- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
Udv Mesterek!
Olyan problemam lenne,hogy a gmail androidos kliens mostanaban nem tudja megjeleniteni az emailok kep csatolmanyat.Teljesen mind1 ,hogy en kuldom vagy kapom ,ha meg szeretnem nezni akkor azt irja hogy ez nem lehetseges,mert nem lehet betolteni.Wifi-n es 3g-n i s ez a helyzet. En barmilyen fotot ha csatolok az emailhoz azt rendben elkuldi ,de ha kesobb meg szeretnem nezni a telefonon, hogy mit kuldtem akkor mar nem tudom.Webes feluleten persze rendben minden ott lathatom a kepeket ,csak az androidos kliensen nem.
Adat torles mar megvolt a gmail appon utana ujrainditas ,de semmi valtozas.Ha volt valakinek ilyen problemaja ,legyenszives beirni hogyan oldotta meg.Koszonom!szerk:
A telefonon a napokban kijott friss kliens megy,de a regebbivel is ugyanez volt ,szoval nem a napokban cseszodott el,egy joideje mar megvan a jelenseg. -
viralmind
aktív tag
Udv Mesterek!
Olyan notes appot keresnek ami tud szinkronizalni skydrive-ra.
A onenote kiesik azt probaltam ,nem volt meggyozo a mukodese.
Ha valaki tud ilyenrol ,kerem ne tartsa magaba :-)Koszi!
-
viralmind
aktív tag
válasz
petipetya #7445 üzenetére
En latom a telefonon is ha megnezem ,nem ez a problem ,hanem hogy nem jon rola ertesites,igy nem is tudom hogy jott tole mail csak ha belepek a gmail-ba valamiert,vagy pc-n latom hogy jott.
Sry talan en irtam hulyen mert igazabol nem is a szinkronizacioval van a baj hanem a push-al.
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Van egy erdekes problemam az androidos gmail-el,megpedig az hogy van egy feladom akit nem hajlando leszinkronizalni a telefonra,tehat nem ertesit a telefonon a mail erkezeserol.Minden mas feladotol erkezett levelrol ertesit de ettol az egy feladotol erkezett levelekrol nem.A feladonak gmail-es cime van ,semmi xtra karakter ilyesmi nincs benne ,nincs letiltva es semmi ami indokolna hogy ne szinkronizalja.A pc-s gmail ellenorzo progi mutatja rendesen ha jon tole email,csak az android nem.Valakinek van otlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest