- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A baon.hu oldallal van gondom csak.
Https bekapcsolva -hu filter bekapcsolva-nem jelenik meg az oldal
Https bekapcsolva-hu filter kikapcsolva-megjelenik az oldal
Https kikapcsolva-hu filter bekapcsolva-megjelenik az oldal
Lehet, hogy inkább a hufilter-el van gond?
Írtam a supportnak, képeket is mellékelve, várom a választ. -
Jank
tag
Köszönöm, sajnálom nagyon mert hasonló app_t. nem találtam. Túl jól sikerült, de itthon nincs igény ezek szerint erre. Az viszont felháborító, hogy ennyi pénz elkőltése után kivégzik az app. _t. Ezért nekem is valamiért az " orbitális lenyúlás" szó összetétel jut eszembe.
-
Somatom
veterán
Valóban úgy tűnik, hogy másképp viszonyulunk a problémához. Sztem mindenki ártatlan, amíg be nem bizonyosodik a bűnössége. Én nem
kiáltok farkastzizgek warezt, amíg van lehetőség legális megoldásra. Csupán attól, hogy valami gyanús, még nem warez. Ezzel szemben a PH -n az az általános, hogy már attól zizgés van, ha felmerül a warez lehetősége függetlenül attól, hogy a fórumszabály is konkrét cselekedetekkel definiálja a warezt. -
oszi666
őstag
tényleg ott van... ma reggel mikor mobilról megnéztem ott 20 hsz hiányzott egymás után. Azt hittem vmi történt és a nagy törlésbe véletlenül én is be kerültem.
punky10: a chromeról volt szó, hogy az IOS-es updateltet ahol átrajzolták a felüleletet, pl a menü alulra került meg ilyesmik azokat drodion vajon mikor kapjuk meg (pl itt látszik). Szerintem sokkal logikusabb az ilyen dolgokat alulra rendezni, mint a hüvelykujjammal nyúlkálni felfele.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Baku
aktív tag
Így van.
Sem tv-zni, sem torrentezni nem akarok vele, mindössze azt, hogy elérhető maradjak üzenetek, e-mailek erejéig, és időnként frissítse az időjárást. Valamit valamiért: 300m-es hatótáv, és akár egy powerbank is elég neki, de a munkahelyemen 5m-enként USB töltős dugaszoló aljzatok vannak a falban.... -
2018.04.04-ig akciós a Sygic:
- Europe 12 eur (3.600 ft)
- Europe + traffic 14 eur (4.200 ft)
- World + traffic 22 eur (6.600 ft)HUD, Dashcam és Real View Navigation 4-4 eur-ba kerülnek (1.200 ft).
Europe + traffic-ot korábban megvettem, +13 eur-ért (3.900 ft) World + traffic-ra tudnám bővíteni.
-
Bozek
nagyúr
Ezt kínzásnak szántad?
Amúgy meg munkahelyi ártalom, nem tehetek róla. És akkor a "nemcsak"-ba még bele se kötöttem, pedig jelen esetben külön kell írni.
-
darvinya
titán
Légyszives olvasd már el a FAQ-t.
Ha bekapcsolom csak úgy VPN-t kéri a szerver címét, mint program is VPN-t használ, ami végzi a szűrést, pont mint az Opera, s pont emiatt egyes oldalak letiltják.Android FAQ
Unfortunately, it is impossible to run two VPNs at the same time on Android, but there are some ways to circumvent this limitation. If your device is rooted, or if you only care about blocking ads in WiFi networks, you can switch AdGuard to proxy mode and let any other app to use VPN. Additionally, some VPNs allow the use of upstream proxy (e.g., PIA VPN, Nord VPN) — check if your specific VPN provides this option.
FAQ
We have free products as well as free versions of premium products, but unlike some other ad blockers we don't partner with advertisers and don't have any acceptable ads programs. The only way we earn money is by selling licenses for the premium versions of AdGuard products. More info here.
-
-
MikeWazowski
veterán
Na, akkor. Küldd a linkeket, hogy mikor szidtam a gmail app-ot. Heti 20X? Jöhet valami bizonyíték erre. Amennyiben csak egy esetet találsz, amikor szidtam, akkor a saját hsz-ed törölheted is és a figyelmeztetést is inkább saját magadnak add, mert valótlanul vádolsz.
És már bocsánat, hogy a véleményem leírom egy fórumra.
-
törölt tag
Nekem is van gondom vele. Két eszközön használom a gmailos levelezésemet. Asztali gépen linux alatt, és okostelefonon android 7 alatt. Majdnem minden nap értesít, hogy vylaki jogtalanul használja a levélcímemet. Közben csak két gépen én nézegetem. És ezt már ezerszer közöltem vele. Nem vagyok benne biztos, hogy ez az android levelező hibája. Az viszont biztos, hogy először mindig a telefonomon kapok értesítést.
-
galaxys80
veterán
Nem tudom, hogy beleszámoltál-e a 6 emberbe, de részemről nem volt okádás.
Ellenben rengeteg fórumon lehet olvasni, hogy probléma van a Gmail értesítésével. Különböző márkák, különböző android rendszerek esetén is előfordul sok embernél. (Elég csak a playes hozzászólásokat megnézni)
Szóval nyilván nem kell beleírni az összefoglalóba, hogy nem ajánlott. De elbagatellizálni sem kell csak, azért mert van akinél nem jelentkezik a probléma. -
-
Somatom
veterán
Ott a Samsung példa arra, hogy nem a farok csóválja a kutyát. Majmolták a Google -t, és az S6 -ból kivették a mikro SD támogatást. Aztán megnézték az eladásokat, és gyorsan visszacsinálták. Sőt! Pont a Samu dolgouik valami Linux megoldáson. Sztem a Pixel vonal is gyenge. Az embereknek egyszerűen kevés az, amit a "stock" Android tud.
-
Diokhan
addikt
Igen, ki lett maxolva sőt, túlságosan is. Azzal nincs bajom, ha valaki észérvekkel beszélget és megvitat egy kérdést, de amikor mindenféle alátámasztás nélkül hülyézik le a másikat úgy, hogy nem is ismeri, az b@ssza a szemem. Pláne úgy, hogy nincs is igazuk ... De befejeztem.
-
Krill77
őstag
Ez igazán nagy segítség, Köszi. Viszont safe modban is ugyan igy merít. Tehát nem 3th parti app csinalja. Az alliexpress appot toroltem le még minap - de azt nem is használtam. Pár napja jött egy jelzes a Gmail be, h szinkronizáljak. (meg h kapcspljam be a syncet) Persze en ezt szándékosan nem akarom. Nem lehet, h ez okozza? Vicc h 4 percenként 1%ot merul..
-
Bozek
nagyúr
"Plusz szorgalmi feladatként a launchert bővítettem a Microsoft launcherrel"
Ha egy ember javasolja, akkor már bekerül az összefoglalóba? Akkor kérném betenni fájlkezelőnek az X-plore File Manager-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest