- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni3d
aktív tag
Kiderült, hogy mégsem off a téma, több megkeresést kaptam privátban én is
Sajnos a komolyabb kódolású részekhez én nem értek, és mivel valószínűleg 1K-s típusú NFC van a kártyában próbálgatni sem tudom a komolyabb hozzáférést. Azt viszont tudni kell, hogy találtam olyan alkalmazást ami néhány fajta nfc emulálására képes, elméletben.
többeg között az nfc trigger egyéb nfc műveletek almappájában cimke másolása menüpont véleményem szerint ezt a célt hivatott szolgálni. Azt hozzátenném, hogy nem értek hozzá nagyjából annyira értek az nfc-hez, hogy "ha odaérinted akkor működik". Emailben felkerestem egy egyetemi tanáromon keresztül egy ezzel foglalkozó szakértőt, amennyiben fejlemény van mindenképp közzéteszem -
beni3d
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan programra lenne szükségem ami lemásolja az egy NFC adatait (beléptető kártya) és felírja magának. A cél az lenne, hogy ne kelljen mindig pénztárcában kotorászni, hanem telefont az érzékelőre téve átengedjen a kapukon. A készülék P8 lite, az 1K-s NFC-n kívül a többit tudja.
Így utólag belegondolva nem tudom ez mennyire biztonságos ha megoldható, de jelentősen kényelmesebb lenne.
Köszönöm
-
beni3d
aktív tag
Sziasztok! Olyan alkalmazást keresek ami egyetemi (I.-II.) matematikát tanít, vagy példákat ad fel. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem számológépre van szükségem. Ha érettségihez szükséges azonosságokat tanít már azzal is ki lennék segítve, sosem árt átismételni az alapokat. Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged