Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Van benne egy olyan rész, hogy mappapárok szerkesztése, az egyik helyen a telefon képek mappáját választottam ki, a másikban csak a "távoli mappa" résznél csak a felhőszolgáltatást lehet kiválasztani.
Lehet én csinálok rosszul valamit de akkor hogyan adhatom még hozzá azt, hogy a PC-n lévő mappába is szinkronizálja a képeket oda vissza?darvinya melyikre gondoltál pontosan?
air köszönöm kipróbálom.
-
Bozek
nagyúr
Nálam például a Mobil Vodafone alkalmazás forgalmát nem számolja a Voda. Ki kell deríteni, hogy mi az, amit a Telenor nem számol és akkor lehet pontosabb adatokat kicsikarni a 3G Watchdog-ból. Nekem a segítségével sikerült 500 MB alatt maradnom a hónapban, de majd az összehasonlítást megnézem akkor, ha elkészült a számlám. Azon rajta van az adatforgalom is.
-
-
törölt tag
-
dokee78
félisten
Igen,ugyanígy tördeli.
Hogyan tudom megoldani,hogy ne kérdezze,hova töltsön le a Dolphin?
Be van állítva az alapértelmezett,de mégis megkérdezi mindig,pedig be is szoktam pipálni:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más:
Ez a JuiceSSH - SSH Client mire jó konkrétan?
Van valami magyar leírás róla?
Ott lesz később is a megvásároltak listáján? -
petipetya
nagyúr
Chrome Beta alatt tökéletes az oldal automatikus tördelése mind álló, mind fekvő nézetben.
Illetve nincs különbség aközött, hogy be van-e pipálva s desktop nézet a böngésző beállításaiban, vagy nincs. Ebből gondolom, hogy nem ezt a beállítást nézi, hanem valahogy másként azonosítja be a böngészőt az oldal.
-
freemanone
addikt
Saját tapasztalatból mondom h inkább ne... főleg kis fileoknál lassú CL10-es sdkarival ne. CL6-al még okés lehet a dolog, de ott is tud csúnya beakadásokat okozni, arról nem is beszélve, hogy a progis verzió egy fileba dolgozik és van erre natív droid támogatás is, ami tehermentesebb működést eredményez. A progi feleslegesen zabálja el a ramot az alkalmazásoktól. Ez a swap dolog olyankor jó, ha egy játék nem indul el mert kevés a memória, de semmi másra nem igazán ajánlanám.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem ismerem a Note2 -s okosságokat, de elég elterjedt típus. Nincs rá vmi Custom kernel, amin alapból bele tudsz nyúlni a kijelző viselkedésébe? SGS2 -re létezik ilyen. Nem is kell hozzá kockának lenni. Egy alkalmazásból lehet kezelni a kernel beállításait. Olyan plusz funkciókat tud adni, amikről nem is gondolná az ember, hogy egyáltalán lehetséges.
-
vadkörte
addikt
Egész korrekt a YEAB. A lépésközök elég aprók, ha a szenzor jó, akkor a fényerőszabályozás is normálisan fog működni. Csak óvatosan kell beállítani. Én marha a minimum fényerőt lehúztam minimumra. Hát, izé. Annyira levette, hogy semmit sem lehetett látni.
Mérete és a memóriafogyasztása minimális. -
madkiller
őstag
[Dumpster]
Egyenlőre teszi a dolgát, ingyenes, de droidwall-al letiltottam a netelérését még véletlenül se dobáljon reklámot. -
törölt tag
Szerintem ez két, külön probléma és a launcher sem befolyásoló tényező. A kurzormozgató ezek szerint nem csak az Anysoft esetén Jetpack -függő.
Viszont a betöltődés nálam minden esetben, rendben megtörténik. Jetpack -kal és anélkül is. Próbálj meg variálni a beállításokon (oldal előtöltés, asztali nézet, stb.)! Nálam az a gond, hogy Jetpack -kal fél másodpercekre eltűnöget a kép. Nem mindíg, de ha rákezdi, akkor nem hagyja abba. Próbáltam a fejlesztői beállításoknál állítgatni a gpu leképezést, de nincs rá hatással. -
twine
veterán
Érdekes...én ilyet nem tapasztaltam...Ez persze rajtad nem segít
ötletem sincs mitől csinálhatja...gondolom az ilyenkor "szokásos törlések" megvoltak...
Alkalmazás adatai,, stb. Stb....
Nekem még egy öröm hír,, hogy így jetpackel végre ismét az mx playerben nyitja meg a kedvenc "travitörpés" netes videókat
Ezért is károgtam itt, hogy hogy lehetne rávenni a dolphint hogy külső lejátszóval játssza a videókat, mert "egy ideig" ment neki...persze jetpackel ment neki..nélküle csak a böngetőben játssza le.. -
xSide
őstag
A csengőhangjaid megvannak-e a beállításoknál?
A com.android.providers.media fagyasztáskor hangot sem tudsz beállítani és ez nem a médiaszerver ami beragadt!
Nevéből adódóan 'Médiatároló', ami a csengőhangokért felel mikor üzenetet, értesítést, hívást kapsz...
Mediaszerver beragadásakor egy restart lehet a megoldás
Statisztikában akkor szerepelhet kiemelkedő helyen, ha valamelyik app értesítője rosszul müködik. Esetleg sok hívásod, értesítésed van... -
S e t h
nagyúr
Parancsolj.
MyScript Stylus (Beta) -
gipsztigris
addikt
Csak, hogy tudd, én megvásároltam már egy ideje a Török Primot!
"már leírtam, ugyanannyit ér mint az itthon vásárolt igo Törökországban. ha hivatalosan vásárolsz egy igot (pl. a lentebb linkeltet) akkor ahoz olyan térképet veszel amilyet csak akarsz
vagy ha az a Török ember aki otthon megvette és magyarországra jön és itt is szeretné használni akkor mit csinál?
és
az eljárás a következő a megvásárolt app letöltődik a memóriába, onnan települ mint bármi más. sikeres telepítés utána a naviextras.com on beregisztrálod, ahol onlájn beazonosítódik és máris felajánlja a különböző kiegészítők vásárlását, köztük a térképekét is"Ha ez idézet, akkor üzenem annak aki írta, hogy NEM LEHET PLUSZ TÉRKÉPET VÁSÁROLNI HOZZÁ!......egyelőre, mint írtam is.
-
gipsztigris
addikt
Megveszed és használni is tudod magyar nyelven, de egyelőre nincs hozzá elérhető Magyar térkép. Leveleztem a Basarsofttal és az válaszolták, hogy 2014 első negyedévben várható teljes Európa frissítési lehetőség a Török Primora. De addig csak Törökországban tudsz vele érdemben navigálni.
Beregisztrálni nem kell. A teljes szoftvert lehet letölteni térképestül mindenestül. 540Mb.(#38926) fdisk
Mit írtak neked a Note2 topikba?
-
törölt tag
Ha lehetne ilyet, akkor rég nem lenne warez. Magyarországon csak úgy navigálhatsz legálisan Igoval Androidos készülékkel, ha azon gyárilag telepítve volt a program. A szoftvert ilyen használatra jelenleg külön nem lehet megvásárolni. A hivatalos térképfrissítés erre a programra nem fog felajánlani Magyar térkép vásárlási lehetőséget.
-
Bozek
nagyúr
Én ezt ajánlom: Android ADB. A TotalAndDroid-dal nekem sokszor megfagyott a TC.
-
tonyrulez
őstag
Google első találat
Elvileg akkor fordul ez elő, ha rootolva van a telefon. Google kontó törlése, újraindítás, Google kontó hozzáadása, és elvileg problem solved. -
gatto_
senior tag
Ja, valóban...
Ilyet nekem is csinál néha. Sőt! Ki van rakva a kezdőoldalra ennek a fórumnak a "kedvencek" linkje. Időnként valamiért az a link meghal. Be kell lépnem simán a prohardver oldalra, és belépegetni, a fórumba, kedvencekbe. Onnantól pár napig megint jó a link.
-
gatto_
senior tag
Lehet, hogy mégis az index hibája.
A Galaxy S4 gyári böngészője ugyanezt csinálja, most kipróbáltam. Opera mini-vel jó. Egy darabig a Blikk mobil oldalával is hadilábon állt a Dolphin. Konkrétan a főoldal bejött, de ha egy cikkre nyomtam, akkor csak homokórázott, amíg ki nem léptem. Aztán a Blikk megújult, és azóta hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest