- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bozek #108061 üzenetére
Ráadásul most az ACR licenc akciós!
-
Zolaash
senior tag
válasz
Bozek #108024 üzenetére
Ott lecseréltem a gyári droidot, mert csak félig-meddig volt magyar. A navi meg talán nem volt sd-re telepíthető, kissé ködös, négy éve van nálam ez a telefon, és csak addig foglalkoztam anno a témával, míg megoldódott. (Meg talán az exfat partíció miatt, tényleg rég volt.) Szóval kell az újabbaknak root, vagy nem?
-
Narxis
nagyúr
válasz
Bozek #107885 üzenetére
A nyilatkozat nem engem érdekel hanem a bankot védi jogilag. Itt most azon megy a vita, hogy a bank miért tudja jobban nálam, hogy mit mikor nem használhatok. Holott eddig ez nem zavarta. Had ne olyan röhejes magyarázkodások legyenek, hogy de há azé me ujjlenyomat olvasó támogatás került az app-ba'. Szó nincs itt ilyesmiről, nézzünk hülyének mindenkit, az a biztos.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Bozek #107485 üzenetére
A saját vpn kapcsolatomat vagy akkor szoktam használni amikor az otthoni rendszerben akarok valamit elérni ami amúgy nincs kiengedve (pl. haza akarok nyomtatni), vagy ha az éppen használt hálózaton valamiért nem tudok adatot forgalmazni (pl. tűzfal vagy port átirányítás van "útban").
(Vagy amikor lan-ban szeretnénk játszani, de 100 vagy még több km-re vagyunk egymástól
)
Szóval azért van más felhasználási területe is a vpn-nek...
-
Mr.C
őstag
válasz
Bozek #107481 üzenetére
Nem kezdem el sorolni, miért jó a VPN.
Persze igazad van, neked jó, meg sok másnak, mert a ti igényeiteket kielégíti, az enyémet nem. Sokmindent máshogy használok, más dolgokat veszek figyelembe, ezért nem jön be nekem. Attól függetlenül a nem ROOT-olt telefonokon tényleg kvázi "piacvezető" az AdGuard, rendkívül hasznos cucc -
Narxis
nagyúr
válasz
Bozek #107473 üzenetére
Elég sok olyan reklám van ahol felugrik egy ablak, még meg is rezegteti a készüléket(nem tudom, hogy ez android verzió függő-e, hogy böngésző pl. chrome rezegtethet) ami arra figyelmeztet, hogy vírusos a rendszered, töltsed le ezt vagy azt. Aztán ha elég buta akkor letölti. Nekem ezeket a reklámokat az adaway által telepített host fájl megoldás nem szűrte, amióta viszont adguard-ot használok azóta egyet se láttam aztán persze az a Moab vagy mi lehet sokkal jobb listával van ellátva, lényeg, hogy hatékonyabbnak találom az Adguard-ot. Megeszik kb. 40MB-ot a RAM-ból, akkumulátor fogyasztási listán fel sincs tüntetve szóval szerintem jelenleg ez a reklámblokkolók királya.
-
törölt tag
válasz
Bozek #107397 üzenetére
Én jelentős különbséget látok a két módszer között. Attól, hogy ezt beállítom a Robotban, még nem fogja monitorozni az állapotokat. Annyit csinál, hogy az esemény pillanatában ellenőrzi a feltételt. Az állapot két változás közti, statikus dolog, teljesen fölöslegesnek tartom a figyelését. Ha a kezdő és végző változást meghatározom, azzal az állapotot is definiálom.
-
törölt tag
-
nightzone
aktív tag
válasz
Bozek #106858 üzenetére
Ok megnézem akkor mert úgy tényleg még egyszerűbb lenne ha átvenné a zenelejátszóból listát. Én többnyire csak bemásolom a gyökérbe a számokat a mádia/alarms mappába és onnan minden progi látja a számokat, de gondolom így meg csak az adott playlist filet kéne megkeresni. Köszi a tippet!
-
Joezyka
senior tag
válasz
Bozek #106809 üzenetére
Nyelv és bevitel menüpont alatt van a "SwiftKey", itt ki lehetne több billentyűzetet választani, de nekünk csak ez volt, és itt végülis sikerült mindent beállítani amit szerettünk volna. Csak azért írom le, hogy hátha másnak is jól jön ha ilyen gondja van, vagy ha valaki kérdezi akkor lehet neki segíteni. Ez Sony XA és 6.0-ás android.
-
Joezyka
senior tag
válasz
Bozek #106796 üzenetére
nem pont ott volt ahol írtad, de megtaláltam. maga a billentyűzet jó volt mint írtam, csak szegényen angol szótár és kiosztás volt alapértelmezetten beállítva. Külön-külön be lehetett állítani (6.0-ás android már tud ilyet, meg is lepődtem). Sajnos azt hogy az ékezetes betűk külön sorba jelenjenek meg, azt nem sikerült előhozni, de a normál betűk hosszú lenyomásával megjelennek (mint ahogy alapértelmezetten is működik).
Köszönöm a többieknek is a segítséget. Még nyomkodom ha tudom (folyamat nyomkodja az asszony vagy telefonál rajta, így nehét megkaparintani)
-
Wolfskin
őstag
válasz
Bozek #106347 üzenetére
nem nem akarok ismétlődést, semmit nem akarok, csak ha eléri AZT az időpontot, csörög. egyszer. soha többé. véletlenül sem. sőt ha akarnám se csörögne máskor is. csak ha újra beállítom. ilyen egyszeri, instant, eldobható ébresztő. ne legyen ismétlődés, több alternatív több időpont, ne legyen semmi opció, amin még agyalni kell, meg kipipálni, bepipálni.
"beállítok egy időpontot és semmi mást nem kérdez és a következő alkalommal, ha eléri az óra csörög"
szétszedve:
"beállítok egy időpontot = este 22h, álmos vagyok, eszembe jut, hogy holnap 7-kor kelni kéne. beállítom tehát, hogy reggel 7hés semmi mást nem kérdez és a következő alkalommal, ha eléri az óra = reggel 7h van
csörög" = BRRRRRRRRRRR
kb ez, csak androidosban:
-
gojko.m
senior tag
válasz
Bozek #106636 üzenetére
Talán, feleslegesnek tartották a GooglePlay oldalán az angol nyelvű leírást, mivel úgyis ott virít a google fordító fordítás gombja.
Viszont a fejlesztő oldala kétnyelvű, így van angol nyelvű ismertető is az alkalmazásról [link].
Mivel HD audio jelenleg nem szempont nálam, ezért nem zavar ez a hiányosság. Persze, jogos a kritika attól, aki ilyen minőségben hallgat zenét.
(#106638) beg Köszi!
-
-
-
Guvasi
csendes tag
válasz
Bozek #105955 üzenetére
Szia,
a fájlkezelőt példaként írtam, valójában a linkelt alkalmazással szeretném megnyitni, hogy feltöltsem az amazon fire tv stick-re.
merre keresgéljek?
köszi
Szerk:
Igazából az még jobb lenne, ha a telefonon meg tudnám adni, hogy a letöltött torrent file-t, az amazon fire tv stick milyen alkalmazással nyissa meg. (tehát a háttérben oda fel is töltené és ott meg is nyitná az alkalmazás aminek kellene).
-
törölt tag
válasz
Bozek #105950 üzenetére
Nekem a miniPC -imen fut, és a 24" -os monitoron pontosan olyan a megjelenése, mint a Playes screenshotokon. Nem is telóra tervezték, de futtatható telón, és megfelel az "all in one" elvárásnak, jó kép, és hangminőséggel, széles formátum támogatással. De, nem véletlen, hogy én is inkább több lejátszót tartok a telón.
-
punky10
addikt
-
törölt tag
válasz
Bozek #105466 üzenetére
A manuális indítású Robotparancsaimhoz szoktam ikonokat vadászni. A Deviantarton szoktam keresgélni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Bozek #105466 üzenetére
Nézz be az Android homescreen topikba, ott elég sokfélét láthatsz.
-
eurolac
senior tag
válasz
Bozek #105434 üzenetére
Szia! Igen, ezeken már túl vagyok. Azért dobtam be ide, mert már szinte minden lehetőséget kipróbáltam. Azt is, hogy visszaállítom gyárira (előtte törlöm a gyorsítótárat és a többit) és letiltom.Utána telepítem a play-ról. Gyakorlatilag ahányszor megjelent egy új g. billentyűzet verzió, rápróbáltam, de nem működik rendesen, vagyis csak félig meddig frissül le. Az alap gyári g. billentyűzettel nincs semmi gond ami a telón van, de már nagyon fapados. Se skin, se felső sorban kitehető számbillentyűzet....
Jelenleg a switkey-t használom, de ez idegesít, hogy nem tudom megoldani és nekem elég lenne a gboard is, egy app-al kevesebb lenne a telón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest