- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Van itt olyan, aki tud alkalmazást írni? Szükségem lenne egyre, de marketen nem találok ilyet. A lényeg az lenne, hogy ha megyek egyik helyről a másikra, akkor általában mindig ugyan arra mobil cellára csatlakozik rá. Ezzel már lehet is tudni, hogy körülbelül hol vagyok. Ha elérek egy cellát, akkor jelez. Amolyan helyzetalapú riasztó. Logolná a mobiltornyok számát és az épp aktuális térerőt. Tanítás módban GPS pozícióhoz rendeli az aktuális értékeket. Igy később ha nincs GPS akkor is kb tudom, hogy merre lehetek. Jó lenne google maps-re rakni ezt.
Tudom, hogy van hasonló program, ami GPS alapján jelez, ha eléred a pozíciót, de nekem ez nem vált be, nem mindig elérhető a GPS jel. PL vonaton szinte sose találja meg, ellenben a cella adó jele mindig ottvan.
De ha esetleg tudtok mondani valami irományt, amiből lehet tanulni az is jó.
-
App Protector 1.6, a teljes védelem Androidra - Magyarul próbáltad már? Itt a beállítások menüpontot is le lehet zárni, magyar nyelvű, és egyszerű a beállítás.
3.2-tőn működik-e azt nem tudom, próbáld meg!
De van itt frissebb alkalmazás is a Google Playen: APP Lock -
punky10
addikt
2.x.x alá a legjobb (szerintem...)a Go régebbi verziója(nekem a 3.0.5 vált be)a legjobb,de ICS-n valoban nem a legjobb.A Holo,a Nova és az Apex kinézetre majdcsak ugyanaz,egykét plusz dologban különböznek.Én a mappakezelés miatt a Nova fizetős verzioját,a Prime-t használom,de mások a másik két launcher-re szavaznak.Számottevő különbség nincs közöttük.
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy a beállítások menüt 3.2-es HC alatt valamiféle jelszóval védjem? (A gyerkőc csinált egy factory reset-et a tabomon.
)
Előre is köszi. -
Zol77
aktív tag
Üdv!
olyan Office létezik droidra,ami a pps-ben lévő zenét is lejátsza diavetítés közben?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Melyik az androidra legjobb letöltésvezérlője amely nincsen teleszemetelve reklámokkal és nem is kémkedik utánad.A youtube videókat szeretnék letölteni plusz egyéb videó megosztó oldalakról is.
-
mode19
csendes tag
olyan messenger app kéne nekem, ami kezeli a facebook accomat(esetleg gchat-et is), és támogatja a group chatet olyan módon, hogy nem mindig egy teljesen új chatgroupot hoz létre, hanem az eddig meglévőket lehet olvasgatni meg írkálni bele. imo-t és im+t próbáltam, de nem láttam benne ilyesmit. facebook messenger nevű csodával pedig nem vagyok kibékülve.
ötletek? -
shaggy
aktív tag
Mi a véleményetek a Go Launcherről?
Nekem Lg optimus Black telom van és erre keresek valami jó kis launchert.
Ez a go már volt a telefonom on amikor még 2.3 volt rajta csak akkor nagyon belassitotta a telelfont sok memoriát eszik most hogy ICS van nem tudom mi lehet a helyzet vele.Szerintetek most is még nagyon fogja a memóriát vagy már javították ezt a hibát?
-
válasz
CrAck69 #9176 üzenetére
Próbáld ki a ES File Explorer File Manager, ha gond az angol, akkor itt a magyar verzió ES File Explorer 1.6.2.4, a mindentudó file kezelő - Magyarul RootRulez (PH! félisten) jóvoltából.
-
ebegab92
senior tag
Felraktam ma ezt a ROM-ot: S'periance ROM.Elvileg működik a Flash Player,gyakorlatilag meg nem...Hogy tudnám rá felvarázsolni?Valami 64 KB-os csonkszerűeség van rajta...
Ami meg furcsa még: 4.2.1-es Androidnak írja kiHát pedig totál Gingerbread feelingem van...
Telefon: Samsung S5830 -
CrAck69
senior tag
Hali srácok tudnátok segíteni?
Olyan programot szeretnék, amivel pc-n látok minden wifin csatlakoztatott eszközt, annak mappáit, tudok másolni, törölni stb. Ezen kívül a telefonról is látom a pc-n megosztott mappákat, és onnan tudok pl.zenét hallgatni anélkül, hogy áttölteném a telefonra.
pl. Fekszem a ágyban otthon és zenét szeretnék hallgatni. Pc a háttértár onnan hallgatom a zenét és nem szeretném áttölteni a mobil memóriába.
ha ez csak két programmal oldható meg nem baj
Köszi előre is -
razorka777
veterán
válasz
SziberTomi #9169 üzenetére
Tudtommal nem.
-
whiskeys
őstag
tudna valaki ajánlani valami jó klienst ami kezeli egy helyen a skype és facebook accountomat? pl. IM+, és IMO messenger~hez hasonló.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Aki tudna nekem egy kicsit segíteni a Llama beállításában írjon rám. Előre is köszi
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Dolphin browsert használok, és mobilnet miatt néha Opera Minit. Át lehet köztük szinkronizálni a könyvjelzőket valahogy?
-
xSide
őstag
-
domesz
aktív tag
-
xSide
őstag
Az avast azóta felejtős nálam mióta a zoner van fenn, ez már telepitéskor kiirja mi baja az adott appal, de utólag is futtatható vele keresés...
Hosszas tesztelés után (direkt olyan appok amik airpush, leader stb 'veszélyesek') maradt fenn, a playből letöltötteknél is jelez mig az avast meg sem nyikkant! Pc-n oké, de androidon semmit nem ér...
Korábban pedig én is úgy gondoltam nincs létjogosultsága, hogy legyen fenn bármilyen 'védelmet' adó app. -
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy letöltöttem egy alkalmazást. Majd ezek után folyamatosan kéretlen hirdetéseket kapok az értesítési sávba /pl megnyertem egy ipad 3-at stb stb/ bezárom majd megnyílik a play áruház egy alkalmazással /ez mindig más/. A programot azóta letöröltem de ezek a hirdetmények nem tűntek el. Telepítettem egy Avastot de még mindig jönnek.
Hogyan tudnám eltüntetni ezeket?
köszönöm
üdv.: Domesz -
OgKush
senior tag
Nem szeretek több azonos funkcióju programot rátenni a telómra, de a google play meg kell , mert ott vannak a zenéim, és ha suliban vagyok vagy valahol, akkor onnna hallgatom. Viszont ha buszon, akkor csak azt ami a telón van, és ugye ez most megy is, csak idegesítő, hogy a telefon memóriája telikmeg, amikor még van egy 4gigás sd kártya benne.
-
Pecc
őstag
Üdv. Létezik olyan alkalmazás vagy hasonló amivel a kijelzőt lehet színesíteni?
SGS3nál láttam ilyet....
Screen adjuster nem jo
Köszi. -
ktamas55
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy a telefon időnként elveszti a hálózat jelet és azt írja ki, hogy "a korlátozott hálózati hozzáférés módosítása".
Pár másodperc múlva visszajön a jel és a telefon működik tovább. Ez inkább akkor jelentkezik, ha valami egyéb műveletet végzek a telefonnal. Pl. bejegyzést írok a naptárba, vagy bármi egyebet.A térerőt jelző ikonok (SIM1 és SIM 2 is) jó és kíváló jelerősséget mutatnak mindíg. Megnézem a GSam Battery monitorral és ott is jelzi a hálózat időnkénti elvesztését. Ha reggel megnézem az éjszakai GSam grafikont, ott nem volt hálózatvesztés. Mindkét SIM kártyám Telenoros.
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Leszedtem a google zene lejátszóját, és az lenne a kérdésem, hogy nem lehet valahogy beállítani, hogy az sd kártyán lévő zenéket is lássa? Mert csak azt látja ami magán a telefonon van, meg ami fel van töltve ugye. -
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Ha a google earth-be (Nexus7) beírok egy koordinátát, akkor valamiért nem az adott helyre visz el a progi, hanem a legközelebbi útra. NEm találtam erre vonatkozó beállítást, hogy ne így tegyen, ezért fordultam hozzátok. Van valami rejtett beállítás esetleg benne, vagy egy másik program, hogy ha beírok egy koordinátát, ami pl egy mező vagy erdő közepére mutat, akkor oda is jelenítse meg és ne a legközelebbi útra? -
zjuhasz
aktív tag
sziasztok,
2.3.6 alatt szeretnék a kezdőképernyőn parancsikont elhelyezni, ami rámutat egy adott fájlra vagy könyvtárra az sd kártyán. A parancsikonra bökve megnyílna pl. az adott pdf vagy kilistázódna a könyvtár tartalma. Nem találtam rá megoldást, segítséget kérnék.
köszi előre is -
-
ebegab92
senior tag
Előre is bocsi,ha nem jó topikba írnék
Lehetséges-e olyat csinálni,hogy ha újrarakom a rendszert a Samsung S5830-amon,akkor a játékokban elért eredményeket valahogy kimentsem,hogy utána az új rendszerre feltelepítve újra tudjam használni őket,és ne kelljen elölről kezdeni mindegyiket?CM7.2 van rajta,szintén azt tennék rá,fél évente újra kell,hogy rakjam,mert elkezd szaggatni ilyen idő múlva -
Dikri
aktív tag
Szevasztok!
Tudtok valami programot, amivel wifin keresztül tallozható lesz hálozatban az androidos rendszer?
oda-vissza windows<>android, illetve android<>android. Hálozat alatt sima munkacsoportost értek. -
DS39
nagyúr
tudtok olyan billentyűzet app-ot ami swiftkey-hez hasonlóan kényelmes a gépelés (tehát jól vannak elhelyezve a gombok és elég nagyok is álló nézetben is ezért kevés a félregépelés), és nem eszik olyan sok ramot? (5-10MB-ot fogyasszon kb.), nem feltétel a prediktivitás benne, csak jól gépelhető legyen. a nálam gyárilag telepített TouchPal ilyen keveset eszik, viszont gépelni nem túl jó rajta, könnyen mellé lehet nyomni.
köszi előre is.
-
petipetya
nagyúr
Tudtok valami platformokon átívelő (android és wp8) népszerű játékot, amelyben versenyezni lehet és/vagy le kell zúzni egymást?
-
-
Kimmuriel
aktív tag
Sziasztok! Jó lenne, ha a telóm jelezne egy csippanással, ha egy bizonyos ismerősöm bejelentkezett Gtalk-ra vagy Facebook-ra. Erre tudtok valamilyen egyszer és hatékony megoldást? (Elég gáz, hogy ehhez külön progit kell keresni, mert az Android 2.3.5 alapból nem tudja!
Vagy csak én nem találom ezt a funkciót...)
-
dokee78
félisten
Milyen telód van?
-
dokee78
félisten
Google Hitelesítő Biztonságmániásoknak.
-
dokee78
félisten
A Google hitelesítőt át lehet helyezni SD-re van aki ott tárolja?
-
fdisk
őstag
válasz
coolpet #9109 üzenetére
Én is próbáltam egy halom hívásrögzítőt.
Az a baj velük,h csak rootolt készülékkel működnek úgy,h a "vonalból" veszi fel a hangot.
Nem rootolt telóknál csak mikrofonon keresztül tud a teló hangot felvenni,és ha nem kihangosítóval beszél,lóf@szt sem fog hallani a másik félből.
Sajnos. -
dokee78
félisten
válasz
coolpet #9109 üzenetére
Próbáld ki ezt:Auto Call Recorder
-
coolpet
senior tag
Erre valaki?
-
YxVs
senior tag
sziasztok,
azt hogy lehet 2.3-as android alatt beállítani, hogy egy adott névjegynél a skype és facebook profil is megjelenjen a telefonszám, email cím, stb. mellett? Bizonyos embereknél automatikusan megjelenik, viszont némelyeknél manuálisan sem tudom hozzáadni.
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Milyen call recordert javasoltok Vodafone smart -ra?A legtobb csak kihangositva mukodik es ugy is eleg gagyi hangot vesz fel
Koszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest