- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
A Google-nél valahogy máshogy van megoldva, mert ha itt nincs engedélyezve az IMAP és a POP3, akkor is hozzá tudod adni a fiókot a telefonhoz. Ezen meg aztán semmilyen VPN nem segít. Azzal nem is lenne gond, ha csak a port lenne tiltva, mert attól még mobilneten és más hálózaton működne.
(#116818) nxferenc: Valahogy gondoltam...
-
WhiteWalker
nagyúr
Aha.. Nah azért nem dobta ki a kereső nekem, mivel most amit linkel play áruházat, ki írja hogy "nem kompatibilis az eszközzel"
Néztem utána apk mirror-n is, ott meg teelpiteskor hibát dob.
(6.x verziókkal probalkoztam)
Seth: de valahogy mintha mégis jobban kezelne a ragozott szavakat. Azért érdekes hogy nincs egy olyan billentyűzet, amire egyöntetűen mindenki rábolint, hogy ez tuti.
-
-
ArthurShelby
addikt
A gmail tökéletes lett, a térkép is gyorsabb. Ott annyi a bibi, hogy így elvesztettem a helymegosztás funkciót, de egyelőre anélkül is megvagyok.
A facebook, és a messenger is működik egyelőre (emiatt telepítettem fel). A messenger már szólt, hogy nem a legfrissebbet használom, de remélem csak ennyi lesz. A fb végre böngészőben nyitja meg a weboldalakat.
. Kicsit van egy régi feelingje az egésznek (kockább még nem annyira lekerített, és nincs meg még minden magyar fordítás).
A messengert én mindig is chat fejek nélkül használtam, mert azt nagyon utálom. -
Jqwertyz
csendes tag
Alkalmazas fuggo, mert regebbi verzioju firefox ( es opera) nem csinalta
A telefonjaimban meg 3-4 giga ram van, akkor is ezt csinalja, ha a browser az "egyetlen" ami fut.
Nem eldobalja az ablakokat (szerintem), mert ahogy az ablakok kozott maszkalok latom a tartalmat ( mar amennyi lathato belole). De amint kivalasztom az ablakot azonnal ujratolt. Raadasul ha online vagyok egyikben sincs opcio az oldal mentesere. -
HoTaZo
addikt
Biztos, hogy nem váltok nyelvet max. franciára.
Mondom, felesleges ujj koptatás volt, akkor.Tudod, van már elég élettapasztalatom, hogy levegyem, mikor oktatnak ki, akár pár szóval is. S arra nincs szükségem. Ha ezt te nem érzed, az nem az én hibám. Van, akinél ez zsigeri...
-
HoTaZo
addikt
Szerinted.
Pl. nem tudom, mi az a Dropzone management vagy a 3. pontban a Startup manager. Bocs, de magyar nyelvű a készülékem és nem fordítottam még le a menürendszerét angolra, hogy ha befut egy ilyen app, akkor ne kelljen alapvető dolgokkal zavarnom.
"Szeretem", hogy nem választ adsz, hanem burkoltan tudatod, hogy tudatlan. Hasznosabban is koptathattad volna az ujjaidat. Tudod, a stílus teszi az embert...Somatom: A pozicionálás, betűméret stb., 2. pont beállításait megcsináltam, ezért nem értettem, mit hagyok ki, miért nem tűnik el a szöveg.
-
géeles
aktív tag
Már megy más kártyával is.
Egy virtuális kártya /létrehozódik/ ezt kell egyenleggel feltölteni, erről fizet. -
-
Somatom
veterán
Pontosan erről van szó. A hiba az, hogy felhasználói szinten a rendszer nem ad lehetőséget a módosításra. Esetleg root -tal meg lehet próbálni a ciklusba egy "input keyevent 24" (a 24 a "hangerő fel" kódja) shellparancsot tenni, de már maga a root is rendszergazdai szint, nem felhasználói.
-
Somatom
veterán
Sokszor nem is az a baj, hogy alapból nem tud egy-egy funkciót, hanem az, hogy lehetőséget sem ad rá.
-
Chris Kiki
senior tag
Nem.
Az eredti mondanivalóm arra vonatkozott, hogy Androidon hiányzik ez a funkció, nincs benne minden telefonban alapból. Google-t még csak meg sem említettem.
Engem, mint felhasználót rohadtul nem érdekel, hogy ez az Android, a Google, a Samsung vagy a firmware hibája. Ez egy telefon elsősorban, és jó lenne, ha ennek a feladatnak minden kényelmi feltétellel megfelelne a XXI-ik században.#114530 Somatom:
#114533 Yofej75 : Szerintem elmélkedjél még kicsit.
-
Chris Kiki
senior tag
Lehet, hogy keverem. A mondanivalóm szempontjából ennek semmi jelentősége nincsen. A funkció hiányzik, és nem csak nekem.
Azt, hogy Te szereted a történetet odáig kerekíteni, hogy Te értesz hozzá a legjobban, és adsz egy felsőbbrendű magyarázatot, teljesen feleslegesnek tartom. Pláne a kioktató stílusodban.Szerk.:
Látom közben szerkesztetted.
Pl. Wifi hotspot. Sok embernek meg erre nincs semmi szüksége, mégis majdnem minden telefonban ott található. Tudom, most jössz az okoskodásoddal, hogy az nem az Android része, hanem... Értem, de nem ez volt a mondandóm lényege. Szerintem Te is érted. -
Chris Kiki
senior tag
Ezekben a telefonokban rengeteg "A működés szempontjából nem létfontosságú funkció" van benne. Egy telefonban szerintem alapvető működési módnak kellene lennie, hogy nem durrant telibe a csengetés minden hívásnál teljes hangerővel.
Egyébként innentől ez szubjektív, nekem és sokaknak hiányzik, a Googlnek pedig semmiből sem állna implementálni. Ne offoljunk tovább.
-
Bozek
nagyúr
Azért az AquaMail se tökéletes. Bár már egy ideje én is azt használom, mert jobban bejön, mint a GMail. Viszont az eléggé problémás, hogy az "Összes kijelölése" nem is jelöl ki mindent, csak azt, ami épp látszik a képernyőn. Így ha hosszabb ideig nem távolítom el véglegesen a törölt elemeket, akkor macerás lesz később.
-
SimonJanos
aktív tag
Igen mert
1. ott van (már) a "semmit sem foglaló" (hely, erőforrás) parancsikon
2. SmartLock ami végül is automatizmusBeépített így nem hiszem hogy sok erőforrás kellene neki.
Erőforrás: Samsung-om (Note 3 Neo) / Android 5.1 akksija cserélhető így nincs gond, de a Huawei P8 Lite-om akksija beépített és elég gyenge, igaz az Android 6-al már egy napig bírja gyakori használattal.
-
Jakuu
őstag
Kodi forum
Faradj oda at, ott segitenek ebben, sajnos most melozni kell mennem, nincs idom irkalni, Amugy, chromecast, wifi, vagy dlna, kepes tv kell hozza es mas szoftver nem kell a tvre, a kodinak es yatsenek kell lennie a mobileszkozon. Van wiki oldala is kodinak es yatsenek is, valamint kodi pluginozhato mindenfele joval, mint iptv nezese, mozifilmek, sportadok es sorolhatnam, de most lepnem kell. -
ArthurShelby
addikt
-
Somatom
veterán
Van mindenféle fiókom, és nem félek használni.
Nincs fóbiám, sok Google funkciót kedvelek, használok. Gmail, Térkép, Fordító, Drive, stb. De, itt ez teljesen fölösleges, mivel csak helyi jelzést szeretnék, és egyáltalán nem biztos, hogy lenne netem ott, ahol használnám. A probléma az, hogy ilyesmire nem gondolt a fejlesztő.
Zeon.hu:
Nem tudom. Ez most csak a téma első érintése volt. Látom, hogy az elképzelésem működik, hasznos, úgyhogy fogok keresni rá alkalmasabb megoldást. -
MikeWazowski
veterán
Igen, fel is telepítettem, de mikor látom, hogy havidíjas… vagy 4500-ért lesz korlátlan, akkor már töröltem is.
Feltettem a Monefy-t, ebben is persze fizetni kell a cloud save funkcióért, de legalább csak 900 HUF. Ennyit még megér nekem. Ahogy látom a napokban is volt frissítve, meg elég korrekt a letöltés száma, így egyelőre ez lesz.Köszönöm Mindenkinek!
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk fogalmam sincs mi az az 1+ 3T?
1+ 3TAmúgy inkább írhatná OnePlus 3T-nek, ha már egyszer az a hivatalos neve.
Ehh, lemaradtam.
(#112579) Phülöp: Mondjuk a telefon beállításai közt is megnézhetnéd. Nem értek a OnePlus 3T-hez, de Sony-n régebben a menüben is ki lehetett választani az alapértelmezett launcher-t.
-
-igu-
veterán
Azon kívül, hogy a Nova Settings-ben a Nova Launcher-t adom meg alapértelmezettnek, mit tehetek még, hogy tényleg az is legyen?
Nálam ez a funkció hibásan működik (ill. egyáltalán nem működik), de ha megmondod, mit csinálok rosszul, hálás leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Monitor hiba topik
- Hegesztés topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest