- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
daginyomigec #164540 üzenetére
Nekem mondjuk sose volt gondom az akksival, bár én a másik irányba használom általában az AnyDesk-et.
Amúgy a Windows Telefon kapcsolat-hoz is kell alkalmazást telepíteni a telefonra. És én nem emlékszem, hogy azzal tudnád úgy kezelni a telefont, hogy látod a képét. De persze régen néztem, azóta lehet, hogy változott.
-
Bozek
nagyúr
válasz
daginyomigec #164532 üzenetére
-
woodworm
veterán
válasz
daginyomigec #164532 üzenetére
Nem írtad az operációs rendszert, de win10-en a rendszer része a Telefon-kapcsolat. Korábbi windowshoz MyPhoneExplorer, az viszont csak kábelen megy.
-
válasz
daginyomigec #164191 üzenetére
Összefoglaló:
VÍRUSIRTÓ ANDROIDRA
Elég megosztó téma. Alapból az az elfogadott, hogy ha csupán megbízható forrásból (Play áruházból) telepítünk és odafigyelve az engedélyekre és letöltési számokra (pl. nem töltünk le 100 letöltéssel rendelkező zseblámpa alkalmazást, ami sms küldéshez kér engedélyt) nem eshet bajunk, nem kell vírusírtót telepítenünk.
Ha más forrásokat is használunk (lásd összefoglaló eleje) és megfelelő paranoiával vagyunk megáldva, akkor azok ajánlottak, amik csak akkor ellenőriznek ha új alkalmazás települ vagy ha kézzel elindítjuk. Ilyen pl. AVL Pro Antivirus & Security és az Avira. Mindkettő ingyenes, csak akkor vizsgál ha újdonság települ és a tesztek alapján jó pár fizetős vírusirtót lepipál.
Én az első csoportba tartozom. Nem használok ilyen appokat. -
Kékes525
félisten
válasz
daginyomigec #101240 üzenetére
Már kaptál választ az Android szakmai topicban. Miből gondolod, hogy vírus? Írd le a tüneteket. Amúgy ide kellett volna írnod: Vírusirtó topic
-
atike
nagyúr
válasz
daginyomigec #99437 üzenetére
....én már csak azt nem értem, hogy azzal a lendülettel, ahogy KIKAPCSOLOD a telefont miért nem lehet előtte a felvételt leállítani...?
A kikapcsolás folyamata mi...? Feloldod előbb a képernyőzárat, majd hosszan nyomod és kikapcs...? Vagy lezárt képernyőnél nyomod hosszan - de akkor az újraindulás...
Miért nem lehet "csak" leállítani a felvételt...?
Mi az alapkoncepció....? Mi indokolja az ilyen használatot...? "Kémkedés"...?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
daginyomigec #99437 üzenetére
Tessen szíves olvaani amit írtam,és megpróbálni nem előadni úgy mint ha mi nem értenénk.Köszönjük!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
daginyomigec #99432 üzenetére
Megnéztem
Nekem a Recforge 2 app elmenti,amíg tart a kikapcsolási folyamat.
Gondolom az ideiglenes könyvtárba menti le.Play Store-ban fent van az app.
Nézd meg,hátha jó lenne arra amit akarsz.
-
válasz
Biztos, én vagyok a hülye, hogy a "a telefont KIKAPCSOLOM?" nekem azt jelenti, hogy a telefont kikapcsolod (a ki-bekapcsoló gomb megnyomása után a kikapcsolás lehetőséggel), és nem pedig csak a kijelzőt kapcsolod ki.
Nem a nagybetűket kell erőltetni, hanem értelmesen kell fogalmazni...
-
válasz
Nincs.
-
törölt tag
válasz
Vagyis, egy realtime mentő hangrögzítő? Hmmm... Jó kérdés. E-Robotban van hangfelvétel indítás/leállítás művelet, és "rendszer leáll" esemény. Egy próbát megér.
-
SharpSA
veterán
válasz
daginyomigec #99427 üzenetére
Ha kikapcsolod, akkor nem működik a készülék...
-
atike
nagyúr
válasz
...én amúgy nem is értem ezt a kérdést. Mikor is kellene rögzíteni....? ...menteni...?
-
válasz
A másik topikban IS kaptál választ.
Szerinted melyik app az, amelyik akkor is működik, mikor a telefont kikapcsolod?
A megoldást a repülő mód bekapcsolása jelentheti, így nem kapsz értesítéseket, de a programok futhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest