-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #144721 üzenetére
Az csak az alap program. A hívás "programozását" neked kell megoldanod. Vagy, ha vkinek van egy kész makrója, akkor elküldheti neked. Importálod és akkor nálad is működni fog. Illetve, tovább alakíthatod a saját igényeid szerint.
-
golyós
addikt
válasz
zsoltzsolt #144716 üzenetére
Huawei, Honor tudja, tényleg hasznos, én is szetetem.
-
szimi57
őstag
válasz
zsoltzsolt #144716 üzenetére
Apptól függetlenül meg tudod oldani így a hívás fogadást. Pl. a MacroDroid automatizálóval. Nálam működik.
-
válasz
zsoltzsolt #144385 üzenetére
Igen, a működés a fő szempont, köszi neked is a tippet
Igazából a lényeg az, hogy tudja a rögzítést, összes többi nem szempont. Régen még az volt, hogy esetleg tudja a drive-os feltöltést, de most már az sem, mivel 256 Gb tárhelyem van a telefonon, szóval működjön oszt kész
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #144379 üzenetére
Én 10-es androidon a CubeAcr-t használom, nincs olyan jó mint a nll-féle ACR, de működik...
-
válasz
zsoltzsolt #144379 üzenetére
P 30 Pro / 10 Androidra tud valaki olyan hívásrögzítő appot ami működik is? Korábban ACR-t használtam előző Samsung telómon, de most felejtős sajnos a 10-es androidon
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #144376 üzenetére
Ach, módosítottad az eredeti hozzászólásod, én még csak az időjárásos dolgot láttam, a szimpla szenzorkiolvasást nem.. arra azért nagyon sok app van.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #144373 üzenetére
Csak tippelek meg a hiányos meteorológiai ismereteimre támaszkodom, mikor azt mondom hogy nincs túl sok értelme: ha egy mobilt állandóan hordoznak és így a leolvasott adatait nézed abból nehéz megmondani hogy épp ahol mér az vajon neked érdekes lesz-e vagy nem lesz érdekes, helyadattal menteni a mérési értékeket meg megint olyan, hogy akkor hol nézed meg hogy épp milyen idő lesz ott, ahol épp vagy.. vagy voltál? Debreceniként ha teszek egy karikát Budapest felé meg vissza, akkor vesz nekem mintát a telefon az úton és aztán hogy mondja meg hogy Debrecenben milyen idő lesz abból, amit a nap folyamán a Debrecen-Budapest-Debrecen úton mért? Gondolom ezért is hívják weather station-nek a mérőállásokat.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
zsoltzsolt #144369 üzenetére
Barométerre én ezt használom: [link]
-
punky10
addikt
válasz
zsoltzsolt #144359 üzenetére
A nevét már írták,szerintem az egyik legpontosabb időjárás-alkalmazás.Ez se tévedhetetlen,de kevesebbszer ír fals adatot,mint az ismertebb appok.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #144351 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #144351 üzenetére
Lehet, hogy egyszerűbb lenne megkérdezni itt, mivel ahogy látom, ez a kép a Nokia 8 Sirocco tesztjéből van.
Mondjuk elsőre azt hittem, hogy Sony, de aztán megláttam az edge kijelzőt.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #144134 üzenetére
Hagyd meg, elég sokmindenre használ(hat)ja a szolgáltató is meg a készülék is (kitolhat mobilhálózatbeállítást (APN/IMS (LTE)) meg le is kérhet a telefon, pl. SIM-ből lekérhet adatokat és az alapján határoz meg pl. olyat hogy milyen régióban vagy, kb. csak boot-kor meg akkor fut le egyszer, mikor SIM-et teszel bele / cserélsz kikapcsolás nélkül - AOSP forrása itt van).
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #144134 üzenetére
Vmi Telekomos szolgáltatói konfiguráció (216 = Magyarország, 30 = Tkom). Én békén hagynám. Sok vizet nem zavar.
-
szimi57
őstag
válasz
zsoltzsolt #144016 üzenetére
-
válasz
zsoltzsolt #143951 üzenetére
Biztos nem. Több telefonomra többször felraktam, sosem volt gond vele. Sima csomagom van.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #143951 üzenetére
Nem tudom, en egybol a csaladit vettem meg.
De amugy ha valaki itt password managerben gondolkodik, akkor olyat valasszon ami nem kotott Google fiokhoz az altala valasztott felhobe menteni (itt a legjobb es legbiztonsagosabb a nextcloud) vagy hasznalja offline az appot ami a legbiztonsagosabb igy nem kell a tracker-ektol sem felni es csinaljon manualis backupot.
Ha mar valaki raszanta magat, hogy rendes jelszokezelot hasznal a biztonsag miatt (feltetelezem), bonyolult jelszzavakkal akkor magat az appot is vedje a trackerek ellen. -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #143943 üzenetére
Mi az a Norton Password Manager?
A Norton Password Manager egy ingyenes jelszó- és hitelkártya-kezelő, amely a Norton Password Manager-adatok biztonságos tárolását, rendszerezését és elérését teszi lehetővé.Nekem Norton Security van, aminek az NPM alapból része. Nem tudom, nem-e N360-nal együtt telepítetted, azért ír próba előfizetést. Az NPM csak egy accountot kér. Mobolra a Play-ből simán le lehet tölteni. Mobilon én is csak féléve használom.
-
snowdog
veterán
válasz
zsoltzsolt #143454 üzenetére
Ha nem root-olt a gépe, akkor a gyári appokat ugyan törölni nem tudja, de van rá módszer, hogy root nélkül láthatatlanná tegye a számára felesleges appokat.
-
svgyula
addikt
válasz
zsoltzsolt #142893 üzenetére
Szia! AppGalery és ott a Textra.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #141429 üzenetére
Korlátlan tarhely, keresés teljes szövegben, nem csak url és címben, lehetőség van szöveg kiemelésre és kategorizálni lehet.
Jó app, szeretem, ennyit megérdemelnek a fejlesztők. -
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #141420 üzenetére
-
válasz
zsoltzsolt #141420 üzenetére
Hát rendelje meg appon keresztül. Levonás előtt úgyis kiírja, mennyi.
Ha meg bénáztak, akkor vállalják a töredék árat! -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #140538 üzenetére
Kínában meg ez a QR kódos dolog van. Tökéletesen működik, semmi fennakadás. Pedig ott, Pekingben, Sanghajban, Tiencsinben egy kicsivel több ember tömegközlekedik, mint Budapesten.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #140500 üzenetére
A kommentáror nem mondja?
-
szimi57
őstag
válasz
A MacroDroiddel egyszerüen megoldható.
-
Somatom
veterán
válasz
Olvass vissza egy kicsit a Tasker topikban! Valaki nemrég írt le egy ilyen taskot.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #140429 üzenetére
Navigalashoz okay a nagy pontossag, azon kivul felesleges szerintem.
Ugy tovabbb lesz ebren a helyzet meghatarozasahoz, ugy tobbet fog nyilvan kerni is az akkubol. -
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #140427 üzenetére
Kicsit ha eleg a kozelito helyzet is (cellapontossag), GPS belteren ugy se lesz, amiatt ne keresgeljen, de az akkukimelo helyzetpontossaggal ha 3..8 percig egy helyen vagyunk az mar hazszamra belovi hol vagyunk. Nalam Redmi Note 4-en LineageOS 16-on meg se nagyon latszik.
-
Laby
őstag
válasz
zsoltzsolt #140007 üzenetére
Ez egy "sima" képszerkesztő program. Manuálisan rengeteg program képes rá hogy külön kijelölgetem és körbevágom a fejet és fél óra alatt kitalálom hogy effektezzem és még akkor sem lesz olyan.
Én olyanra gondoltam, hogy automatikusan megcsinálja felhasználva az alapból Portré módban készült képet, mint az iPhone-kon.Azért köszönöm!
Másnak esetleg van ötlete?
-
galaxys80
veterán
válasz
zsoltzsolt #138906 üzenetére
Én még soha az életben nem találkoztam vele.
-
nimfas
addikt
válasz
zsoltzsolt #138793 üzenetére
-
nimfas
addikt
válasz
zsoltzsolt #138758 üzenetére
"(#138758) zsoltzsolt: Burger King 😁"
Sajnos nem opció, legközelebbi kb 50Km-re van Székesfehérváron. Siófokon van ugyan KFC, de ott pedig szinte szart sem érnek a kuponok, alig van és mindig ugyanaz. Továbbá ott minden hús csípős, nem bírja a gyerek.
Szóval az eredeti kérdés továbbra és áll.... facé' nem megy a Mc-i kupon app a Xiaomi telómon?
-
nyisziati
veterán
válasz
Ennyi.
Esetleg KFC. -
dzsi23
addikt
válasz
-
pube111
senior tag
válasz
zsoltzsolt #138622 üzenetére
Majdnem jó. Kép kiválasztás, megosztás, térkép.
Hely kiválasztása, felajánl helyeket, alul "más". Kiválasztom a térképről, kiválasztás, közzététel, majd újra visszadob a hely kiválasztásához. -
DS39
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #138453 üzenetére
és tényleg, köszi az infót. szerintem tök jó lett.
-
nubreed
veterán
válasz
zsoltzsolt #138458 üzenetére
Ezt én sem értem. A gmail webes változatához sokáig stylus/stylish kellett és valamelyik userstyle ami neked tetszett, pedig az egyszerűbb css volt. De szerintem itt sem lehet sokkal bonyolultabb.
-
nubreed
veterán
válasz
zsoltzsolt #138453 üzenetére
A Gmail -be is jön a dark mód végre. Habár egyelőr még csak a 10 -es kapja meg de remélhetőleg hamarosan jön a korábba android verziókon futó Gmail appba is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #138005 üzenetére
+1 best!
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #137966 üzenetére
Play áruházban?
-
Fall-N
veterán
válasz
zsoltzsolt #137966 üzenetére
Dehogynem.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #137742 üzenetére
Meg is válaszoltad a kérdést magadnak.
-
sopruk
senior tag
válasz
zsoltzsolt #137739 üzenetére
Azt én sem tudom, csak én neveztem el klón-nak
Nem tudom, hogy akkor mi benne az üzlet nekik, mert teljesen ingyenes. Ugyan az a program csak később frissül kicsivel. Áruház is van benne (ami drágább), de vásárlás nélkül is működik. Majd lehet egyszer lekorlátozzák és aki megszerette, megveszi... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #137739 üzenetére
Sygic-é
-
válasz
zsoltzsolt #137596 üzenetére
Hagyhatod. Ha chrome van, ez automatikusan tiltódik.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #137593 üzenetére
Fejlesztői beállításokban tudod átállítani másra - most neked igencsak a Chrome van beállítva mint webview és ilyenkor ezt a rendszer teszi el hidegre. Ha átállítod fejlesztői beállításokban erre akkor majd nem lesz letiltva.
-
bubi92
őstag
válasz
zsoltzsolt #137585 üzenetére
van. van a telefonban egy néma csend. ezt állítom be a TELEFON értesítéseinél. nem. nem a messengerben. be van állítva a csend. és 10 perc múlva visszaáll alap beállításra.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #137585 üzenetére
Úgy tudom, hogy ez urban legend, neki sosem volt néma lemeze.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #137189 üzenetére
Én tegnap több helyen is fizettem vele, nem volt ilyen problémám.
-
válasz
zsoltzsolt #136681 üzenetére
Itt nincs ilyen beállítás, a késleltetésről meg korábban írtam, hogy nem jó. Ha keveset állítok, akkor megint csak csengetéseket vesz fel, ha hosszabbat, akkor lemaradok a beszélgetés elejéről.
Érdekes, hogy a program készítői nem tudták megoldani, hogy csak akkor induljon a felvétel, ha a másik oldalon felvették a telefont, tehát fogadták a hívást. -
pube111
senior tag
válasz
zsoltzsolt #136668 üzenetére
Működik, köszi.
-
pube111
senior tag
válasz
zsoltzsolt #136666 üzenetére
Ja, megnézem azt is. A play es csak ismeretlent ír.
-
Yeffy
veterán
válasz
zsoltzsolt #136280 üzenetére
Igen. Mindketto.
Fejlemeny, h ma, persze h amikor SOS kellett volna, a Waze is elkezdett b.szakodni, csak vart es vart a GPS-re, toltam neki egy restartot (egyedul erre nem gondoltam, kb egy hete inditottam ujra a telot, minden mast torolgettem/visszaallitottam), es most egyelore ugy nez ki, mukodik. *kopp-kopp*
Imadom, amikor ilyen lama dolgokon csuszik el valami.Viszont akad egy masik kerdes az app-al kapcsolatban:
Be lehet azt valahogy allitani, hogy ha elkudom az alkalmazast hatterbe, akkor ne csak lekicsinyitse egy kis kockava, es legyen tovabbra is aktiv, hanem rendesen "rakja le talcara", mint barmely masik app-nal? Rohadt idegesito. -
Yeffy
veterán
válasz
zsoltzsolt #136273 üzenetére
Here nincs fent, Waze, Sygic megy.
-
Elemental
addikt
válasz
zsoltzsolt #136212 üzenetére
Ez de jó ötlet
Crok: alkalmazáskezelőből sikerült némítani.
-
C. s.
addikt
válasz
zsoltzsolt #136036 üzenetére
Elég egyszer beállítani, hogy mikor jelezze fogyónak a készletet, pl. akkor, amikor beviszem a cikket a listába, egy füst alatt megvan. Utána már "csak" akkor volna vele dolgom, amikor megkezdek egy újat. Nem heti szintű fogyasztásra szánnám, hanem olyanra, ami tényleg ritkán kerül elő, évente pár csomaggal. (Nem vagyok ősember, hogy mindent észben tartsak!
)
(#136039) nyisziati:
Ez is eszembe jutott, csak kiszórakoznám vele magamat, mielőtt elvetem a kérdést. (Mert annyira ráérek mostanság...
) Sokkal egyszerűbb volna agyi inetrfésszel. Látná a gongolataimat, megrendelné, ami kell. Kényelmes. Viszont valószínűleg rendelt volna már 600 vagon kiscicát is, ami meg nem szerepel a konkrét terveim között.
-
nyisziati
veterán
válasz
zsoltzsolt #136036 üzenetére
Szerintem az ilyen jellegű fogyasztásfigyelés és készletmódosítás több melóval jár, mint egy sima bevásárlólista megírása.
-
C. s.
addikt
válasz
zsoltzsolt #136011 üzenetére
Bepötyögöm.
Persze nem épp a lisztet, hanem olysmit, amit ritkán kell venni, ezért hajlamos az ember megfeledkezni róla. Nálunk pl. a lekvár ilyen (meg még pár dolog), betárazunk belőle. Más az, ami gyakran kézbe vagy a bevásárlólistára kerül, azt könnyebb észben tartani. Mondjuk eddig is megvoltam egy ilyen alkalmazás nélkül, csak úgy megtetszett a gondolat. Láttam olyan bevásárlólista alkalmazást, ami ezt alapból tudja, viszont nekem jobban tetszik a megszokott progim.(#136014) crok:
Igen, van. Sőt, még ennél összetettebbek is, volt 1-2 boltos, aki véleményezte is valamelyiket.
-
crok
Topikgazda
válasz
Onnan, hogy egy kifejezetten raktározásra írt program bizony definiált küszöbszint(ek)nél értesít hogy rendelj mert fogytán van a készlet, nagyobb automatizálási foknál eleve rendel is. De hogy Android-ra ilyen app (mármint raktározásra írt app) van-e azt sajnos nem tudom.
-
csipuka
senior tag
válasz
okosliszt?
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #135993 üzenetére
Na és? Én úgy értettem, hogy aktív hívásba nem lehet médiát bejátszani. A hangszóródon keresztül áthallható, de az nem ugyanaz. Pl. azt nem tudod megtenni, hogy beérkező hívásnál előre rögzített hangfájl bejátszásával figyelmezteted a hívót a hívásrögzítésre (már, ha egyáltalán lehet rögzíteni).
-
kovacs65
őstag
válasz
zsoltzsolt #135936 üzenetére
-
domerator
veterán
válasz
zsoltzsolt #135775 üzenetére
Oké, köszi.
Közben kipróbáltam hogy az ujjas feloldás működik a főgomb nélkül is... ami jó, csak ne lenne olyan hülye helyen a szenzor
-
domerator
veterán
válasz
zsoltzsolt #135749 üzenetére
Na ez nekem nem így megy, ahogy írtam még egyszer kéri a kódot/ujjat/arcot.
A simple szerintem jól van beállítva, a telóban az érintéses fizetéshez a simple kiválasztva.
Valaki segítsen pls. ... ma használtam elöször és kétszer is így bénázott a telefon. -
balazs1956
senior tag
válasz
zsoltzsolt #135701 üzenetére
Köszönöm szépen, kezd alakulni, és egyszerűnek tűnik!
-
FeZ...
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #135603 üzenetére
Kipróbáltam, köszi, ez működik.
Nagyon telhetetlen lennék, ha olyan szolgáltatást is szeretnék, ami tudna szinkronizálódni a Gmail-es naptárral , hogy ne kelljen beírnom az eddigi rendszeres értesítéseket újra ?
Vagy ez azt is tudja, csak még nem jöttem rá, hogyan ? :-) -
snooze
veterán
válasz
zsoltzsolt #133769 üzenetére
Más nincs,amivel csak az értesitési hangokat lehet idöziteni?
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #133769 üzenetére
Sztem a másik kettő is tudja. De, az mások terepe.Snooze:
Az automatizálókról minden szükséges infót megtalálsz az összefoglalóban. -
felixo
őstag
válasz
zsoltzsolt #133678 üzenetére
Köszi. Ez tökéletes.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #133651 üzenetére
Én nem találtam.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #133201 üzenetére
Köszönöm
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #133201 üzenetére
Ott a pont!
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #133145 üzenetére
Nekem se megy, nálam 9.0 van. De szerencsére van root, úgyhogy a Messenger bétával megoldottam.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #132971 üzenetére
A 10GB hűség bónuszt hogyan lehet megszerezni? A másik 30GB az meg van, de éppen egy picit kevés a dolgaimnak...
(A kezdetektől WP-s vagyok / voltam)
-
DS39
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #132887 üzenetére
Hát a tartalom, de a fejléc, és a baloldali menü nem. A Gmail is ilyen volt ezelőtt.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #132647 üzenetére
Tegyél egy próbát. Használd a a "Tárhely felszabadítása" opciót és nézd meg az app adatainál szabadul-e fel ténylegesen tárhely. Nekem most egyetlen fénykép sincs a telefonon tárolva (mind felhőben van), de több mint 340 MB tárhelyet használ összesen. Ha most törölném a tárhelyet és a cache-t visszaesne 150-re. Ha újra bejelentkezek és letölti a felhőből a bélyegképeket, megint felhízik.
-
válasz
zsoltzsolt #132423 üzenetére
Az LG és a KK teljesen egyértelmű. A hosszú képernyő miatt nem voltam benne biztos, hogy tab e vagy csak szerkesztve van e a kép. De azért nem vagyok rossz, na
...... off vége.
Jó, mondjuk a tab is látszik...béna vagyok.
-
Krystal_s
addikt
válasz
zsoltzsolt #132423 üzenetére
Egy LG G Pad tableten néztem, 4.4.2 KK rendszer...
Régebbi droidon nen lehet engedélyeket állítani? -
válasz
zsoltzsolt #132421 üzenetére
Sztem LG G2 és KK.
-
Krystal_s
addikt
válasz
zsoltzsolt #132354 üzenetére
Nem olvastam, de most megnéztem és ebben az alkalmazásban egyáltalán nincs semmilyen Beállítások menü.
-
Zοltta
senior tag
válasz
zsoltzsolt #132205 üzenetére
Hagyjuk, nem érted.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #132074 üzenetére
Szerintem Huawei vagy Honor, azoknal van ilyen.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
zsoltzsolt #131786 üzenetére
Tud magyarul?
-
Kékes525
félisten
válasz
Műsorfelvételi funkció van?
-
Somatom
veterán
válasz
A free -t próbálgatom. Elvileg ez a stream:
http://stream.retroradio.hu/retroradio_aacplus_64.m4a"Unsupported media E-31"
-
Dolphine
addikt
válasz
+1
-
gatto_
senior tag
válasz
zsoltzsolt #131654 üzenetére
Nem!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #131583 üzenetére
Col reminderba nem lehet beállítani hogy ne törölje soha a befejezett teendőket? Azért ez szomorú vagy én nem találom?
-
TODI1111
veterán
válasz
zsoltzsolt #131578 üzenetére
+1 a col remindernek.
-
1egaly
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #131339 üzenetére
Jómagam a Caynax alarm clockot használom.Abban lehet 2-90napig állítani...
-
válasz
zsoltzsolt #130972 üzenetére
Hmm.. Jó kérdés!
Elvileg a megvett dolgok már nem megvehetőek már, csak letölthetők. (adott ugyanazzal a fiókkal)
Lehet írnod kell a Google Play Supportnak egy levelet, jelezve a gondodat? -
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #130972 üzenetére
Én csinálnék egy mentést a telefonról (recovery-ben TWRP-vel vagy más custom recovery-vel, Heliummal, Titanium Backup-al, Swift backup-al.. mindanéggyel.. is) majd eltávolítanám a Google account-ot, restart, hozzáadnám, beszinkronizáltatnám, restart.. aztán Play.. jártam már így - ugyan pár éve, még Lollipop-on talán.. de - nekem megoldotta.
-
válasz
zsoltzsolt #130965 üzenetére
Nálam úgy néz ki minden jó. (lekopogom)
Csináltam teljes cache törlést, fiók törlést, majd telefon restart és fiók újra rakást, meg mindent próbáltam amit csak lehet. /Google Play Áruház, Google Play, Google fiók, stb../ -
bigdady
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #130965 üzenetére
Mobilneteten semmi gond a store-al csak wifin nem nagyon megy
-
válasz
zsoltzsolt #130946 üzenetére
Úgyszintén! Pedig az otthoni WiFi-m tuti jó!
Ki érti ezt? Bár most pl. a Carmageddon otthon nem jött le, mobilneten meg igen.... Haza értem és újra indítom a modem/routert asszem. -
válasz
zsoltzsolt #130923 üzenetére
Úgy néz ki helyreállt és megy a frissítés és letöltés is. Fene se érti ezt.
-
válasz
zsoltzsolt #130923 üzenetére
Nem sikerült még rájönnöm hol a hiba, de rajta leszek DU-n.
-
válasz
zsoltzsolt #130917 üzenetére
Ránéztem PC-n a Google Play -re és azon belül 2 programra (fizetősek - korábban vettem őket) és ezeket most nem tudom telepíteni az új telefonomra. Észrevételem szerint a régi telefonomon telepítve van és az kavarhat be, mert a Google Play is úgy jelzi... (az a telefon ki van kapcsolva/el van rakva dobozába, még akksi sincs benne) a lényeg, hogy ez kavarhat be? Úgy érzékeli, hogy adott fiókon belül már telepítve van és azért nem engedi új telefonon telepíteni? (letölteni és telepíteni...)
pár kép, miről is beszélek.:
Ezek a régi telefonom telepítve voltak, igen. Új telefonra nem tudom még csak letölteni sem tölti, nemhogy telepítené is...
Megpróbálom holnap, hogy a régi telefonba Google fiókot kitörlöm és hátha.../majd írok/
-
válasz
zsoltzsolt #130913 üzenetére
99%-ig nekem is letöltötte
/aztán megállt és se kép, se hang.../
Aida progi viszont sikeresen Updatelte magát és egy masik progit is próbáltam, az is letöltve/telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest