- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szmeby #88826 üzenetére
Hát a program térképén a taxi tőlünk balra volt, a valóságban viszont jobbra. (Azt nem figyeltem meg, hogy melyikünk volt rossz helyen.
)
Úgy derült ki a probléma, hogy már elég sok idő eltelt a megrendelés óta, mire körbe néztem jobban, megláttam a taxit a másik oldalon.
Azért jó a program, mert mutatja a taxi típusát, rendszámát, így sokkal könnyebben látod, hogy mikor érkezik meg az a taxi, amit te rendeltél. -
-
filipo
csendes tag
válasz
Szmeby #84947 üzenetére
Sajnos 4 nap után azt hittem minden lehetőséget végigkutattam időjárás ügyben.Tévedtem.Rá kellett jönnöm,hogy lehetetlen megjósolni hol mennyi eső esik,az autóval közlekedők biztos tudják ezt.Rossz irányban mentem el.Az új irány a Radar.Nyugat Magyarorzág radarképe nem a legjobb.Szétnéztem a környező országokéban és találtam egy egészen kiválót.Play áruházból letölthető.StormWatcher.
Ez egy Horváth alkalmazás ami lefedi fél Magyarországot,bár engem csak Zalaegerszeg érdekel.A lényeg tehát inkább az,hogy HOL esik épp és ,hogy Merre tart.Vigyázz,mindig kevesebbet mutat az órájuk 2 órával!A videó animáció nagyítható!!Tehát minden más parasztvakítás!!
-
törölt tag
válasz
Szmeby #76500 üzenetére
Ez egy kicsit bonyolultabb, mivel a TC csak kliens, a Foldersync -hez meg egy futó szerver kell a PC -n. Mondjuk egy Filezilla. Ezt lehet még licitálni egészen addig, hogy a szinkronizálás időpontjában a teló automatikusan indítja a PC -t. A mappakészítés (meg a többi fájlművelet) lehetősége pedig benne van a kernelben. Ez az mkdir shellparancs. Csak root kell hozzá. Ha nincs root, akkor lehet, hogy egyszerűbb lenne PC -n megoldani az automatikus mappázást.
-
-
törölt tag
válasz
Szmeby #60821 üzenetére
De igen. Viszont lehet használni a 14 nap, vagy a fizetős időszak lejárta után is, csak nem olyan kényelmes. Mármint az új oldalak felvitele. De ha PC -n, mondjuk a Firefox addonon keresztül (ami ingyenes) megcsinálsz minden adatfelvitelt, majd utána az Androidos kliensnek már csak a fiókadatot adod meg, akkor a trial időszakon belül szinkronizált adatok utána is működni fognak (az automatikus belépés is). De az az évi pár dollár nekem símán arányban áll a nyújtott kényelemmel.
-
xSide
őstag
válasz
Szmeby #55208 üzenetére
A smart keyboard módosításommal 4 soros vagy a kibővített karakterek egyszerűen elérhetőek
A smiley szerkesztővel meg pl. a mobilarenára linkeket, képeket is be lehet illeszteni a tag-ekkel...B]1. bővített 3 soros karakterkiosztás (megjelenik külön gombon az á é í ö ü karakter).
2. ékezetes karakterek külön a felső sorban (4 soros), mely sokak kérése volt!
:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest