- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
gti16v #125046 üzenetére
Például itt.
(Sry, pár hónappal korábbi a verzió, csak a mentésem októberi, bár ez lényegtelen) -
zhata
senior tag
válasz
gti16v #125037 üzenetére
Miért nyúlta le a pénzed a Swype? Mert már nem fejlesztik tovább?
Eddig jól használható volt, a diktálásban pedig verhetetlen.
Mondok még valamit. Talán jobb is hogy nem fejlesztik már, mert az utóbbi időben a diktálási képességei kissé csökkentek.
Amíg jobb szoftver nem tűnik fel, addig megfelel. (Nekem biztosan.) -
Tökimanó
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
gti16v #105107 üzenetére
Pl. TeamViewer Quick Support. Valószínűleg root kell neki.
-
Wolfskin
őstag
válasz
gti16v #67558 üzenetére
én az ilyeneket jobb szeretem offline csinálni:
a nokia készülékekről lementett vcf fájlokat pl. a contacts vcf progi ragyogóan berakta a névjegyzékbe
az excel - contakts progi pedig xls-t csinál a névjegyekből, azokat gépen tudod szerkesztgetni, és utána ugyanúgy vissza is tölti.úgy tudom a gmail oda-vissza kezelei a vcf fájlokat. bár nekem anno a nokia-outlook-gmail közt nem sikerült szinkronizálnom a kapcsolatokat, nem tudták kezelni egymás ékezetes betűit. pedig nagyon jó lenne, ha végre EGY (azaz 1 db, itt számnév, nem határozatlan névelő!!!) adatbázisban lehetne tartani mindent, lehetőleg nem felhőben, ahol átláthatóan szerkeszthető, szortírozható, aktualizálható lenne, és minden innen olvasná ki utána (android, gmail, outlook stb.). sőt, itt lehetne csoportokat is képezni, én nem szeretem, ha minden mindennel szinkronizálva van. a céges telón legyenek a céges kontaktok, a priváton a privátok. ésígytovább. sajnos ez a jövő zenéje...
-
air
nagyúr
válasz
gti16v #67558 üzenetére
Nem kell hozzá külön program, és két megoldás is létezik.
Mindkettő úgy kezdődik, hogy kiexportálja az össze névjegyet vcf-be, aztán törli az összeset a telefonról.
Ezután 2 lehetőség közül választhat:
1.
A névjegyeket importálja a vcf fájlból a készüléken, és megadja, hogy a névjegyeket kapcsolja a Google fiókjához.
2.
A vcf fájlt elküldi magának a Gmail címére, majd a weben belép, és a levél megnyitásakor kiválasztja, hogy a névjegyeket importálja a címtárba. Utána már csak a telefonon kell szinkronizálni. -
válasz
gti16v #63355 üzenetére
"Sziasztok,valaki mondja már meg a fotózár alkalmazás Fotózár,hova tünteti a titkosított képeket?
köszönöm szépen
amúgy két kb 2-3 éve szeretném megtudni,csak mindig elfelejtem,vagy lusta vagyok megkérdezni....
hátha,valaki tudja a választ,vagy feltelepíti esetleg és meg tudja a választ :-)"Belső memória .PL mappa
Én nem ezt használom, de kipróbáltam kíváncsiságból. Elég szimpatikus, csak két problémám volna vele kapcsolatban, Az egyik, a belső memória rovására terheli a memória kapacitást, a másik, hogy ez okokból kifolyólag, ha lehidal a rendszer és újra kell telepíteni, akkor elvesztek a fájlok is.
-
drmotto
őstag
-
air
nagyúr
válasz
gti16v #42043 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a Google címtár exportja nem kedveli a hosszú ékezetes betűket (ÚŐŰÓ) tartalmazó neveket, Elképzelhető, hogy ezek kimaradnak, vagy ezeknél elcsúsznak az adatok.
Én magán a telefonon, a névjegyzék alkalmazásban próbálnék exportálni az SD kártyára csv-be. -
Sonja
nagyúr
válasz
gti16v #33680 üzenetére
Időjárásra: Eye In Sky Weather
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest