- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
pilu01 #163562 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Jópár transzmittertt kipróbáltam már, egyiknek rosszabb volt a hangja mint a másiknak. Teljesen feltekert hangerővel is sokkal halkabb volt mint a normál rádió adás, de alapzaj az volt. Telefonálásra mindegyik teljesen alkalmatlan volt. Amit most használok a kocsiban, nem rádióra kötve, csak önmagában, azzal is az a baj, hogy a legnagyobb hangerőn is menet közben szinte semmit nem lehet hallani. Gyanítom valami uniós szabályozás miatt a hangerő vissza van véve, mert ugyanez a helyzet a bluetooth fülesekkel is. Azok is halkak menetközbeni telefonáláshoz. Abból is próbáltam három félét.
-
Faby
senior tag
válasz
pilu01 #163562 üzenetére
Teljesen jó.
Ez nem a klasszik FM transzmitter, ez egy rendes BT átalakító.
Ha jó a jack csatlakozó, akkor ez is jó.
Hívásokat teljesen tisztán kezeli, túloldaon is jól, tisztán hallanak.
Zene terén nem vagyok egy vájtfülű, audiofil, amit a kocsi hangrendszere tud, azt simán ki tudja szolgálni.De ha nem jön be, mennyit buksz, 4 ezer Ft-ot?
-
Faby
senior tag
válasz
pilu01 #163560 üzenetére
Ha van az autóban egy szabad USB (szivargyújtós adapter) és egy jack bemenet (AUX, ha jól értem van), akkor próbáld ki ezt:
https://a.aliexpress.com/_mOfCbCWÁtviszi a médialejátszást és a hívásokat is, működik a hívás felvétel, hívásbontás, zenevezérlő gombok (nem kell a telót tapicskolni hozzá). Gyakorlatilag egy BT kihangosító, fillérekért. És sztem jól is néz ki.
Nekem egy II. Octaviában, amiben szintén nincs BT, de van AUX, tökéletesen bevált. -
svgyula
addikt
válasz
pilu01 #163558 üzenetére
Biztosan kell a telefonodon lenni erre megoldásnak mert ugye minden headset fühallgató is, de nem minden fülhallgató headset!
Amikor csatlakoztatva van akkor kell a csatlakoztatott eszköz tulajdonságaiban/beállításokban keresni. Ha ez nem megy akkor be kell szerezni egy bluetooht eszközt ott biztosan ki lehet a mikrofont kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest