- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vazze! Azért linkeltem direktben, mert azt írtad, hogy "nem találja". Ha van link, akkor nem kell keresnie, hiszen egyből odavisz. Írd azt, hogy nem jeleníti meg, mert a Play szerint nem kompatibilis a telód! Az egy teljesen más story, mint az, hogy "nem találja". Playen kívüli forrásból letöltheted, telepítheted, de a Szerződési Feltételek alapján nem használhatod legálisan.
-
törölt tag
Tessék:
IGO Szülinapp. -
törölt tag
Értem, hogy mire gondolsz. Ha meg is lehet csinálni, ez biztos, hogy XDA -s ügy.
Ami a telót illeti, a gond az, hogy nem érted a működését. Ha értenéd, akkor bele is tudnál nyúlni a ramkezelésbe. De akkor is lennének korlátok, amiket nem tudnál átlépni. 512MB ram ma már nagyon a belépő szint Androidban. Nem lehet tőle csodát várni.
-
tomy86
addikt
Konkrétan nem tudok ilyet, de pl. az XWidget PC-s progijával olyan widgetet csinálsz pár perc alatt, amilyet szeretnél, ha a kész mintákban (pl. a deviantarton) nem találsz megfelelőt.
-
tomy86
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
zebede
őstag
Például, Smooth Calendar
-
katt777
félisten
-
oncsi
őstag
5 napra előre a hibaszázalák 45 % körül van. A főlőt meg egyre jobban csak statisztika köpőnyeget próbáld meg. Időjárás vidgetek töbsége egy országos (nem magyar) adatbázist használ. A köpönyeg meg akár percen ként is frissul, hála az önkéntes meteorologusoknak, akik mérik, és feltöltik az eredményt.
-
Bozek
nagyúr
Én ezt használtam még anno erre a célra: Abby TextGrabber. PC-n is az Abby Finereader a legjobb.
(#43909) adolfo01: A legjobb megoldás, ha visszaolvasol.
-
S e t h
nagyúr
Én egy ideig teszteltem az MD scannerrel együtt, de aztán nagyjából fel is hagytam a camscannerrel való próbálkozásommal.Nem jöttem rá miként lehet egy lépcsőben pdf filet készíteni, mindig utólag kellett még még a menüben pdf-et kreálni, amíg az md scanner ezt azonnal megcsinálta, plusz az md scanner által készített minőség is jobbnak tűnt nekem, mint a camscanneré.
Az OTS funkcióval én is úgy jártam mit te, konkrétan használhatatlan, vagy nem jöttem rá miként működik, ehhez én külön alkalmazást használok.
Nekem úgy tűnik ,hogy a camscanner körül nagy hype van, de egy lényegesen egyszerűbb alkalmazás akár jobban is teljesít nála.
Nekem mind a két app fent van a telómon, de ha szükségem van a funkcióra, akkor csak az md scannert használom. -
törölt tag
Érdekes kérdés. Telón tárolt adatokhoz Pocket -et használok, online belépésekhez pedig a LastPass Dolphin és Firefox addon -ját. Érdekelnének tényleg hozzáértőktől szakmai vélemények konkrétan e két megoldással kapcsolatban. Én elhiszem, hogy AES256, meg hogy kliens oldalon titkosítódik, csak hát a Dropboxról, a Whatsapp -ról, meg a Viber -ről is írták már, hogy biztonságos, aztán... Persze tudom, hogy minden feltörhető csak az érdekelne, hogy mennyire biztonságos e két szolgáltatás egy olyan, egyszerű user számára, aki nem a hidegfúzió megoldását tárolja a telóján.
-
törölt tag
Java és Java között is van különbség. A netes játékokhoz Java Runtime Environment (JRE) kell, de a dolgok jelenlegi állása szerint a kódok összeférhetetlensége miatt ez nem telepíthető Androidra. Én régebben kutakodtam az Oracle oldalán, hogy hátha a leendő Ubuntuban lehetséges lesz ez a futtatási környezet, de úgy láttam, hogy JRE szempontból az egész arm -vonal fehér folt. Ráadásul az Oracle és a Google nem barátok (az Oracle pereli Aput), úgyhogy biztos nem lesz fejvesztett kapkodás a fejlesztés terén.
-
LonGleY
veterán
Nem a rendszer része a JAVA futtatókörnyezet,
az Operában nem fogod tudni engedélyezni.
Esetleg emulátor van külön.---
Nekem a Smart Keyboard PRO, mindenféle szófelismerés nélkül.
Felismerősnek a Swype-ot mondják jónak a többiek. És van még
a Kii Keayboard és a SwiftKey még játszani. -
szumoo@gmail
tag
Amikor formáztad a memóriát, akkor gyakorlatilag a tartalomjegyzéket törölted, de maga az adat megmaradt, csak üresnek látja a rendszer a helyét, ezért előbb utóbb felülírja.
Getdataback végignézte a tárolót, felismerte az adatszerkezeteket, kb. kitalálta hogy melyik kép, melyik zene, stb, és amit tudott helyreállított, de a nevek és a könyvtárszerkezet végleg elveszett.
Ami fontos és pótolhatatlan (pl. családi fotók amiről nincs másolat) azt próbáld kibogarászni, ebben segíthet ha linuxon meg tudod nézni a fileokat, mert az nem a kiterjesztésből hanem a file fejlécéből találja ki milyen típusú a file.
A többi nem éri meg a fáradtságot, még ha sok szívás árán talpra is állítod a rendszert, ezer sebből fog vérezni.
Szerintem a legjobb amit lehetsz hogy leformázol mindent és feltolsz egy ROM-ot vagy backupból visszaállítod az előzőt. -
zsoltzsolt
addikt
Jegyzetelő:
Note everything
Azonnal ment, ahogy beírsz. Van hang, fotó, videó, kézírásos, valamint lista jegyzet. Tud titkosítani stb, emlékeztető is felvehető bármely jegyzet mellé. Kis helyet foglal. Jegyzeteket mappákba lehet rendezni, azokat hierarchikusan lehet rendezni. Widget, parancsikon kitehető -
LonGleY
veterán
A pendrive-okat (memóriakártyákat stb.) Linux alól is FAT32-re szokás formázni, ha mégis EXT, akkor csak a 2-es variánsra. A 3-astól kezdve ugyanis naplózik, ami a flash technológiának megterhelő. Ezért nem szabad NTFS-re sem konvertálni őket - kivéve egyes esetekben, ha valami bootolható lemezt készítesz, vagy muszáj meglépned a 4 GB-os fájlméret-korlátot.
Az exFAT-ot (már ha erre gondoltál hibrid alatt) a Google-fiúktól kérvényezd, hátha bedobják a támogatásba. :]
-
LonGleY
veterán
Igen, FAT32-t formáz az Android alapból. Akkor miért akarsz mást? Különben hogy gondoltad, miként működne USB-módban Windows-on egy Linux-os partícióval? Gondolkodjaaaaamaaaaa...
---
Nem véletlen adnak garanciát a termékekre... a memóriákra pedig legtöbbször 5-10 évet. Szerintem menj rá a Kingston-ra, pár napon belül indok nélkül is visszaviheted, ha boltban vagy webshopon veszed.
-
LonGleY
veterán
Szimpla CL4-es, vagy ha sokat másolsz, CL10-es Kingston-t. Nem kell bonyolítani. Kifogtál egy rosszat, de erre kis esélyed lesz legközelebb.
(#32615) ERPY: A lényeg a használati érték a CL választásakor - nameg az ár. A 10-es pl. nincs kis fájlokra minősítve, így gyorsabb lehet a 4-es vagy 6-os, ha apró állományokkal kell dolgoznia (pl. millió fájlos térkép adatbázis, játékok). Normál vagy nagyobb fájlok esetében a 10-es szuperál jobban, de egy telefonban nem igazán érezni a különbséget. Ha nem másolsz rá naponta gigákat, akkor gyakorlatilag lényegtelen, hogy milyen sebességű kártyán csücsülnek a zenéid. A márka meg ízlés kérdése, az olvasottak és személyesen tapasztaltak alapján a Kingston-t inkább a telefonok, míg a SanDisk-et a fényképezőgépek szeretik jobban.
-
LonGleY
veterán
Ha nem a telefonod által esetleg visszafogott sebességet, hanem tisztán a kártya tulajdonságait szeretnéd abajgatni, akkor nem jó az USB mód, legalábbis én nem így csinálnám. Nálam van különbség az USB mód és a rendes kártyaolvasós módszert közt, de ezt biztos a telefon típusa is válogatja.
PC-n meg adottak a CrystalDiskMark, HD Tune Pro stb. szoftverek.
-
Jazz
veterán
Csak ezt találtam, de ez inkább speed tester, mint sem error check-er. Mindenesetre hasznos kis program. A1 SD Bench. Szelektálva láthatjuk az Internal SD, External Sd, Internal Memory, RAM egységeket. CL besorolást is ad.
A kérdés továbbra is nyitott: SD kari tesztelő / error check-er progi android alá.
-
-
persnongrat
tag
Nem tudom, milyen telefonod van.
Az enyémnek van olyan (kikapcsolható) funkciója, hogy ha alvó állapotában közelítek felé a kezemmel, akkor bekapcsolja a kijelzőt és kirak pár státusz infót. Kipróbáltam, ha csak eltakarom az e célra szolgáló érzékelőjét egy ujjal, arra is úgy csinál, mintha...
A tiédnek nincs ilyenje? -
ageszka
csendes tag
egy barátnőmnek is volt ilyen, hogy egesz éjjel bekapcsolgatott a képernyő, kiderült, h letöltött valami mozgó szerelmes mozgó háttérképet, és bár már nem használta, megis cseszegette a telefont.
Nem töltöttél le valami hülye alkalmazást? törölj minden felesleges csilli villit a telefonról, biztos valami csikizgeti belülről. -
JeffDebr
tag
szia!
én nem boldogulok ezzel a PDA Net programmal. letöltöttem a linkről a 3.50-es verziót.
sikeresen települt a Laptopra és a mobilra is. De futtatáskor "csak" 3lehetőség van:
-usb
-bluetooth
-WiFi hotspotez utóbbira kattintva, azt kapom,h nincs net a mobilon!
a gépen létrehoztam egy WiFi profilt, jelszóval. Majd bekapcsoltam a WiFi-t, villog a led-je
de a mobil nem lát új Wifi-t. akkor a pc netjét (LAN) hogy dobjam ki wifi-re??? -
törölt tag
Azt nem tudom, hogy hol tárolja, arra külön parancs kell, ha txt-be akarod logolni, már ha erre gondolsz. Ez a parancs megmutatja, hogy mi mennyi ideig fut a háttérben ms-ban, plusz mellette még a wakeup-ok számát is kiírja:
Alarm Stats:
com.google.android.gsf
20993ms running, 75 wakeups
4 alarms: act=com.google.android.intent.action.GTALK_RECONNECT flg=0x4
42 alarms: flg=0x4
29 alarms: act=com.google.android.intent.action.GTALK_HEARTBEAT flg=0x4Ebből látni, hogy 20993 ms-ig ment a Google Services Framework ( gsf ) és 75-ször ébresztette a telefont. Bár a te esetedben elképzelhető, hogy a szenzorhoz is köthető a dolog, a proxi szenzort jelen esetben valami használhatja. Legalábbis, így látatlanban ez fordult meg a fejemben. Megkérdezem néhány tapasztaltabb haveromat, hogy van-e erre valami app, amivel ezt le lehetne vadászni, plusz, hogy egyáltalán mi ennek az engedélynek a neve, amivel be tudja kapcsolni a képernyőt.
(#30764) air Igen, csak hát ezt az appot már fentebb kitárgyaltuk.
szvsz konzolon sokkal részletesebb eredményeket lehet kapni, mint egy ilyen programból. SZERINTEM.
Wakelock Detector se rossz, csak hát azt már fentebb kitárgyaltuk.
-
törölt tag
-
LonGleY
veterán
"Firefoxhoz van sok kieg, de amilyen Isten pc-n, mobilon annyira alfa verzió..."
Ez most mindegy, ha már úgy is egy +1 böngészőről van szó. A Dolphin-os megoldásnál szerintem jobbat úgysem találsz. Ha nem Facebook-ot vagy más privát oldalakat akarsz mentegetni, akkor pedig az a webes is elég.
-
LonGleY
veterán
Hiába az az alany, ha nem kezel kiegészítőket. A Dolphin-nak és a Boat-nak van screenshot készítője (a Boat-ban beépített), de ez utóbbi csak a látható területet menti. A Dolphin-é ment egész oldalt is - elvileg.
Van még webes lehetőség is a teljes weboldal PNG-be való mentésére, ami bármilyen böngészőből elérhető: http://ctrlq.org/screenshots/
Ennél hátrány, hogy nyilván nem kezeli a belépős oldalakat, vagy az egyéb, link alapján nem elérhető tartalmak mentését (pl. mav-start.hu listázott menetrend).(#28933) Jazz: Lehet, hogy van külön app is rá, de ha belegondolsz, a fenti probléma miatt mindenképp egy böngészővel jársz a legjobban, hogy tényleg mindenféle tartalmat le tudj menteni, ne csak a linkről kívülről elérhetőket.
(#28930) sharkybacsi: Ez is jó egynek, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest