- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kásás
tag
válasz
Viktor0610 #79916 üzenetére
Telefonon azt használom én is, működik frankón.
Az AirDroid-ot wifin keresztűl használnám fájl mozgatásra.
FTP fájleléréssel kapcsolatban annyira nem vagyok képben, de utána nézek.
Köszi! -
nobela
senior tag
válasz
Viktor0610 #79646 üzenetére
Alakul ez
Ha nem találok jobbat ez marad, bár jobb lenne ha közvetlenül az appból el tudnám küldeni a dokumentumot emailben. Nem kellene elnevezni + elmenteni + emailt nyitni + megkeresni + csatolni...
Lusta vagyok, na
-
nobela
senior tag
válasz
Viktor0610 #79638 üzenetére
"A fényképezett kép elküldése nem opció?
"
Nem
Meg kell hogy maradjon a normális A/4 méretarány.
"Most jutott eszembe, hogy az Office Lens szerintem talán megfelelő volna neked."
Amit tud az tényleg jó, WP-n használtam is. De eléggé kötődik a MS fiókhoz, OneNote-ba vagy OneDrive-ra ment, ezért nem jó sajnos. Nem akarom ezeket a szolgáltatásokat használni Androidon.
-
tomy86
addikt
válasz
Viktor0610 #79471 üzenetére
Ugyanez volt korábban a Business Calendarnál is. Megvettem és amikor kijött a 2-es, akkor újra fizetni kellett. Annál mondjuk kedvezményt kaptak, akik az egyes Pro verzióról váltottak. Solidnál nem tudom, hogy van-e ilyen lehetőség.
(#79475) Viktor0610: ezek szerint a Solidnál ezt még korrektebben oldották meg.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #79473 üzenetére
csak ahhoz nem biztos hogy érdemes egy appot külön fejleszteni a holo-s változattol.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #79471 üzenetére
a régivel mi a gondod?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #79326 üzenetére
Akkor azért nem találtam benne arra utaló jelet, hogy 2 hetes próbaverzió, mert fenn van az Unlocker. Akkor az előző hozzászólásom visszavonom. Az új felület tetszik, bár a régi se volt csúnya.
Egyébként egyszer futottam bele olyanba, hogy csinált a fejlesztő egy 3.0-ás verziót a CameraPro-ból és azt újra meg kellett venni, mert az is fizetős volt... Na, annak nagyon nem örültem.
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #79283 üzenetére
jó de fölösen ne menjen ha nincs wifin .
zeorsdfd: szerintem is ez lesz a nyerő, csak nem kellene néha elfelejteni meg lusta lenni -
KTibxx
aktív tag
válasz
Viktor0610 #79081 üzenetére
Köszönöm, nem találtam ilyet...
-
KTibxx
aktív tag
válasz
Viktor0610 #79074 üzenetére
Pl ne kelljen az elküldött levelek mappát külön szinkronizálgatni, lehessen net nélkül a leveleket szerkeszteni stb. Ne "képnézegetőként" működjön csak, ami a szerveren lévő állapotot csak "tükrözi" Kb az kéne pl mint az outlook expressz, vagy akár a win 6.5 mail kliense.
Droidon minden megmozdoláshoz net kell, elég bosszantó. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Viktor0610 #78390 üzenetére
Az appok a fiókodhoz vannak rendelve, nem készülékhez/ROM-hoz. Ha több készüléked van, mindre megkapod, amit egyszer megveszel, vagy ingyen megkapsz, és örökre meg is marad (kivéve, ha megszűnt a Playen a forgalmazása).
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #78405 üzenetére
Akkor majd kiderül, mi lesz, ha használni akarod.
Megvan - e vagy nincs.
-
Traxx
őstag
válasz
Viktor0610 #78308 üzenetére
Én sem, de a 3.3-as Nova elvan a telómon, mint a befőtt
Ha meg a jövőben nem akarna menni, akkor nézek valamilyen másik launchert.
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #78308 üzenetére
Meglesem majd,ha megint szükség lesz rá! -
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #78278 üzenetére
Rendszeralkalmazáshoz valószínüleg kell sajnos az Xpoosed.
-
Traxx
őstag
válasz
Viktor0610 #78298 üzenetére
Akkor valami (és szerintem inkább nálam) nem kerek, mert az Alcatel Idol 2S-re nem menne fel. PC-n néztem a Play-ben, ott "Ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével" fogad.
#78304: a Play keresője nem dobja ki a találatok között, csak a fizetős Prime-ot, viszont ha elkezdem beírni, hogy Nova, akkor megjelenik direktben az app, de ott ugyanez a nem kompatibilis szöveg van.
-
Rimuru
veterán
válasz
Viktor0610 #78300 üzenetére
Regi androidon nem lehetett meg belepni ketlepcsos azonositas mellett alkalmazas jelszo nelkul, persze ezt mar megoldottak az ujabbakban ahogy irtam korabban is.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #77930 üzenetére
Hát igen. Ennyit számít a közösségi támogatás. S2 -mön is olyan funkciókhoz férek hozzá, amikről ennél a kínainál nem is álmodhatok. Pedig, gyári alapú (4.1.2), custom romot használok, nem is KK -et, vagy Lollit. De sajnos, a hardveres korlátokat nem lehet átlépni. Nagyon elavult az a Mali és 40nm -es csíkszélességen nem lehet 260Mhz fölé küldeni, mert lefolyik a panelről. A kijelző is karcsú, a wifi is csak max. 65Mb/s -t tud (elméletileg), no LTE, stb. Király volt, de elavult.
-
quailstorm
félisten
válasz
Viktor0610 #77930 üzenetére
Még 5.1 is van. Szerintem még júniusban fel is kerül. Attól függ a partíciókat hogy rendezi át.
Bár az is igaz, hogy retro droid játékokhoz leginkább a GB dukál. Pár cucc már el se indul KK-n, de a fontosak igen. Asphalt 5 meg Assasin's Creed már WebOS alatt le van tudva, Hero of Spartaval együtt. Első Modern Combat meg vígan megy.
Egyébként ez a Mackay KK 100%-os. Többet ér pár tucat fostalicskánál. Mint például Xperia E1 vagy U.
Meg ugye ezen a telón van compozit videokimenet ami a Nokiás kábellel is megy(képcsöves TV van csak, szóval ez kell)
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #77748 üzenetére
Köszi, nézem.
-
muszor
tag
válasz
Viktor0610 #77643 üzenetére
Azt nem is írtam hogy a DW Contactsal hiába nyitom meg a nem fogadott hívást az értesítések között, attól a gyári hívásnapló továbbra is ugyanúgy jelzi hogy van egy nem fogadott. Na és hogy ezzel lehet e valamit kezdeni.
-
muszor
tag
válasz
Viktor0610 #77643 üzenetére
Értem. Köszi akkor nem foglalkozom vele
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #77502 üzenetére
Köszönöm
-
DeathAdder
veterán
válasz
Viktor0610 #77473 üzenetére
Érdekes, na mindegy, egy adattisztítás lehet segítene, de akkor elvesznének a beszélgetéseim is
-
acsati
aktív tag
válasz
Viktor0610 #77465 üzenetére
Huh hát sajnos nem arról kapok amiről szeretnék. Ilyen 30 napfordulós mobilnetem van, aztán már ki tudja, mikor aktiválódik az új 30 nap és erről lenne jó tájékozódnom. Egyenlegemet meg elfelejtem mindig figyelgetni.
-
alex devil
senior tag
válasz
Viktor0610 #77328 üzenetére
Köszönöm!
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #77301 üzenetére
Már 2-szer volt reinstall.
SD maidot is futottam install előtt és után is. -
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #77287 üzenetére
Ja, PC-n! Megvan, köszönöm.
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #77276 üzenetére
Á, nem jó. Akkor 2-2 gmail cím lenne mindkét telón. Az asszonnyal akarnám megosztani a naptárat. Így a meglévők mellé még kellene egy-egy, de nem tudom mi sülne ki belőle. Levelek itt-naptár ott
Azt hittem, van erre valami egyszerű megoldás. -
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #77261 üzenetére
Nem tudom,semmi sem lehetetlen!
-
Szigma70
addikt
válasz
Viktor0610 #77263 üzenetére
Teljesen másról van szó. Közös telefon költségmegosztás
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #77259 üzenetére
Tudom úgy nekem is letölti.
De mikor megvettem a telót letöltötte converter nélkül is.Más:
Total Commanderben még mindig nem jelenik meg az MX Player ikonja a videók előtt.
Társítva van pedig és MX-el nyitja meg,csak hiányzik az ikon előle.Másnak ott az ikon 4.4.4 alatt?
Tudom ez mind apróság,de nekem fontos.
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610 #77217 üzenetére
Smart 4 Mini gagyi, masodlagos telefon, csak egy screenshotot akartam feltenni a Greenify, milyen szepen teszi a dolgat, hogy a keszulek a maga 1400-as aksijaval, milyen jol birja toltes nelkul.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #77213 üzenetére
Samsungon hangerő le + home gomb.
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610 #77213 üzenetére
Meglett, egyszerre kellett a le+fel power.
-
embe
nagyúr
válasz
Viktor0610 #77190 üzenetére
Nem, nem frissít gyakran. Neked az akksi statban hol áll?
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #77186 üzenetére
Ezt nem tudtam. Ez is valami, köszi.
-
péter28
tag
válasz
Viktor0610 #77127 üzenetére
Pont,hogy nem ugyan azt.Lenovo,de valószínűleg klón.An tu tu:4096mb,cpu-z:4096mb,memory booster:468mb.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #77127 üzenetére
"több alkalmazást is próbáltam,de nem ugyan azt mutatják."
Talán azért, mert ahogyan írja is nem ugyanazt mutatják.
Félreolvastad.(#77125) péter28
Ha leírnád, hogy eddig miket próbáltál, könnyebben tudnánk segíteni, hogy mik vannak még.
De itt van pár tipp: CPU-Z, AIDA64, és néhány benchmark alkalmazás is megmutatja a hardver összetevőket. -
unravel
őstag
válasz
Viktor0610 #76859 üzenetére
Igazad volt. A 2.8 -al (asszem még nincs hivatalosan a google storeban) visszahangosodik.
Hihetetlen ez a Spotify developer team. Minden frissítéssel elb>$ߤ valamit.
-
unravel
őstag
válasz
Viktor0610 #76859 üzenetére
ahha, akár ez is lehet.
keresek changelogot.korábban az androidosba is volt normalization?! nem emlékszel?
-
Brett001
aktív tag
válasz
Viktor0610 #76647 üzenetére
Igen, persze....nem használt. Ahogy olvasom a véleményeket másnak is volt ezzel a licensz ellenőrzéssel gondja.
-
dlaj
őstag
válasz
Viktor0610 #76518 üzenetére
+ Aweriot
: ez azt jelenti, hogy vicceltem. Értsd úgy, hogy nem igaz.
-
unravel
őstag
válasz
Viktor0610 #76497 üzenetére
Nem rossz ötlet.
Az sem lenne hátrány ha automatikusan bemappázná a képeket, pl időpontra bontva / esetleg még fájlnévátírással.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #76456 üzenetére
Sztem hozzátehetnéd a háttérinfót, hogy milyen jellegű üzletben van ez a módszer. Ha jól sejtem, akkor ez nem egy falusi vegyesbolt, hanem egy mobilkommunikációs szaküzlet.
-
napocska2
senior tag
válasz
Viktor0610 #76340 üzenetére
Ha megdöglött a Pvstar+ és a uListen is egyik napról a másikra, akkor mi maradt alternatívaként?
Ki mond nekem esti mesét kikapcsolt kijelző mellett, ha már ezeket sem lehet használni? -
RootRulez
félisten
válasz
Viktor0610 #75890 üzenetére
Köszii!!!!
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #76121 üzenetére
Megnyitottam,majd még alakítjuk az első hozzászólást téma összefoglalóvá.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #76109 üzenetére
Előbb a hibajavítás, majd a funkciók, utána a design. Ez a helyes sorrend. Különben csak egy nagy lufi lesz az egész, ami annyit sem ér, mint egy Ló (lli) popója.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Viktor0610 #76109 üzenetére
Persze! Mukodik is. Tobbszor hasznaltam ugy is.
-
muszor
tag
válasz
Viktor0610 #76107 üzenetére
Ez is jogos, legközelebb az lesz
-
Vardar
tag
válasz
Viktor0610 #76010 üzenetére
De ezt nem tudom rátenni a jelenlegi mobilomra
-
válasz
Viktor0610 #75238 üzenetére
Továbbra is keresek material designos QR-kód olvasót.
Illetve keresnék widgetet, ami kattintásra visszaszámol pl. 10 másodpercről.Az is jó, ha minden kattintásra számol egyet.
Valaki?
-
Jazz
veterán
válasz
Viktor0610 #75376 üzenetére
Nem tudok PC-n belépni, mert csupasz a telefon, és ha van is regisztrált g-mail cím rajta, nem tudom a jelszavát. Így nem tudok belépni a PC-n vele és telepíteni. Továbbá nincs sim a telefonban. És nem tudom megkérdezni sem, mert ő sem tudja.
(#75375) Somatom: Azt írtam, hogy: "A gond ott van, hogy a teló google play-e nem találja meg az alkalmazást".
De mindegy is mert már a play sem indul el azon a telefonon. "megtelet a memória" 140Mb...de hogy, mikor semmi nem lett rá telepítve. Amúgy is, ha letölti az app-ot, tuti nem a külső SD-re tenné (direkt emiatt lett vásárolva bele 8GB külső sd kártya), hanem a belsőre kapásból, aztán onnan telepíteni, de ott nem lenne elég hely neki.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #75353 üzenetére
Flightradar24 Ha jol tudom a pro most ingyen letoltheto az amazonrol
-
DM43
őstag
válasz
Viktor0610 #75332 üzenetére
Nincs olyan, hogy warez verziójú mappa szerkezet, meg nem warez verziójú mappaszerkezet.
Amivel eddig találkoztál, az normál iGO8, vagy Primo, ez pedig az un. NextGen. Új fejlesztés, új mappaszerkezet ... (ami nem egészen igaz, mert ha belenézel az sdcard\android\obb\com.nng.igo.primong.hun10th mappában levő main.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obb fájlba - ezt pl. egy winzip-pel megteheted - akkor már a szokásos mappaszerkezet fogad) -
DonMarco
aktív tag
válasz
Viktor0610 #75332 üzenetére
Alca 995-ös főzött ram van rajta. Tudom,nem mai darab,de eddig minden szépen futottrajta.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Viktor0610 #75323 üzenetére
Sajna még mindig nem műxik fekvőbe
Ha elfordítom lemegy felére a kép és szétesik
szóval ezt nem értem mi a frász lehet.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #75203 üzenetére
Ó, köszönöm!
Akkor ezek szerint jól emlékeztem.
Levették a play áruházból az alkalmazást? esetleg a nevét tudod?
Mondjuk én azt sem tudom, hogy hogyan lehet visszanézni mondjuk a saját hozzászólásaimat ebben a topikban -
válasz
Viktor0610 #74926 üzenetére
Nincs root, köszönöm szépen a gyors választ, akkor tűrök tovább.
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #74497 üzenetére
Nem akarom rootolni a garancia miatt (1 hónapos a teló), meg amúgy sem lenne egyszerű a Knox miatt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #74531 üzenetére
Nem tudom, ilyen régimódi vagyok. Szeretem felügyelni a dolgaimat.
-
válasz
Ha jól értem a Google eltávolította a reklámblokkolókat. Honnan biztonságos most letölteni az adfree-t? Lassítja a tabletet?
Más: Van olyan alkalmazás ami a hangerő fizikai gombjait át tudja definiálni, hogy a fényerőt változtassa? Van szoftveres hangerő alul ha beállítom, de a fényerőt este körülményes állítgatni. WayteQ Xtab9 tablet. root, 4.4.04
-
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #74503 üzenetére
Köszönöm
-
Deck
titán
válasz
Adaway is.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #74457 üzenetére
Kösz!
Adatok törlése, reboot, reinstall, így se jó sajnos. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #74454 üzenetére
igen, ott van.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #74453 üzenetére
azzal szeretnék belépni, fb-om nincs is.
gépen meg tudom nyitni böngészőből is (kiírja mail címem is, tehát be vagyok jelentkezve), asztalról is.
reinstall megvolt.
nem állítottam semmit, egyszer csak nem működött. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #74451 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #74446 üzenetére
ha jól tudom az alkalmazásinformációban,minden appnál van olyan hogy "értesitések kikapcsolása" .
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #74443 üzenetére
értem,mindenesetre elég gáz,hogy ezt kihagyták bellöle
a messenger újraindulást rootal megoldottam. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #74435 üzenetére
Ki kell kapcsolni
-
meridaharcos
senior tag
válasz
Viktor0610 #74304 üzenetére
Nekem 42% megtakarítást ír.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #74304 üzenetére
Desktopon sokkal hatékonyabb:
-
tybsen
addikt
válasz
Viktor0610 #74278 üzenetére
Igazatok van valószínűleg, mert megpróbáltam, de nem sikerült reprodukálni a jelenséget. Csak arra tudok gondolni, hogy mivel kora reggel történt, félig még aludtam és nem vettem észre, hogy mégis volt egy speciális karakter.
-
pikszel
addikt
válasz
Viktor0610 #74272 üzenetére
Nekem egy Sony M2-n, 4.4.4 alatt, és Nova-val az aktuális napot mutatja.
-
adsl
aktív tag
válasz
Viktor0610 #74252 üzenetére
Igen azt tudom,csak az Opera minivel az a baj hogy sok oldalon nem jelenit meg képeket,pl (facebook)viszont adatot meg spórol.
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #74239 üzenetére
Igen, tudom. Korábban működött rendesen a dolog
-
Kami11
őstag
válasz
Viktor0610 #73533 üzenetére
Sry, nem Samsungot, hanem Androidot akartam írni, elírtam!
Tehát root és pl. SD fix nélkül ezt nem is tudom megváltoztatni?
Nem tudom egyenlőre rootolni a telefonom, szóval így szinte semmi értelme az SD-nek, hiszen ezen tárolnám a zenéimet, e-bookokat. -
vicze
félisten
válasz
Viktor0610 #73533 üzenetére
Nem 4.4-től, hanem 3.0-tól egész pontosan, csak kevés eszközgyártó implementálta. 4.4 előtt valóban nem volt semmilyen írási joga az alkalmazásnak az SD-re(ezért nem is lett implementálva többnyire) a 4.4 óta van API SD írásra, megfelelő keretek között.
Ez egy elég jó és pontos leírás. Továbbra se szűnt meg az SD kártyára való írás joga(pont hogy lett), csak megváltozott, amit az alkalmazások írói inkább ignorálnak, mint hogy a megfelelő irányelvek szerint implementálják. -
Kami11
őstag
válasz
Viktor0610 #73526 üzenetére
Ez most minden Samsung készüléknél így van 4.4-es android fölött? Írni csak a rendszer tud rá, én nem?
A zenéimet nem tudom így rámásolni, akkor mi értelme van az SD bővíthetőségnek? -
kisspall
aktív tag
válasz
Viktor0610 #73526 üzenetére
Youtube-ról tud valami letölteni úgy, hogy a vége is megvan? Semmilyen eddig bevált program nem működik jól.
-
30z.Samu
titán
válasz
Viktor0610 #73394 üzenetére
Annyira azért nem akartam legyalulni.
Mindent nem akartam újra rakosgatni.
Csak kijelentkeztem mindenhonnan.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #73200 üzenetére
Gyári Androidban van. Gyártó által gányolt romban nem tudom, hogy mi miért nem működik.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Viktor0610 #72916 üzenetére
Köszönöm!
Még annyit kérdeznék, hogy tudtok-e olyan programot, amely részletesen kilistázza nekem a telepített programokat, valamint azok méretét. Magyarán, hogy mi mennyit foglal és hova van telepítve.
-
lovi27
addikt
válasz
Viktor0610 #72906 üzenetére
Semmi baj nincs velük, csak Launcher, skin nem szeretem. Reméltem egyszerűbben megoldható.
tomy86
Tudom. Akkor úgy fogalmazok, csak azt a launchert szeretem. -
laabom
tag
válasz
Viktor0610 #72894 üzenetére
De van és sikerült a régi címtárba belépnem ott meg lehet ezt csinálni. Köszi akkor már tárgytalan...
Amúgy a régi címtárba ha belépsz rákattintasz egy névjegyre felül csoportok és ott a sima névjegyzékből is ki lehet venni és akkor csak a csoportokban marad bent
-
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #72582 üzenetére
Hmm. Ha hang-figyelmeztetés is van hozzá, akkor ez akár lehet befutó! Köszi!
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #72582 üzenetére
Kösz, ezt a gombot nem ismertem!
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #72549 üzenetére
És az ajándék kártyák már működnek Magyarországon?
-
válasz
Viktor0610 #72549 üzenetére
Ettol feltem
Nem ertem amugy, biztos lenne ilyesmire is igeny szerintem. Nem fogok venni £10-os ajandek utalvanyt egy £0.10-os alkalmazas miatt
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #72529 üzenetére
Dettó.
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610 #72504 üzenetére
Pszt, de a legjobb browser magasan a CM Browser, akar meg 512mb ram melle is. De ez szigoruan maganvelemeny.
-
1egaly
aktív tag
válasz
Viktor0610 #72504 üzenetére
A Boat is super,de ez szerintem egy parányival,jobb(pl.a gesztusok!!),bármit megnyit,cloud mappák,stb....
Félmillió névtelen használó......
Ja a [link]
-
tomy86
addikt
válasz
Viktor0610 #72308 üzenetére
Ha aktiválod/beállítod az univerzális egyenleget, akkor a Play fizetési opcióknál megjelenik a lehetőség, hogy Telekom számla terhére akarsz fizetni vagy bankkártyával. Telekom topikban volt róla szó nemrég.
Az ide vonatkozó ÁSZF módosítás: 2014. december 1-jétől az előre fizetett szolgáltatás (Domino) esetén az univerzális egyenleg felhasználhatósági körét
kibővítjük a Google Play Áruházban történő vásárlással. -
Shamat
aktív tag
válasz
Viktor0610 #72305 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Sajnos az enyémet sem akarja elfogadni...Telenoros megoldás rohadt jó, nem is értem, hogy a többi szolgáltatónál miért nincs ilyen lehetőség.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Viktor0610 #72301 üzenetére
Köszönöm, ezt nem ismertem.
Az MS Health-et nem engedi letölteni, mi lehet az oka?
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #72296 üzenetére
Köszi.
Ezt nem tálaltam sehol.
A gesture help-ben is csak azt írja, hogy nyomjam meg a gombot. -
HREH
senior tag
válasz
Viktor0610 #72268 üzenetére
Mint említettem, legfontosabb az lenne, hogy lehessen füleket, ezeken belül alfüleket létrehozni, és menjen net nélkül (OneNote-ot szajkózom ezerrel, mert azt ismerem, hasznos dolgok vannak benne Win8.1-en, amiket én is ki tudnék használni)
Ha vannak benne rajzeszközök, akkor az csak egy plusz előny -
Zaji
őstag
válasz
Viktor0610 #71956 üzenetére
Köszönöm! Ez már közelebb áll az elképzeléseimhez.
A kijelölés azért hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest