-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #106096 üzenetére
Az összes titkos kulcsot törlöd ezzel, tehát a PIN-en kívül (ha van beállítva) nem fog semmit kérni.
Nem hiába van pirossal aláhúzva a bl nyitásnál a figyelmeztetés, custom reco-val csúnyán lehet garázdálkodni.
-
unravel
őstag
válasz
Viktor0610 #106090 üzenetére
Igen. Google kereső kell neki.
-
MM
őstag
válasz
Viktor0610 #105917 üzenetére
Ezt értem, köszi!
A kérdés az (volt), miért jó, hogy nem tölt újra? -
nyisziati
veterán
válasz
Viktor0610 #105727 üzenetére
A fényév az hosszmérték...
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #105705 üzenetére
És egész jó. Helyenként kicsit lassabb mint az UC browserben az fb, viszont kényelmesebb.
-
UFO1
senior tag
válasz
Viktor0610 #105691 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy az eddig használtat nem fogadja el bejelentkeztem egy másikkal azzal semmi gond utána töröltem most semmi sincs elmentve rajta.
A chome-ba sem enged be ugyan ezt írja.
Gépen beenged, telefonon nem, tablet azon megy nem értem?Azért lenne jó a régi mert ott meglenne a régen feltelepített alkalmazások és nem kéne keresgélni.
-
knoxhu
senior tag
válasz
Viktor0610 #105645 üzenetére
Nincs memóriakártya sajnos.
Bluetoothal lehet egyszerre az összes kontaktot szinkronizálni?nem is tudtam
Köszönöm! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #104952 üzenetére
És miben tud kevesebbet, mint a "normál"?
-
rozsi71
tag
válasz
Viktor0610 #104928 üzenetére
Ezt már néztem. Sajnos nem az...
-
rozsi71
tag
válasz
Viktor0610 #104925 üzenetére
A keep-et nem ismerem, de ránézek majd. Igazság szerint nem is próbáltam mást, annyira megfelelt a quickmemo.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #103720 üzenetére
ok
hálám
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Viktor0610 #103214 üzenetére
Pedig ez egyáltalán nem hülye ötlet, nekem is hiányzik ez a lehetőség. Érdekes módon annak idején a Nokiákban eleve megvolt ez a funkció.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #102851 üzenetére
Én is Vcard mentést szoktam csinálni.
-
Dot
őstag
válasz
Viktor0610 #101660 üzenetére
Na, ezt már szeretem.
Hát akkor kénytelen vagyok venni duálsimes telefont.
Amúgy mindig arról hallgatok online rádiót, vagy valami stream-et amin még van mobilnet
Most még az jutott eszembe, hogy bekapcsolom mind2-n a hívásátirányítást és amelyiket nem használom annál bekapcsolom a repülési módot. De valami progi jó lenne. főleg, hogy az LG nem kapcsolja vissza a wifit ha kiveszem a repülési módot. -
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #101660 üzenetére
Mi Band a megoldás.
-
vacs
veterán
válasz
Viktor0610 #101463 üzenetére
Applock2 kell neked, nálam működik
-
Creepy
tag
válasz
Viktor0610 #101255 üzenetére
Köszi
-
Deck
titán
válasz
Viktor0610 #99978 üzenetére
Régóta használom, minden nap és semmi problémám vele.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #99725 üzenetére
Wake lock detektor app-okkal megnézhető mi mikor mit csinál.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #99719 üzenetére
Már az előző kérdésedben is benne van a válasz.
Azaz rendszer kérdés, rendszerben lévő hibát app nem javít. -
válasz
Viktor0610 #99708 üzenetére
UP!
Ha nem jó helyen kérdezek, szóljatok!
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #99715 üzenetére
Ja, ok! Köszi!
-
válasz
Viktor0610 #99514 üzenetére
En mar kukaztam a swiftkeyt, de a gyari samsungon folyamatosan "melleutok". A swiftkeynel nem volt ennyi melleutes, de ott meg ez a villogas elegge zavaro, foleg, hogy lemarad..
Most milyet hasznalsz? Csak szigetes elrendezesu van droidon? -
Krystal_s
addikt
válasz
Viktor0610 #99451 üzenetére
Mégis elindítottam az apkmirror oldalról letöltött Firefoxot és az is ugyanazt írja ki..
-
Krystal_s
addikt
válasz
Viktor0610 #99451 üzenetére
Megnéztem és összehasonlítottam. Méret alapján megegyeznek. Onnan nem szeretném telepíteni. Már visszatettem a legújabbat a Storeból, csak érdekelne mi lehetett a gond.
-
brd
nagyúr
válasz
Viktor0610 #99435 üzenetére
Nem csak neked, magyarul írva, ezt jelenti.
-
daginyomigec
csendes tag
válasz
Viktor0610 #99428 üzenetére
Először is, nem azt kérdeztem, hogy melyik az a rögzítő, amelyik a telefon KIKAPCSOLT ÁLLAPOTÁBAN IS RÖGZÍT!!!!!! Ilyen idiótaságot nem szokok kérdezni
Másodszor, az előző topikban azt a választ kaptam, hogy kopogtassak ebben a topikban.
Akkor leírom a kérdésem kicsit másként.
- Szóval van e olyan hangrögzítő app, ami elmenti az addig rögzített hangot, amikor is én nem a 'rögzítés leállítása' gombot nyomom meg, hanem a telefont KIKAPCSOLOM?Köszönöm!
-
válasz
Viktor0610 #99428 üzenetére
Szerintem arra gondolhatott, hogy beszélget valakivel a telefonon, miközben rögzíti a beszélgetést. Majd kikapcsolja a telefont, de előtte nem állítja le a felvételt, vagyis nem ment az app. Nyilván így sem lehet megoldani, amit akar, de azért fogalmazhatna világosabban.
-
pikszel
addikt
válasz
Viktor0610 #99423 üzenetére
WP10/Edge alatt sem.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Viktor0610 #99015 üzenetére
Ja, vagy úúgy! Ám azt hiszem, nem teljesen pontosan írtam le a jelenséget.
Igazából, nálam se nem áll le az app, háttérben ott marad csak ezt a leállás szöveget írja ki, felajánlva két lehetőséget: "jelentem" vagy "OK". Ha az OK-t választom, akkor utána nekem is egyből visszaadja a főmenüt, mintha semmi se történt volna.
No mindegy, ami a lényeg, hogy egyszerre többet nem lehet megosztani (kivéve a teljes előzmény lista kiexportálása).
Köszönöm, hogy megnézted! -
satz18
őstag
válasz
Viktor0610 #99015 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Valahogy a netes leírások alapján nem bírtam erre rájönni. Mostmár minden működik királyul.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Viktor0610 #99007 üzenetére
Ööö, úgy csináltad, hogy az előzményekben lévő elemek zöld színre váltottak amikor kijelölted őket?
Furi, nekem ilyenkor a beúszó menüben semmit se enged, mert akár a kuka vagy mentés ikonra lépve is leáll az app.
Nálam P780+4.4.2 android, de ismerősöm LG3 készülékén is ugyan ez a helyzet, ha jól látom az is KitKat, lehet ez a gond? -
satz18
őstag
válasz
Viktor0610 #99011 üzenetére
Köszi! De ezt a megoldást 5 mp alatt megtaláltam googleba beírva, mégis 2 napja szeretném a névjegyeimet átmásolni az új telefonra... Szóval ha kérhetném esetleg a bővített változatot.
-
MK VII
veterán
válasz
Viktor0610 #98762 üzenetére
Netem van. Minden más megy mobilnetről. Veszprémen belül vagyok 4G-vel. Nem jövök rá, hogy mitől lehet.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #98363 üzenetére
Digi kábel netem van, szó szerint egy szál UTP kábel jön be a lakásba, ennyi. Android-ról be tudok jelentkezni rá felhasználó név/jelszóval?
(Amúgy azért is keresek megbízható alternatív forrást ezekhez az appokhoz, hogy ne keljen mindíg külön dugdosni, meg huzigálni a kábelt, ha valami Android-ra kell éppen (TV Box, de van rajta LAN csati), mert alapból Win-es Notin netezek.) (És tudom, már tervbe van a router, de addig is...)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #98363 üzenetére
Mert se wifi,se mobilnet.
Így marad az usb apk másolás. -
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #97373 üzenetére
Majd megnézem, már nincs kedvem vele bíbelődni
-
válasz
Viktor0610 #97357 üzenetére
Mar megbocsass, de ennek a 'csodas' keresesi logikanak a kitalaloja elmehet a fenebe,
ha A beture keresek, Aniko, akkor ne a Nagy Attila legyen az elso. Hisz en tudom, hogy az az N betuvel kezdodik nalam, deviszont az 'N' beture nem a Nagy Attila lesz az elsok kozott, hanem a Karaszi Norbi.
Abszolute hulyeseg.
Illogikus, ha Te pl. egy egymeteres merolecen keresed a ''2" szamot,'akkor a 92 kornyeken kezdesz, vagy a '2" korul kezded? -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #97357 üzenetére
Hát általában rendezési sorrend így kellene műkődnie:
B
Bb
Bbb
Bbbb
Bbbbb
Bbbbbb
De most így:
B
Bbbbbb
Bbb
Bbbb
Bb
BbbbbTehát totál összevissza, ahol talál valamit, és az volt előbb kereséskor azt rakja elsőnek.
Magyarán nincs keresés rendezési találati lista. -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #97312 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #97307 üzenetére
Gmail:
Címzett -nél mikor beírom kezdő betűket kiírja a milyen kapcsolatom /email kezdődő nevű van, de most nem ezt csinálja, hanem ahol kapcsolatomban/email címben talál betűt azt kiírja összevissza.
Pl: „b” írok és elsőnek beadja nutdgzhufb@hiikmds.com találatot, holott van ilyen kezdődő kapcsolatom, de azt nem adja be -
Weareus
addikt
válasz
Viktor0610 #97295 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Sajnos az S kereső nem jelenik meg nálam az alkalmazáskezelőben.
Az S kereső beállításaiban (az a 3 db függőleges elrendezésű pont) viszont tudtam törölni, de a hiba továbbra is fennáll. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #96816 üzenetére
Érdekes, nekem Lux-al, szól telepítésnél, hogy kapcsoljam ki (5.0.2).
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #96816 üzenetére
Szép találat, ez eszembe juthatott volna, de nem
-
Franklin
addikt
válasz
Viktor0610 #96814 üzenetére
Van, a Twilight! Köszi a tippet, mindjárt kipróbálom!
szerk: bingó, ez volt a ludas, köszi! Az életben nem jöttem volna rá... mi köze a fényerőnek a bevitelhez?
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #96806 üzenetére
Kerestem én már, de semmi...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Viktor0610 #96806 üzenetére
Azok is használják
Húgom Galaxy Trend-en (1 mag 0.8 GHz, 768 mb ram) és használja, bár nem túl fluid
És ami azért komoly, sűrűn belaggol a Z3-on is, főleg amikor az üziket görgetem, vagy egy embernél amiket eddig beszéltünk, a az nagyon akad, Illetve appon belül a fülek váltogatása. Maga a Chat-fej annyira nem problémás, bár az is tud akadni néha, amikor megnyitom/bezárom...
A hírhedt Facebook appal semmi bajom nincs az égvilágon, nem akad, még a videókkal sem, és egy piciny roottal a háttérben sem fogyaszt semmit... Pedig arra is sok a panasz ám!
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #96802 üzenetére
Ez szomorú. Ugyanis én - megfelelő indoklás híján - még használom az alkalmazást, és fogalmam sincs, hogy pl: malware-t találtak benne, egyszerűen hibás, megszűnt a cég, vagy mi van. Szerintem nem mindegy. Ezért aki leveszi (leveteti), megindokolhatná valahol.
-
kali8n
aktív tag
válasz
Viktor0610 #96291 üzenetére
Telekomos a net. Gondoltam már a routerre is, de tableten nincs gond, ott szépen jelez a push és a wifi ikon sem szürke.
Internet van a telón, ha rámegyek a fiókon belül a szinkronizálás mostra, akkor szinkronizál mindent, tehát eléri a google szervert, de az ikon mégis szürke és push sincs.Sosem volt vele gond, eddig mindig fehér volt a wifi ikon és push is volt. Két hete hülyült meg, pedig nem raktam fel/állítottam semmit.
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #96289 üzenetére
Oké akkor úgy néz ki sikerült backupolni Titaniummal.
Bár természetesen oda backupolt ahová neki tetszett kérdés nélkül. Hogy állítom vissza csak az alkalmazás adatokat? És nem csak magát az alkalmazást.
Visszaraknmám én kézzel is, de a TC-ben sehol nem jelennek meg ezek a fájlok... -
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #96283 üzenetére
pontosan
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #96289 üzenetére
Nem működtek, és nem is néznek ki egyszerű programoknak.
-
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #96278 üzenetére
köszi, ez elég ostoba dolog. Emiatt nem fogok rootlni
-
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #96274 üzenetére
(( nincs semmilyen megoldás ,ha nem rootolok ?
-
4es
tag
válasz
Viktor0610 #96230 üzenetére
Ha greenify a memóriából nem lövi ki az appot akkor miért nem látszik a ram használati listában az adott app?
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #96230 üzenetére
Az ilyen feleslegesebbeket törlöm pl térkép, play
Böngésző, viber marad. Probalgattam a greenifyt de nem volt szimpi, h semmi magyarázat benne..Ui: 2g/3g kapsolo kene. Közvetlen mert van root. No meg egy jo app switcher ami homre gombra jön fel.
-
fulton
addikt
válasz
Viktor0610 #95999 üzenetére
és mennyire szivja neked az akut? meg hány percre van állítva lezárás után?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Viktor0610 #95985 üzenetére
Nalam nem
-
fulton
addikt
válasz
Viktor0610 #95875 üzenetére
Köszönöm a választ sajnos a bezárás újraindítás nem segített úgy hogy a böngésző összes adatát az alkalmazás kezelő ben töröltem oda lettek a jelszavak a könyvtár mentések...de megoldodott.
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #95680 üzenetére
Elofordulhat, h nem jól csinalom de mar jobbra hoznom a dolgot.
Még azt szeretném kérdezni, hogy root nelkul van-e lehetőség az erinto kijelző állitására? Ugy érzem gyarilag nem az igazi.
-
Bálint85
senior tag
válasz
Viktor0610 #95348 üzenetére
onnan tettem fel a play áruházból, munkatársamnak huawei P9 van neki gyárilag fent volt
-
Bálint85
senior tag
válasz
Viktor0610 #95345 üzenetére
munkatársam pedig oda beiírja a személy nevét majd feljönnek neki azok a személyek akik messengeren ismerősei, kiválasztja aztán megmutatja hogy hol tartózkodik
-
ignisz
senior tag
válasz
Viktor0610 #94981 üzenetére
Kaptam egy apk-t, arról telepítve működik csak frissítés nem jön.
-
ignisz
senior tag
válasz
Viktor0610 #94979 üzenetére
Köszönöm
-
ignisz
senior tag
válasz
Viktor0610 #94977 üzenetére
Érdekes, mert az email címem nem változott. November óta van új telefonom azóta halott a dolog. Valahol kérni kell, hogy újra telepíthessem?
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #94965 üzenetére
Feltettem,de már rájöttem javaslatokban gyengébb,mint a Swiftkey.
Pédáil beírom hogy orok,de nem dobja ki találatként,hogy örök. -
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #94934 üzenetére
Köszi ugye a Nuance Swype az?
Arra gondoltam. -
kuksa90
őstag
válasz
Viktor0610 #94962 üzenetére
Csatlakozom. Frissítés után (is) pöcc- röff, gond, üzenet nélkül fut.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Viktor0610 #94960 üzenetére
Van, persze. 1gb havonta, szerintem max. 300-at használtam eddig. Ráadásul wifiről töltöttem le, de se a WiFivel, se utána a mobilneten nem indult el.
-
Met
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94954 üzenetére
Köszi, én is ezt találtam csak nem mertem felrakni. A másiknál a Szerencsejáték Zrt. volt megadva fejlesztőnek, ennek meg a TinyAppWorks, elérhetőségnek is gmail-es cím van, azért voltam gyanakvó.
-
punky10
addikt
válasz
Viktor0610 #94937 üzenetére
Olyan mint egy mai tini.Ha megvonod tőle a netet, akkor mindért jól viselkedik....
.
-
punky10
addikt
válasz
Viktor0610 #94930 üzenetére
A tablettemen már az új csitás verzio van,fagyassza a Greenify.A telefonomon még a régi, az is hibernálódik.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #94923 üzenetére
Meg kéne nézni a Nexuson a külső meghajtó csatolását. A miniPC -men így néz ki egy pendrive csatolása:
tmpfs /storage/external_storage tmpfs rw,seclabel,relatime,mode=775,uid=1000,gid=1023 0 0
/dev/block/vold/8:1 /storage/external_storage/sda1 vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,gid=1015,fmask=0002,dmask=0002,allow_utime=0020,codepage=437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0 -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #94923 üzenetére
Az enyémen sincs vele gond, mert a telóm alapból olyan helyre és olyan jogosultságokkal (media_rw) mountolja a külső meghajtókat, hogy nem vonatkoznak rájuk ezek a Google korlátozások. Csak, ez nem minden telón van így. Egy Nexuson meg biztos, hogy az összes Google nyavaja miatt szív a user.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #94921 üzenetére
Ezt a korlátozást a 4.4 -gyel kaptuk a Google -től. Köszi apu!
-
válasz
Viktor0610 #94872 üzenetére
Ugyan nem program, komplett hardver, de.. :-) :-)
aboltom.com/product_info.php?products_id=120
Sajnos tiltott a hasznalata, de poennak jo.
-
dlaj
őstag
válasz
Én zajosabb tömegközlekedési eszközt javasolnék.
-
törölt tag
válasz
Sajnos, ehhez nem szoftver, hanem hardver kell. Pl. Kalasnyikov úr tervezett ilyen hardvereket.
-
beg
veterán
válasz
3D Füldugó v2.0
-
rayoliviero
veterán
válasz
Viktor0610 #94705 üzenetére
Ebben benne van, igen. Rááadásil custom ROM-mal próbálkozok. De abban is benne van kivétel nélkül mindegyikben.
Már kikapcsolták volna, ha tudják.
Egyedüli megoldás lehet a launcher csere. Vagy Xposed.
De pl. próbáltam ezt a Novát, de már az animációk nem úgy mentek, mint a gyári, nem tetszett így. Pedig vagy 2 helyen beállítottam, hogy gyári legyen az animáció vagy a sebessége.
De ezt mondjuk tuti be lehet állítani, csak nem foglalkoztam még vele. -
dlaj
őstag
válasz
Viktor0610 #94655 üzenetére
Tényleg ott van, sosem találtam volna meg! Ráadásul nekem magyarul nyomja.
(És milyen érdekes, tegnap pont ott voltam, ami neked célnak van beállítva.)
(#94656) kovisoft, Köszi neked is!
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #94577 üzenetére
Csak az korlatozott es tapasztalom az, hogy amig van keret addig nagyon megy lefelé. Az egy gb nekem tuti elfogyna 10-15 nap alatt. Net elérés pedig kell egy bizonyos dolog miatt.
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #94567 üzenetére
Ha elviszem egy helyre wifi alá akkor pikk pakk frissül, vagy ott is csak lassan? Mivel egy honapon at szivat a hatterben, az amugy is korlátozott klikkel..
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #94560 üzenetére
Nem vagyok wifin.
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94509 üzenetére
Próbáld meg a Google Play Szolgáltatások app minden adatát törölni.
+ PC-n a Google fiókot is nézd meg, hátha lehet valamit mókolni.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #94485 üzenetére
köszi
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Viktor0610 #94109 üzenetére
Igen, nem pontos a fordítás. Két hétvégi nap van hátra 24-éig (szombat, vasárnap).
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #94109 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #94083 üzenetére
Bakker.. Látszik nem használom.. El is felejtettem, hogy kézzel kell beírni a számot.. Oké. Köszi.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94083 üzenetére
előfordulhat.
bár azt nem értem hogy miért nem tudja "kiolvasni" a saját telefonszámot a rendszerből. -
prtvlogan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #94060 üzenetére
Viktor0610; Tesztelo.hu!
Köszönöm szépen! A samsung smart switch nem másolta át a könyvjelzőket, azonfelül minden egyebet igen. Egyesével kiválogattuk, és átküldtük a linkeket, amíg bele nem fáradtunk. Próbáltam app-ot leszedni, de kivétel nélkül egyik sem talált könyvjelzőt..
Fogalmam sincs miért.. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #93263 üzenetére
az lehet igaz
valoszinű hogy a clean master és társai miatt sokan azt hitték/hittük hogy elk*rv*l ez a remek app
azért nem frissitettem le én sem -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #93258 üzenetére
lefrissitettem
ami viszont fura hogy a luckypatcher nem ismer fel benne reklámtevékenységet,vagy számoljak valami felugró vagy állapotsori reklámra?mert eddig reklám mentes
vadászcsiga:nállam minimálisat evett,amig használtam kb 2 nap
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #93073 üzenetére
lehet, köszi
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #92921 üzenetére
Mégis, hogyan kéne történjen? Van egy elképzelésem arról, hogy milyen lenne a számomra ideális teló. Az S5/Note4 után a Samsung ezzel totál szemben haladt. Majd, az S7 -nél kezdenek visszatérni a nekem tetsző útra (vízállóság, mikroSD, stb.) és sztem az emberek többségének bejön ez az irány. Úgy gondolom, hogy nem alaptalan a várakozásom. A dual SIM nem áll távol a Samsungtól és az infra sem lenne náluk újdonság. Fél, vagy akár egy évet pedig még símán elvagyok a mostani telómmal.
-
mcs10
tag
válasz
Viktor0610 #92350 üzenetére
ebben igazad van, akkor nyomok egy gyári beállítások visszaállítását és utána ha nem lesz jó akkor rom csere, de nem akartam ezzel kezdeni egyből, nem normális....
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #92342 üzenetére
Ota frissitést pl mennyire ellenőrzik le?
mert simán átmehet valami ha nem figyelik -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #92247 üzenetére
na jó ha úgy veszük akkor a wifi vagy az internetnek vagy pl egy fájlnak a közvetitője.
de valóban sok esettben arra gondolunk hogy mobilnetet osztunk meg. -
bigdady
nagyúr
válasz
Viktor0610 #92019 üzenetére
Fura hogy fb messenger meg tokeletes.
-
cikasz
őstag
válasz
Viktor0610 #91944 üzenetére
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest