- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
-
bubuska10
senior tag
Hellosztok!
Van egy régi telefonom (Redmi 4X), ami már jó ideje befagyogatott (szó szerint minden, egy 5 szavas mondatba 3x, telefont nem tudtam lerakni hívás után stb.), ezért toltam egy gyári visszaállítást. Gyorsabb is lett, semmi szaggatás. Elkezdtem a GooglePlay-en visszatelepítgetni a fontos appokat, azonban 4-nél is -eddig- (Facebook, Reddit, Eredmenyek, IMDb) azt írja a Play Áruház, hogy: "ez az alkalmazás nem fog futni az eszközödön". Ma délután még futottak - a gyári visszaállítás előtt... Mi az oka ennek?
Kicsit utánajártam, és sztem az lehet a probléma, h a rendszer nem frissíti az Android verziót. Kétszer újraindítottam, Beállítások, külön Android frissítős app, de nem talál újat.
Pedig az Android verzió így most: 7.1.2,
az Android biztonsági csomag szintje: 2018-10-01. Szóval lennie kell ennél újabb verziónak. Hogyan tudom frissíteni magamtól?
(A Bluetooth se működik azokkal az eszközökkel, amivel tegnap még minden OK volt...)Nagyon szépen köszi a segítséget!
Kétségbe vagyok esve, nehogy feltörjenek vagy valami...
-
Az összefoglalóban mit jelent az INAPP és KEY jelölések?
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #164174 üzenetére
Én inkább fizetek és nem érdekelnek a 3rd party szívások. Magától frissül és 'just works".
-
zsoltip
őstag
Google Contacts szinkronizálás Outlokkal, teszem azt 3rd party alkalmazás, vagy szogáltató nélkül miként lehetséges?
Jelenleg az LDAP lehetőséget mókolom, eddig nem sikerül... -
válasz
daginyomigec #164191 üzenetére
Összefoglaló:
VÍRUSIRTÓ ANDROIDRA
Elég megosztó téma. Alapból az az elfogadott, hogy ha csupán megbízható forrásból (Play áruházból) telepítünk és odafigyelve az engedélyekre és letöltési számokra (pl. nem töltünk le 100 letöltéssel rendelkező zseblámpa alkalmazást, ami sms küldéshez kér engedélyt) nem eshet bajunk, nem kell vírusírtót telepítenünk.
Ha más forrásokat is használunk (lásd összefoglaló eleje) és megfelelő paranoiával vagyunk megáldva, akkor azok ajánlottak, amik csak akkor ellenőriznek ha új alkalmazás települ vagy ha kézzel elindítjuk. Ilyen pl. AVL Pro Antivirus & Security és az Avira. Mindkettő ingyenes, csak akkor vizsgál ha újdonság települ és a tesztek alapján jó pár fizetős vírusirtót lepipál.
Én az első csoportba tartozom. Nem használok ilyen appokat. -
daginyomigec
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Van aki használ az Android telefonján (is) vírus, malware stb. kergetőt?
- Egyáltalán, valóban meg tud fertőződni egy telefon?Erről megoszlanak a vélemények; szükséges / nem szükséges?
Segítsetek, kérlek,
köszi -
-
paolinho
őstag
Billentyűzetként a Microsoft SwiftKey-t használom viszonylag megelégedve vele. Azonban pár napja a betűk melletti kiegészítő jelek eltüntek úgy, hogy csak az aktuális betű látszik, de pl a "g" melletti "-" jel, (de a többinél is eltűnt minden) az nem. Mi lehet ennek az oka? Ez egyedi, vagy más is tapasztal ilyet?
Megjegyzem újraindítás, újratelepítés nem segített. -
mckay
aktív tag
Sziasztok,
milyen Névjegyzék APP-pal lehetne a DUAL SIM-et úgy használni, hogy tárcsázás esetén ne megkérdezzen engem, hanem magától csinálná:
- ha a céges fiókomból van a kontakt, akkor az 1. sim kártyával,
- ha a magán fiókomból van a kontakt, akkor a 2. sim kártyával
tárcsázzon!
Nem találok ilyen megoldást gyárilag, de még az app-ok között sem.
Remélem ez triviális, és csak én nem találom!
:-)Telóm Samsung:
- Android 13
- UI 5.1
(Olyant találok benne, hogy egyesével be tudok állítani preferált sim-et minden contact esetén. De hát ezer telefonszámom van!)Ugyanígy az is idegesítő, hogy nem fogadott hívás esetén, ha vissza akarom hívni az illetőt, akkor megkérdezi, hogy melyik sim-mel. Ááá! Nyilván azzal, amelyikről jött a hívás!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!!!
-
Cs1csó
titán
válasz
LámaZ #164184 üzenetére
azért nincs fenn mert ez egy kvázi YouTube prémium app ingyen sőt talán testreszabhatósága miatt jobb is mint az eredeti emiatt ugye nem szereti a Google tehát nem is engedélyezi az elérését az áruházból.
A lényeg hogy MEGBÍZHATÓ forrásból telepítsd pl. APK Mirror stb.Azért ez a legkedveltebb YouTube alternatíva mert a Google(YouTube) fiókoddal tudod használni: feliratkozásaiddal, csatornáidddal, lejátszási listáiddal, kommetelni is lehet, lájkolno stb.
Ha nem kell ez utóbbi része akkor jó választás a NewPipe(X) itt nincs fiókkapcsolat de szintén nincs reklám.
Amúgy ez a reklám veszélyes is: volt hogy hallgatok valami szolid kis muzsikát és hirtelen berobban egy "háború van mi a békét.." stb. propaganda hát rendesen kiestem a relaxból. -
joelke HU
őstag
válasz
Magnat #164182 üzenetére
Basszus erre nem is gondoltam. Pedig a családban volt olyan akinél gond nélkül ment a régi vanced, és most esett le, hogy bizony ő micro g nélkül használja az appot. Most másik e-mail címmel én is kipróbáltam és működik tökéletesen a vanced 17.03 sőt a revanced 17.34.35 sem áll meg. Köszi a tippet
-
Magnat
veterán
Üdv, akinek nem műxik a Vanced, MicroG account törlés után sem megy? Haverom most írt, h nála is leállt a szokásos hibaüzenettel (ez a tartalom nem áll rendelkezésre ebben az alkalmazásban) és végigjátszattam vele a szokásos dolgokat (cache törlés, reinstall, MicroG account törlés) és az derült ki, h az eddig használt Google accountjával nem működik, de ha másikkal jelentkezik be akkor igen ... szóval mintha adott Google accountokkal nem működne.
-
Somatom
veterán
válasz
efi99 #164178 üzenetére
Persze! Majd utaztatok egy PC -t fél Európán keresztül, hogy aztán betelepítsem a kamionba havonta arra a két hétre, amíg benne lakok. Meg, tápoljam 220 -as inverterrel, pakolgassam a monitort, stb., stb. Egy PC, vagy laptop legfeljebb játszani, bohóckodni jó, de munkában nem tud kiváltani egy tabletet. Még egy nyomorult GPS sincs benne, nemhogy 5G modem, fényérzékelő, stb. Azért egy 12,4" -os Amoled nem olyan hitvány filmnézésre és ez csak a plusz, nem a 14,6" -os ultra. De, ha nagy képernyőt szeretnék, akkor ugyanúgy rádughatom egy TV -re, monitorra, mint egy PC -t, vagy a telómat. Szóval attól, hogy telón, tabon fut, nem törvényszerű, hogy azon is nézem.
-
efi99
őstag
válasz
Én azt nem értem, hogy egérmozin minek videót nézni? Én szinte mindig PC-n nézek, ott meg ugye simán megoldott a reklámmentesség bővítményekkel a böngészőben. Zene meg végképp ezer más helyen is van.
-
Cs1csó
titán
válasz
Rigormortiis #164175 üzenetére
Ez jó kérdés, de az is, hogy ez VALÓS veszély? Tényleg "kiadjuk" ilyenkor amikor belépünk a MicroG-vel? Nem olvastam még erről cikket. Az más kérdés, hogy elég sokan használják már évek óta, tehát ha van valami probléma annak bizony ki kellett volna derülnie.
-
joelke HU
őstag
válasz
Sőt minek b@szakodni egy 5 éves tablettel? Mikor vehetnék ezeréves részletre egy fél milliós Samsung tabot is.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Meg kiadni a google accountunk bejelentkezési adatait istentudja kinek. De mindenkinek lelke rajta.
-
joelke HU
őstag
NewPipe sajnos nem tudja a bejelentkezést. Lejátszási listákat onnan nem látom. Arról nem is beszélve az is néha összeomlik ezen a tabon vagy csak nem játszik le egy egy videót. Jellemzően az 50p 60p videókat. Brave ami jó lenne de az meg zavróan lassabban nyit meg minden videót a vancedhez vagy NewPipe-hoz képest. Az a röhej, hogy attól féltem, hogy majd az HBO Max vagy a netflix nem indul el rajta egy szép napon aztán tessék pont a YouTube-al szívok.
-
joelke HU
őstag
válasz
Viktor0610 #164146 üzenetére
Nálam android 7 alatt van gond tabon. A legfrissebb youtube 17.34.35 amivel hajlandó lejátszani bármit is. Az eredeti vanced meg 17.03. Szóval az nem működik. Az általad linkelt 18-as revanced meg droid 8 felett telepíthető. Ugyan találtam egy revanced apk-t ami állítólag 17.34.35 de az meg a tárgyalt hibát hozza. Elindul de az összes videó max 1 perc után megáll.
-
LámaZ
addikt
válasz
svgyula #164126 üzenetére
Én nem tudom a SIM-kártyák adatait módosítani, kivéve a hozzárendelt színt.
Olyan nagy jelentősége nincs, csak feltűnt, hogy Ismeretlen számot ír ki a rendszer, és gondoltam helyesbítem ezt egy appal, de nem találtam ilyen appot.
Van a stackexchange-n egy lírás, mely szerint :
„Fortunately, I had a spare SIM800 development board lying around. I hooked it up to my Arduino and started issuing AT commands.
Here's my conversation with my SIM card:
AT <-- Check if we are live and communicating with the SIM
OK
AT+CNUM? <-- Get own number
ERROR <-- CNUM failed, we don't have an "own" number
at+cpbs="ON" <-- Switch to "ON" phonebook: MSISDN (SIM own numbers)
OK
at+cpbs? <-- Get capacity of current phonebook
+CPBS: "ON",0,3 <-- Notice that there's no stored number (0 out of 3)
OK
at+cpbw=,"+639950001234" <-- Saving my number
OK
at+cpbs? <-- Get capacity of current phonebook
+CPBS: "ON",1,3 <-- Number saved (now consuming 1 out of 3 slots)
OK
at+cnum <-- Get own number
+CNUM: ,"+639950001234",145,,4 <-- CNUM OK
OK
AT
OKEzzel meg lehetne oldani, de sem Arduinóm, sem olyan kártyám nincs.
----
Köszönöm a választ #164116crok-nak is. -
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #164151 üzenetére
Köszönöm!
-
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #164148 üzenetére
Már csak annyit kéne tudnom, hogy a microG-t honnan toltsem le?
A telegramos linken lévő letöltés feliratra kattintva semmi nem tortenik. -
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #164148 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #164146 üzenetére
-
-
vacs
veterán
Helló.
ReVanced-re cseréltem a YouTube Vanced-et és szinte minden nap 1-2 videó azt csinálja, hogy x perc után megáll, tölt de nem megy tovább, wifi működik.
OnePlus, android 10.
Github-rol van fent a v18.05.40
Másnál nincs ilyen hiba? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nem teljesen alkalmazás, de talán elfér itt a kérdésem. Úgy látom a Port.hu alkalmazás már eltűnt a Play-ből.
Az mitől van, hogy PC-n be tudok lépni a port.hu oldalra, de mobilon nem sikerül? Azt írja, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Egy androidos alkalmazást keresek. Gyakorlatilag ugyanaz a tartalom található rajta, mint a youtob-on csak reklám nélkül
Nem a Vanced-ra gondolok -
G@ben
addikt
Az utóbbi időben nagyon durván belassult a telefonom (Redmi 4X). Sokszor normálisan működik, de gyakran sok másodperc, mire reagál az érintésre, elindul a program. Milyen programmal tudom egyértelműen megállapítani, hogy mi lassítja be?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
lomposfarkas #164132 üzenetére
Aha, ez jó trükk, köszi
, de még így is hiányoznak azok, amiket említettem
mert csak a Győri gyors indulásait hozza találatként
Amúgy nem értem miért kell ehhez az átszállás nélkülit bekapcsolni, ez is valami logikai hiba, de egyébiránt webes keresésnél is pont ugyanazokat a találatokat adja, szóval ez nem APP hiba, hanem alap út tervezési hiba lesz
Lehet megérne egy hibajelentést
-
AtHoS
nagyúr
válasz
lomposfarkas #164110 üzenetére
Lenne még rajta mit fejleszteni....pl. Keletiből szeretnék átmenni Kelenföldre, erre javasolja, hogy gyalogoljak "fél órát" metrózzak délibe, majd onnan mehetek Kelenföldre, miközben óra 40-kor (RailJet), 53-kor (Pécsi gyors) és 15-kor (Szombathelyi gyors) van közvetlen vonat Keletiből Kelenföldre, de ezeket valahogy nem igazán sikerül neki listázni
-
svgyula
addikt
válasz
zeon.hu #164129 üzenetére
Egy ilyen sem oldaná meg? A honoron mindegyiken volt egy ehhez hasonló beépített alkalmazás ahol be lehetett ugyanígy állítani a két sim-et. Amikor kimenő hívás volt könnyebb volt szín szerint tapizni mint elolvasni a rajta lévő szöveget.
(amit szintén lehetett módosítani!)
-
baalco
tag
válasz
DeFranco #164122 üzenetére
Évekkel ezelőtt nekem ez vált be: [Screen Lock]
-
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
Vettem egy motorola g32 készüléket, és sajnálattal tapasztaltam, hogy itt nincs duplakoppos altatás (ébresztés sincs, de azt megoldottam) és widgetet sem találtam, amit ki lehetne tenni a kezdőképernyőre, így csak a bekapcsológomb nyomogatása maradt, de az meg annyira 2015.Tudtok olyan megbízható, play alól elérhető widgetről/alkalmazásról ami tudja ezt a trükköt, hogy kitesz egy gombot a home-ra és rányomva lockolja a képernyőt? (miui-n gyárilag van ilyen, redmi 4x-nél így használtam)
Rákeresve találtam párat, de nem tudom mi ezekből ami megbízható és nem küldi szét északdélkeletázsiába az összes adatot a telefonról...
-
-
Hogyan lehet képernyőképet készíteni olyan alkalmazásban ahol: tiltja a házirend a képernyőkép készítését.
Pl: TelegramSamsung S22U
-
Sziasztok!
Létezik olyan backup program, ami a híváslistát úgy menti le, hogy azt is tárolja és vissza is tudja állítani, hogy egy adott hívás melyik SIM-re vonatkozik dual SIM-es használat esetén?
Köszönöm a segítséget.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudjátok, hogy aktív-e már a google photo esetében a rejtett mappánál, hogy nem töröl minden tartalmat ha a telefont újratelepítjük?
-
borges7
aktív tag
válasz
lomposfarkas #164110 üzenetére
Na azt én sem értem, szerintem nagyon jó app, legalábbis nekem nagyon bevált,
igaz, elég ritkán utazok vonattal.
Az emailben kiküldött jegyet is elég bemutatni amúgy, ha teszem azt nincs netem? -
lomposfarkas
tag
A MÁV app pillanatnyilag 2,5 ponton áll a Play-en, vagy kb. katasztrófa sújtotta területnek vélhető. Pedig nem az. A fikázó vélemények között az egyik főcsapás, hogy nem lehet fizetni. Páran rájöttek, hogy a reklámblokkolás nem hagyta átlépni a fizetési felületre, nálam a custom host file akadályozta meg. Aki meg blokkol és nem jött rá, az harsányan szidja az anyjukat. A fejlesztők részéről természesen egy qurva betűnyi tanács sem olvasható, csak a szokásos bullshit. Amellett, hogy remek appot hoztak létre, végtelenül ellenszenves ez a fejlesztői hozzáállás.
-
Aurig@
őstag
válasz
dokee78 #164094 üzenetére
Régóta így van. Még nem is volt máv applikáció, hanem elvirán keresztül lehetett elektronikusan jegyet venni, már akkor is volt 10% kedvezmény!
Ha retúrba vesz az ember 100 km-nél nagyobb távolságú jegyet, akkor talán 20% is van. De ebben nem vagyok biztos, abban viszont igen, hogy régen volt ilyen kedvezmény. Utaztam én is ilyennel. -
kory24
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest