Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz oszkarfincs #59299 üzenetére
Widgetlockert próbáltad?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
oszkarfincs
aktív tag
A gyári lockscreent szeretném lecserélni. Amiket eddig próbáltam a playről, mindegyik úgy működött, hogy ha felélesztettem a telefont, akkor 1-2 másodpercig a homescreent mutatta és csak utána jelent meg a lockscreen. Ez így fos. Igényeim minimálisak, nem árt ha tud néhány feloldási effektet plusz kezel néhány widgetet. 4.2.2-es xperia l a páciens.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
colonia
aktív tag
Úgy emlékszem arról volt szó anno, hogy a MinMinGuard-ot nem fejlesztik tovább de ma látom, hogy kijött egy friss verzió.
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
törölt tag
Én is vmi hasonló megoldást alkalmaznék. Talán annyit csinálnék előtte, hogy a képeket egy tömeges átalakításra alkalmas programmal, közös méretre hoznám, szükség szerint egy fekete flekkel. Szóval a 16:9 -es, fekvő nézetű képeket 1920x1080 -ra konvertálnám, a többit pedig úgy, hogy a függőleges nézet legyen 1080 és a vízszintesen kihasználatlan helyen legyen egy fekete flekk, hogy összességében meglegyen az 1920x1080. Fast Stone Image Viewer -rel szoktam ilyeneket csinálni (Win PC -n).
[ Szerkesztve ]
-
nemdan
senior tag
Sziasztok!
Nekem valami olyan GPS progi kellene, ami olyan térképet kezel mint a Google Earth műholdképe és működik offline is. Fontos lenne, hogy lássam az erdőket, mezőket, földutakat stb.. de mutassa a jelenlegi pozícióm, hogy hol járok. Motorozáshoz kellene.
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
petymeg
addikt
válasz #79335424 #59290 üzenetére
Én nem akarom komolyan beleásni magamat, mindössze a nyaralásról, családi bulikról gondoltam így összeállítani egy-egy kis videot, zenei aláfestéssel, csak látványosabb, mint mutogatni a nyers fotókat zene nélkül.
Ez a Viva Video teljesen meg is felelne, ha nagyobb felbontást tudná.
A vas bírná, mert a gyári beépített app. hiphop átkonvertálja a fotókat.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
LonGleY
veterán
Nem csak az alkalmazásról van szó (amiből több különböző kell, hogy az oldalaidat menedzselhesd, böngészhess, üzenetet küldhess - WTF?!), hanem a weboldalakról, a design-ról, az előremutató fejlesztések hiányáról. Nem azt az egy FB appot szidom, amit vagy sikeresen vagy sikertelenül alkalmaznak az emberek, hanem az ökoszisztémákról alkottam véleményt. Ezerszer kiforrottabb appot, normálisabban működő weboldalakat, egységességet tudnának létrehozni - ugyebár a lehetőségekhez mérten -, mégsem teszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz petymeg #59286 üzenetére
Erősek a mai csúcshardverek, de a videószerkesztés elég nagy falat. Még PC -n sem egyszerű, ha tényleg jót akarsz csinálni. Egy idő után eluntam a mindenféle alkalmazások nyűgjeit, vettem egy nagy levegőt, meg három könyvet. Egyet a televíziós képalkotási eljárásokról, egyet az Adobe Premiere -ről, meg egyet a Photoshop -ról. Egyik sem könnyű olvasmány egy autószerelőnek, akinek sosem tanítottak ilyesmit. De megérte. Szép lassan belerázódtam.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz #79335424 #59285 üzenetére
s ez ugyanúgy, vagy akár hatványozottan igaz a Facebook-ra és a Micrososftra. Föl nem foghatom, hogy hogyan nem tudnak megfizetni 10 jó programozót, és legalább egy szerencsétlen grafikust, hogy gatyába rázzák a dolgokat, vagy rendszert, értelmet vigyenek a fejlesztés menetébe legalább. Értem, hogy brutál nehéz összeszinkronizálni egy világméretű katyvaszt, de ez akkor is az igénytelenség csúcsa, hogy kb. az igény sem látszik a fejlődésre.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz aprokaroka87 #59277 üzenetére
Ujabban szinte semmi nem ad értesítőt, nem csak a g
-
petymeg
addikt
válasz #79335424 #59250 üzenetére
640x480, kevés.
Van a telefonon egy gyárilag telepített MovieMaker app. az 1920*1080 felbontással készíti, csak annál az a gond, hogy szinte semmibe se lehet belenyúlni. Teljesen magától szedi össze a fényképeket, hogy mik legyenek a filmben meg a zenét is.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
törölt tag
válasz #40993792 #59281 üzenetére
Sztem van alapja. Gondolj bele! A keresőn kívül, tudsz ennél alapabb Google funkciót? Annyi a lé, hogy Dagobert bácsinak is búvárruha kell, hogy lemenjen a medence aljára. Lassan ott tartunk, hogy a Google mesterséges intelligenciával felvértezett drónjai hordják ki a Nexusokat a megrendelőkhöz. Közben meg nem tudnak a saját rendszerükre összekalapálni egy Gmail klienst? Ok, hogy nem "szokott" hibázni. De van benne néhány furcsa hiányosság, amit már régen megoldhattak volna. Ugyanez vonatkozik szinte az összes többi Google termékre. A Play hemzseg az ilyenektől, a Maps hol lehet offline, hol nem, a Talk -ról (vagy Hangouts, vagy épp mi) már nem is beszélve. Saját, mobilkommunikációs eszközökre tervezett rendszerükön futó hangkommunikációra alkalmas program. Ennyi idő alatt Skype -tól Viberen át a Dellmontig mindenkit lemoshattak volna a pályáról, a szolgáltatók árainak letöréséről nem is beszélve. Milyen üzenete van ennek? Vicc. Legalábbis a lehetőségeikhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Nekem működik rendben.4.9 (1271612), Nexus 4, 4.4.4 gyári rom....
-
u996
csendes tag
Az mitől lehet,hogy se MyProfile se a Profil Menedzser sem állítja be a kiválasztott profilt?
GooglePlay-ról van mind a kettő. Android 4.2.2 -
törölt tag
Ezért szajkózzuk itt a topikban, hogy nem szabad mindenféle himihumi fejlesztő, keszekusza alkalmazását, ész nélkül telepítgetni. Ezeknél rendszerint nincs elegendő idő és tőke a fejlesztésre és kellő háttérbázis a teszteléshez. Csak megbízható, a rendszert jól ismerő fejlrsztőét szabad használni. Mint pl. a G...ööö...vagyis...???
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak jelezni szeretném hogy aki a 4.9-es verziójú gmail appot használja,ne lepödjön meg ha nem kap értesitést arról hogy érkezett e-mail je.
Készülék függő egyébként. -
aelod
veterán
válasz oszkarfincs #59275 üzenetére
A hülye fejemmel én is ilyesmire gondoltam miután alaposabban megnéztem.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
oszkarfincs
aktív tag
Ilyet a rosszul megírt honlapok szoktak produkálni, amikor a weboldal egyik komponense például mobilnak észleli az eszközt és átirányítja a mobilverzióra. Ezzel egy időben egy másik komponens mégis az asztali verzióra irányít, vagyis elkezdik oda-visszaküldözgetni a júzert egy végtelen ciklusban. A böngető meg egyszer ráun és dob egy ilyen too many redirects hibát.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Kátai
senior tag
válasz janosibaja #59222 üzenetére
Tényleg jól működik?Mert én már próbáltam egy párat(LG F6),de ezek vagy sípoltak,gerjedtek,halkan vettek fel stb.
-
MODERÁTOR
-
MartOOn
addikt
Kiprobaltam en is a CM bongeszot. Sajna en nem tudom ajanlani senkinek. Bar pofas, gyors es jol teszi a dolgat eszmeletlenul eszi az akksit! A chrome ehhez kepest egy alom! 35 perc bongeszes, ismetlem harmincot perc, 89%-ra vitte le az akksimat! Chromal ez max ha 5% lett volna... Ugyhogy töröltem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
zeon.hu
nagyúr
ha máshogy nem megy, töltsd le pc-re, onnan rakd át az sd kártyára.
program és leírás#?*@&!
-
noxon
őstag
Üdv, szeretnék egy kis segítséget kérni... feltelepítttem playből a modern combat 5-őt, szépen le is töltötte, de telepítésnél kiírja, hogy ismeretlen hibakód 24 és nem telepűl... az android/obb mappába bemásolta a fájlokat, viszont az apk-t ( kb 42 mb ) nem telepíti a playből csak letölti.. valakinek van ötlete hogyan lehet ezt át hidalni? Esetleg egy apk-t szerezni amit nem tud fel telepíteni és bemásolni a rendszer partícióra ahova települnek ezek?
We live in a simulated world...
-
atosan
veterán
Sziasztok,
A Buz launcheren kívül létezik még olyan indító, ahol minden képernyöre más hátteret tudok állítani?Boldog Karácsonyt
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Hogyan, és mível állnátok neki egy jól belakott tab lementésének, úgy, hogy valószínűleleg nem azonos verziójú rendszer lesz az új gépen. Elsősorban, a jelszavak, előzmények, lementése a cél, de leginkább a fiók beállitásait kellene egy másik fiókba inplantálni. Van univerzális app erre, vagy minden valaha telepített programra egyenként kell megoldást találni? Nem a mostani rendszer visszaállitása, hanem teljes átköltöztetés egy másik fiókba a cél.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
adrian94
őstag
-
ZsyfKo
senior tag
Leszedtem a CM böngészőt, nem lehet valahogy szinkronizálni pl Chrome vagy Firefox könyvjelzőkkel?
OnePlus 8T
-
Dyrtyho
őstag
AVG Clean-ről mi a véleményetek ? Próbáltam az SD Maid-et, de valahogy nem jött be
best regards, egy fórumozó blogger
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
van olyan color detector app, ami a képernyőn lévő szín(eke)t ismeri fel?
csak kamerásat találtam.#?*@&!
-
törölt tag
válasz petymeg #59249 üzenetére
Ha videófájlt készít, akkor azok a képek már nem 8mpx -esek. De ennek nincs túl nagy jelentősége, hisz egy FullHD TV úgysem tudna 2mpx -nél nagyobb felbontást megjeleníteni. Sztem az a probléma, hogy nem fullHD -t készít, hanem vmi SD felbontást. Meg az sem mindegy, hogy hogyan oldja meg az álló, fekvő, 4:3, 16:9 -es képek közös méretre hozását. Én rendszeresen használok képeket videókban, ezért eleve 16:9 -ben fényképezek. Kevesebb a macera. Egyébként a videólejátszóktól le lehet kérni az aktuális média adatait. Abból megtudhatod a felbontást.
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
válasz #79335424 #59225 üzenetére
Nem tudom milyen felbontásra butítja le de kb. egy 20 képből álló filmecske -amik eredetileg 8 mpixelesek-zenével, effektekkel együtt 9-10 mega. Tehát nagyon lebutítja.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
delon
tag
Beautiful widget et hogy tudom beallitania a lock screen be Sony Z kit kat én? Sehol sem találtam
Előre is köszönömLenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
Ajánljatok már valami jó browsert, ami nem izzítja a telefont.
Chrome, Dolphin, kilőve, mostanában az UC Browsert használtam, de egy új frissítés után már az is 100%-on izzítja a CPU-t. Valami ötlet?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
cettlee
őstag
olyan app van esetleg aminek használatával hanggal lehet aktiválni a lock screent? tehát hogy lock screenig bekapcsoljon a telefon(pl idöt megnézni, ha messze vagyok)
-
törölt tag
válasz norbert1998 #59234 üzenetére
Az automatikus nem bírálja felül a preferált a felbontást, ha mondjuk kevés hozzá a sávszélesség?
-
törölt tag
válasz norbert1998 #59231 üzenetére
Ebben van még néhány befolyásoló tényező. Pl. egy 720p -s nem ugyanannyi sávszélességet igényel, ming mondjuk egy 480p -s. Ha az adott médiában nem annyira lényeges a minőség (mondjuk egy tutorial), akkor alacsonyabb felbontást választva lehet spórolni a mobilnettel.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz katalin888 #59228 üzenetére
Rosszul tudod. Az A-GPS a pozíció gyorsabb megtalálását segíti. Törölni nincs értelme.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
galaxys80
veterán
Egy nagyon banális kérdést szeretnék feltenni.
Ha bármelyik Youtube app-ban az automatikus felbontást választom, akkor az éppen elérhető legjobbat fogja választani?
Vagy mi alapján választ?[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz katalin888 #59226 üzenetére
GPS status Beállítások / Képernyő / 'GPS fix idő' pipa be.
-
katalin888
aktív tag
Egy olyan program erdekelne ami a GPS beallasi idejet meri? (startup time).
Ossze szeretnem merni a kulonbozo telefonok es GPS chippek erzekenyseget, gyorsasagat! -
törölt tag
válasz petymeg #59223 üzenetére
Ezt pontosítsuk egy kicsit! Mi az a "rossz minőség"? A standard videó felbontás az progresszív megjelenítés esetén, kb. 640x480 4:3 -ban és 640x360 16:9 -ben. A fullHD 1980x1020, tehát kb. 2mpx képekből áll (már amelyik képkocka tartalmaz valós képinfót). Fényképek esetében ez már eleve nem épp a legjobb felbontás. Ezen nem nagyon tudsz változtatni, legfeljebb 4k -ban. Ha az átalakítás minősége rossz, az más kérdés. "Rendes" videószerkesztőkben van állóképmegjelenítéshez külön opció. Ebben közlöd az alkalmazással, hogy nem kell deltaképeket számolnia, mivel nem változik a tartalom. Ez takarékos, mert csak egy képinfót tartalmazó kulcskocka van és egy kitartási idő. De hogy Androidra van -e ilyen, az passz.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz janosibaja #59222 üzenetére
És emellett hangerőt hogyan növelsz?
:-) -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Fotókból kis video összeállításához a viva video c. appot használom, ami elég ügyes kis program, egyszerű is használni, csak egy bajom van vele, nagyon gyenge minőségű a végtermék, összetömöríti a képeket, így nagyobb tv-n, de a telefon, tablet kijelzőjén is csúnya lesz.
Be lehet valahogy állítani, hogy jobb minőségű legyen?
Vagy tud vki helyette hasonló egyszerű és zseniális programot, ami jobb minőségben menti a videokat?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, még pénteken sok jó tanácsot kaptam, hogy miként tudnám egy átok hivatallal folytatott vitámban titokban rögzíteni az elhangzottakat. Ne legyen rá senkinek szüksége, de ha mégis, akkor ezt használja, ma délelőtt gyakorlatban is kipróbáltam, remekül működik.
Csak lenyomod a hangerő növelése gombot, és minden külső jel nélkül, észrevehetetlenül vesz mindent, ami elhangzik, újabb gombnyomásra leáll. Nem zizzen egyet sem, se bejövő híváskor a kivilágosodó kijelzőnél, sem máskor nem látható.
-
noxon
őstag
Üdv, csalódottan látom, hogy az IMO már nem tudja a különböző fiókokat ( fb, gtalk, stb ) van erre másik akalmazás aminek szép a felülete?
We live in a simulated world...
-
CortezX
aktív tag
Frissítettem a Bittorrent Sync-et, de ez az új verzió kiakaszt. Hogy a bánatba lehet kiválasztani a szinkronizálandó mappákat? Fel akartam venni 1 új mappát és magától a belső memória/Download könyvtárba tette... A régi mappáimból is nagyon sok fájlt nem szinkronizál és elég gyakran kifagy.
-
Remiel
őstag
megvettem a PowerAmpot és minden nagyon jó lenne, ha nem recsegne minden fejhallgatóval állandóan
a gyári lejátszónak semmi baja, azzal szép tisztán megy, csak abban nincs ennyi állítási lehetőség
tapasztalt ilyet valaki, vagy nekem sikerült valamit nagyon elállítani?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
robit1973
aktív tag
-
cettlee
őstag
olyan lock screen widgetet vagy inkább wallpapert keresek ami szinkronban van az aktuális idöjárással. tehát eső esetén esős háttérkép napos idöbe napos.
-
air
nagyúr
válasz ngabor2 #59212 üzenetére
A BE-ON-ROAD teljesen ingyenes, nincs benne semmi korlátozás.
Ingyenes, szabad felhasználású, közösségi térképet használ, az Openstreetmap-et. Ezen a házszámok az épületekhez kapcsolódnak, és ha adott területen nincsenek megcsinálva, akkor nem talál házszámot.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bozek
nagyúr
Attól függ, hogy hová másoltad be a nyelveket. Ha ez van, akkor a belső memórián a Nuance/languages könyvtárban kell lennie a huh mappának magyar esetén. De ha rányomsz az elérési útra, akkor be is tudod tallózni a megfelelő könyvtárat, ahol a languages mappa van. Ez után azonban nem árt átváltani másik felolvasó kimenetre, majd vissza a Vocalizer-re, hogy megtalálja.
-
ngabor2
nagyúr
Köszi a navis válaszokat. Feltettem a Be On Road-ot. Ez teljesen free, vagy csak nem találtam meg benne a korlátozásokat?
online nem jó, de eddig már van 2, ami működhet.
arra még nem jöttem rá, hogy a be on road-on miért nem lehet házszámot írni.
-
twine
veterán
válasz olivera88 #59208 üzenetére
Zoom gomb helyet, ha esetleg nem ismernéd mindet:
[link]
Én ezt imádom böngészés közben, és térképnél egyaránt:"ha egy kézzel szeretne nagyítani, koppintson duplán az adott helyre, tartsa a térképen az ujját a második koppintás után, majd húzza lefelé az ujját, a térképet saját maga felé húzva."
[ Szerkesztve ]
-
goom
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Bozek, nem. Ezt hol tehetem meg? Jól gondolom, hogy a Settings \ Language & keyboards \ Text-to-speech output \ Vocalizer TTS \ Settings for Vocalizer TTS \ Voice data folder menüpontban?
Ott jelenleg a /storage/emulated/0/Nuance könyvtárat látom. Ez jó így? Ha nem, mit kell tennem? Csak beépített memóriám van - kártya nincs; nem is lehet.bigrock: köszönöm - várom a visszajelzésedet.
-
olivera88
veterán
A Google térképből mikor tűntek el a zoom gombok? Ma túrázás közben vettem észre h nincs zoom gomb, de kirakni se tudom.
A Runtastic ilyen szerencsétlen h állandóan megáll? Mai túrán legalább 6-7 x megállt. Vagy nem elég neki az 512 mb RAM ? Csak Dolhpin volt megnyitva mellette meg a kamera, más nem. Akkor állt meg mindig mikor neteztem.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest