- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Sziasztok
Azt hogy tudom megoldani 5.1-en hogy ne kezdjen el frissíteni ahogy felmegyek wifi-re?
Telefon átköltöztetésre mit javasoltok nem root-olt a készülék. Skype, WhatsApp, Badoo, Jaumo teljes beszélgetéseinek átmentése érdekel.
-
UFO1
senior tag
Valaki nem tudja, hogy a viber PC-s verzióban, hogy lehet Google drive-ra menteni?
-
UFO1
senior tag
válasz
Somatom #120610 üzenetére
Esetleg a viber beszélgetések megtalálására nincs valami tipped? Mikor feltettem a másik telora a vibert és eltűnt a régiről az összes beszélgetés utána gépre kimentetem az egész telefon belső memóriáját csak nem tudom melyik fájlban van a régi beszélgetés vagy hogy root nélkül le e jött minden.
Van egy viber mappa, de abban csak fotók és videók vannak és van egy viber üzenetek WinRAR ZIP-ben, de abban csak a viber hungary pár üzenete van. Hol lehetnek a régi beszélgetések? Feljebb írtam, hogy egy másik fórumon ezt írták.
Fizetnék érte ha valaki tudna nekem segíteni.
PC-n megvan minden el is mentettem az máshova az egész vibert ott 3 fájlban van minden igaz sokkal nagyobb mint telón mert kb. 480MB igaz maga a progi is nagyobb lehet mint a telefonos verzió.
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
darvinya #120602 üzenetére
Az a gond erre a telefonra nem akar felmenni a root. MyPhone Fun4-röl van szó és csak ez volt itthon mert a másik beázott és csak most tudtam venni egy jobbat. Valaki tud segíteni miért nem akar felmenni rá a root-olás pedig van leírásom, de nem akarja.
A másik kérdés nem írja felül a root ha mégis felmenne ezt a viber fájlt gondolom ez is hasonló mint a temp mappa PC-n, de lehet tévedek sajnos nem értek hozzá.
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
darvinya #120594 üzenetére
Nekem nem állította vissza feltettem az új telóra és mikor megnéztem a régin nem volt egy beszélget se. Hogy kell szinkronizálni, mert mondom minden megvan PC-n?
(#120595) zeon.hu
Sajnos semmi hasonló nincs olyan van csak hogy viber megosztása barátokkal face, twitter és outlook ezek vannak csak.Írtam a supportnak is hátha tudnak valami megoldást csak az a baj át kéne másolni mindent a régi telórol, de így nem merem be se kapcsolni nehogy felülírja valami ha esetleg ki tudom onnan még menteni.
-
UFO1
senior tag
válasz
zeon.hu #120592 üzenetére
Az a baj asztali gépen nincs olyan hogy üzenetnapló küldése e-mailben telefonon van.
Elvileg itt azt írták, hogy valahogy ki lehet nyerni csak erre a telefonra nem tudok ROOT-ot feltenni nem megy rá nem tudom miért.
Azt is jó lenne tudni melyik fájlban van a beszélgetések mentése, mondjuk az érdekes hogy telefonról szinkronizálja magát PC-re akkor visszafelé miért nem működik ez mint a Skype-nál. -
UFO1
senior tag
válasz
darvinya #120589 üzenetére
Sajnos nem mentettem a viber beszélgetéseket, mert nem tudtam, hogy nem lehet 2 mobilon egyszerre használni, de valahol olvastam, hogy ott van az valahol a telefonon 159MB az elég sok adat azt írja ki, ha nem muszáj nem vinném el szervizbe e miatt. Nagyon fontos beszélgetések voltak rajta és vissza szeretném állítani. PC-n megvan minden nincs valami mód, hogy onnan vagy a telefonról kinyerjem a beszélgetéseket?
-
UFO1
senior tag
Sziasztok nem tud senki segíteni nagyon fontos lenne vagy hova forduljak segítségért?
Sziasztok!
Vettem egy másik telefont és próbaképp feltettem a viber-t be is állítottam ugye kérte a telefonszámot és küldte a kódot beírtam, a régi telefonra jött meg a kód mert abban volt a SIM kártya. Az a gondom, hogy az összes beszélgetésem elveszett a régi telefonról is.
Valahogy vissza lehet ezt állítani? Elvileg meg kell lennie mert 159MB-ot ír ki összes adatként.
PC-n is fent van ott az összes beszélgetésem megvan, hogy tudom átmásolni vagy visszanyerni a beszélgetéseket?Nagyon fontos lenne kérem segítsen valaki.
Még annyit szeretnék kérdezni igaz nem kapcsolódik szorosan viber-hez hogy az egész telefont át szeretném költöztetni a másikra mindennel együtt. A régin 5.1 van az újon 6.0 vagyis MIUI 9.2 stabil.
Mivel hogyan tegyem?
Spkype, Whatsapp, Viber és egyéb alkalmazások is vannak amit beszélgetésekkel együtt szeretném átmásolni az új telefonra. -
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy másik telefont és próbaképp feltettem a viber-t be is állítottam ugye kérte a telefonszámot és küldte a kódot beírtam, a régi telefonra jött meg a kód mert abban volt a SIM kártya. Az a gondom, hogy az összes beszélgetésem elveszett a régi telefonról is.
Valahogy vissza lehet ezt állítani? Elvileg meg kell lennie mert 159MB-ot ír ki összes adatként.
PC-n is fent van ott az összes beszélgetésem megvan, hogy tudom átmásolni vagy visszanyerni a beszélgetéseket?Nagyon fontos lenne kérem segítsen valaki.
Még annyit szeretnék kérdezni igaz nem kapcsolódik szorosan viber-hez hogy az egész telefont át szeretném költöztetni a másikra mindennel együtt. A régin 5.1 van az újon 6.0 vagyis MIUI 9.2 stabil.
Mivel hogyan tegyem?
Spkype, Whatsapp, Viber és egyéb alkalmazások is vannak amit beszélgetésekkel együtt szeretném átmásolni az új telefonra. -
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Senki nem tud segíteni ebben, tényleg nagyon fontos lenne vagy hova írjak hol tud valaki segíteni.
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni nagyon fontos SMS-ek törlődtek (szál törlése) sajnos a telefonról myPohone Fun4 egy régi gyenge készülék, de az SMS-ek nagyon fontosak lennének 5.1 van rajta. Sajnos nem értek hozzá kipróbáltam pár programot amit a NET-en találtam és az írták ezek visszaállítják a törölt SMS-eket: MobiKin Doctor for Android, dr.fone toolkit for Android, Data Doctor Recovery – SIM Card (Demo), FonePaw Android Data Recovery. Utóbbiban volt egy szöveg valami Kingo ROOT-rol azt megkerestem fel is ment, de csak a telefonon levő SMS-eket láttam a törölteket nem. Ha valaki lenne olyan jó és segítene nekem mivel hogy tudnám visszaállítani a törölt SMS-eket nagyon hálás lennék, ha csak így virtuálisan is.
Előre is mélységes köszönetem aki veszi a fáradságot és segít nekem, ha lehet szájbarágósan mert nem értek sem a ROOT-hoz sem egyéb máshoz.
-
UFO1
senior tag
válasz
Viktor0610 #105691 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy az eddig használtat nem fogadja el bejelentkeztem egy másikkal azzal semmi gond utána töröltem most semmi sincs elmentve rajta.
A chome-ba sem enged be ugyan ezt írja.
Gépen beenged, telefonon nem, tablet azon megy nem értem?Azért lenne jó a régi mert ott meglenne a régen feltelepített alkalmazások és nem kéne keresgélni.
-
UFO1
senior tag
Van valakinek valami ötlete miért nem tudok bejelentkezni a play áruházba egy meglévő gmail fiókkal?
A felhasználó név és jelszó nem egyezik ezt írja!? Nem írom félre!Gépen semmi gond telefonon nem enged be viszont egy másik fiókkal be tudok jelentkezni!
Mi lehet a gond?Az itt leírtakat végigpróbálgattam nem segített.
Nem tudom fontos e, de a telefonon ma lett gyári visszaállítás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest