- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Kb 1 mp-et csúszik.
És persze nincs korábbi mentésem, mert a rom cseréjekor nem volt fent az app, töröltem a TiBi-bőlSzerk.
Ha már TiBi: be volt állítva, hogy 2 biztonsági mentést őrizzen meg, most viszont 1-re volt állítva.
Ezt nem jegyzi meg ezek szerint rom csere esetén? -
kukinyo
addikt
Nincs, nálam nem ír ki hibakódot, a leírásban pedig csak olyanokra van megoldás.
(#87348) aprokaroka87: Ezeken már túl vagyok.
(#87349) atike: Op3nDott, 4.4.2-es androiddal. De eddig hibátlanul működött, tehát nem hiszem hogy a készülékkel vagy az android verziójával lenne baj.
-
kukinyo
addikt
-
aprokaroka87
nagyúr
-
-
kaciokos
őstag
Nem dolgozom mobilszolgáltatónál, ezt viszont olyantól hallottam, aki igen, ettől függetlenül persze az életem nem tenném rá.
Az nem elképzelhető, hogy a csengéshang a hívónál már akkor megszólal, amikor a szolgáltató megtalálja a telefont a hálózaton, viszont még csak azután megy a hívás felépítés, indul el a Phone alkalmazás, és küldi a hangot a hangszóróra? Mert így tényleg előbb szólalhatna meg a hívónál, de csak akkor, ha tényleg elérhető a telefon.
-
ignisz
senior tag
Jó reggelt. Amíg 5.0 volt a telefonon az alkalmazás szépen futott, tudtam használni. Frissítés után, 5.0.1, már nem müködik az alkalmazás. Telepítés után, indításkor fekete képernyő egy kék linkkel, ami nem él. Ha a pdf fájlra kattintok indul az alkalmazás, de csak akkor. Próbáltam régebbi verziót feltenni, de egyik nagyon lassú, nem menti a dokumentum változását. Mi lehet a gond?
-
F.E.K..
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
Én ezt használom (de már van újraírt változata is).
-
air
nagyúr
Call Meter 3G
Régen használtam, akkor még nem volt benne reklám, nem tudom, hogy most is így van-e. -
Danny365
őstag
Telefonra miért ne lenne elég? Ezt az érvelés nem igazán értem.
Nekem nincs dedikált hordozható lejátszóm, ezért csak telefonon hallgatok zenét, ha épp nem a PC előtt ülök. Egyébként nem feltétlen van szükség 10-20 giga FLAC-re, v0 mp3 kevés helyet foglal és szerintem elveri bőven a YT-os "minőséget". Az, hogy bizonyos formátum mit tud magából kipréselni, szerintem nem feltétlen jelenti azt, hogy maga a kontent is olyan minőségű. Egy 128kbps-es mp3-at én át tudok alakítani 320-asra, attól még ugyanolyan rossz lesz.No mindegy, tényleg nem akarok offolni, meg hát mindenki azt hallgat, amit szeretne.
-
Mzombi
aktív tag
Így van.
Mindenki olyan minőségben néz, vagy hallgat videókat, képeket, zenét, amilyenben szeretne. Van akinek a fent említett zenehallgatás igénytelenség, de van akinek meg bőven elég pl. telefonra.
Nem gondolom, hogy mindenki full HD minőségben nézi otthon a filmeket, ahogy látom a legtöbben beérik a sokkal kisebb felbontással is, mert pl. egy monitoron az is élvezhető. Vagy ugyanez a helyzet a fényképekkel... 5 megapixel felett kb. felesleges fotózni, ha csak ki nem akarod nyomtatni A3-asban fotópapírra... -
zeon.hu
nagyúr
Pc-n nem léptek be soha?
Mert akkor ez talán segíthet. -
poirot
őstag
Egy kollégám egyszer szintén elfelejtette a belépési jelszavát, és ahogy egyfórum társ írta, meg lehet adni olyan illető e-mail címét, akivel sűrün leveleztél. (Ebben az esetben én voltam.) Így az én címemre jött egy levél és benne a belépési jelszó. Így már könnyű volt.
-
air
nagyúr
Azért abban ne legyen biztos, hogy nincs baj, mert a képek és a videók a Google Drive-on lesznek, mert nem lesznek ott.
A fiókszinkronizálás ugyanis ezeket nem tölti fel a Drive-ra.
A képek szinkronizálódnak a Picasába, de csak akkor, ha a Google Fotók alkalmazás telepítve van, és ennél be van kapcsolva a szinkronizálás. A videókat pedig minden esetben kézzel kell feltölteni valahová, vagy Folder Sync-kel automatizálni. -
mobilizmo
Topikgazda
Hát így valóban nem könnyű, de azért nem lehetetlen.
A jelszó mező Tovább gombja alatt van egy Kér segítséget? link. Innen lehet elindulni, telefonszámot lehet megadni, jelszó emlékeztetőket fog kérdezni, meg olyanokat, hogy kinek küldtél emailt erről a címről, stb... Ezek alapján próbálnak beazonosítani, hátha meg lehet adni drive-on lévő tartalmakat is. -
janosibaja
őstag
Jah, már én is gyanakodtam, hogy ilyen hülye vagyok, de nem... Ugyanaz az account, természetesen, s van wifi, adatforgalom, frissít nyakra-főre, jelenti is büszkén, hogy most volt fél órája az utolsó frissítés... Csak hát nem volt.
Szerintem ott sz@rtam el valahol, hogy kiirtottam a címtárból a névjegyeket, aztán hiába raktam vissza vcf-ből, valami összegabalyodott a buksijában. Valami ötlet még?
-
Valahogy olyan érzésem van, hogy jól kiéheztették a népet, hogy vágyakozzanak utána, most pedig megy az etetés, és mi vevők vagyunk rá.
Gondolom megtehették volna előbb is, így azonban nagyobb az ingyen reklám körülötte. Ez bizonyos szempontból teljesen érthető
Én örülök, hogy van lehetőség, az üzletpolitikai reklámos dolgok meg nem érdekelnek, csak néha bosszantanak.
Elindult a "mostmárkimondhatomanevét" útirány, az énmegyek, nemmondjukkianevét, hárombetűsnavi megnevezésekből már lehet tulajdonnevet képezni: iGO.
Azt is remélem, hogy nem szándékoznak kivonulni erről a platformról, és lesz folytatás (üzletileg ha most nem folytatnák, akkor azt erős öngólnak tartanám) -
atike
nagyúr
Na erre mindjárt találtam is egy kis érdekességet...
"Egyes teóriák szerint a mobiltelefonok alapból képesek arra, hogy távolról, akár kikapcsolva is aktiválni lehessen azok mikrofonjait - folytatta Bennfentesünk. - Alig több mint fél éve lehetett olvasni arról például az indexen, hogy az FBI már távolról is képes az akkumulátorral ellátott mobiltelefonok mikrofonjainak aktiválására, sőt, a News.com írása szerint Lewis Kaplan kerületi bíró egy tárgyalás alkalmával jogszerű módszernek nyilvánította ezt a lehallgatási technikát. Sőt, a Financial Times beszámolója szerint egyes országokban már 2005-ben kötelezték a hatóságok a mobilszolgáltatókat, hogy olyan szoftvert telepítsenek a mobiltelefonokra, melyek lehetővé teszik azok mikrofonjainak észrevehetetlen bekapcsolását. - Ez badarság. - nyilatkozta Bennfentesünk. - Ha a mobilt kikapcsoljuk, akkor az továbbá nem tartja a kapcsolatot a cellával. Hogy megfelelőképpen érzékeltessem: amikor autóban utazunk és be van kapcsolva a telefonunk, az autórádió pittyegéséből hallhatjuk amikor az egyes cellák között vált a mobilunk. Amikor ki van kapcsolva, ezt nem halljuk. Ahhoz, hogy valakit lehallgassanak előbb tudni kell, hogy melyik cellában van. -"
-
törölt tag
Az mindenképpen esélytelen. Ahhoz a Java Runtime Environment (JRE) kéne, ami nincs Androidra. Idézet az általad linkelt leírásból:
"Note: A Java emulator will not let you view websites built with Java, it will only let you run JAR files. If you want to view websites built with Java, see the next section."
De ha leírod, hogy pontosan mit szeretnél, akkor talán tudunk rá javasolni vmi alternatív megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Medence topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xbox Classic / Xbox 360
- Horgász topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest