- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #112941 üzenetére
Én az Outlook-ot. Akkor ez lenne a baj? Nem is lehet megcsinálni?
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #112917 üzenetére
Zinternet szerint tényleg.
Root cloak, xposed és barátai megoldják.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #112856 üzenetére
Elnézést kérek
, olvastam őket, de nem tudom melyikben van felhőmentés... mindbe lenne?
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #112793 üzenetére
Amit a router kioszt..192.168.........meg ugye a szolgáltatoé..
Frisdités ota ilyen..elötte jo volt.. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #112790 üzenetére
Pedig az áruházbol szedtem le..ilyenek vannak:
[kép] -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #112788 üzenetére
07.06-án frissült Skype 8.1.0.46539-re, de ez csak Nugat-on.
De régi jobb volt, mert itt idétlen téma, elveszik telefonkönyv beépítést, stb. -
adrian94
őstag
válasz
Viktor0610 #112788 üzenetére
Az egyik barátomnak frissült valamelyik nap és azt mondja, hogy megváltozott a kinézet, vannak új funkciók stb..
-
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #112780 üzenetére
Nincs.
bigrock: köszönöm! -
holozis_HUN
addikt
válasz
Viktor0610 #112761 üzenetére
Legjobb billentyűzet!
-
zzola
titán
válasz
Viktor0610 #112486 üzenetére
Gyakorlatilag nem folyamatos a lejátszás, viszont a Spotify nem áll meg...
Beállítást én sem találtam erre vonatkozólag. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #112263 üzenetére
Pont ez a félrevezető. Azzal nem lenne bajom, ha a Gmail -ben nyitná meg. De, a Chrome, az nem a Gmail. Most már letiltottam a Chrome -ot, így dobja az alkalmazásválasztót, de ez a nyomulás nekem sok(k).
-
vpanangin
senior tag
válasz
Viktor0610 #112078 üzenetére
Utólag igen.
"Call Blocker"-t állítottam hadrendbe.
Köszönöm.
-
válasz
Viktor0610 #111964 üzenetére
+1 én is szeretem. Waze mellett használom én is.
-
hodostamas
addikt
válasz
Viktor0610 #88825 üzenetére
Sziasztok,
még mindig ajánlott ez az app? Holnap éjjel Taxiznunk kell majd, appon keresztül gondoltam
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #111566 üzenetére
Pötyögd be a Gugliba, hogy "PS4 Android emulator", és szűrd a videókra!
-
TIstvan4
tag
válasz
Viktor0610 #111441 üzenetére
Köszönöm szépen az ajánlást!
Ezt az utat már kiveséztem. ARM chipekkel dolgozó Androidos készülékek teljesen kiesnek a szórásból, viszont ha valaki Intel processzorral szerelt táblagéppel, esetleg okostelefonnal rendelkezik (mint mondjuk az ASUS ZenFone 2-vel), akkor érdemes lehet kipróbálni a dolgot.
Nekem ARM készülékem van. -
kovisoft
őstag
válasz
Viktor0610 #111390 üzenetére
A tappancs azt jelenti, hogy ez egy belső tesztelésre szánt verzió. Valaki valószínűleg véletlenül egy ilyen verziót engedett ki hivatalos frissítésként. Aztán amikor rájöttek erre, akkor csináltak egy hivatalos frissítést is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #110421 üzenetére
-
Doki16
addikt
válasz
Viktor0610 #110443 üzenetére
Azaz, köszönöm szépen
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #110407 üzenetére
"...különböző színű a csengés alatt a háttér."
-
Putyin90
senior tag
válasz
Viktor0610 #110397 üzenetére
Fandango: Úgy értettem, hogy előre telepíteném az alkalmazást, és ha egyszer neadjisten' kellene, akkor ott legyen és tudjam használni.
-
junior11
veterán
válasz
Viktor0610 #110170 üzenetére
Igen, nem volt rossz, most próbáltam a Google maps-ban behatárolni a térképet, melyet letöltene az SD kártyára, de az egész országot nem tudom sehogysem egyszerre kijelölni, csak egy részét...
-
mazsi70
senior tag
válasz
Viktor0610 #110162 üzenetére
Ezek szerint valamit el állítottam ,mert a repülő módnál tudtak hívni....
Pedig én is úgy emlékeztem ,hogy mindent tilt . -
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #110116 üzenetére
Melyik verzió van fent neked? Nekem a 7.9.3
Ha rámegyek save&share van csak...
Minden egyes frissítéssel szarabb lesz lassan minden komolyan mondom...szerk:
Baszki ki kellett jelentkezni az accountból és így előjött a gallery mentés is...
-
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #110110 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #110107 üzenetére
Igen ez lesz.
Én nem találom baszki -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Viktor0610 #110084 üzenetére
Köszi, és Somatom neked is.
A többiek preferenciáját is szívesen olvasom ! -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Viktor0610 #110078 üzenetére
Mindkettő megy offline is regisztráció vagy bejelentkezés nélkül?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Viktor0610 #109870 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #109804 üzenetére
De nem is kell belerakni.
Erre való WebView, amit rendszer tartalmazza.
Amúgy egyes dolgokat ott nyit meg, mást pedig átirányít, de ezt random módon csinálja.
Ezért szoktam le róla. -
válasz
Viktor0610 #109608 üzenetére
Semelyik 3rd party facebook app sem tud pusht, mert a facebook maga nem támogatja 3rd party appokat.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Viktor0610 #109608 üzenetére
előbb légy körültekintő, s aztán ítélkezz
Ajándék lónak, ne nézd a fogát! -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #109554 üzenetére
Mittudomén. Szoktam miniPC -kel kapcsolatban álmodozni, de az nálam nem a képek csereberélését jelenti.
De, próbáld ki, és majd kiderül! -
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #109554 üzenetére
Azt is jelentheti. Többféle funkciója van a daydream-nek (plusz még tölthetők is kiegészítők), de ezek csak töltés közben működnek.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #109552 üzenetére
Nézőpont kérdése. Leragadtok a telóknál. Egy miniPC -n nem lenne rossz feature. Nagy képernyőre kiadva, esetleg megtoldva Philips Hue móddal (persze, Raspberry -vel, mert az olyan geek
) nagyon hangulatos lenne.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Viktor0610 #109531 üzenetére
Nem tudhatom, hogy tudják-e, ez nyilvánvaló. Megjártam már pár topikot a fórumon, és ha csőlátásnak is bizonyult ennél a kérdésnél, eddig az volt a jellemző, hogy fogták és átugrották az adott kérdéseket pár esetben.
Majd később ugyanazon emberektől mikor újra rákérdeztem linkeléssel, már volt válasz...
-
picur10
aktív tag
válasz
Viktor0610 #109496 üzenetére
Igazából csak kíváncsi lennék. Mondjuk, ha a letöltések számát és az in-app fizetéseket meg tudják írni tól-ig-ben, akkor a méret is beleférne.
A pc-n kerestem a különböző appokat és onnan telepítettem azokat, és az utána szinkronizálta a telóra.
Vagy ilyesmi.Reggel kiderült, hogy az iPhone-ról másolás milyen jól ment. Egyszerre szólalt meg reggel az ébresztő a lakás két végéből, az S7 persze teli torokból. Azt sem tudtam, hová rohanjak.
-
picur10
aktív tag
válasz
Viktor0610 #109493 üzenetére
Igen, ott látszik, csak pc-n nem, Isten tudja miért?
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #109474 üzenetére
Cseszheti a biztonságot, pont emiatt fogom rootolni a telót, egyébként nem tenném. Így sokkal biztonságosabb lessz?
Na mindegy. Utoljára 2-3 éve rootoltam. Van már valami univerzális rootoló, vagy csak készülékspecifikus? (Huawei y3 II ) Kérdeztem a topicjában is, csak, gondoltam, ha már úgyis itt vagyok, megérdeklődöm...
-
embe
nagyúr
válasz
Viktor0610 #109461 üzenetére
Szerintem sincs. De hátha...!!
Egy ismerős mondta, hogy venni akar egy laptopot, meg egy wifis nyomtatót. Ha kitölti a tabon nyomtatványokat akkor ki is tudja könnyen nyomtatni.
Javasoltam neki egy Lenovo-t, megvette, Office ráment, lehet nyomtatni a wifis nyomtatóval.Minden ok..amikor mutatta a srác a laptopján lévő programot, hogy azt rá kellene tenni.
Ez volt az a program. Könyvelő szerint csak Windowson fút.
Ehhez kapcsolódva: Windowsos tabon lehet futtatni vajon asztali Windowsos gépre írt programokat, mondjuk ezt az Abejavat ?
-
kory24
őstag
válasz
Viktor0610 #109371 üzenetére
Köszi kipróbálom majd.
Lehet buta kérdés, de az apk file hogy nyerem ki legkönnyebben?
Mert a céges telón nincs beállítva gmail fiók így áruház sincs, és nem is akarok...
Tehát feltenném app saját telóra és miylen app-al tudom kinyerni az apk fájlt hogy feltegyem cégesre is? -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #109285 üzenetére
Kizárt. Clipper Plus -t használok. A legtöbbet használt alkalmazásom, az ikonja mindíg ott van a notibáron. Ha lehúzom a rolót, akkor látom az utóljára vágólapra rakott szöveget. Az Androidos vágólapba épül be, tehát amit ott látok, az egyben a rendszer vágólapjának a tartalma is. Persze, egyből a rolót húztam le, és a webcím ott volt.
-
Deck
titán
válasz
Viktor0610 #109281 üzenetére
Nekem elfér alapon fenn vannak
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #109220 üzenetére
Meg lehet próbálni, de fölösleges. Ő a PC -n levő FTP kliensével szeretné elérni a telóján futó FTP szervert. A TC FTP pluginja azonban csak kliens. Szerverként nem tud működni.
Itt egy free FTP szerver. -
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #109220 üzenetére
Pontosan, és van FTP plugin is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #109175 üzenetére
De azt a Somatom által leírt webserver-rel is meg tudod oldani ugyanúgy.
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #109166 üzenetére
Aha
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #109163 üzenetére
Csináltam. A floating tube-ot ki is próbáltam,de tiszta reklám
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #109160 üzenetére
Köszi! Megnéztem a Playes képeit. Az egyiken mutatja az IP -t. 8080 -as port a vége, vagyis a kommunikáció alapja egy mezei webszerver. A többi csak hókuszpókusz.
-
Hipnotic
tag
válasz
Viktor0610 #109160 üzenetére
Kár, hogy a fejlesztő leállt vele. Valami ehhez hasonló, de aktuális nincs és az nem baj, ha fizetős, legalább reklám mentes.
-
Hipnotic
tag
válasz
Viktor0610 #109157 üzenetére
Nézem ezt a SuperBeam alkalmazást, de a fejlesztője már nagyon régtől nem frissíti. Utolsó frissítés 2015 júniusában volt és én 6-os és 7-es Androidon szeretném használni. Milyen elven működik ez a program. ShareIt-et használtam, de már tele zsúfolták reklámmal meg miegyébbel....Nem baj ha fizetős.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Viktor0610 #109152 üzenetére
Én ezt fogom használni alap YT-re is
Egyetlen hátránya van, hogy nem lehet úgy lehúzni egy futó videót és közben másikat keresni -
techie_guy
tag
válasz
Viktor0610 #108921 üzenetére
Szerintem ez az adattörlés megoldja az alkalmazásokkal kapcsolatban felmerülő problémák 90%-át. Nagybetűvel kellene beírni az összefoglalóba, hogy "Mielőtt kérdezel.."
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #108921 üzenetére
Köszönöm!
Jó lett. -
robi212
tag
válasz
Viktor0610 #108821 üzenetére
Tőlem ugyan nem, én elégedett user vagyok
Ezek már csak ilyen kis nüanszok, hogy minél jobban testre szabjam.Köszi mindenkinek, akkor nem buzgatom a dolgot tovább
-
válasz
Viktor0610 #108798 üzenetére
Gondolom nincs közelségérzékelő a mobiljában, ezért nem érzékeli, ha a zsebében van, és úgy is kijelzi a képernyőn a hívást a felvevő meg elutasító gombokkal. Ez értelemszerűen nem túl jó, de nincs rá megoldás, mert a rendszerbe kéne belenyúlni (hacsak nincs valahol elrejtve neki a beállításoknál).
(#108819) robi212: nincs értelme annak, amit akarsz, csak jobban fog merülni tőle a telefon.
-
robi212
tag
válasz
Viktor0610 #108809 üzenetére
Amit írtam az nem a memóriaürítés?
Akkor úgy kérdem, hogy azt be lehet-e állítani, hogy mondjuk az ébresztő appot ne lőjje le?
Tudom, hogy szükségtelen, de szeretem, ha csak az fut, aminek kell futnia, ne legyenek fölösleges körök. -
Csabi42
tag
válasz
Köszi a tippet. Ez a Call confirm jó lesz.
-
Csabi42
tag
válasz
Ha a zsebemben csörög a teló, ne oldódjon fel a képernyő. Ha előveszem, akkor majd feloldom és fogadom a hívást.
Bferibörs,sajna Jelly Beanem van.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #108794 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #108791 üzenetére
Javítási kérelmet fényképpel kell elküldeni először, utána felajánlják segít javításokban.
Én már bent vagyok, s ha van valami nincs jól azt jelentem (másnapra jön az értesítés javításról és ellenőrizzem le). -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Viktor0610 #108772 üzenetére
A Google Térkép helyett nem nagyon találsz mást erre a célra. Esetleg a Here, de ott sokkal ritkábban frissül a térkép. Ha a Térkép megszívat, jelentsd a hibát, és elég gyorsan javítják.
-
darvinya
titán
válasz
Hova vitt?
Nekem.eddig semmi gond nem volt.
HereWeGo sem rossz, csak.az a fránya adatgyűjtést ne végezné (ugye már nem Nokia a háttér, így megváltozott ilyen feltételek).
-
válasz
Válaszolok magamnak. A HERE WeGo teljesen jól használható gyalogos naviként is.
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #108455 üzenetére
Itt is csak az elhallgatas utan ertesitesi sávban ujra playt kell nyomni. Tok mem értem. Ja a berakott szamok kozul valasztok egy ujat az meg megy, de ez utan ha pl home ot nyomok akkor pausol..
Ez a legegyszerubb es a tcben tudok szamot valasztani legegyszerubb a mappak miatt. -
sphe
senior tag
válasz
Viktor0610 #108439 üzenetére
Én ennek egy korábbi verzióját használom és tökéletesen működik.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Viktor0610 #108408 üzenetére
van egy csomó készülékem (note 3, egy zsír új note 4, már 3 hónapja megvan, még csak nem is használtam
evolveo x4, amik androidosak, nem készüléket keresek. hanem megoldást...
azért mert bekapcsolódik a wifi mg nem fogom eldobni. max nem netezek vele -
frankstork
aktív tag
válasz
Viktor0610 #107912 üzenetére
Na ezt nevezem és segítségnek. Gyors, korrekt!
Eddig egyébként a lehúzható menüben volt minden telefonomban, de ebben nincs. Vagyis van, de videót rögzít... A chrome home gombról nem tudsz valamit? -
Zola007
veterán
válasz
Viktor0610 #107896 üzenetére
nem szinkronizál, azon kívül semmi lényeges
Lenovo a820 -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #107774 üzenetére
Chromuim alapú régóta már Opera.
-
nyikszi
őstag
válasz
Viktor0610 #107591 üzenetére
Ja T9
És akkor nincs megoldás rá?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Viktor0610 #107403 üzenetére
szia, köszi
közben végig nyomkodtam mindent és valahol a lent leírtak között lehet most az app stádiuma. amiket automatikusan vagy gombnyomásra felvesz, azt 7 napig tárolja felhőben, de ez alatt a 7 nap alatt ezeket be lehet tenni a kedvencek közé, ekkor megmaradnak, de még mindig nem a helyi tárolón, vagy legalábbis még mindig nem találtam meg egyiket se a program bezárása után a telefonon. lehet speckó formátum és csak Alfrédon keresztül lehet lejátszani...
-
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #107311 üzenetére
OTG pendrivra gondoltam igen. Beállítom a keresési mappákat, kipipálom a pendriveot, újrakrestetem vele a zenét és semmi....
-
Yager01
senior tag
válasz
Viktor0610 #107306 üzenetére
A Solid nyert, köszönöm a gyors segítséget
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #107299 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #107169 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mi fájhat nekik. Egyrészt ki az a ...., aki TV -ből rögzítene filmet? Másrészt a Telenoros MyTV nem nyafog a root miatt, pedig azonos a funkciója.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #107169 üzenetére
Szerintem az root nélkül is megy, mobizen screen recorder is talán ilyen.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #107148 üzenetére
Igen, tudom.
Ha nem lesz más megoldás, holnap írok neki.
Kösz a tippet! -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #107140 üzenetére
Ja, hát csak én megszoktam, hogy Windows-os Chrome alatt van ilyen lehetőség, akkor Android-on miért nincs?! Nekem meg nem tetszenek a Google "adathalász alapelvei", és nem szeretnék folyton online csatlakozva lenni a rendszerükhöz, szóval csak ezért...
-
Willie
őstag
válasz
Viktor0610 #107060 üzenetére
Értem, legyen igazad.
Azt mutatja, hogy nem olvasta el, úgyhogy ettől még lehet törölve lett a beszélgetés.
-
Nerazim
őstag
válasz
Viktor0610 #107057 üzenetére
ööö...hááát persze
-
gojko.m
senior tag
válasz
Viktor0610 #107049 üzenetére
Sajnos, én is belefutottam egy-két videóba, amit a NewPipe nem játszott le. Szerencsére a TubeMate játszotta ezeket is. Megjegyezném, hogy a TubeMate is tud letölteni és csak hangot lejátszani a háttérben.
Mivel nekem jobban tetszik a NewPipe egyszerűbb kezelőfelülete, bízom benne, hogy lesznek újabb verziói hibajavításokkal.
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
Viktor0610 #107044 üzenetére
ezt én is találtam de az exe honnan van ?
-
fulton
addikt
válasz
Viktor0610 #107037 üzenetére
Koszonom de nem ez a megoldas.
Emlekszem a fiokok beállításokon belül mentem az exchange fiok hozzaadasra majd beirtam az outlook os email cimem jelszavam es magátol bellította a paramétereket. Majd utána belőttem hogy a naptárt szinkronizalja. Es ment . Most "biztonsagi tanusitvany" al vacakol es nem tud csatlakozni...nem ertem.
-
llaszlo
veterán
válasz
Viktor0610 #106953 üzenetére
Arra ott a repülő mód, meg a ne zavarjanak állapot.
-
mekker
őstag
válasz
Viktor0610 #106902 üzenetére
Gondoltam, hogy beleköt valaki.. Nem helytelen, és azért használom, mert szerintem konzisztensebb, ha már egyszer minden más gyakori toldalékánál is a kivételes alakot használjuk. Meg mert ezt szoktam meg.
-
Happi
tag
válasz
Viktor0610 #106892 üzenetére
Nincs rootolva.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Viktor0610 #106892 üzenetére
Nah pont ebbe futottam most én is bele...
De ment az unroot, amúgy sem nagyon kellett nekem és így már hagyja magát. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #106886 üzenetére
Swype a billentyűzet
-
punky10
addikt
válasz
Viktor0610 #106708 üzenetére
Én is ajánlottam ezt is, meg az AMdroidot, de úgy látszik egyik sem jó.Mondjuk az AMDroid egy érintéssel többet kíván, mint ami itt kívánság volt:a program indítás után, ébresztés hozzáadása, és egy plusz mozdulat, ki kell választani, hogy egyszeri, vagy ismétlődő riasztást akarunk...
-
mclaren777
senior tag
válasz
Viktor0610 #106475 üzenetére
Köszi, de azt elfelejtettem írni hogy OFFLINE telepíthető térképe legyen, tehát mobilnet nélkül is működjön.
-
-igu-
veterán
válasz
Viktor0610 #106387 üzenetére
+ BlackPlayer
-
BeeNiTTo
tag
válasz
Viktor0610 #106377 üzenetére
EPP ez a baj hogy hiaba ugyan azt a szamot adom meg akkor nekem eltunnek
Ha mas ìr a régi acc -ra akkor AZT megse kapom ,frissites ota nemprobaltam de szerintem ez meg igyvan. Csak remeltem valahogy lelehet menteni a dolgokat
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #106304 üzenetére
Amúgy tényleg gáz a youtube, gyereknek szánt videók, játékbabával, és szarik összevissza a baba, meg hasonlók. Némelyik videóba szándékosan van gusztustalanság illetve erőszak, vagy nem gyereknek való belecsempészve.
Kár hogy nem lehet konkrét csatornákat tiltani. -
-igu-
veterán
válasz
Viktor0610 #106304 üzenetére
Valami VPN talán tud segíteni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #106185 üzenetére
Ó hát a legfőbb okot ami miatt tartom az FB groupst le sem írtam. Facebook appban, csoportokban, nem lehet keresni. Groupsban, illetve webes asztali nézetben lehet csak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #106185 üzenetére
Sejtettem hogy valakit jobban fog érdekelni hogy miért ezt hasznalom, mint a kérdésre a válasz. Elterjedt itt a PH-n, csak azt nem gondoltam hogy ilyen gyorsan jön
Színes egyéniségek vagyunk mi emberek, hol ezt használom, hol azt. Sok csoportban vagyok, valamikor az egyiken nem akarom elveszteni a megnyitott postot hogy utána nézzek valaminek. OS-ben is ilyen vagyok, használok iOS-t es androidot is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #106183 üzenetére
Te miért nem használsz rendes gyari romot? Minek ilyen mz/c kjv miau 6.3.4 devians ROM
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #106181 üzenetére
Ezt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged