Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Dr.NX #141504 üzenetére

    sajnos nincs BT eszköz a kocsiban, audiofil eszköz van kábellel összekötése. egy DAC-on kerestül. mondjuk ezen változtatni és kéne. van egy jabba bt kihangosítóm, de nem használom, nem hinném, hogy tudja azt, hogy a zene a foobaron a kábelen megy ki, a telefon meg a hívó appon a bt-on.

    sajnos ez a telefon alapjában nem tud semmit, és azt is szarul (ulefone armor 3T). android 8.01 fut rajta, de olyan szarul megírva, hogy semmilyen appot nem tudok futtatni a háttérben. még a primitv stupid alarm nevű ébresztőt is kilövi pár óra alatt, a volume lock és a proximity service progikról nem is beszélve. mindent kilő 3 perc-3 óra alatti idő alatt.

    ezért már csak nagyon óvatosan konfigurálgatom , még megpróbálok egyszer egy gyári resetet, és tényleg csak fontos appokat, aztán ha nem megy visszatérek valami 4-6 androidos telóhoz (note 3-4 van a fiókban) de nem kizárt, hogy telefonálásra telefont tartok (nyomógombosat) számítógépezésre pedig számítógépet (asztali PC>laptpo>tablet>handy) mikor melyik méret a nyerő. mindenre a megfelelő célhardvert.

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák