- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TIstvan4 #82983 üzenetére
Egy újabb csodaelixír? Van init.d támogatásom. Berakom a scriptet és ennyi. Mihez kell külön alkalmazás?
Dekrer (#82967):
A Facebook kapcsolat felbukkanásának a pillanatában száműzöm az összes droidomról. Én sem bíztam benne, hogy így lesz, de eddig nem fedeztem fel ilyen kapcsolatot. -
törölt tag
válasz
TIstvan4 #82571 üzenetére
NEM!
Ez nem ARM, hanem X64 architektúrájú eszköz. Ilyet használnak a laptopok és az asztali PC -k. Mobil/Tab vonalon az ASUS nyomul ilyen architektúrájú eszközökkel. Ezekre nem akkora kunszt a Linux (ahogy a Windows 8/10 sem). Az ARM egy teljesen más story. Ha ARM Linuxról keresel infót, akkor a Raspberry PI, Picuntu, Rikomagic szavakra keresgélj! Ha a moddolás témakör érdekel (pl. Linuxium bootloader), akkor pl. a freaktab.com linuxos topikjaiban érdemes körülnézned. -
törölt tag
válasz
TIstvan4 #82569 üzenetére
Igen is, meg nem is. Androidra valóban ne akarj, legfeljebb Android helyett/mellett. Pl., ha RK3066 -os, vagy 3188 -as Tabod van, akkor tudsz rá telepíteni többféle ARM Linuxot az Android helyett, vagy mellé, dual boot -tal. Választhatsz ablakkezelőt (ajánlott az XFCE). Amlogicon pedig az OpenElec játszik. Egyes Samsung eszközöknél is látok rá esélyt, mert a Hardkernel egyes board -jai Samu SOC -ra épülnek.
-
vicze
félisten
válasz
TIstvan4 #82560 üzenetére
Az Androidra telepített Linux-ok a következőképpen működnek:
Van egy kész ARM-es(!) Linux image(ezek nem árt ha megfelelően preparáltak). Ezt felmásolod a telóra/tabletre.
Ezt az image-et el lehet indítani az Android kernellel, és chroot-tal belépni rá, itt GUI-t és VNC server indítasz konzolból, majd az Android-ról beVNC-zel a Linux-ra. (Inception)A Lniuxon belül bármilyen Linuxos alkalmazást tudsz futtatni, amit lefordítottak ARM-re(!!!). A legnagyobb ARM-es repo-k Arch, Debian és Ubuntu-ra vannak.
A Legnagyobb gond, többnyire, hogy nem minden HW-hoz van megfelelő driver, és így több dolog nem működik a chroot-on keresztül.Tehát az ARM Linux-ok alkalmazás kínálatát nézegesd, sok köze nincs az Androidhoz(semmi).
-
-
beg
veterán
válasz
TIstvan4 #82558 üzenetére
Terminal Emulator for Android
Ha gui-s alkalmazásokat akarsz futtatni, akkor arra nem való. -
air
nagyúr
válasz
TIstvan4 #82521 üzenetére
Ez milyen hiányosságra példa?
Az az érzésem, hogy veled inkább a tájékozatlanság mondatja ezeket, mert néhány éves Androidos tapasztalat után rájössz majd, hogy mennyivel gyengébb, butább és hiányosabb rendszer a WP, mint az Android.
Illetve ami nincs a rendszerben arra van app Androidon, de a WP korlátait még appok sem tudják megerőszakolni.
Sokkal inkább sorolható, hogy a rendszer korlátai miatt milyen appok még csak nem is léteznek WP alatt. -
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
válasz
TIstvan4 #80433 üzenetére
Nekem mondod? Az SGS2 -ről "lemaradt" az értesítőled. De, egy custom kernel -lel símán lehetett értesítőnek használni a menü és a vissza gomb világítását (BLN). Ez miért maradt ki gyárilag? Screen mirroring sem volt JB 4.1.2. De egy WIMO alkalmazással símán ment a screen mirroring Rockchipes miniPC -re (lanon is, amit ezzel a Miracast -tal nem bírok összehozni).
-
-
törölt tag
válasz
TIstvan4 #80417 üzenetére
Egyik sem. A Miracast egy vezeték nélküli kép és hangátviteli szabvány. Ez alapján lehet a szabványnak megfelelő alkalmazásokat írni és a szabványt támogató hardvereket készíteni.
-
törölt tag
válasz
TIstvan4 #80346 üzenetére
Én nem is ezt írtam. Ha két, Samsungiából származó ember ugyanazt a Samsung nyelvet beszéli, akkor tudnak egymással kommunikálni. Ha Te nem tudsz velük kommunikálni, az nem jelenti azt, hogy néma vagy. De, ha Te csak Miracastul rendelkezel a beszéd képességével, akkor a közös kommunikáció szempontjából nem vagy előrébb azzal, hogy tudsz beszélni. Így már érthetőbb?
Nem egyedi dolog ez. Számtalan helyen alkalmaznak egyedi megoldásokat csak azért, hogy az összes eszközt ugyanattól a gyártótól vásárold. -
-
válasz
TIstvan4 #79744 üzenetére
Bocs, de nekem picit zavarosnak tűnik az írásod...
= nem biztos, h jól értem mit szeretnél...
Tehát ha rootolva van az eszköz és te le szeretnéd szedni, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha a supersu appban az unrootot választod.
Vagy fájlkezelővel törlöd a /system/xbin/su fájlt.
Illetve vannak még appok is erre, ahogy a többiek írták. Írd be a Playbe, h unroot egy rakat találat lesz!
2. Az xposed egy keretrendszer, ami root nélkül nem fog menni, tehát ha azt akarod, h rootolod az eszközt, belövöd (felinstalálod) az xposedet és utána unrootolsz, az nagyvalószínűséggel nem fog menni...
--
Ha meg belenyúlsz a systembe(pl törölsz a rendszerpartíción lévő appokból, azt unroot esetén sem fogod visszakapni, mert azt törölted a "védett tárhely"-ről. Így ha gyári resetet nyomsz, az se hozza vissza. Csak ha megvan az EREDETI rom és azt tolod fel a készülékre lesz olyan a telefon, mint régen. (Persze csak akkor, ha egyezik a rom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest