- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
LonGleY #70756 üzenetére
Van egy ilyen: HapticSwitch, csak kipróbálni tudtam, látszólag működik.
-
Jakuu
őstag
válasz
LonGleY #70756 üzenetére
Azt nem tudom, hogy milyen app van van meg hasonlo, amivel a haptic feedback kontrollalhato es widgetet is tud ra. Talan van olyan is, nem tudom. Mindenesetre azoknak jo ez, akiknek a mobiljaban nincs meg beallitas szintjen ez a funkcio, mint ahogy nalam egy regi Jiayuban sem volt meg es nagyon idegesitett mar a gombok vagy kijelzo folyamatos rezgo visszajelzese. Ezzel legalabb ki lehetett kapcsolni.
-
Jakuu
őstag
válasz
LonGleY #70750 üzenetére
Ami kell akkor neked a Haptic Feedback kikapcsolasa. A Spare Parts appal tudod kikapcsolni, ugy nem fog rezegni.nemelyik telefon settingjeben van funkcio amivel a haptic feedbacket kapcsolni, viszont ha nincs ilyen ez az app jo ra. Szoval ha a Spare Parts appot elinditod azt a menupontot keresd, hogy Haptic Feedback.
-
-
Jakuu
őstag
válasz
LonGleY #70654 üzenetére
Amugy is az idojaras appok jo resze azert, nem a halalpontossagarol hires, mert a frissitesuk nem mindig az adott pillanatot tukrozi, van olyan is, ami oras intervallumokban kapja a frissitest vagy ahonnan szedi az ap az adatot az az oldal nem frissit kisebb idokozonkent.
Eszmeletlen elterest tapasztaltam emiatt sok kulonbozo weather appnal. -
Jakuu
őstag
válasz
LonGleY #70478 üzenetére
Van ez igy, regi baratom a Q3-bol.
Viszont az app blogodat frissithetned, mert masfel ev alatt igencsak megjelentek olyan appok, amik hianyoznak rola, ellenben mar az android app toplistaba is belefernenek.
Nem olyanra gondolok, mint a Solo launcher, de meg az is odaferne -
Jakuu
őstag
válasz
LonGleY #70467 üzenetére
Szerintem az osszefuzesukre gondolt. Tehat ket azonos fpsel rendelkezo kulonallo videot egy fajlba fuzni. (merge)
Azt nem tudom, hogy a VideoPad Video Editor tud e osszefuzni, de egy nagyon nagy tudasu video szerkeszto program es van androidos verzioja is es ketlem hogy ezt ne tudna, mert rengeteg funkciot tud, olyannyira, hogy meg audiosavokat is osszetud mixelni.
-
Nunder
őstag
válasz
LonGleY #70306 üzenetére
Azért szerepel egy Chrome az eszközök között, mert security problémák miatt nem tudnak megbízhatóan különbséget tenni browser és browser között, ha ugyanaz az account van használva mindkettőben, és mondjuk Chrome extension-ként van telepítve a PB.
De most feltettem a beta asztali alkalmazást, és tökéletes. Ez így már sokkal jobb, mert nem akarnám, hogy minden esetben a céges gépre is push-olja a dolgokat, ha a Chrome-ra nyomok.
Találtam még egy megoldást: szinkronizálási beállítások közül kiveszed az "Alkalmazások" és a "Bővítmények" fület, és akkor a meglévő appok maradnak, a PB-t meg el lehet távolítani a cégesről mondjuk. De ez már kissé túl van gondolva, meg így nincs a céges gépre értesítés
-
Nunder
őstag
válasz
LonGleY #70302 üzenetére
Egy dolog most nem tiszta. Tud különbséget tenni a böngészők között? Esetemben el tudom dönteni, hogy ha egy accounttal használom a Chrome-ot otthon és a cégnél, akkor melyik gépre menjen a notification?
Erre ezt találtam: "If you want to push between specific computers, I suggest you check out our desktop apps. You can get them from our Apps page."
Lehet, hogy nekem akkor ez lesz a nyerő.
-
Nunder
őstag
válasz
LonGleY #70300 üzenetére
Úgy néz ki, hogy tényleg tökéletes a dolog. Céges gépen kipróbáltam, és teszi a dolgát. Majd otthon leszek rá kíváncsi, hogy miként szuperál, lévén hogy a céges gépen is a saját Google acc-om van érvényben.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket, egy kis ideig azt hittem, hogy piaci rést találtam
-
Flind
senior tag
válasz
LonGleY #69899 üzenetére
A Smart Launcher-ben le lehet védeni jelszóval az elrejtett appokat. Bár az egészen más világ, úgyhogy nem mindenkinek alternatíva.
(#69940) scope2007: Erre mindenki mást fog mondani. Én TouchPal-t használok, mert nekem ez a legkényelmesebb (plusz hozzászoktam a funkcióihoz). Előtte több mint egy évig SwiftKey párti voltam, és próbáltam a Swipeot is, azok sem voltak nagyon rosszak, de azért TouchPal ismerete után eszem ágában sincs visszaváltani. Ami még érdekes lehet az a Flesky, de én hiányolom belőle a swipeot, plusz egyelőre elég RAM-om sincs hozzá.
Ez (is) elég szubjektív téma, és megszokás kérdése, pont mint a böngésző vagy launcher választás.
-
atike
nagyúr
válasz
LonGleY #69463 üzenetére
Maximális plusz 1 a táblázatkezelő mellett. Nekem is így van vezetve az összes fogyasztás évek óta. És tök jól meg tudom benne nézni akár a 2012-es havi (vagy éppen napi) átlagfogyasztásomat is bármiből...
Na meg "tök jó" kimutatásokat is tudok csinálni, hogy mi hogyan változott az évek során...
-
törölt tag
válasz
LonGleY #69282 üzenetére
Az érthető, hogy épületen belül nem talál hódot. De ahol talál, ott nem kéne küldözgesse a szervernek a pozíciót? Az Avast -nak azt is meg tudom adni a pozíció kérő utasításban, hogy milyen időközönként küldje a friss adatokat. Hol tud ez elakadni egy Apu által fejlesztett rendszeralkalmazásnál?
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #69202 üzenetére
Ja, és a Classic mutatja, hogy rákattintottál a lapozóra, vagy valamilyen linkelt cuccra. Ez a visszajelzés nekem nagyon hiányzik az újakból. Arról nem is beszélve, hogy a Classic-ban van a legjobban lekezelve a pontatlan kattintás: ha két egymás közeli dologra böksz, és nem tudja eldönteni, hogy melyik legyen, akkor rendesen belenagyít a kérdéses részbe. Rémlik valami hasonló az új Operából is, de ott már közel sem ennyire használható, mint a nagy öregnél.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #69095 üzenetére
Van összesen vagy 5 téma a Google Playen, de ebből legalább kettő fizetős
L7 II-nél is fent van, viszont ott azért nem látszik, mert a navigációs gombok az LG készülékénél fizikai mivoltukban is léteznek.
Köszi, akkor lehet jelzem feléjük, de azért sem siettem el, mert feltéteztem, hogy esetleg az új Android főverzióval lehet összefüggésben.
-
teo77
őstag
válasz
LonGleY #68757 üzenetére
Utolsóként: csak egy valakire mondtam. Akinek nem inge, ne vegye magára! Nem a link dolog, hanem a hangnem sértette a "fülemet". Amúgy meg azt gondolom, hogy a segítő hadd válassza meg a segítségnyújtás módját a fórum szabályain belül. Plusz, a linkem egy rövidített link volt. Ha valaki kíváncsi rá, hova mutat, kb 10 másodpercébe kerül a böngésző címsorába másolása. Ha bajban lenne a vágólapra másolással. Pont...részemről. Elnézést mindenkitől a sok offért!
-
teo77
őstag
válasz
LonGleY #68739 üzenetére
Azért válogasd meg a szavaid, ha kérhetem! 1: mobilról küldtem. 2: segítség volt, nem kérés. A célszemélynek ment, nem a többi 19-nek. 3: senki kényelmi kedvéért (kivéve Air és Somatom) nem változtatok a hozzászólásaimom. (Persze moderátori kereteken belül) Mármint olyanok kedvéért, akik minősítenek, átlépík a jófejség határát.
-
katt777
félisten
válasz
LonGleY #68196 üzenetére
Ja, mert leírtam most is.
Wifit bekapcsolom (saját hálózat), csatlakozik, állapot ikon (de szürke marad), rajta nyilak, semmi forgalom. Teló restart, és máris működik, tehát elméletileg semmi nem kavar be indításkor, csak mégsem megy. Roppant idegesítő, ráadásul minden android funkciót engedélyeztem aut. indításban.
-
twine
veterán
válasz
LonGleY #67888 üzenetére
Upto calendarban hogyan látom havi nézetben a teendőimet? Segíts nekem légyszíves...jó lenne látni ,hogy adott hónapban milyen napokon vannak az "ilyen", és az "olyan" teendőim...és mikor kell "ide", vagy "oda" mennem...illetve mindez "pepitában", hogy ha kérdezik, hogy adott hónapban melyik napokon vagyok szabad....
Köszi -
Jabby
őstag
válasz
LonGleY #67089 üzenetére
Közben a tulaj kiokoskodta a jelszót, a gmail.com fiókban kitöröltem az összes névjegyet, telefonról kézzel szinkronizáltam.
Az első három alakalommal a gmail.com fiókban újra megjelent a 450 kontakt, 4. szinkronizálás után viszont már a telóból is eltűnt az összes névjegy (ez volt az eredeti cél!).Ezek után nem igazán értem a telefon és a gmail fiók szinkronizálásának logikáját!
Esetleg valaki felvilágosítana, hogyan is kell használni?rjg:
Leírás alapján nagyon jónak tűnik a NoLed app, tudni, hogy az akkura milyen hatással van? Mennyire meríti? -
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #66790 üzenetére
Végülis találtam az
Internet Speed Meter Lite-ot, lehet marad is a notification-ökben.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #66642 üzenetére
Köszi,de a konvertálósdi nekem is megy! Csak nem tudom, hogy mp3 kéne, vagy ogg. Honnan tudtad, hogy mit tartalmaz a hangfájl?
Egyébként azért is fura nekem ez a dolog, mert a Whatsapp -ban is van beépített lejátszási lehetőség és ott rendesen lejátsza. Akár van benne lejátszó, akár az Androidost hívja meg, mindenképpen kezelnie kéne az aac -t.
Fura ez az exe dolog. Ilyenkor indít egy ACTION_VIEW intentet, ami vagy indítja a fájlhoz, rendszer által társított alkalmazást, vagy dobnia kéne egy választóablakot. Most vagy összekeverte valamivel és elindított egy alkalmazást, ami viszont nem tudott vele mit kezdeni, vagy nem tudott a fájlhoz választható alkalmazást megjeleníteni és ez megzavarta a robot lelkét. Azt se felejtsük el, hogy egy Sony -ról van szó, amin bármi megtörténhet, valamint annak az ellentéte is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Távcső topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest