-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Üdv. Van egy fiókból előbányászott acer iconia tablet, android 7-el.
Nyomtam egy gyári visszaállítást, azóta viszont a GPSZ folyamatosan karikázik. Frisítené magát, de nem fejezi be. Van egy mégse és egy deaktiválás gombom. Mit lehet ezzel kezdeni? A tab mát frissítette magát, ez mégis így maradt. -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #164597 üzenetére
Esetleg nem-e egy ponttal kezdődő könyvtárba ment ami ugye "rejtett"? Mert 28GB az azért szemmel már jól látható kell legyen.. ha nem a TikTok private dir-be menti (ami így csak saját magának látszik mert más alkalmazásnak nem elérhető - viszont akkor a TikTok alkalmazás "nagyságát" növeli) akkor ezek meg kellene mondják merre van:
Storage analyzer
Storage Space
Storage analyzer and disk usage és Storage analyzer and disk usage Pro
Ezek root nélkül is egészen jól meg tudják mutatni amit API szinten ki lehet nyerni mint info.. Ha olyan helyen lenne ami mezei user-nek nem elérhető azt a TikTok nem tudja oda tenni.. -
zeon.hu
nagyúr
Ehhez ki kéne csavarni hosszabb időre a telefont egy 18 éves leány gyermek kezéből...
Egyelőre próbálom még keresni, hová is menti el ezeket a tiktok, de a Google most nem a barátom, mert csak azt ismétli mindenki, hogy az eszközre...
Fájl keresés nem hozott eredményt, pedig valami 28 GB adat kell legyen valahol. -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #164594 üzenetére
A konkrét kérdésre választ nem tudok mondani viszont ha régebbi verziót kipróbálnál app törlés és újrarakás (tehát adatvesztés) nélkül arra van megoldás ADB-vel.
-
zeon.hu
nagyúr
Tiktok hová menti el a "vázlatokat" (drafts)?
Lányomnál frissítés óta nem indul el sajnos.
Megpróbálnám, hogy teszünk rá egy régebbi verziót külső forrásból, de ha töröljük, akkor a vázlatok is oda lesznek, ezért jó lenne menteni ezeket előbb.
(A telefon Huawei P30 Pro) -
crok
Topikgazda
válasz
manokaki #164591 üzenetére
A jegyzőkönyv kedvéért [megoldás itt] ha valaki majd használja a keresőt.
-
manokaki
addikt
Sziasztok !
esetleg tud valaki segiteni ? Android 13-nál valamiért nem tudom jóváhagyatni ( Glance plus apk ) Az eszköz és alkalmazások értesitésekben a telepitett alkalmazás Értesités és hozzá férés engedélyezését nem tudom jováhagyni valami Biztonsági érdekre hivatkozik .( Korlátozott beállitások az villantja fel ) . !?
Tud ebben valaki segiteni ?
Köszönöm -
efi99
őstag
válasz
pg1966 #164589 üzenetére
Akkor megtaláltad. Valamelyik latin extended karaktercsoportban vannak.
Megvan nekem apk-ban magyar nyelven, rá is frissíthető, viszont utána nem tud kilépni a GPlayre, mert apk szerkesztővel tömörítettem vissza és gondolom aláírás problémája van. Remélhetőleg hamar cseréli a fejlesztő, legalább a bétát. -
pg1966
senior tag
válasz
Rigormortiis #164588 üzenetére
Samsung, de az ékezetes betűket nem lehet kirakni a Good Lock-os Keys Cafe-val, ezért kezdtem keresgélni mást.
Közben elkezdtem ismerkedni ezzel a Keyboard Designer-rel, és jónak tűnik, nagyon jól testre szabható minden, új ékezetes gombokat már sikerült is beszúrni, most ezzel próbálkozom. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164584 üzenetére
Köszi. Szóval ha nincs régi, akkor simán elveszik. Jó tudni
-
pg1966
senior tag
válasz
efi99 #164523 üzenetére
Felraktam ezt a Keyboard Designer-t, de elég bonyolultnak tűnik, (a magyarra fordítás, lehet hogy segítene!
) mielőtt nagyon belemélyednék (esetleg feleslegesen) megkérdezem, hogy lehet-e benne ékezetes betűket kirakni, beállítani az AnySoft-hoz hasonlóra, amit most is használok, de egy kicsit azért ott is még átrendezném a kiosztást, a nekem tetszőben (Magyar qwertz) túl rövid a Space gomb, mindig a tőle jobbra levő "ö"-t nyomom meg.
-
kaciokos
őstag
válasz
kovacs65 #164581 üzenetére
Nem beszólni akarok, de ez tuti jó dolog? OK, nekem sincs fejben minden kedves ismerősöm szülinapja, ezeket beírtam a naptárba, hogy emlékeztessen, de ha még az üzenet is automatikusan megy, akkor eszembe se jutna az ismerősöm, max. arról, hogy megköszöni a köszöntést.
-
válasz
szabi__memo #164582 üzenetére
Nem hinném, hogy a másik készülékéről töltené vissza az adatokat.
Feldobtam az appot.
A korábbi készülékről lehet visszaállítani az üzeneteket vagy helyi biztonsági mentésből. -
válasz
szabi__memo #164582 üzenetére
Azt nem tudom, csak azt hogy a NER lovagok a Signal-t használják.
-
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Céges kollégákkal csoportban történő csevegésre milyen program ajánlott, ami rendelkezik valamilyen titkosítással?
Nem atomtitkokról van szó, de néha azért vannak nem publikus információ áramlások, amik nem kellene hogy kikerüljenek. -
svgyula
addikt
válasz
Wolfskin #164563 üzenetére
Az utolsó amit említettem is egy ilyen kamera Ennek csak táp kell és működik. Persze az alkalmazásával lehet finomítani a beállításokat. Amit én használok az is hasonló. Ezek önállóan rögzítenek amíg kapják a tápot. Mindegyikben van SD kártya hely. Tolatókamerának esetleg hátsó rögzítésnek egy ilyet ajánlanák aminek van wifi jeladója. Persze egy univerzális kínai androidos rádió is simán lekezeli ezeket persze mint írtam a saját alkalmazásával!
-
DrKapocs
őstag
Az Aegis tényleg nagyon jó. A Google Authenticator-t le is cseréltem rá. Viszont a Microsoft authenticator-t nem cseréltem, mivel az abban lévő ujjlenyomatos belépés (push értesítés után) villámgyors, egyszerű. A céges levelezés MS alapú, így ez nálam sokat számít. A többit pedig nem akartam MS-be vinni, másra nem igazán szeretem.
-
ToBeY
nagyúr
Sorry benéztem szerintem,azt hittem weather app kibeszélő topic ez
-
Wolfskin
őstag
válasz
Mcrazy #164560 üzenetére
A Macrodroid tud ilyet? Valamikor, kb 2 éve anote9-emen megcsináltam, csak már elfelejtettem mivel. Arra 9-es androidot tettem, szóval lehet itt is emgoldja ez. Köszi!
(#164562) svgyula : értem, köszi. Ezt a lemezre írás problémát nem ismertem, de elég nyomatékos érv. A többi kompromisszumot megkötöttem volna. Csak van egy csomó régi tabletem, telefonom, gondoltam valamelyiket elfogom erre a célra. Tudsz esetleg konkrét típust ajánlani, ami bevált?
Esetleg olyat is, ami hátra is rögzít/tolatókameraként is működik (kisbuszba) -
svgyula
addikt
válasz
Wolfskin #164559 üzenetére
Akkor ez több problémát is is felvet mit amennyit ez a mutatvány ér/megold. Többek között kamera látószög, a tablet működési ideje az ablakban/napon(nekem több GPS forr fel ott!) A rögzítés!
Ugyanis azt sem tudod beállítani, hogy megszakítsa a rögzítést pár percenként és új rögzítésbe kezdjen. Ha balesetben sérül a tablet akkor nem biztos, hogy fel tudod használni azt a file-t amit utoljára kezdett rögzíteni, mert azt nem közvetlen a tárhelyre teszi hanem a memóriában tárolja és csomagonként írja ki a kódolás után. A menetrögzítők pedig egyből a lemezre írnak mert ott 2-3perc csak egy menet és azt le tudják kezelni. Ami még fontos lehet (semmi esetre sem akarlak rábeszélni!) azokat a kamerákat egy egyszerű időzítővel akkor is lehet működtetni "láthatatlan" módon ha már kiszálltál az autóból. A tabletet ott hagyni a műszerfalon hááááát egy igen jó csaliA DVR kamerák pár eft-tól elérhetők...... Amit legutoljára beszereltem az 12eft a 64GB kártyával!
-
crok
Topikgazda
Használom egy tesztkészüléken ugyanezt a GitHub repo-t egy Pixel Experience Android 13-al de én mMicroG-vel és nem jött elő (régebben volt ilyen gondom nekem is) de azon alapból kikapcsoltam az accessibiltiy player-t már az első startkor (előtte viszont átállítottam az időt never-ről 3 sec-re). Hátha segít az info..
-
volandy
senior tag
Na megérkezett a válasz!
Köszönjük, hogy megkeresésével ügyfélszolgálatunkhoz fordult!Amennyiben tableten vagy mobilkészüléken szeretné használni a szoftvert, abban az esetben mindenképpen android 8 vagy újabb operációs rendszer szükséges.
Abban az esetben, ha a tableten android 9 fut, kérjük ellenőrizze az árúház oldalán, hogy kompatibilisnek jelzi-e Önnek a felület. Ha igen és továbbra sem sikeres a letöltés kérjük próbálja meg újra indítani az eszközt és ezt követően telepíteni a szoftvert.
Amennyiben további kérdése van, vagy információra lenne szüksége, kérjük, forduljon hozzánk továbbra is bizalommal!
Tisztelettel:
MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG | Turisztikai Rendszerek Ügyfélszolgálat -
vacs
veterán
ReVanced kérdés: nálam pár naponta azt csinálja, hogy nem tűnnek el a vezérlő gombok a kijelzőről.
Ilyenkor a ReVanced beállítások, kisegítő lehetőségek között szoktam ki-be kapcsolni, de ez se mindig segít. Végül az app összes adatát törlöm.
Az app frissítés se segített.
Másnál is csinálja (Pixel 7, android 13)?? -
-
floratm
senior tag
Az elmult hetekben nalam is behalt youtube Vanced😩. Láttam hogy van valami peccselgetős módszer de lusta vagyok haxolni, meg nem is akarnám vannak érzékeny dolgok a telefonon.
Ez a Newpipe csak csak gyenge masolata a vancednek. Nincs valami ami jobban hasonlit? -
Norby86
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan app amivel a telefonon be tudom állítani hogy bizonyos appok pl. csak a SIM 2 internet kapcsolatát használják? Magyarul nem minden appot szeretnék a SIM2 internet kapcsolattal használni, csak amit kiválasztok. -
w.miki
veterán
Energy Ring: Universal Edition akku kijelzésre használ valaki Samsung telefonon?
Nemrég fizetős lett, ha lehúzom töltőről feldobja magát.
Viszont az nem világos, hogy melyik változatot kell megvenni hozzá, hogy ezt kikapcsoljam. 3 eszközömre van telepítve ugyanazzal a gmail fiókkal. -
svgyula
addikt
válasz
Wolfskin #164542 üzenetére
Az elsőt passzolom! A másodikra csak annyi tudok mondani, hogy eddig amit kipróbáltam az autóban annak mindnek egyedi alkalmazása van ami a fejegységhez kötve működik! Ezek eddig minden kamera tárhelyén ott voltak és onnan lehetett leszedni és telepíteni. Addig nem működött a kamera hiába volt fent az előző alkalmazása! Nyilvánvalóan USB+SD kártyával a fejegység nélkül is működik mind. De a baleseti/ütközési leállást csak a beépített szoftver tudhatja. Az is gond ha hirtelen elmegy a "villany" mert ha nem fejezi be az éppen folyamatban lévő etap rögzítését akkor azt a részt igen macerás lesz megnyitni! Nálam legalább is ez van az utolsó résznél ahol lekapcsol a fejegységet ellátó elektronika már nem nyitja meg a lejátszó. Nyilván rá lehetne engedni valami javító szoftvert de még ezt nem próbáltam.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
van egy tabletem, (Gaxytab Active 2), erre keresek olyan appot, amivel el tudom érni, hogy a
HOME gomb hosszan megnyomva = > screen off legyen, azaz kikapcsolja a képernyőt.Most valami google funkció van rajta. Sajnos a tableten a gyári 7.1 helyett az android lebutítottsági fokozat 9-es szintje van (Android 9, így vettem), tehát semmiféle beállítási lehetőséggel már nem rendelkezik. (dallamokon, színárnyalatokon és látványos effekteken kívül természetesen).
Azt esetleg tudja valaki, hogy a többi gombok háttérvilágítását be lehet-e kapcsolni valamivel, vagy ez olyan hardveres /driveres inkompatibilitás (nem tudom, h gyári-e a 9-es android rajta)
---
Más: tudtok ajénlani használható dash cam appot, ami jól paraméterezhető. Van olyan, ami crasch vagy hosszabb megállás (karambol) esetén magától leáll?
-
Bozek
nagyúr
válasz
daginyomigec #164540 üzenetére
Nekem mondjuk sose volt gondom az akksival, bár én a másik irányba használom általában az AnyDesk-et.
Amúgy a Windows Telefon kapcsolat-hoz is kell alkalmazást telepíteni a telefonra. És én nem emlékszem, hogy azzal tudnád úgy kezelni a telefont, hogy látod a képét. De persze régen néztem, azóta lehet, hogy változott.
-
svgyula
addikt
válasz
cidalain #164537 üzenetére
Nyilván azért, hogy elmondhassa magáról "szafarin voltam és én simogattam az oroszlánt". Pedig csak a réten sétált!
Sok ilyen önmutogató posztot láttam ahol nyaralásról szólt a szobában tévézés. Na meg ilyen alkalmazással nem csak állatot lehet maga mellé varázsolni hanem kétlábú párducot is aztán mindjárt lesz mit a haveroknak mutogatni...... -
Bozek
nagyúr
válasz
daginyomigec #164532 üzenetére
-
woodworm
veterán
válasz
daginyomigec #164532 üzenetére
Nem írtad az operációs rendszert, de win10-en a rendszer része a Telefon-kapcsolat. Korábbi windowshoz MyPhoneExplorer, az viszont csak kábelen megy.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Olyan appot keresek amivel egyik telefonról tudok atmozgatni egy appot úgy hogy mindent beállítást megtartson. Ilyen létezik?
-
daginyomigec
csendes tag
(Lehet nem a megfelelő topicba írok, ezért máris előre elnézést kérek.)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
- Szitu: 'Ahogy a nicknevem is tükrözi, a pc egerén kívül SEMMIT sem tudok irányítani, vezérelni...
Többek közt, olyan Android appokat keresek, amik "kiszolgálnak" Az okostelefon vezérlése pc-n keresztül érdekelne. Használtam már pár Appot erre a feladatra, de az a bajom, hogy ezek marha gyorsan merítik az akksit, sajnos- Ezen okból kifolyólag lehet nem is App a megoldás?!
Segítsetek léci
Köszi,
Gergő -
zsiz
őstag
Sziasztok. Instagram képek, videók, sztorik letöltésére tudtok valami jó appot? Amit eddig használtam (StorySave), már nem működik egy ideje. Pedig tök hasznos és praktikus volt. Az appban görgettem a saját insta hírfolyamomat és minden posztnál megjelent egy kis nyíl a letöltéshez, nem kellett linket másolgatni meg beilleszteni, meg reklámokat nézegetni..
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
iPhone-ra lehetővé tették a fényképezés alkalmával a helyszínre animált kiválasztott állat megjelenítését, ami rá is kerül a fotóra, meglehetősen élethűen.Ilyet melyik app tud droid fronton?
Köszi. -
cidalain
veterán
válasz
Somatom #164517 üzenetére
Win-en belül meg lehet oldani Chrome-mal (azon használom, lehet hogy más browserrel is, azt nem néztem)
Már a parancsikonnál, ha a chrome.exe --incognito kapcsolóval indul, akkor kapásból úgy nyílik meg. Meg valami registry buzerálással azt is megoodható, hogy külső hivatkozás is úgy nyíljon.
Ezért merült fel, hogy esetleg ez Androidon is működőképes lehet. Nem hiányzik, mert eddig eszembe sem jutott, de most így bekattant, hogy hátha. -
mazsi70
senior tag
válasz
Rigormortiis #164520 üzenetére
Lányommal beszélgettünk egy személyről ,hogy ki lehet ? Itt és itt ,ekkor és ekkor láttuk .Négy napon belül név szerint kidobta a Face ,hogy ismerem-e ?
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #164516 üzenetére
Egy app indítása nyilvános (szabványos) intent. Azt másik app meg tudja hívni. Az inkognitó módot a böngészőn belül állítod. Azt csak akkor tudja külsős app meghívni, ha erre a böngésző fejlesztője lehetőséget ad és a meghívó alkalmazásban is van erre konfigurációs lehetőség. Ennek hiányában csak akkor működik, ha a böngészőben beállítható, hogy a sztenderd meghívó intentre egyből inkognitó módban induljon.
-
cidalain
veterán
válasz
zeon.hu #164515 üzenetére
akkor belenézek. rühellem, amikor rákattintok valami érdekesre és utána mindenhol az köszön vissza. múltkor ráböktem egy elektromos bringára, ezért az elmúlt napokban ha nem láttam 100 elekromos bringás hírdetést, akkor egyet sem...
hiába van kikapcsolva a személyre szabott hírdetés, meg ilyesmi. viszont a tapasztalatom az, ha ilyen eseti dolgot inkognitóban nézek, akkor az nem keféli szét a megjelenített hírdetéseket. -
zeon.hu
nagyúr
Úgy állítod be, ahogy szeretnéd, minden linknél ki tudod választani, mivel nyissa meg.
Be lehet állítani alapértelmezettet is. -
vacs
veterán
Helló.
Android 13 (Pixel 7), hol és hogyan lehet beállítani, hogy NE legyen alapértelmezett böngésző?
Tehát úgy szeretném, ha pl messengerben kattintok egy linkre, akkor a felugro ablakban én tudjam kiválasztani, hogy melyik nyissa meg!
A beállítások sem találok olyat, hogy alapértelmezett törlése! -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Az megoldható, hogy stock Androidon az automata fényerőállítás finom legyen, ne pedig látványosan ugráljon a fényerő (kb. 10%-os lépcsőfokokban állítja, ami elég zavaró az iPhone-ok finom, 1% körüli fényerő állításához képest). -
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #164507 üzenetére
Köszönöm, de a témáknál néztem egy-két fekete digitális óra van, viszont úgy érzem, ha letöltöm és felrakom, az egészet rám tukmálja képet, stb. Viszont nekem csak az óra szinének megváltoztathatósága kell.
-
-
poirot
őstag
Sziasztok!
A záróképernyőn megjelenő digitális óra szinét nem lehet megváltoztatni ? Csak fehér lehet? Nova launchert használok. Az óránál olyan beállítás nincs esetleg más segéd programmal?
Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged