom kihozni, hogy igazad van, nekünk felesleges, de ha Te ott ülnél mint döntéshozó, és végiggondolnád, akkor te is azt mondanád, hogy legyen default weather, különben csökken az eladás.
Tehát usereket kell szidni sztem ezen kivételes esetben, nem a gyártókat. -
St3ven
addikt
válasz
Hasonlóan vélekedek erről, mint gbela fentebb.
Azt látom, hogy mindenkinek okostelefonja van. Kb. azért, mert a szolgáltatóknál szinte csak az kapható értelmes kinézettel. Meg persze azért, mert mindenkinek okostelefonja van.
Valószínűleg még én is meglepődnék, hogy hány százalékuk nem ad hozzá google/microsoft acc-ot, vagy egyáltalán nincs is mobilnet a készülékén. Ők soha nem fognak felmenni a Play-re bármit is telepíteni. A Vibert meg valaki felteszi nekik, de utána sem fogják tudni, hogy mi az a Play, meg hogyan kell alkalmazásokat letölteni.
-
Jakuu
őstag
válasz
En is igy gondolom, teli a tokom a sok bloatwerrel, amit a gyartok feltelepitenek a telefonokra.
Ott a play es majd en felteszem amit akarok, ne pedig hulladek appok tomkelege foglalja a helyet, memoriat a keszulekben ugy, hogy alapszintu felhasznalo nem is tudja eltavolitani oket, hiszen root kell a kigyomlalasukhoz, mert az alaprendszer komponenseikent integraljak a rendszerbe. -
gbela
senior tag
válasz
Az a baj (és persze én sem mondhatom hogy ez az IGAZ, szóval végig a saját véleményem írom), hogy nem ez a reális.
A reális az, hogy mindenkinek okostelefonja van. Mindenkinek. A mindenkiből 80% semmi mást nem tölt le playről, csak candycrusht. Ehhez az igényhez kell alkalmazkodnia minden gyártónak.
És minden okosteló tud időjárást mutatni, mindegyik. Akkor Huwai miért mondaná, hogy ő inkább a userre bízza? Magát a felvetést sem értem, ugyanúgy ott van HTC-n és a Samun is.
Az alkalmazás pedig amúgy korrekt, egyszerű, és releváns europában, mert Accuweather infot húz be.És igen, mindenütt vannak blotware-ek, amik aztán tényleg feleslegesek. De pont a weather appba belekötni, ami minden okostelótól elvárt már, az nekem magas
-
gbela
senior tag
válasz
#79335424 #74005 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz vagy komoly?
Miért baj az, hogy a telefon gyárilag szeretné Neked megmutatni az időjárást? Pont azért, hogy ha nincsenek extra igényeid, vagy mert egyszerűen nem is foglalkozol extra appok letöltésével (ami a userek nagy százalékára igaz), akkor is lásd, hogy mennyire süt majd a nap.
Ez meg ugye másképp nem megy, mint a preinstalled weather appal.És általában pont ezen appok foglalják a legkevesebbet, és használják a legkevesebb erőforrást, valamint nem akarnak hozzáférni még a facebookhoz meg minden weboldal tartalmához amit megnézel.
Ha trollkodás volt sorry
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest