Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
mondomén #11695 üzenetére
Azért azt még hozzáfűzném(bár nem tartozik szorosan az első kérdéshez) hogy annyival nehezebb dolguk van a droidra-fejlesztőknek, hogy a 240x320-tol a full HD-ig rengeteg kijelző-méretre, és még több hardwerre kell(ene) optimalizálni az appot. Egy középszerű kinai gyárto egyedül többféle droidos telot forgalmaz, mint amennyi Iphone van...
Epiph
owerAmp--menügomb--setting--headset. Itt az első pipa megszakitja a zenét, ha kihuzod a headsetet, a 2. pedig elinditja, ha bedugod a Jack-et.
-
Epiph
tag
Üdv!
Powerampon, elméletileg beállítotam, hogy mikor betolom a fülhallgatót akkor ne induljon el de néha elindul... lehet nem jól állítottam be? Hol tudok ilyeneket állítgatni? Válaszokat előlre is köszi!
-
LonGleY
veterán
válasz
mondomén #11695 üzenetére
Az alapvető dolgokra gondolok, hogy nem tudsz 500 forintért egy második adatkábelt szerezni hozzá, ha épp elhagynád az alapot, a giftcard-okkal szórakozzon a fene, zenét meg kevesen hallgatnak direkt abban, én földhöz is vágnám, ha nem tudnék egyből, USB-n vagy WiFi-n keresztül fájlokat dobálni a a telefon és gép között. Meg ha összekutyulná a már kiválogatott zenekollekcióm! Valójában abnormális dolog... (illetve basic usereknek való, akik még keresni sem tudnak).
Más szempontból meg pont a kötöttségek, a nagyobb kontroll az, ami kordában tudja úgy tartani a rendszert és az appokat, hogy ezt az egyszeri felhasználó meghálálja, és később is könnyen kiimseri magát - na, nem mintha az Android nehézségeket okozhatna. Szerintem 4.0 és fölötte kellemes kezdeni, már túl van a gyermekbetegségein. Én is így tettem és nagyon nem bántam meg (mondjuk én, ahogy az aláírásom is mutatja, app buznyák vagyok).
Mindegy, más szemléletet kíván, tényleg nagyon egyénfüggő, hogy kinek mi jön be, mennyit kívánna foglalkozni a szoftveres résszel. Véleményem szerint igaz, hogy nagyon meg kell válogatni az ittenieket, viszont funkcióra, kinézetre nem okoznak csalódást. Én ezzel ezzel derítem fel a belső hálózatot, nézem a weboldalaim látogatottságát és uptime-ját, csevegek, számítógépet távirányítok, FTP-zek, stb-stb. Egyik appra sem tudnám mondani, hogy csúnya vagy rossz lenne. Jobb szeretem ezt a színes világot, mert amennyire rosszakat lelni, ugyanúgy gyöngyszemekbe is akadhat az ember a nagy számok törvénye alapján.
dokee78: Freemake Video Converter Az általam eddig tesztelt legnormálisabb konverter. Ingyenes, .NET 4 kell hozzá. Offile installer itt. Beépített profilokkal operál, plusz bármikor hozzáadhatsz saját felbontást. Én ezzel szoktam 1080p-s videókból részleteket kivágni feltöltés céljából.
-
dokee78
félisten
Olyan PC-s convertálót keresek amiben vannak Android profilok.
Ez a Xilisoft,de ebből pl hiányzik a qHD felbontás. -
mondomén
őstag
válasz
AndrewTdi #11693 üzenetére
Ha az alkalmazásokat nézzük, akkor egyértelmű, hogy Appstore. Sokkal igényesebbek és szebbek az appok mint droidon. Itt sok fejlesztő szarik az UI-ra, vannak 1000-1500 forintos népszerű appok amik olyan okádék kinézettel bírnak... A választék is nagyobb és igényesebb, itt most főleg a játékokra gondolok. Sok nevet nem is találtam meg playen, vagy csak az első részét a játéknak. Az árak egálban vannak, hiába mondják, hogy appstore drágább. Sőt ios-en van egy olyan dolog, hogy Free my apps. A lényege, hogy sponsor appokat szedsz le és futtatsz, amivel kreditet szerzel, majd az összegyűlt krediteket giftcard-ra tudod váltani amivel meg vásárolhatsz az appstore-ban. Én néhány hónap alatt kb. 10-12 ezerért vásároltam így.
Nekem droidra váltás után az appstore hiányzik a legjobban...
Pár hete már S3-at használok, előtte csak apple cuccaim voltak. Egyikkel sem jársz rosszul, attól függ mit szeretnél ios-t vagy droidot. Gondolom utána néztél már mindkét rendszer előnyeinek illetve hátrányainak. Én személy szerint azért váltottam mert ráuntam az ios-re így 3 év után, plusz szerettem volna nagyobb kijelzőt meg hosszabb garanciát.
(B)@LonGleY(/B)
Milyen fájlformátumokkal van szívás ios-en? iTunes meg annyira retek, hogy az appstore mellett az a másik ami hiányzik. Kinek mi... Csatlakozót meg adnak hozzá, nem kell vele szívni. -
LonGleY
veterán
válasz
AndrewTdi #11693 üzenetére
A véleményem az, hogy .. ami tetszik kézbefogva is. :] Nézd meg, maszatolj rajta! Én pl. így szerettem bele a One V-be, ami igaz, hogy nem egy csúcsgép, ergonómiára, összerakásra, külsőre viszont igen sokat lever. A másik két One szériás HTC-t mondjuk komolyabbnak gondolom minden szempontból a Samsung-nál, de ez már egyéni preferencia. Én egyik fenti márka által forgalmazott készüléket sem fogom választnai, ha tehetem, a szoftveresen letisztult Nexus-okra megyek rá (majd ha nem az LG gyártja és legalább olyan jól néz ki, mint a HTC-m). Ezen felül csak a készülékek saját topikját tudom javasolni.
-
quailstorm
félisten
válasz
PumpkinSeed #11638 üzenetére
Kicsomagolod, betallózod a "mc-4.8.1.7" mappát
Parancsok:
./configure
make
make install
Innentől menni fog. APT-GET csak debianban van, az android meg nem linux, és a kernel is bődületesen butított, a busybox meg hiányos. Azt keress a marketen. Sokat nem várj a dologtól, kb ez meg a links terminálos webböngésző és kb ennyi. Max fordítgatod magadnak az xorgot is. De akkor már inkább vegyél céleszközt, pl HP touchpad, vagy Nexus7, esetleg Nokia N900. -
LonGleY
veterán
Tudtok igényes, fizikai alapú játékokat?
A Hill Climb Racing volt az egyedüli, ami lekötött a Cut the Rope-ok mellett. Az Osmos és a World of Goo valószínűleg toronymagasan a legjobbak lennének, de ezeket ismertem PC-ről.
-
kovi166
tag
Sziasztok.
Keresek egy jó fordító programot ami nem megy a netre csak azt a nyelvet töltöm le ami kell!
Van egyáltalán ilyen?
A Vocre progit letöltöttem ami ugye google alap de az megy a netre!THX.
-
akcsy
tag
Sziasztok! Létezik olyan alkalmazás/játék, ahol pl. egymással lehetne játszani Bluetooth-on?? Az UNO-t próbáltam, az nem nagyon akart működni! Előre is köszi...
-
Narxis
nagyúr
Nálam a Dolphin az etalon amióta kiadták a böngésző pluginjukat, remek húzás volt. Chrome-ba telepítettem asztalin és azóta mindent szinkronizál, előtte opera mobile volt.
-
fdisk
őstag
Ez is egy jó böngésző,szerintem érdeme kipróbálni.(tud magyarul)
Maxthon -
doddencs
senior tag
vki feltöltene nekem egy megosztóra egy .apk-t az operához? sima verzió kéne, nem mini.
előre is köszönöm.másik kérdés. ha beregisztrálok egy új készüléket play-re az accomhoz, most már lehet törölni utána a készüléket?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
grotib #11676 üzenetére
Jónak néz ki,van különbség a mini és az androidos verzió közt?
Ki van írva a multi nyelv,de én csak kb 10-et találtam meg benne,sajna a magyar az nincs közte vagy külön le lehet hozzá tölteni?
Ami nagyon jó a dupla koppintás a nagyobbításhoz,legalábbis én nagyon szeretem ezt a megoldást. -
sumsang
aktív tag
My Data Manager Timeframe: hó/nap/óra
-
wardemi
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #11670 üzenetére
Nem tudom milyen rendszered van JB alatt Kép látható a sima beépített aku figyelőnél a dolog. De biztos van rá külső app de nekem ez felesleges, aki beavatott az biztos mond majd valamit rá.
Amúgy most találtam meg a GSAM-ot használsz akkor ott bemész a grafikonokba és az othert kiválasztva is van egy olyan hogy active GPS stb. ez talán segíthet valamiben. De konkrétan nem látod hogy mikor ébred fel szerintem. De erre tuti van valami app mert sok embernek baja volt vele.
Melack
Kösz az infót a JB is tud kissé appokra lebontva adatot közölni pár azt nem vagy nem találtam hogy melyik nap pontosan mennyit meddig stb. de mondjuk engem nem túlzottan érdekel csak összesében a dolog. Azért köszi az infot -
Melack
veterán
Onavo Count progit tesztelem most, az nagyon sok proginak tudja mérni a fogyasztását. Szedd le, pár napig csak működjön, és utána kezdj el GTalkon beszélni - akkor kapsz korrekt adatokat.
(#11664) darvinya: akkor nálunk valahol gebasz volt, mert nálunk visszhangom volt. Majd egy újabb próbát fogok tenni vele azt hiszem.
-
darvinya
titán
válasz
Melack #11662 üzenetére
Nem.
Telenor topikból fórumtárssal ki is próbáltuk, mert nem volt benne biztos a működésében.
Viber kiválót mutatót hívás 90%-ában.(#11663) dekrer
Beszélj valakivel 1 órán át, előtte nézd meg mit mutat Adatforgalomnál Gtalk-ra és utána.
De lehet elég 1 perc és az felszorozni 60-nal. Bár nem pontos, de viszonyításnak jó. -
Deck
titán
Van rá valami mód, hogy leteszteljem mennyi adatforgalmat fogyaszt a google talk 1óra alatt?
-
sumsang
aktív tag
-
-B-
senior tag
ADW Ex-nél be lehet állítani a programtár görgetését végtelenre?
Nem találok benne ilyen lehetőséget, de lehet, hogy csak én vagyok béna. -
Deck
titán
Jelenleg 200mb-os mobilnetem van. Gondolkodom rajt, hogy kibővítsem +1gb-al.
A kérdésem, hogy a google talkozás vagy skype hanghívás mekkora adatforgalmat generál? Melyik generál kevesebbet? -
fdisk
őstag
Erre vki esetleg?
-
Foose
addikt
válasz
petipetya #11643 üzenetére
Nekem meg a mostani (nálam jelenlegi 2.0) verzióval nincs semmi bajom. Semmi hiba. Ezért nem merek frissíteni,mert az új 2.1-et meg szidják nagyon. De akkor ezek szerint nem mindenkinek rossz.
Az a céges oldal amúgy is külön appal működik,nem?
#11646 zerge861 Én csak megosztottam egy hírt,azt nem garantáltam hogy 100% működőképesDe bevallom,nem olvastam el minden szavát
-
LonGleY
veterán
válasz
AndrewTdi #11640 üzenetére
Sokkal jobban jársz a normálisan alakítható Android alappal, már ha csak a jövő tendenciáit nézzük, mint ha a süllyedő hajóra váltasz jegyet. Persze, mi mást írnánk itt, egy Androidos topikban..? :]
iCuccot akkor érdemes venni, ha legalább már 3 másik van a családban. Önmagában tökéletes, mindenttudó telefonként (harmadannyiból) viszont egyértelműen Android. Összesen pár ezer forintért össze lehet szedni az ingyenesek mellé a legjobb fizetős appokat, melyek legtöbbjénél örök licenszt kapsz ezzel. Ha teheted, próbáld meg kikerülni a gyártói felületeket (Sense, Touch-akármi és társai), mert 4.0 fölött értelmetlenek, nem adnak plusz élményt a használatuk, és ha egyszer komolyabban rámész a szoftverek kialakítására a készülékeden, akkor válnak igazán fölöslegessé: így tehát érdemes a (natív) Nexus készülékek felé kacsintgatnod, azokkal biztosan nem jársz rosszul! Mindenesetre két mag és 1 GB beépített memória alatt ne végy droidot, de ez a Nexusoknál nem lesz probléma, és eszerint nem is az alacsonyabb vonalat céloztad meg. Ja, és ha nem akarsz szívni a fájlformátumokkal, a retek iTunes-al, az Apple által erőltetett b**i megoldásokkal, szabványtalan csatlakozókkal, kiegészítőkkel, akkor szintén.. Android.
-
r.zozoka
aktív tag
Udv
Olyan alkalmazast keresek ami kepes a telefonom segitsegevel a tablagepem iranyitani.
Tehat egy fajta taviranyitot csinal az egyik masinabolValaki nem tud ilyen alkalmazast?
-
petipetya
nagyúr
Nem tudom. De vegyük például a fél évvel ezelőtti verziót, az nagyon gáz volt. Aztán jött ez a téli frissítés, így már használható lett. Egyedül a képeknél akadt be időnként és többször kellett vissza gombot nyomni. Ezt is javították a napokban érkező frissítéssel együtt. Már csak egy bajom van: a céges faszbuk oldalon nem tudok átváltani magánszemélyre, de idővel majd ezt is javítják.
-
Sanyi.mTs
addikt
este nagyot merült a telóm repülőmódban (64%>23%) előző este ugyan így csak 3%-ot esett.
GSAM-mel idáig jutottam, mi miatt fogyasztott ennyit a kernel? -
Foose
addikt
Ha valakit érdekel,android mentés root nélkül: katt
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nem is igazán tudom hol tegyem fel a kérdésem, ezt a totyikot találtam a legjobnak. (ha mégsem, akkor talán tudtok segíteni, hogy inkább hol próbálkozzak).
Szóval telefonvásárlás dilemma van (nem akarok flamet kezdeni). És igazából amire kíváncsi vagyok az a Iphone apps vs Android apps dolog.Kettő között van-e különbség? ha igen akkor mi? Jobbak vagy rosszabbak-e az androidos alkalmazások? Létezik-e legalább annyi cucc, mint appleéknek? stb
Ha esetleg valaki foglalkozna a válasszal, nagyon hálás lennék.
Üdv
-
Foose
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
A tabletemen 4.0.4-es android van. Letöltöttem a terminál emut. De mikor beírtam a terminálba, hogy apt-get install mc. Internet elérésem volt mégis azt írta, hogy nem tudja értelmezni. Nem tudom, hogy az android debian alapú-e vagy nem de lehet ez lesz a gond.
-
batai15
félisten
fuuu ez az uc browser nagyon ott van.gyors , és a gesztus vezérlések is nagyon pöpecek.
-
club1
veterán
válasz
handrash #11629 üzenetére
Nem ismerem, de gondolom a maildroidnak van olyan beállítás varázslója, ami ismeri a gyakoribb levelezőszervereket, vagy egy adott algoritmus alapján megpróbálja kitalálni őket. Ezek szerint itt megtalálta a mail.vnet.hu -t, és sikerült rá bejelentkeznie a pop3/imap jelszóval. Na, ilyenkor fogni kell a felfedezett beállításokat, és azokat felhasználva beállítani a k9-et, vagy a gyári levelezőt...
Egyébként nem egyszerű a levélküldés beállítása, mert a dolog több tényezőtől függ, az számít a leginkább, hogy az adott időpillanatban a telefonod melyik internet-szolgáltató netjét használja. Abszolút vegyes hálózati környezetben (mobilnet és több különböző szolgáltatónál/cégnél lévő wlan ap-k is befigyelnek) is szeretnél leveleket küldeni, akkor célszerű egy olyan smtp kiszolgálót beállítani küldő szervernek, aminél nincs megkötés, hogy milyen hálók felől fogad el levelet továbbításra (magyarul relay-ezni lehet rajta). Ezeket a szervereket ált. valamilyen titkosított protokollal (jellemzően tls, ssl) kell használni, így kikerülöd a szolgáltatók elég nagy részénél meglévő 25-ös port szűrést, és logikusan be kell rájuk felhasználói névvel-jelszóval jelentkezni.
Összefoglalva: Keresned kell egy olyan smtp kiszolgálót, amin van fiókod, és megfelel a fenti kritériumoknak. Ha találtál ilyet, azt állítsd be küldésre. -
Dyrtyho
őstag
A mostani facebook for android frissítés előtti alkalmazásnak mi a verzió száma ? Mert oké, hogy ez a mostani 2.1 széria, de az hányas volt ? Mert ezzel a mostani frissítéssel eléggé tönkre vágták az eddig tökéletesen működő appot.
-
Valami praktikus noteszt tudtok ajanlani? Sima fecniwidget kellene, amire tudok neha irni egy-ket emlekezteto szot. Nem art ha merete testreszabhato. Inkabb keveset fogyasszon az eroforrasokbol, mintsem tul okos legyen.
-
air
nagyúr
válasz
handrash #11629 üzenetére
A lényeg, hogy ha nem az internetszolgáltató SMTP szerverét akarod használni, hanem az email szolgáltatóét, akkor authentikálni kell.
De vezetékes netszolgáltatóknál előfordulhat, hogy tiltják külső SMTP szerver használatát. Azonban ez a tiltás a szolgáltatók többségénél feloldható. -
bkercso
nagyúr
válasz
dokee78 #11626 üzenetére
Köszi, megnézem.
Végül a fenti módszer úgy tűnik, sikeres: a létrehozott egyetlen vcf-et feltöltöttem google-be, és onnan szinkronizáltam. De ez is felesleges volt, mert a telefon is tudja importálni. Hogy minden adat átment-e, azt még ellenőrzöm.
Szerk: át, még a sok infot tartalmazó névjegyek is. -
bkercso
nagyúr
Ismét help pls!
Régi Nokia E90 telefonról vinném át a névjegyket Android 4.0.4-re.
Nokia PC Suittal exportálni tömegesen csak vcs-be lehet, amit viszont a gmail nem ismer meg (note-ba tesz minden adatot, és mivel 600 névjegyem van, ez nem megoldás.
Sikerült összeszinkronizálni a windowsos Címjegyzékkel (magyar Win XP), de az szintén nem exportál vcf-et. Nem baj, Ctrl+C-Ctrl+V-vel egy mappába kerültek a vcf-ek!Megnyitva a PC-n minden OK.
Namármost rámásol telefonra, öszes importálása............................ Kész. De az ékezetes betűk helyett ?-es kis ikonok vannak. Nekem ez már magas, 2 órája keresem guglival a megoldást, de semmi.Szerk
-
air
nagyúr
válasz
vizslakutya #11611 üzenetére
Nem.
(#11616) bkercso
Menj a lap legaljára, és válaszd a Teljes verziót!
-
bkercso
nagyúr
Suta kérdésem lesz:
Megvettem első androidos telefonomat, du. megnéztem a PH! privátjaimat. Ne ez azóta se sikerült, mert mindig csak mobil nézet jön be és hiányzik a jobb oldali menüsor. Az "Asztali webhely kérése" se segít (Android 4.0.4). Mit állítottam el, hogy kell visszacsinálni? -
club1
veterán
Azért kiváncsi lennék melyik része nem így van... (Már nem egy levelezőrendszert állíottam üzembe (igaz, az utolsót bő fél éve), ezért kiváncsi vagyok mi a problémád a felvetésemmel.)
Max. azt tudom elképzelni, hogy az Invitel csak meghatározott alhálóktól (mondjuk csak a saját ip tartományokból) vesz át levelet továbbításra. De manapság az isp-k a bejelentkezett felhasználókra nem szokták ezt a korlátozást fenntartani. Az előbb rájuk telneteltem (idegen hálózatból), és auth-ot kért, tehát feltételezem, hogy azzal tudok rajtuk keresztül levelet küldeni. -
dokee78
félisten
Frissült a Dropboxom,2.3.0.4
-
vizslakutya
senior tag
Ha névjegyeket importálom gmailba , a hozzájuk csatolt képeket azt nem viszi át csak a szöveges részt?
-
darvinya
titán
Mi annak az app neve ami a törölt file-t visszatud állítani?
-
Frozzy
őstag
Nova launcherben az alkalmazástárban az ikonokat lehet valahogyan rendezni ?
Mert úgy emlékszem az Apexben lehet
-
fdisk
őstag
Létezik olyan böngésző amelyikkel videókat tudok lementeni a telefonra?(tv2,rtl,pro4 stb...)
Régebben az opera minivel sikerült.
Mivel a mini nem tud flasht lejátszani így azt felkínálta mentésre.
Viszont az utóbbi időben vmiért nem működik már. -
dokee78
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest