- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Két szerverről van szó. Az egyik a vezérelenndő eszközön fut. Ez adja a felületet és kezeli az utasításokat. Ez alapértelmezetten a 80 -as és a 443 -as portokon fut. Ehhez közvetlen eléréssel tudsz csatlakozni (én így csatlakoztam, mivel a Telenornál kiküzdöttem magamnak egy publikus IP -t). Ugyanez routerből, portforward -dal oldható meg. Ezen kívül, az alkalmazás tartalmaz DDNS lehetőséget, hogy közvetlenül az eszközt is tudjad regelni egy DDNS szolgáltatóhoz. Mivel a 80 -as és a 443 -as portok általában nyitottak, ezért így is elérhető a partner. Ezen felül, a Webkey fejlesztői üzemeltettek egy szervert, ahova a DDNS -hez hasonlóan, magát az eszköz tudtad beregelni és így, eszköznév, felhasználó, jelszó trióval tudtad elérni a távoli eszközt. Ez a szerver szűnt meg. Illetve, ez a meccs nincs lefutva, mert az előbb így találtam a http://webkey.cc -t. Ez a szitu.
Mellesleg, a véleményem az, hogy ha valakinek van lehetősége segíteni, akkor sztem ez egy olyan project, ami érdemes a figyelemre, támogatásra.Update:
Úgy tűnik, hogy sikerült regelnem a telót a webkey.cc -re. Csak nem tudom ellenőrizni, mert most nincs másik eszközöm. -
törölt tag
Nem tudom, hogy ezt miért írod. Két perce még volt rá lehetőség. Most próbáltam a haverom tök gyári S6 Edge -ének a böngészőjéből vezérelni a telómat, Webkey -jel. Mindkettő a saját mobilnet kapcsolatát használta. Csont nélkül összekapcsolódtak. Tulképp bármit meg tudtam volna tenni az enyémen így. Régebben a barátnőm telóját is így távjavítottam. 2700Km elég nagy távolság?
-
Ha pl elromlik az érintőkijelző, v pl amikor programot írok ne kelljen egyszerre 3 monitort nézni, hanem csak a developer konzolt plusz a teló virtuális képernyőjét.
Nameg persze a videósoknak is jó.
Te droidról pc vezérlést kértél, én adtam javaslatot.
Mirrorop meg valóban eredetileg lanra van, de egy forward meg egy hosts fájl edit és megy kint is. Én egyszer beálítottam feleségem telóján a cuccot, a hostsba beírtam, h a noip-s cím feleljen meg az 192.168.1.34-nek forwardoltam a portot a routeren azt ennyi.
Hátránya, h mobilnet esetén nem megy a port forward.
-
-
tomy86
addikt
Nem is te lennél, ha nem szólnál be. Taníts mester!
"mi köze van a RAM-hoz"
Nyilván semmi, de sokszor találkoztam már olyannal, aki ram bővítést szeretett volna, de közben kiderült, hogy csak a kevés belső tárhellyel van gondja. Ezért is írtam később, hogy szerintem ilyesmire gondolt, de lehet, hogy tévedek. Egyébként mi az értelmetlen abban, amit leírtam?(#79623) Somatom: Mint kiderült arra volt szüksége, amit én javasoltam. Így jól alakult a félreértés.
Részemről ennyit a témában.
-
harry3
őstag
Ha már szóba jött a RAM, remélem hamarosan telefonra is lesz ilyen. Jó lenne még 16GB RAM.DownloadMoreRAM
-
-
quailstorm
félisten
Bluestacks 0.9.30 by Anatoly Jacobs. Meg fogsz lepődni... superuser AMD-re SuperSU intel
Aztán droid4x 0.8.2. Meg ott a fizetős AMiDuos. Azzal a baj annyi, hogy nincs multitouch. Viszont fejlesztik aktívan, nem Virtualbox alapú, és megy rajta a Minecraft PE.
Bluestacks amit linkeltem az moddolt. Nincs telefosva. Warez kategória. A droid4x meg offline installer, mert az online egy kaka.
Aktívan játszok velük, már csak ARM játékot is jól visznek. BSTweaker
-
timbookedtwo
csendes tag
Wifi és mobilnet esetében sem szinkronizál a dög.
Reggel, amikor az ébresztő bekapcsolta a képernyőt, beestek az éjszaka történései. Direkt felraktam egy kis segédappot a deep sleep vizsgálatához, mely szerint az éjszaka folyamán 97%-ban deep sleep-ben volt a telefon (és én is
). 1%-os esett a töltöttség 8 óra alatt, gondolom ez sem normális.
Furcsa, valakinek valami tipp? Semmilyen energy saver app nincs rajta, és FR után is idiótán viselkedik. -
S e t h
nagyúr
Így van, ehhez még adjuk hozzá az ékezetes karakterek hiányát és így az igekötős igék iránti lustaságával együtt nálam mindig lassúbb és pontatlanabb volt mint a swype.
Azt még esetleg aláírom, hogy amennyiben kevés szót használnék a kommunikáció során, akkor még akár gyorsabb is lehet. A témákkal való érveléssel nem tudok mit kezdeni, nekem az a fontos, hogy hatékony legyen, csillámpónis választható témák irrelevánsak számomra egy bill.alkalmazással kapcsolatban. -
R19
senior tag
Lehet hogy készülék függő, de nálam a Moto G (5.0.2) rezeg egyet és bekapcsol a kijelző.
Így nekem a Safest Call Blocker a nyerő. -
KTibxx
aktív tag
Nem kötözködök ne értsd félre!
Bizonyára használod az outlook-ot. Ha elküldesz egy mail, ott van az elküldött mappában (így van beállítva)
Ha droid klienssel küldök egy mailt és belépek az elküldve mappába, ismét szinkronizálnom kell, hogy itt megjelenjen. Több app-ott kipróbáltam, mindegyik így működött.
Köszönöm -
teo77
őstag
"wifin kívülre" - ezt a köznyelben hogy érted? Mert, ugye ez az a bizonyos, "értelmetlen" mondatrész. Minden bizonnyal nem arra a légtérre gibdoktam, ahová már nem ér ér a világ összes wi-fi router jele. Persze, értem én, hogy mit akartok mondani. De, ahogy egy, a földre rajzolt, ember méretű 6-os "alján" és "tetején (síkban) áll egy-egy ember és az egyik 6-ost, a másik 9-est lát, ugyanúgy lehet ezen vitatkozni. Szóval az, hogy a wifin kívülre úgy is lejöhet az olvasónak pl, hogy LAN-ra. Ez igaz! Mindegy is, kár a szóért. Mindig is lesz olyan, hogy a forgalmazó szerint jól közvetített gondolat a másik számára nem helyes, értelmetlen, hülyeség. Mert mások vagyunk, más a szókibcsünk, az ismereteink. Nem ér ez többet ennél, úgyhogy hagyjuk. Köszönöm az építő hozzászólásokat!
Beg! Ha bele akarsz szólni, akkor privátban kérem! Reagálok ott.
-
spiritex
veterán
-
-
törölt tag
"A teló kér egy konkrét IP -t."
Bocs, de nem tudok találóbb kifejezést a "Beállítások -> Wifi -> egy adott kapcsolat konfig -> Speciális beállítások megjelenítése -> IPv4 beállítások -> Statikus" opcióra.
Ha ez nem csupán egy kérés, akkor szerinted mi történik, ha itt megadsz egy olyan IP -t, ami nem esik a routerben beállított tartományba, vagy egy másik MAC -hez van rendelve? Nevezhetjük utasításnak, vagy parancsnak is, de akkor is csak fityiszt fog kapni rá a teló, nem IP -t. Szvsz. ez egy kérés, amit a router teljesít, ha nem ütközik a beállításaival. De ha ütközik, azt a teló nem tudja vele felülbíráltatni.
Egyébként, ez tapasztalat, mert egy miniPC -nél belefutottam a bootonként változó MAC -cím, kontra routerben beállított fix IP problémába. -
oncsi
őstag
Nincs mibe belezavarodnom. Csak a tapasztaltakat írom. A válaszokat majd a hozzáértők megmondják.
Szerintem ! A repűlő mód lényege, hogy a készülék ne sugározhasson semmit a rádiófrekvenciás sávban.
Nem biztos, hogy így van, de az Xperia M repülő módban nem tud csatlakozni egy routerre sem, de a helyadatokat megkapja, így megy a térkép. Az okát mond meg te, nehogy zavart maradjak. -
törölt tag
Az már mindegy, hogy a router oszt egyet a szabadok közül, fix IP van rendelve neki, vagy a teló kér egy konkrét IP -t. Az IP -t mindenképpen a router adja, ahhoz meg először az eszköznek kell értesítenie a routert a jelenlétéről. Különben olyasmi a szitu, mint a WOL -nál, ha lemarad az ARP binding beállítása és lejár a routerben a kapcsolat ideje. Hiába van ott az eszköz, fix IP -vel, éleszthető hálókártyával, a router még parancsra sem tudja "megtalálni".
-
vadászcsiga
félisten
Nem téma, hivatalos lollipop es G2. Azon van ez a kis okosság hogy nem kell felnyúlni a redőnyig hanem ezzel a kis lefelé mutató nyíllal lehúzható.
Ugy nez ki ez swype bug. Nem ez az elso, régen volt hogy nem jelent meg a begépelt szó csak bizonyos késéssel.Hova lett Mr Jordan? Rossz voltál?
-
törölt tag
Gondolkodtam azon, hogy reagáljak -e, de ha már így szóba került...
Az én hsz. -em lehet, hogy kritizáló volt, de semmiképpen sem sértő. Az első része "csak" az Androiddal, a második része viszont kifejezetten egy Android alkalmazással kapcsolatos. Szóval, még csak nem is off topik. Az idézet nem priviből, hanem nyilvános topikból származott. Ráadásul egy hét alatt, ez már a második törlés volt. Figyelmeztetést nem kaptam, amiből kiderülne, hogy mit követtem el. Értem, hogy egy mod megtehet ilyet. De az oldalnak biztos nem tesz jót, ha egy modi nem vállalja/indokolja a tettét. Mi lenne a topikkal, ha azoknak, akik itt segítenek, hirtelen, egyszerre menne el a kedvük a segítségnyújtástól és csak "segítsetek légyszi" hsz. -ekkel lenne tele a topik? Akkor a max. a modik válaszolgatnának. -
Narxis
nagyúr
Nem teljesen mert class 10-es sd kártyával már nincs olyan nagy teljesítmény különbség ha swap-ot teszek rá, jobb lenne a multi tasking mivel csak 1GB RAM van a telóban viszont az állandó írás/olvasás miatt rövidülhet az sd kártya élettartama. Majd még megfontolom, hogy fontos-e az, hogy egyszerre 3 app között is váltogathassak vagy sem. Lehet inkább az OOM értékekkel fogok kísérletezni.
-
Kékes525
félisten
Na még egyszer nekifutottam a Nova Launchernek. Minden úgy van ahogy korábban írtad. Simán visszatudok jutni a megszokott beállításaimhoz. Nem tudom mit csesztem el. Illetve nem a váltásokkal próbálkoztam, arra emlékszem, hanem a telepítés után rögtön indítottam a playből. Akkor egészen más képernyő jött elő. Most viszont ahogy írtad, más, de nem annyira, hogy ne tudjak elindulni, megpróbálni felépíteni egy rendes felületet. Ha valamiért mégsem tetszik, akkor visszaváltok, ha tetszeni fog akkor alapértelmezetté teszem.
Köszi még egyszer a múltkori segítségedet!
-
törölt tag
A TV-GO -val vannak személyes tapasztalataim. Rootolt készüléken elvileg nem fut és azt sajnos ő dönti el, hogy rootolt, vagy sem. Szokott tèvedni úgy, hogy rootoltnak lát olyat is, ami nem az. Gyakorlatilag 1.0.12 -es verzióig Xposed + RootCloak modullal átverhető, attól újabb nem. A visszajelzések alapján, külföldi IP -ről nem megy. VPN -es trükközés működőképességéről nincs infóm.
-
Kékes525
félisten
"Bármikor visszatérhetsz, ahogy azt korábban leírtam, és olyan lesz az eredeti felület és működés ahogy azt korábban beállítottad." Ezt szeretném, de valószínűleg én szúrtam el valamit.
Csak a playen keresztül távolítottam el, nem a beállítások közül állítottam vissza az alapértelmezettre, mert nem tudtam hogy az hol van.
-
Kékes525
félisten
Nem arról volt szó, hogy nem találtam vagy nem működtek az egyes widgettek. Az összes gyári és feltelepített widgeteket (könyvtárát) nem tudtam elérni a szokásos módon, ahogy azt S6-ban kell. Az persze hogy nem probléma, hogy megváltoztatja a kinézetét, de bármikor visszaállíthassam arra a telót, ahogy a launcher telepítése előtt hagytam.
-
Kékes525
félisten
Sajnos a Nova launcher induláskor mindent megváltoztatott, például a widgetteket a szokásos módok egyikével sem tudtam elérni, programok eltüntek és uninsalláskor sem kaptam vissza az eredetit. Gyári visszaállítást kellett csinálnom. A legújabbnál többen írták a playen, hogy nagyon rossz a legújabb verzió. Lehet hogy ezért volt?
(#76911) atosan: Nem tudok ilyenről. Rögtön alapértelezett lett, mert amikor telepítés után elindítottam mindent megváltoztatott. Hoppá, lehet hogy a beállításokban vissza kellett volna tennem az eredeti launchert alapértelmezetté. Csak nem tudom hogy hol kell. Ezt majd megnézem. Mi is a launcher magyar neve?
-
darvinya
titán
1 app miatt töltsem le 32kbps net-en az fw-t?
[Ha érdekel az app] -
dokee78
félisten
Mobiltárca még forró
-
oncsi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest