- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
petipetya #7962 üzenetére
Korábban ki akartam próbálni,fel is ment hiba nélkül,aztán összeomlott a rendszer.
Valószínüleg azért,mert nincs rootom,és a gyári naptár is fent volt. De akkor erre a problémára elegendő megoldás,ha letiltom még a google naptár felrakása előtt a gyárit naptárt? (xperia mini pro,ICS)
-
-
viralmind
aktív tag
válasz
petipetya #7445 üzenetére
En latom a telefonon is ha megnezem ,nem ez a problem ,hanem hogy nem jon rola ertesites,igy nem is tudom hogy jott tole mail csak ha belepek a gmail-ba valamiert,vagy pc-n latom hogy jott.
Sry talan en irtam hulyen mert igazabol nem is a szinkronizacioval van a baj hanem a push-al.
-
spiritex
veterán
válasz
petipetya #6447 üzenetére
Sorry, már én is rájöttem, hogy túl tömörre sikeredett, de már lejárt az Időlimit. Szóval az ES-ben a NET fülre kell menni, és egy +New-t nyomni, ott pedig kiválasztani a gdrive opciót, megadni az adataidat, majd engedélyezni az elérést. Onnantól kezdve gyönyörűen látja a teló a fiókot!
Persze meg lehet oldani a dolgot applikációval is:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLmRvY3MiXQ..
csak az ES-es megoldás szerintem elegánsabb. -
spiritex
veterán
válasz
petipetya #6440 üzenetére
Google Drive, alapból 5GB.
(#6442) petipetya
Ja látom, már használod.
Ha már itt tartunk, kérdeznék egyet a Drive-al kapcsolatban. A PC klienst ugye a fiókból kell installálni. Feltelepül a gépre és létrejön a könyvtár. Na most mi történik akkor, ha belépel egy másik gmail fiókomba és abból is fel akarom tenni a kliens, akkor simán feltelepíti ugyanazt a klienst (mert ez egy programként szerepel a feltelepített programok között), csak másik útvonalat adok meg neki? -
Egorov
aktív tag
válasz
petipetya #6010 üzenetére
Az első képen van a conversation view. A másodikon pedig kikapcsoltam, így látni jobban a különbséget. Az elsőnél egy "email-be" rakja a leveleket, tehát ha rákattyintok, akkor úgy jönnek be a levelek, mint ami ez előző hozzászólásomban látszik. A másodiknál pedig külön email mindegyik új üzenet.
-
-
törölt tag
-
havri1
félisten
válasz
petipetya #4262 üzenetére
Nekem azt a jelenséget produkálja, hogyha ott rábökök hogy újra hozza elő a billentyűzetet, akkor nem történik semmi. De ha odabökök, ahol kb a bill van, egyből megjelenik. Eddig szépen előjött, mint nektek kb
Mondjuk kicsit megheréltem a romot titanium backuppal....Lehet valami érzékenyen érintette, vagy csak a slimromban van valami gigszer
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
petipetya #3890 üzenetére
Ha az app tetszik, akkor van egy másik fajta, ami hasonló, csak ott be kell mondjuk állítani, hogy milyen mozdulatra kapcsoljon ki/be (mondjuk 3szor "megsimogatod" az érzékelőt, akkor arra be/ki kapcsol), én a fizetős verziót használom, de azzal megvoltam/vagyok elégedve
(#3894) Penész Gomba
nem tudom, mert ma találtam és kezdtem használni/tesztelni, de a Smart Screen ON-t használva én nem éreztem, hogy jobban merülne a defy-m (előtte és utána is szinte ugyan annyi ideig bírja), és a megoldás szinte ugyan az -
postas
tag
válasz
petipetya #3123 üzenetére
Ezen aztán kár vitázni
Én nem erőltetek semmit, csak egy jó appnak találtam..
Az hogy ki mikor alszik, mennyiért és mit iszik, azt hiszem mindenki maga dönti el.
Lefedettség pedig kocsmákból egyelőre nagykörúton belül leginkább. Szóval még gyerekcipőben, de elvileg felhasználók bővíthetik.. -
Foose
addikt
válasz
petipetya #2925 üzenetére
Én is erre gondoltam,hogy a frissítés tartalmazta. De mint írtam,már tegnap a frissítés után rögtön töröltem!! És ma megint ott voltak. Érdekes,nemrég volt egy rootolt Xperia Neo-m,ott is mindig előjöttek. Bár igaz,azon is csak a gyári alkalmazáskezelővel töröltem. Elő is jöttek néha. De volt hogy kikerestem a mappájukat,onnan pucoltam ki,de ha fagyott a teló,és csak szétszedéssel tudtam bekapcsolni,akkor biza megint ott voltak.
(#2926) Xiawave Pont most írtam,hogy rootolt Neo-n is előjöttek régen,hiába pucoltam ki a mappából,ahol találhatóak. Rootot nem tervezek,még jövő nyárig garis a telóm... -
Jazz
veterán
válasz
petipetya #1312 üzenetére
Köszi.
Bemásolom ide is zárszóként.
Az Android OS a FAT és a FAT32-es fájlrendszereket támogatja. Előbbire maximum 2 GB, utóbbira darabonként maximum 4 GB-os fájlokat lehet másolni. Tehát így van ezzel kivétel nélkül minden androidos modell!!! A bármekkora fájlméretet befogadó NTFS-re nem formázhatunk mivel az a Microsoft védjegyezett szabadalma. Sőt, még az NTFS fájlrendszereket támogató kernel integrálása is meg van tiltva az androidos gyártóknak.
Egy megoldás maradhat: rootolás, bootloader nyitás és kernel csere....(#1311) atillaahun: Nekem is kb. erre kéne, ha így van akkor megéri a pénzét.
Open Office? brrr....rémálmaimban se... -
scapegt
őstag
válasz
petipetya #955 üzenetére
Ha Samsungod van, gyárilag van benne ilyen tiltólista és tényleg nem kapod meg az smst attól akit tiltottál, és nem is csörög ki a telefon. Ha nem Samud van, akkor passz, nincs szükségem ilyen progikra
Egyébként a Llama nevű app tud olyat, hogy Zajos kontaktok, csak azok csörögnek, a többinél néma marad a telefon.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya #917 üzenetére
Akkor segítesz beállítani, ha Te úgyis profi vagy?
A night profilt szeretném arra belőni, hogy éjszaka csak 3 ember tudjon hívni, más ne. Felvettem őket White list-re, majd a profilban belőttem, hogy Enable White list, gondoltam így csak ők tudnak hívni...de kipróáltam, és nem...ha más hív, akkor is kicsörög. Azt szeretném, hogy a többiek mind teljesen némák maradjanak.
-
Probert75
addikt
válasz
petipetya #125 üzenetére
Már megoldódott, de köszönöm!
Holo plus lett belőle, mert a GO-s Xperia S téma ikonjait szépen használja. A beállításokat, amiket a GO-ban használtam, ez is tudja ugyanúgy szinte. És sokkal kisebb is. Nem olyan lomha, böszme nagy, mint az utcsó frissítésekkel a GO lett. Eddig a GO-val és tartozékaival együtt, a Tibi szerint, 108 alkalamazás volt telepítve. Most meg a Holo-val és tartozékával, kinézetre(gesztusok, áttünések effektek) ugyanúgy beállítva benne minden, csak 104 van a Tibi szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest