Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpő
tag
Névjegyet és net-et azért kér, mert igyekszem nyomonkövetni, hogy hányan használják a cuccot.
A névjegyet leggyakrabban meg sem kapom, mert tiltva van OS-ből.Legjobb esetben is ennyit kapok egy felhasználótól:
Free Voyager | 1 | a:xzy@gmail.com|d:f661a37a886677e2dc | 2016-11-28 12:57:35.181
-
Pimpő
tag
Engedjétek meg, hogy bemutassam az egyszerű kis animált háttérképemet, ami nem lag-elteti be az UI-t és nem szívja le a teli aksit 2 perc alatt.
-
Orionk
senior tag
A GPS TEST alkalmazással, amikor ellenőrzöm a GPS jel vételét, akkor miből látom, hogy a GLONASS-t is tudja, vagy sem?
thx -
batai15
félisten
üdv !root nélküli sms és hivas lista mentésére és vissza állításra mik a lehetőségek? cmrol vissza akarnék menni miuira.
és legutóbb se ajánlotta fel a cm rendszer alkalmazas sms stb vissza állítást a google fiók mikor vissza raktam a miuit. -
Orionk
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek. Igazatok van, itt vannak felül.

---
Sokszor, ha elindítanék valami alkalmazást, például a Galériát, akkor megkérdezi az android, hogy melyik alkalmazással szeretném megnyitni a fent lévő 2-3 közül. Ekkor kiválasztom egyiket és azt nyomom, hogy 'csak egyszer' és nem pedig azt, hogy 'mindig' ezt használja.Így minden alkalommal felkínálja ezt a lehetőséget.
Viszont, ha rányomnám, hogy későbbiekben mindig az adott egy programmal nyissa meg, akkor hogyan lehetne egy idő után visszahozni ezt a választási lehetőséget az egyes appok indításánál, ha már egy idő után nem azzal szeretném megnyitni, hanem jó lenne, ha ismét felkínálná a választás lehetőségét?köszönöm
-
beg
veterán
válasz
Orionk
üzenetére
Itt felül lenyitod az összefoglalót és kipróbálhatsz párat.
-
Bozek
nagyúr
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Tudnátok ajánlani 5.1-es Androidra videó lejátszót és mp3(zene) lejátszót ?
- Videónál sokan mondják a BSPlayert. Én néha filmeket szeretnék lejátszani, illetve a videókat, amiket a telefonnal veszek fel.
- Zene lejátszásnál legtöbbször mp3-at hallgatnék, de néha előfordulhat más kiterjesztés./Egy ideje nem volt ezekre alkalmas telefonom és ezért nem tudom, hogy manapság mit érdemes használni./
köszönöm -
Bozek
nagyúr
válasz
Surda-
üzenetére
LightFlow-hoz nem kell root (csak néhány telefon esetében). Lehet relatív értesítési hangerőt alkalmazni, amivel megoldható, hogy ha mondjuk 8-as a hangereje az értesítéseknek, akkor a FB 5-ös hangerővel szóljon, ha 5-ös, akkor meg 2-essel. De lehet fixet is beállítani.
Az ingyenes és a fizetős közti különbségek itt vannak leírva.
-
Surda-
őstag
Sziasztok
Root nélküli rendszerre keresek olyan alkalmazást, ami engedi külön külön állítani az alkalmazások értésítéseinek hangerejét és az alkalmazásokhoz használt hangot.
Legfrissebb miui ezt nem tudja sajnos, nekem pedig fontos lenne,hogy hangos csörgés mellett halkabb legyen a viber és messenger értesítés hangja, facebook értesítéseknek más legyen a hangja,mint az emaileknek stb.
-
sharkybacsi
tag
válasz
Gabis
üzenetére
Adguard battery
Tehát pl a böngésző akksi fogyasztását is az Adguard-hoz számítja be az android szimplán azért, mert rajta keresztül megy a kommunikáció. -
Bozek
nagyúr
Ezt írtad: "Az összes alkalmazásnak ilyen az app info-ja. És mindegyiket lehet fagyasztani/hibernálni". Én csak erre válaszoltam, és ahogy korábban is írtam, azt tudom, hogy külső alkalmazással lehet fagyasztani.
(#104575) S e t h: Mondjuk ez érdekes, mert a leírt probléma esetében én biztos nem gondoltam volna arra, hogy az akkumulátoroptimalizálás miatt van. De a lényeg, hogy megoldódott.
-
Foose
addikt
Erre valaki?
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Tudom, ezt már mondta az asszony is. :-)
Legközelebb ha lesz factory reset, akkor kipróbálom megint.
Bár tény, hogy a 6.0.1-es androidnál a samu mintha szigorúbb lenne az energiatakarékosságnál.
Ha esetleg van vkinek note 4 és használja az adguardot, az dobjon már infót, hogy megy-e energiatakarékos üzemmódban. -
S e t h
nagyúr
Az adguard valóban jól teszi a dolgát, ha aktív akkor nincs is net kapcsolatom, szóval szűr rendesen, tegnap még úgy tűnt jó, de vmi nem stimmel.
Egy próbának jó volt.
szerk:
energiatakarékos üzemmódban nem megy vele a net, hát ez így elég karcsú. -
Jazz
veterán
válasz
Bozek
üzenetére
Az nem az én képem volt, csak kerestem valamit a neten amivel tudtam szemléltetni egy gyári app info menüt.
Nem tudom miből következtetted, hogy "Na, ott akkor se tudod fagyasztani, ha van root.".
Az összes alkalmazásnak ilyen az app info-ja. És mindegyiket lehet fagyasztani/hibernálni. (még mindig 5 és az alatti droidról beszélünk) -
-
Jazz
veterán
válasz
üzenetére
Köszi.
Kipróbáltam, de minden ami package disabler fizetős. Egy van ami nem, a "disable service", de ezzel csak a jogokat, szolgáltatásokat lehet letiltani.(#104556) Bozek:
Mert ideiglenesen erre van szükség valamihez, hogy kilegyen iktatva a rendszerből.Rosszul tudod, fagyasztani bármit lehet ha rootolt a telefonod. A régieken is így volt. Pl. Anroid 4.*, rootolt, és link2sd-vel, vagy elixirrel, rendszer, system, sima alkalmzás, rejtett, akármit, bármit simán lehet fagyasztani.
Szerk.: A greenfiy-vel lehetett hibernálni. Köszi!
-
Bozek
nagyúr
-
Jazz
veterán
Lehet törölni. Nem a systemben van.
Egy normál, törölhető, hétköznapi alkalmazást szeretnék tiltani, fagyasztani. Ennyi a feladat. Nem system, nem rendszer, semmi ilyesmi nincsen.
Mintha feltelepítenél egy akármilyen alkalmazást a google play-ről, majd szeretnéd tiltani/fagyasztani. Ennyi.Tudod, van ez az opció az alkalmazásoknál: [link] 5.1.1 alatt itt nincs lehetőség fagyasztásra mint látod.
Link2SD meg nem enged semmit fagyasztani. Nem systemet, vagy rendszert, hanem semmit, mert root jogért kajabál.Semmi mást nem akarok mint egy hétköznapi alkalmazást ami úgy lett gplay-ről letöltve, feltelepítve, ami sd-n vagy belső tárhelyen van, fagyasztani. Nem akarom letörölni, csak ideiglenesen akarom fagyasztani.
-
törölt tag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Ezek szerint tényleg, mert ahogy megnyitod a TC -t, a megjelenő felületen van egy mappa ikon, benne egy kis kalapács, és az van mellé írva, hogy "telepített alkalmazások". Ráböksz, és kapod a listát. A listából az ikonjára bökéssel kijelölöd, amit szeretnél, és másolás. Ennyi.
-
Jazz
veterán
Android 5.1.1-en (Galaxy J5) root nélkül hogyan lehet alkalmazást fagyasztani, tiltani?
(Link2SD root-ért kajabál. Gyári Alkalmazások listán belül nincs lehetőség erre. Csak kényszerített leállítás, eltávolítás....stb .
Köszi! -
nyisziati
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Nekem KitKat alatt úgy működött, hogy a billentyűzet feletti sávban begépelés után kétszer ráböktem középen a szóra.
Most Lollipop alapú MIUI alatt már magától tanulja. Igaz, utána csak hármat kínál föl a sávban. Kb. 60-70 %-os találati aránnyal működik. Meg persze függ a szó hosszúságától, ragozásától stb. is. -
Krill77
őstag
Hi. Az a jelenség mitől lehet, h ha elojon a SwiftKey par pillanat mulva eltunik. Majd ujra jon es alkor lehet gepelni. Car az egesz?
-
darvinya
titán
Sziasztok
Google billentyűzetnél miként kell szavakat menteni?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Mérte már valaki, hogy a hivatalos facebook app, vagy böngészőben facebook használat használ több adatforgalmat? Akár opera (ami ugye tömörít, de pont a facebook olyan biztonságot használ, ami miatt nem tömöríti az opera server) akár valami más android böngésző....??
-
S e t h
nagyúr
Köszi srácok!
-
kovisoft
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Nekem is van ékezetes karakter a nevemben, és nekem sem engedte a kártyás fizetést. Ha ékezetesen írtam be a nevem, akkor kiszedte az ékezeteket, ha ékezet nélkül írtam be, akkor a bank utasította vissza a fizetést. Nálam a megoldás a PayPal lett, de ez nálad is kellene működjön, ha össze van kötve egy kártyával, nem kell ténylegesen pénz legyen a PayPal számládon, hanem fizetéskor a kártyádról emeli le a pénzt.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
A feladatot mindkettő teljesíti. Az egyik reklámokat is tartalmaz, a másik meg nem. Azt már az ajánlásodból sejtjük, hogy Te kedveled az ilyen reklámokat. De, nem biztos, hogy a kérdező is így van ezzel. Ezért sztem teljesen jogos Fall-N kiegészítése.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Értelmezd is, amit olvasol. A két programok közül a TC ingyenes és adware-mentes. Az ES-ben adware van, vagy megveszed, de akkor már fizetősnek számít. Senki nem mondta, hogy az ES-ben nem lehet menteni, csak a fizetős verziójában.
-
S e t h
nagyúr
Akinek a nevében van ékezetes karakter, az miképpen tudta abszolválni a név beírását orosz megrendelés esetén?(adguard)
-
Fall-N
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Csak a TC ingyenes és nincs benne idegesítő adware, szemben az ES-sel. Van ES-ből fizetős persze, csak akkor már inkább a Solid Explorer.
-
Narxis
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Milyen teló? Android verzió?
Én PC-re nem tartom érdemesnek, esetleg ha olyan böngészőt használsz amihez nincs adblock-os bővítmény. Az, hogy mennyire gyorsít függ az internet kapcsolat minőségétől és gép teljesítményétől. Nyilván lassú net, régi/gyenge gépen hozHAT érzékelhető változást.
(#104525) Gabis: nálam az akkumulátor információknál ki se listázza olyan kevés energiát használ. 6-os androidon és felfele pedig együttműködik a Doze móddal tehát szerintem nagyon minimális energiát fogyaszt.
-
Gabis
őstag
Sziasztok, aki használ AdGuard-ot mennyire figyeli az aksi merülését?
-
S e t h
nagyúr
Sosem használtam ad guardot, mivel nem is tudtam, hogy esetleg szükségem lenne rá, de mivel annyit írtatok róla gondoltam kipróbálom.
Viszont a level szintem hozzá kezdő, mivel az bekapcsolását követően be is halt a netem, addig nem is tudok netezni a telón, amíg ki nem kapcsolom, akkor meg óbégat, hogy kikapcsoltam.
Szóval mit hagytam figyelmen kívül?
Másik kérdésem, hogy ha már black friday és lifetime licensz, ezt érdemes számítógépen is használni?Számítógépen használok reklám blokkolót, igaz szimplán böngésző bővítmény formájában.Ha gyorsul tőle valamelyest a net, akkor még azt mondom oké, de nekem a telefonon nincs is nagyon reklámos appom, mert általában megveszem őket ha bejön és ezzel is támogatom a fejlesztőt.
De ha van más haszna is(általam használt böngészőben, ha minden igaz beépített blokkoló van) akkor még ki is fizetném a guard árát. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tudna nekem valaki adni egy linket, ahol le tudom szedni a YBrowsert? Reggel óta túrom a fórumot, mert valaki, valamikor elérhetővé tette, onnan van meg az én G8-amon, de felraknám az OT918-ra is gyereknek.
Vagy hogyan tudom kinyerni az .apk-t a nem rootolt G8-ról? -
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Olyan névnapi alkalmazást keresek ami alapból megjeleníti hogy az adott napon milyen névnapok vannak.
És kén még egy olyan fotós progi a telefonomra ahol expozició sorozatot vagy HDR képeket tudok folyamatosan csinálni és nem kell folyton át állítani rá. Nem baj ha fizetős.
Köszönöm!

-
air
nagyúr
válasz
qwertly
üzenetére
Ez mennyiben Android alkalmazás kérdés?
Inkább a tabletes topikban próbálkozz, vagy külföldi fórumokon!
Itt sajnos nincs saját topikja, mert ez egy nem túlságosan elterjedt eszköz. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kaptunk jó pár Lenovo Tab2 A10-30 nem figyeltem megfelelően és az egyiket beállítottam képernyő zárat és sajnos már nem tudom a jelszót.Vissza tudnám állítani alaphelyzetbe? valahogy.Másik 5.1.1 android volt az alap készülékeken,ezt többször kellet frissíteni és újra indítani amíg elérte a 6.0.1 verziót.több mint 50db ez nagyon sokk idő.Tudnám kapásból frissíteni a 6.0.1 verzió ha valahogy letudnám tölteni az ehhez tartózó legújabb romot?és ha igen hogyan kell,de úgy-hogy ne legyen rootolva a készülék.
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Van olyan hírolvasó app ami ha wifit talál akkor letölti offlineba a cikkeket és utána lassított mobilnettel is eltudom őket olvasni? -
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Tudom, mivel az összes ilyen tehetségkutató szenny. Ahogy a valóságshowk is... De ezekkel jól lehet a népet butítani, jól el lehet terelni a figyelmet a valódi problémákról.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Vannak itt is "családiasabb" topikok, de ez nem tartozik közéjük.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ne feszítsd a húrt, itt nem úgy működnek a dolgok, mint odaát!

-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Életemben nem néztem azt a szennyet... De hogy jön ez ide? Semmi köze nincs az Android alkalmazásokhoz.
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Pontosan így vagyok vele én is.

Egyébként a fórum nem azért van, hogy csak írjunk bele, hanem hogy (vissza)olvassunk is.
Most gondolj bele! Ha a te hozzászólásod nem olvasná el senki, akkor választ sem kapnál.
Akkor te miért nem olvasod el más hsz-ét?
Én így látom a dolgokat.
A beleszállástól meg nagyon messze voltam. -
air
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Valóban.
Sőt, olvasni sem kötelező.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Hú, ez egy szép meccsnek ígérkezik a nehézsúlyban, ezen az uncsi, kamionfülkés hétvégén! Hozom a popcorn -t!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo