Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás amivel a névjegyek tudom kezelni? Az lenne a probléma hogy van egy régi sim kártya több száz telefonszámmal. Ezt a telefonból csak egyesével tudom törölni, ami elég macerás lenne, viszont miután szinkronizáltam google accounttal, a gmail-es fiókomban rendbe raktam, de ha újra szinkronizálom akkor a telefonról visszatölt mindent a gmailre is és a telefonban is megmarad minden.
Más... olyan programot tudtok amivel a telefon energiagazdálkodását lehet szabályozni? Xperia Solán volt egy de miután frissítettem eltűnt. Azzal betudtam állítani hogy éjszaka csak készenléti módban van a telefon, csak ébresszen reggel.
Előre is köszi a segítséget! -
andikaaa
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Miért nem használod a ezt? Sok alkalmazást kipóbáltam, de ennél egyszerűbb és nagyszerűbb nincs. Nekem még ez van fent, hogy tudjak koordinátákat beírni.
-
baal-amiga
senior tag
Üdv, kéne egy kis segítség. A locusba szeretnék geo addonnal geocaching adatbázist importálni. Nagyon megköszönném, ha valaki -akár privátban is- lépésről lépésre elmagyarázná.
-
xSide
őstag
-
-
andikaaa
aktív tag
Hali, BÚÉK!
Ha letöltök egy app-ot, ha nem tetszik, eltávolítom a feladatkezelőben, ezzel teljesen törlődik az apk file is minden? Nem foglal helyet tovább? Köszi! -
LonGleY
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Használj Catch Notes-ot, sokkal jobb, alap.
-
macilacus
senior tag
Mindenkinek B.Ú.É.K.
-
Foose
addikt
Boldog új évet mindenkinek!!

-
spiritex
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Az se tetszik, hogy leinstalláltam a GNotes-ot úgy, hogy előtte Clear Data-t nyomtam, és amikor újra fel akartam rakni, szólt, hogy talált adatokat és betöltse-e. Azt mondtam neki, hogy töltse be, és ott volt az összes korábbi Jegyzetem... Hogy a fenébe??? Na, most már tényleg megyek! Ha valaki idetévedne véletlenül, és tudja a választ, akkor kérem írjon gyorsan. BUÉÉÉÉK!!!
-
Lazsnak
tag
Udv Minden kedves eszetlenul bulizo tarsamnak

olyan kerdesem lenne, h szivesen fizetnek elo ujsagokra magyar folyoiratokra digitalis formaban, van erre valamifele mod h tableten olvasgathassam oket, megkapjam oket frissen amint kijottek ha elofizettem ra es ne kelljen megvenni pl 2000/db-ert egy chip magazint, letezik ilyen szolgaltatas? Azt tudom h kulfoldon adnak ki ilyen formaban is tartalmat valyon ez megy itthon is?
-
spiritex
veterán
Nálatok se szinkronizál a GNotes?
-
uggon
csendes tag
Sziasztok!
Melyik ebook olvasót ajánlanátok leginkább telefonra? Kis kijelzőjű a telefonom (3.2"), olyan kéne, ami összetördeli az oldalakat, hogy kellő nagyságban olvashassam a szöveget és legye könyvjelző funkció is.
-
goom
senior tag
Sziasztok, remélem, nem OFF - de nem tudok jobb topicot, ahol feltehetném a kérdésem.
A kontaktjaimat szépen összerendezgettem, kigyomláltam, stb. a Gmail Címtárban, ami igen kellemes dolog, főként telefoncserekor. Azonban ott nem minden információt látok; legalábbis a felsorolásban (lista) - csak ha megnyitom az adott névjegyet. Ilyenek pl.: megjegyzések, fotó, facebook-kapcsolat, születésnap, stb.
Van-e lehetőség szerkeszthető részletes listára - akár a Gmail Címtárban, akár másutt?
-
Ablakos
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Safe in Cloud amit ajánlhatok. 3-4-5 féle felhőbe szinkronizál. Van windows kliense. Nekem nagyon bejött. Offline is megy természetesen!
-
Kakumix
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Én PC-n már régóta a KeePass-t használom, ezért androidon is ennek a "portját" választottam (KeePassDroid). Én ebben hiszek. Mivel senki nem ellenőrzi egyik programot sem (senki akinek hinnék
), így a hit és a bizalom az, ami számít. Sajnos ez sem ad lényegesen nagyobb biztonságot, mint az, ha a kinézet alapján választanék. Plusz pont a KeePassDroidnak, hogy ha egyszer lenne rá egy (esetleg két) hetem, akkor a nyílt forrás miatt át tudnám nézni, mit és miért csinál, illetve a forráskódból tudnék saját verziót fordítani, de erre nem fog sor kerülni, így gyakorlatilag a Bibliából is kiválaszthat pár történetet és álcázhatja azt a forráskódnak, én nem jövök rá.
Dropbox - nem biztonságos tárolási hely. A fiókodhoz tartozó jelszót ők ismerik, így bármikor kikerülhet tőlük harmadik személyhez (idén mintha már történt is volna ilyesmi incidens). Viszont, ha a feltöltött fájl titkosítva van ez már nem annyira nagy hátrány (az, de gondolom nem valami atomtitkot akarsz rábízni). Jelen esetben a program amit választottál, remélhetőleg erős algoritmust használva kódolva/titkosítva tárolja a jelszavakat és így tölti fel a Dropbox-ra. Ha nem így van gyorsan felejtsd el! Biztonságosabb online tárolási szolgáltatás a Wuala, itt csak te tudod a jelszót, amivel kódolod a fájlokat (mellesleg többet is tud, mint az alap Dropbox kliens).szerk.: utána kerestem és nem a Dropbox-ot törték fel. Csak az első hírek szóltak ilyesmiről a későbbiek meg elmaradtak
HWSW hír, hogy biztonságosabb lesz. benne pár mondat, hogy jelszavakat loptak. Buhera Blog bejegyzés, hogy nem őket törték fel. -
beers
addikt
Innen lehet valahogy letölteni is?
Elég jó theme-ek vannak! -
zozyk
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Keress rám, visszább ajánlottam a KeePass-t...
Csinálsz 1 adatbázis fájl-t,jelszóval védve a programban + hozzá tartozó kulcsfájlt,az 1-iket feltolod DB-be,a másikat máshová,és kész is...Nincs ember aki feltörje sztem...
Mekkora az esély rá,hogy pont a te DB + akármi fiókodat feltörve még adatbázist is törni akarjon valaki? -
atillaahun
veterán
Milyen extra biztonságos programot javasolnátok céges jelszavak, hozzáférések, beállítások tárolására?
Jelenleg a Pocket-et használom a saját adataimhoz, de nem tudom a céges cuccokat is rá merjem-e bízni. Nem nagyon vágom ezt a titkosítós-feltörős-hozzáférős témát.
Valakinek tapasztalat esetleg?Észben tartani lehetetlen, a felírom cetlire, aztán eldugom és elásom meg megint nem megoldás.
Még annyi, hogy a Pocket tudja ugye ezt a Dropbox-ra felszinkronizálást is, ami jól jött már párszor telefoncsere alkalmával. Mennyire biztonságos a felhőben tartani a cuccot. Vagy ha nem oda, akkor hogy tegyem a biztonsági másolatot, ahol könnyen hozzáférhető?(#9463) LonGleY
Persze, nekem sok próbálgatás után végre a Smart Screen Off Pro-val sikerült megállapodnom, az még nem hibázott az elmúlt hónapokban. Bár gondolom ezen programok működése erősen készülékfüggő is (gyári proximity beállítások). Szóval szerintem ez esetben nem a memóriaszűkösség a hibás működések fő oka. Azért a legtöbb ilyen programot megírónak van annyi esze, hogy a program értesítést tegyen ki a felső sávra, mert ez a módja annak, hogy valami állandóan tudjon futni (szolgáltatásként) a háttérben. És még ha le is lövi a rendszer (a szolgáltatásokat csak végső esetben) azonnal újraindul (lásd az összes Google program esete ICS alatt).Egyébként a push nagyon is jó dolog, de valahogy azt a részt én sem látom át, hogy az IM+ -nak hogyan kellene rendeltetésszerűen működnie, úgy hogy be is záródjon rendesen, de meg is nyíljon ha kell, és még újra is induljon ha a rendszer kilövi.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez az IntelliCover borzalmas. Jó lenne, ha minden működne benne, ami a felületén jelezve van. Helyette 1x-2x lezár, felold, csak épp semmit nem ér, ha 5 perc múlva már régesrég nem fut a program, és minden beállítást meg kell neki adni még egyszer, hogy legalább egy újabb kipróbálás erejéig megint működjön.
És ha rámegyek a program részletekre, szürke nem csak az adatok eltávolítása gomb, hanem a leállítás és az eltávolítás is! WTF?
Szóval, nekem is van egy összetett kérdésem, ami tulajdonképpen három...
1. Van olyan ebből az auto screen-on-off appból, ami nem hulladék?? És felold egy idő után, zsebből kivéve..
2. Csak 512 megával akar mindig mindent kidobni a háttérből a rendszer?
3. Vagy pedig a rendszer ennyire nyögvenyelős, hogy bármilyen komolyabb funkciót csak erős hekkelés árán lehet benyomorgatni? Olyan nehéz lett volna 2-3 szintű futtathatóságot hozzáadni, hogy 1. háttérben rendesen duruzsolhassanak, működjenek rendesen a push-t használó cuccok is? 2. aminek bizonyos eseménykor kell csak elindulnia, tegye is meg, aztán leállhat stb. Ez az első alkalom, hogy komolyan felidegesített az Android, és megkérdőjeleztem modernsgét - pedig direkte kivártam a 4.0.3-ig való fejlődését, és csak akkor vettem meg az első készülékem.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
A Camera Zoom Fx-ben hol található a red eye kiküszöbölési lehetőség? -
beers
addikt
Átálltam nova-ra!
Sikerült mindent beállítanom, kivéve a gmail-t!
Az értesítési bar-ban látom az új email-t, de a gmail ikonján már nem mutatja, hogy hány db új email érkezett!
Mit kellene beállítanom, én sajnos nem találom......?
-
air
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Elindítod az App drawer-ből a WidgetLockert. Ekkor bejön a lock screen előnézeti képe, plusz a jobb felső sarokban egy számzáras széf tekerőjéhez hasonló gomb, ami a beállításokba visz. Itt az első menüpont a "Gombok & Bevitel". Itt állíthatod be, hogy melyik gombokkal lehessen felébreszteni a kijelzőt.
-
tPedro_
őstag
Mennyire tipikus, hogy a fotos alkalmazasok nem mukodnek SD kartya hianya miatt?
Eloszor csak par alkalmazasnal talalkoztam ilyennel (Photoshop Express, Panorama, Instagram), de peldaul tegnap a FB alkalmazas se engedett kepet kesziteni, mondvan "Cannot find or use any writable storage". (FB sajat kamera szoftvere).
Igy egyre inkabb beigazolodik a sejtesem, hogy ugyanezert nem tudok Foursquare-rel se kepet kesziteni. (Gyari android kamera program, itt irtam mar rola: [link1], [link2]
A telefon egy ZTE Grand X In, stock ICS-sel.
Talalkozott valaki hasonloval?
-
petipetya
nagyúr
válasz
CrAck69
üzenetére
Nálam most a Blacklist+ van fent. Ebben be tudsz állítani fehér listát is, és akkor csak az ebben lévő kontaktok tudnak elérni. Viszont ezeket a számokat csak egyenként lehet hozzáadni a listához.
-
CrAck69
senior tag
Hali
létezik olyan progi ami ilyen hívásbeállításos?
lényege az hogy a nokiánál az üzemmódba be lehetett állítani,hogy minden hívás vagy csak amit kjijelőltél csoport érjen el
nekem ez azért fontos mert mondjuk éjszaka után lefekszem aludni de a kollégák számára elérhetőnek kell lennem
ezért nekem a repülő mód nem jó
tudtok ilyen progit?
köszi
-
air
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Pl. WidgetLocker Lockscreen a hangerő gombra is tud feloldást rakni.
-
EmberXY
veterán
válasz
zoltanz
üzenetére
A virtuális gombról jut eszembe, olyan progi nincs véletlen, amivel lehet szabályozni azt, hogy a képernyőt lezárt állapotból ne csak a power gombbal lehessen visszahozni, hanem akár a többire is reagáljon (Samsung galaxy mini-nél pl.) ? Pont a fizikai kímélés kapcsán...
-
petipetya
nagyúr
Nova Launcher 2.0 beta:
Éppen Nexus 4 videókat nézegettem, amikor véletlenül ráakadtam a youtube-on. Itt van az xda-s topic, melyben a "Release APK-nál található a letöltési link": [link]
Simán rátelepült az 1.x Novára és megmaradtak a főképernyők + a beállítások is (azért egy mentést csináltam előtte). Egyenlőre annyi különbséget látok, hogy az app drawer-ben be lehet állítani a listanézetet is, illetve a dokkon lévő ikonok méretét kisebbre lehet állítani. Persze a topicban ennek bővebben utána lehet olvasni, plusz a fizetős verzió is jóval több funkciót tartalmaz.
-
Sofian
őstag
"F*ngós" app éjfélre... kutyakímélő..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zoltanz
nagyúr
Ha majd frissítik az első HSZ.-t javaslom ezek beletenni:
Hasznos appok:
MoboPlayer (média lejátszó)
ES File Explorer (Wifi fájlátvitelhez is jó kliens oldalon, Winen pedig Connectify)
TuneIn Radio (internetes zenei rádiózáshoz)
Brm BT (távirányító alkalmzás Winhez)
Ezeket nagyon melegen ajánlom:
Smart Keyboard Pro (én még álló módban is egész jól gépelek vele)
Home Button (virtuális gomb, legördülő menübe rakja, fizikai kímélésre használom) -
spiritex
veterán
Az aCalendar-t használóktól kérdezném, hogy hogy lehet elérni, hogy a beírt események ne csak akkor látszódjanak, ha direkt belépek a színes csíkba, hanem már a heti vagy napi nézeten is lássam, hogy bizonyos időpontokban mik a teendőim?
-
Ha felteszek egy alkalmazást és törölöm az alkalmazások menüben akkor eltüntet mindent?
Pl az ilyen Flipboard,Pulse,Currents mennyire szemeteli tele a telefont?
Köszi. -
Rimuru
veterán
-
mttssz
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Elvileg ez tudja: [katt]
-
punky10
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Magát a Facebook alkalmazást!De véglegesen...uninstal...

Akármelyik böngészőböl el tudod érni(ha már muszály...) -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Egy bizonyos alkalmazástól hogy lehet megvonni a gps használati jogot? Rootolt a telefon.
Kifejtem bővebben: adott az ICS 4.0.4. Tegnap túrázni voltam, ehhez használtam Endomondo Sports Tracker Prot. Érdekesen merült az akksi, ezért otthon megnéztem és kiderült, hogy a Facebook is ugyanannyit használta a gps-t és közel annyit merített a telefonon, mint maga az Endomondo. Facebookon helymegosztás ki van kapcsolva, Endomondo sem áll kapcsolatban vele, szóval egyáltalán nem értem. Mit kapcsoljak még ki?
Előre is kösz!
-
lean
aktív tag
Superuser van felrakva, emellett Total Commander, + MI File Explorer, közben a fórumjában találtam egy egyszerűbb leírást, de ott is van egy bökkenő:
Felmásoltam a zipet a SD kártyára, de nem tudom hol található az "install zip from sdcard menüpont" ???
Recovery módban indítottam újra a tel: power + hangerő le , ott kellene boot menünek előjönnie? csak újraindult de menü nem jelent meg...?
-
-
punky10
addikt
Nem olyan vészes ez...
A topic cimét igy kellene modositan:
Android alkalmazások kibeszélő topic(tabu az IGO és a függetlenités)
Ezenkivül igen sok mindent meg lehetett/lehet beszélni...
A Chrome ingyenes.Ha letöltöm egy ICS-s tabra,majd kimentem a telepitőt(biztonsági mentés,hogy meglegyen egy biztos jol működő app a későbbi elcseszett frissitések miatt...)majd tévedésből egy 2.3-as Rendszerre probálom felrakni,azzal semmi szabálytalanságot nem csinálok...

-
lean
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az alábbi linken lévő leírást akartam megcsinálni, rootoltam a telefont meg minden , csak a leírásban szereplő gps.conf file-t nem tudom átnevezni, felülírni... Jól sejtem, hogy un-moutolni kell hozzá a fájlrendszert? A kérdéses fájl a system/etc mappában van egyéként. Szóval olyan mintha irásvédett lenne.Vagy a fájl jogosultságot kell módosítani?
-
royalka
őstag
Valaki adna egy linket a legújjab Chrome-hoz? Sajna a készülékem nincs a támogatási listán :/
-
air
nagyúr
-
beers
addikt
Szeretném a go-t leváltani, a novát már megvettem régebben!
Létezik valami teljes switch widget, mint a go-nak, amivel lehet kapcsolni a wifit, 3g-t, hangot, gps-t?
Köszi!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
whiskeys
üzenetére
mármint, h a gmail ikonon jelzi az olvasatlan mailek számát?
ha a gyári tudja, akkor hogyan kell beállítani?
(#9410) LonGleY
minap megvettem a GTA III-at. levonta az 1$-t +27% áfát. a kis progi meg lerántott még 480+MB-ot wifin. Indítanám, nem indul, csak fekete képernyő. Mondom, akkor újratelepítem. Alkalmazás kezelőből eltávolítom, erre írja, h a levont összeg visszatérítve. Újra meg kellett vennem, letölteni... De most meg már elindult. Így már megtartottam
-
EmberXY
veterán
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy a különféle programok által beérkező felugró hirdetéseket lehet valahogy "kezelni"?
Ha van netkapcsolat, akkor jön minden.... Előre is köszönöm. -
Sziasztok!
A letöltött alkalmazások hogyan frissülnek?
Be kell kapcsolni a telefonon is valami update-et?
Vagy elég ha az áruházban be van pipálva az "automatikus frissités" ?
Köszi. -
LonGleY
veterán
válasz
whiskeys
üzenetére
Véleményem szerint semmi értelme lecserélni a gyári appot, hacsak nem valami funkcióhiány miatt. Aztán ki tudja, hogy egy 3rd party cuccnál melyik részegység leállása miatt nem kapod majd meg az üzeneteket. A gyáriban legalább működik a push, ahogyan kell. Ugyanez vonakozik a Gtalk-ra is, a hulladék IM+ Pro-t utólagos megbánásomra vásároltam meg.
---
Tényleg, nincs valami pénzvisszatérítés, ha mégsem jönne be egy app?
-
joskajozska
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném, ha valaki tudna segíteni....!!! Otthon az asztali gépen dolgozom a win access adatbázis kezelő programmal. Átmentem a táblagépemre, 1: biztonsági mentés, 2: szeretnék hozzáférni, pdl utazás közben bizonyos információkhoz az adatbázisból! A tabon android 4.0.14 van. Napok óta keresek androidra használható progit, ami megnyitja az MDB fájlokat, de még nem találtam használhatót. Nem fontos, hogy szerkeszteni lehessen vele, elég volna, ha a kereső funkció működne használhatóan! Létezik ilyen és tud valaki róla???

-
-PLevi-
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom őket!
-
quailstorm
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo