Hirdetés
- Apple Watch
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Poco X6 Pro - ötös alá
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…

- 

Mobilarena
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

pikszel
addikt
válasz

doddencs

üzenetére
						Kereken 20 éve használom az ominózus szoftvert, még az is lehet, hogy professzionális szinten kezelem. De itt inkább arról van szó, hogy ha effektezni akarok, akkor tudom, hogy mit szeretnék végeredményként látni, nem kiválasztani egy nekem tetszőt, ami annyira egyedi mint egy homokszem.
Béke. - 

FZsolt15
aktív tag
válasz

doddencs

üzenetére
						Bocs lejart a szerk. idom.
Google Play Store 4.1.6Valaki nem tudja miert nem megy a Shazam? Mit ajanlotok helyette?
 - 

bacus
őstag
válasz

doddencs

üzenetére
						Nem a nevem a baj, az előtte is ott volt (amikor még lehetett értékelni + nélkül is), a google+ szolgáltatást nem szeretem. Pl. másképp működik a picasa webalbum a google+ alatt, meg amúgy is, nagyon erőszakosan tukmálja rám a google a plusszát. Nem akarom és kész!
Az ismerőseim többségének sincs plussz, egyszerüen nincs rá szükségem, szükségünk! (mint ahogy a drive, vagy a blog használata sem kötelező, ezeket nem is használom. mail, naptár, picasa szolgáltatások elegendőek, ehhez nekem miért kell plusz?)
 - 

Melack
veterán
válasz

doddencs

üzenetére
						Az ES File Explorert be lehet állítani 2 panelesre.
 - 

válasz

doddencs

üzenetére
						Gsam Battery Monitor
Menüben mutatja, mi mennyit eszik.
Watchdog Task Manager
Itt is meg tudod nézni, de ez még riaszt is, ha valami elszabadul. - 

napocska2
senior tag
válasz

doddencs

üzenetére
						doddencs és bubi92: Köszönöm szépen a segítséget!
 Miután feldobtam ide a kérdést, eszembe jutott, hogy (rendes kislány módjára) van nekem mentésem az általam kívánatos beállításokból és vissza is kaptam a három asztalkámat a kilenc helyett. 
Nálam ugyan alul van az iksz (tablet) és rögtön meg is találtam, mikor olvastam, hogy mit kell keresni. Arra a nyakamat tenném, hogy nem volt ott, mielőtt vissza nem állítottam, hiszen kiguvadt szemmel kerestem reggel óta felváltva a beállításokban, meg a képernyő szerkesztésben. Minden esetre megoldódott a súlyos problémám és már meg is nyugodtam!

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
 - Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Miután feldobtam ide a kérdést, eszembe jutott, hogy (rendes kislány módjára) van nekem mentésem az általam kívánatos beállításokból és vissza is kaptam a három asztalkámat a kilenc helyett. 

crok
 mobilizmo