- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Dr.NX #149965 üzenetére
Btw, azt tudja esetleg valaki, h a Google féle hívóazonosító (amikor egy adott számról kiír valamilyen azonosítót anélkül, h tárolva lenne az adott készülék kontaktjai között) honnan ered és hogy módosítható? Egyik ismerősöm számára írja ki, h Mazda-BMW, de már nem az a fő profilja, jó lenne vhogy szerkesztetni.
-
Fall-N
veterán
válasz
Dr.NX #149700 üzenetére
Elméletben igen, én is így rendeztem a számlákat. Csak sokszor nem tudja az ember hirtelen az ilyen-olyan szerződésszámokat vagy azonosító kódot, amit meg kell adni az utalás megjegyzés rovatában, hogy tudjanak azonosítani. Nem beszélve a bankszámla számtól ahová kellene utalni és sokszor még az internetet bújva sem találni meg a számlaszámot. Cetelem áruhitelnél is úgy kellett telefonálgatni emiatt, mert infó nem volt semmi róla.
Egyébként vérzik az összes pénzügyi dolog itthon. Nekem a MyTelenor mondta be az unalmast múlt héten, ezért kénytelen voltam személyesen befizetni náluk. A Barion működött volna csak a Telenor fiókba nem lehetett belépni. A többi befizetési hely a város másik felén van, a Telenor bolt meg két utcával alrébb.
-
Dolphine
addikt
válasz
Dr.NX #148477 üzenetére
De gépen akarok, hogy hogyan kell a telefonon beállítani amit kell. Később még jó lehet! Az alább linkelt youtube videóhoz hasonlóra gondoltam.
Időközben fogtam egy youtube videót és azt megvágtam, tettem alá hangot, illetve tettem bele képet és megvan oldva. -
törölt tag
válasz
Dr.NX #148216 üzenetére
Win10 1909 alatt feltettem a Tp-Link USB hálózati kártya diriverét és nincs 5G kapcsolat.
Frissítem Windows alatt utána működik.(valamit valahonnét felrakott még, én a legfrissebb driver-t telepítettem a TP-Link oldaláról.)
Frissítettem a Windows-t a 2004 verzióra, ez alatt már hiába frissítem a drivert mert nem találja meg ha 5G-re van állítva a megosztás.
pl Jó lenne ha telón 5G alatt is lenne csatornát választani, elvileg ez megoldás lehet.
Pc-n a 2.4GHz alatt csak a fele sebességem van. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Dr.NX #147802 üzenetére
De van NFC kártya. A fizikai kártyát helyettesíti, nem kell a boltban QR olvasó hozzá. Itt az oldal róla.
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Dr.NX #143731 üzenetére
Persze ,van ott is kezdőlapra lépés funkció. De sajnos azzal is csak oda lépek ahol voltam. És ezzel nem tudom úgy csinálni mint Te a home gombbal. Hiába húzom még egyszer arra már nem reagál,és marad ahol vagyok.Kicsit furcsa mert eddig ami launchert használtam azzal nem volt ilyen gondom. Mindegy ,majd megszokom. De köszi a segítséget!
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr.NX #143650 üzenetére
Persze, a Signal is jó és létezik iPhone app - csak ahhoz nem írtam még és keveset is kell használnom.
-
Somatom
veterán
válasz
Dr.NX #143349 üzenetére
Én vastagon tudok kritizálni egy alkalmazást, de ez a "C" hiány totál nem érdekel. Mint ahogy az sem, ha egy navi program a pillanatnyi sebességnek csak a számértékeit jeleníti meg. Sőt! Szeretném hinni, hogy hegynek felfelé tekeréskor amit mutat, az m/s, nem pedig Km/h.
-
kovacsit
tag
válasz
Dr.NX #142928 üzenetére
Köszi, ez kezdő lépésnek jó lesz, bár ennél sokkal egyszerűbb SW-t keresek (nem kell beépítet böngésző, stb csak ossza ketté a képernyőt)... Ilyenre gondolok (ez csak egy példa egy régi android felülettel...):
Ezt itt találtam: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frma.sbsp&hl=en_US
Ugyan fizetős, (ez nem volna baj) viszont nincsenek túl jó értékelései...
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr.NX #142448 üzenetére
Az van a repo-ban, igen, a module.prop-ban mindkét modulban [normal] [dark] a version=v14.21.54(b01.40.20) szerepel és Vanced Telegram csatornán ezt írták tegnap:
2) Magisk module will soon be removed from repo. The module wasn't updated in the first place because disabling APK signature verification is required to install the app. So pour one out for the module
Egyébként még működni működik, csak ki tudja meddig - meg úgyis töröltetik. -
-szabi-
addikt
válasz
Dr.NX #141672 üzenetére
Hi
Feltelepítettem a shareme apk-t, ftp-n kapcsolódik de a magyar ékezetes betűkkel nem boldogul, elrontja a fájlneveket.
Xender http-n kapcsolódik jól kezeli az ékezetes fájlneveket, de nincs állapotjelzője arról hol tart a feltöltés és csak fájlokat tudok tölteni könyvtárat nem.
Kezelésre shareme jobban tetszik, de hibás fájlnevekkel nem lesz jó.
Tovább kell keresgélnem mit lehet erre a célra használni.
üdv
szabi -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Dr.NX #141723 üzenetére
Félve kérdezem, hogy ennek milyen gyakorlati haszna lenne?
Van két turistabusz, és egy idegenvezető. Ez az egy idegenvezető szeretné mindkét turistabuszt átbeszélni. Ha "A" buszból felhívja "B" buszt akkor a "B"-ben lévő telefon BT-n összepárosítva "B" busz audiorendszerével kiválóan hallható. A baj "A" buszban van mert az ő hangját az "A" busz audiorendszere nem hangosítja ki. Erre a problémára keresek megoldást. -
-szabi-
addikt
-
-szabi-
addikt
válasz
Dr.NX #141607 üzenetére
Hi
Megnéztem, így már könnyebb volt.
Közben találtam egy összehasonlító oldalt: file sharing app.
Ez alapján jött a xender képbe.
Mivel PC-n böngészőből működik, hirdetésmentes és még windows phone-ra is van.
Viszont nem értem a linkelt alkalmazást miért nem találom sem android 7-es tableten sem 9-es telefonon?
Helyette sok hasonló nevűt dob fel másik fejlesztőtől.SZERK:
Nah most is tanultam újat, a google áruháza is régiós, "nem áll rendelkezésre az országodban".
Ettől a régiókra osztástól sosem fogunk megszabadulni!?üdv
-
Wolfskin
őstag
válasz
Dr.NX #141504 üzenetére
sajnos nincs BT eszköz a kocsiban, audiofil eszköz van kábellel összekötése. egy DAC-on kerestül. mondjuk ezen változtatni és kéne. van egy jabba bt kihangosítóm, de nem használom, nem hinném, hogy tudja azt, hogy a zene a foobaron a kábelen megy ki, a telefon meg a hívó appon a bt-on.
sajnos ez a telefon alapjában nem tud semmit, és azt is szarul (ulefone armor 3T). android 8.01 fut rajta, de olyan szarul megírva, hogy semmilyen appot nem tudok futtatni a háttérben. még a primitv stupid alarm nevű ébresztőt is kilövi pár óra alatt, a volume lock és a proximity service progikról nem is beszélve. mindent kilő 3 perc-3 óra alatti idő alatt.
ezért már csak nagyon óvatosan konfigurálgatom , még megpróbálok egyszer egy gyári resetet, és tényleg csak fontos appokat, aztán ha nem megy visszatérek valami 4-6 androidos telóhoz (note 3-4 van a fiókban) de nem kizárt, hogy telefonálásra telefont tartok (nyomógombosat) számítógépezésre pedig számítógépet (asztali PC>laptpo>tablet>handy) mikor melyik méret a nyerő. mindenre a megfelelő célhardvert.
-
törölt tag
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr.NX #138697 üzenetére
Ezt nagyon régen csinálta utoljára, még v13.x vagy v14.x körül (2017 év vége) és már rég kivette ezt topjonwu (pont a könnyű felfedezhetőség miatt) ezért nem is került bele a leírásba (hiszen kb csak akkor lehet ilyen könyvtár ott ha valaki még abban az időben tett fel Magisk-t és azóta nem volt internal törlés, így én nem tartottam fontosnak).
Egyébként ebben a pillanatban élesedett az új Magisk 19.4 stabil:
Magisk v19.4
Magisk Manager v7.3.4 -
crok
Topikgazda
válasz
Dr.NX #138645 üzenetére
"amikor már használhatóvá kendácsolják a fejlesztők" - na ezen kacagtam, bár teljesen jónak tűnik a szóhasználat. A Play értékelések 50%-a 1* és az értékelések szövegét is érdemes elolvasni.. nagyon gáz lett az app.. előtte csak annyi volt hogy kinézetre a kétezres évek közepét/végét idézte de legalább működött.. most meg..
-
SOAD19
addikt
válasz
Dr.NX #138450 üzenetére
Jajj! Mea culpa!
A swype, csúsztatással való gépelés sokszor megtréfál.
Akkor dekódolnám az alföldi szlenget, ill. javítom a további elírásokat
:
Yt app kapcsolatban lenne egy kérdésem. Másnak is
bababoltvacakol az ajánlott videók előképének betöltése, kissé szaggat, lassan tölti be. Ahogy kicsit lejjebb tekerek a betöltött előkép fekete lesz, és ha újra visszatekerek rá, akkor újra betölti. Remélem nagyjából érthető volt?! Egyéni vagy általános gebaszról van szó? -
kenwood
veterán
válasz
Dr.NX #136430 üzenetére
Igen, ez is egy megkozelites.
Egyre tobben csinaljak igy.Sokan viszont a youtubera,facebookra pakoljak fel az aktualis podcast epizodokat, vagy van egy html,wordpress oldal, ahol minden 10. hir/post egy podcast.
Ezeket nem tudod semmilyen appban kovetni. Vagy meghallgatod az adott siteon,vagy letoltod mp3ban.Lenyegeben a podcast egy rendszeresen jelentkezo hanganyag, amit rengeteg kulonbozo platformon keresztul biztositanak a podcasterek,nincsen kotelezoen kovetendo technikai hatter mogotte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged