Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Használja valamelyikőtök a YouTube alkalmazást?
Hogyan lehet beállítani, hogy minden alkalommal, amikor elindítok egy videót, akkor a 720p-s minőségben induljon el. Vagy, ha a videó legjobb minősége ennél alacsonyabb, akkor a legjobb elérhető minőségben induljon?
Minden alkalommal, amikor elindítok egy videót, akkor állítgatnom kell 720p-re.
köszönöm -
bigrock
addikt
Korábban szóba került az Inbox-téma. Csak én nem tudom a gmail widget-hez hasonlóan kitenni, vagy valóban nincs neki widget-e ?
-
swado
tag
Olyasmire gondolok, hogy valami kamu lapra megy föl a telefon. Ezt mondjuk kiszúrhatná. Vagy mondjuk rácsatlakoznak a telefonra és lenézik amikor a jelszavad bepötyögöd. Esetleg amikor ezt belépéskor elküldi a banknak, mit tudom én, még kettőt titkosít rajta.
A kérdés lényege, hogy pl a panda még csak nem is súrolja a témát az oldalán. Az ember megveszi, android security hurrá, biztos mindegyik 90%-ban ugyanaz. Jó lesz az olcsóbb, és közben egy semmire való dolgot vesz. Legalább olyan legyen a telón, ami próbálkozik megakadályozni a dolgot, nem egy olyan ami hivatalosan nem csinál semmit, csak nyom hetente egy virus scan-t.
[ Szerkesztve ]
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
swado
tag
Sziasztok!
Android-ra szeretnék egy olyan virusírtót, ami az internetes bankolást is védi. Jelenleg a Kaspesky és a Panda között vacilálok és a Panda olcsóbb. Viszont lehet hogy az csak virusirtó és a netforgalmet nem is figyeli? A honlapján nem említik az online figyelést [(Panda)], a [Kaspersky]-n már pedzegetik a témát.
Tudna valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
darvinya
titán
Számítógépre közvetlenül miként tudok app-ról mentést készíteni?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zoltanz
nagyúr
Köszi mindenkinek. Majd tesztelgetek, gugli féle összetettebbeknél elhasal.
-
törölt tag
válasz zoltanz #104882 üzenetére
Bozek ajánlására én is a Vocre -t használom. Tuti, hogy angolra lett fejlesztve, mert a németet érdekesen nyomja. Ha belezavarodik, akkor visszatér a kályhához, és símán beszúr egy-egy szót angolul. Meg, van, ami csak az egyik irányban megy neki. Fordítva már nem ugyanazt a kifejezést dobja. De, azért elég jól használható.
Pl. benyögtem neki, hogy "erbarmungslos aussichtslos", ami irgalmatlan kilátástalant jelent, erre kidobta, hogy "Unforgiven reménytelen".[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz zoltanz #104882 üzenetére
A Google Translate nem jó? Még többet is tud, mint amit a SayHi. Igaz, a hangos fordítás "csak" 32 nyelven elérhető.
Esetleg a Vocre Translate, ez a Nuance motort használja a hangfelismerésre, ami nem rossz ajánlólevél.
-
zoltanz
nagyúr
Droidra is létezik olyan jól használható német/angol/magyar Bábel Hal (hangos fordító) app mint iOs -re a Sayhi? Jó lenne offline is. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Az Inboxba hozzá lehet adni nem gmailes fiókot?
[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
A Swiftkeynél nincs lehetőség arra, hogy swipe-os gépelésnél az elsődlegesen felkínált szón kívül más találatok közt is válogathassak? Így, ha amit ő felkínál nem jó nekem, törölhetem ki az egészet, és pötyöghetem be.
-
GEPESZ66
veterán
Telepítve van a telefonomra a Google fordító app, s be van kapcsolva a fordítás koppintással funkció.
A Samsung böngészőjét használva hogyan tudok egy idegen nyelvű weboldal lefordíttatni a fordítóval?
Vagy ez a böngészőn belül nem lehetséges? -
nyesix
senior tag
Sziasztok.
Segítsen már valaki pls. a gyári előtelepített chrome könyvjelzői közül hogy tudom eltűntetni a Samsung Mobile mappát? (S7)
Köszi -
beg
veterán
Google új család/barát követő rendszere: trusted contacts
Paranoiások ne használják, de a "merre vagy?" és "hol van a gyerek suli helyett?" kérdésekre egyszerű választ ad. Ingyen.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
NandorHUN
addikt
válasz gatto_ #104865 üzenetére
Inbox-nál külön be kell állítani (minden fiókon belül), hogy értesítsen. Ott ahol van az opció, hogy Gmail értesítéseket tiltsa e le.
Ha így se jön össze akkor beállítások- appok- értesítések-en belül kell kijelölni , illetve beállítani, hogy ne legyen letiltva (de ez elvileg nincs bekattintva senkinél alapból).
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
gatto_
senior tag
Felraktam én is ezt az Inboxot kíváncsiságból. Tetszik meg minden, de valamiért nem értesít. Kapok egy emailt akkor a gmail program egyből jelez, az inbox nem. Ha letiltom a Gmailt akkor sem. Ha belépek ott az olvasatlan levél de nem csipog, és nem dob értesítést. Természetesen be van kapcsolva hogy értesítsen.
Mit rontok el? -
NandorHUN
addikt
válasz Gabis #104855 üzenetére
Nyomtatás még nincs benne.
Ezért van fent még nálam a Gmail is. Esetek 99% Inbox jobb, kényelmesebb és átláthatóbb, de 1-2 funkció még hiányzik.Ui.: Illetve ha kevés leveled van, hetente csak 1-2 jön akkor talán jobb a Gmail. Viszont nekem elég sűrűn jönnek és van amivel csak később kell foglalkoznom (határidők, beadandó etc.) erre meg Inbox való.
-
törölt tag
Kellene nekem megbízható forrásból egy Aldi Talk v.5.2.3. Németországban vagyok, Aldi Talk kártyával van netem, és azt írja a Play, hogy az országomban nem elérhető.
-
zzz03
őstag
olyan ora (widget) appot tudtok e ajanlani amibe vannak casio g-shock szkinek?
[ Szerkesztve ]
-
Gabis
őstag
Tetszik ez az inbox, de az első ami feltűnt, hogy hogyan tudok nyomtatni? Vagy ennyire vak vagyok?
-
-
NandorHUN
addikt
Tudnátok ajánlani olyan appot (akár root-olt telefonra, Xposed ról, Google Playből vagy XDA-ról), amivel: meghatározott Wifi kapcsolat alatt le tudom tiltani bizonyos appokat attól, hogy netet használják?
Magyarul csak 1-2 app férjen hozzá a nethez, többi ne.
-
batai15
félisten
+1 inboxra ! nem is értem gmail minek van még a googlenek ha ott az inbox..
-
fecus
őstag
Ha már felvetettétek:
- Van valahol leírás az Inbox-hoz?
- Van olyan widget mint a gmail-hez ami egy teljes képernyőn jeleníti meg a leveleket?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
NandorHUN
addikt
válasz zeon.hu #104848 üzenetére
Elején én is idegenkedtem tőle. Igazából PC-n még mindig Gmailt részesítem előnyben, de Androidon Inbox sokkal átláthatóbb jobb. Főleg, hogy levelek figyelmezetését akkora állítom be amikorra tetszik.
Funckió hiányában annak idején Gmail-ben állandóan olvasatlanul hagytam sok levelet, hogy ne felejtsem el - Inboxon meg 2 kattintás, hogy akkor jöjjön a figyelmeztetés amikor foglalkozni akarok majd vele.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zeon.hu
nagyúr
Én meg olyan kis ragaszkodó típus vagyok
Egyszer néztem az inbox-ot, nem jött be, bár lehetséges, hogy hozzád hasonlóan idővel megtetszene.Mindegy, a mondanivalóm lényege nem ez volt, ha valaki másnál is ilyen gond lenne (nálam Flex 4.4.2-n és P7 5.1.1-en is jelentkezett), akkor egyelőre csak így javítható.
Ha a gmail és/vagy a swype kap újabb frissítést, akkor majd tesztelem.#?*@&!
-
beg
veterán
válasz NandorHUN #104846 üzenetére
Inbox +1
Nagyon sokáig idegenkedtem tőle, nehezen barátkoztunk, de már semmi pénzért nem mennék vissza gmail app-ra.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zeon.hu
nagyúr
Swype a Gmail frissítés óta vacakolt:
Új sornál nem váltott nagybetűre, nem mindig tette ki a szóközt.
Mivel csak Gmail alatt produkálta ezt (két különböző telefonon is), visszament a korábbi Gmail verzió és meg is szűnt a probléma.#?*@&!
-
NandorHUN
addikt
válasz #79335424 #104841 üzenetére
Van.
GravityBox-xal már módosítottam is őket, hogy mennyi ideig/mikor világítsanak.
Csak zavaró, hogy ha jön értesítés és épp nem vagyok ott, akkor utána néma csend van, semmi nem jelez, villog etc. mivel nincs a tableten LED fény.De azért C. Kernelt nem akarok csak emiatt ráflashelni, azokkal mindig csak a baj van. Aksi gyorsabban merül, melegszik a készülék vagy épp lassul.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
NandorHUN
addikt
válasz Tökimanó #104821 üzenetére
Ha jól értem akkor magától nem mutatja az értesítést, csak ha mogatom a telefont?
Nekem olyan kéne ami alapból is mutatja. Alacsony akku használattal. NoLED nem rossz, de kissé megbízhatatlan, néha nem indul.
Ui.: Ha van ilyen progi akkor felőle jöhet XDA-ról vagy Xposed-ból is, mert az is fent van, telóm rootolt.
-
postasbeci
csendes tag
Létezik olyan app, ami nem csak internet (wifi) sebességet mér, hanem részletezi azt is hogy mely eszköz, mennyit hasít le magának?
-
-
törölt tag
válasz HoTaZo #104830 üzenetére
Nálam egy Xperia Minire (ST15i) van telepítve. Az sem egy erőmű, de ezt símán bírja.
Fusizzon a nyavaja! Nem azért gályázok kint, hogy még itthon is húzzam az evezőt. Öreg vagyok én már rabszolgának. Havi két hét meló nekem épp elég. Nem lehet úgy normális életet élni, hogy az embernek nincs évente legalább fél év szabija. -
HoTaZo
addikt
válasz #79335424 #104828 üzenetére
Erre a mozdításra váltásra gondoltam. Nekem, annyira gyenge volt a 918, hogy amikor megmozdultam nem váltott, nem jelzett. Próbálta volna értelmezni az adatokat, de a művelethez már kevés volt.
Pontosabban, nem hogy te is igazolhatod, hanem neked kell, mert a cégnek (uniós jogra hivatkozva) nincs joga a szabadidődben töltött tevékenységed után érdeklődnie, így nem lehet hiteles egy bemondásra kitöltött tev'lap. Igaz, a schpountz nem fogja tudni bizonyítani, hogy te a két hét itthoni pihid alatt nem melóztál kártyán kívül, amivel tudnál szabálytalanságot elkövetni aetr vagy 561-es tekintetében.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
kory24
őstag
válasz GEPESZ66 #104822 üzenetére
Igen, ahogy írták nem a Play áruházból kell letölteni, hanem a saját weboldaláról: link
Tud magyarul.
Létrehoz egy vpn hálózatot. Ettől nem kell félni nem meríti jobban akksit, memóriát is alig fogyaszt, nem kémkedik utánad senki és böngészést sem lassítja, sőt gyorsítja hisz blokkolja reklámokat.
Első 2 hét próba időszakban minden alkalmazásban, majd azután csak böngészőben.
Van benne tűzfal is, beállítható https szűrés is.
-
törölt tag
válasz HoTaZo #104826 üzenetére
GPS alapú, automatikus váltás, zéró késleltetéssel, null Km/h -tól. Nálam így számolt pontosan, viszont a régebbi verzióknál, megállás után külön ki kellett rúgni alóla a GPS -t, mert ha a telót megmozdítottad, akkor rögtön átváltott vezetésre. Ezért került bele később, hogy az alkalmazáson belül is deaktiválni lehet a GPS érzékelést.
Hiszik, nem hiszik, ez az igazság. Már nem kell a cégtől "szabispapír", Te magad is igazolhatod a tevékenységeidet, és csak arról kell külön papírt írnod, ami tachográffal nem rögzíthető tevékenység. A pihenőidő viszont rögzíthető. Két hét pihi után bedugom a kártyámat, és manuálisan beadom visszamenőleg a pihenőidőmet. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
válasz GEPESZ66 #104822 üzenetére
A program magyar menüvel rendelkezik és csak a honlapról tudod megvenni, leszedni. A hasonló nevű play-ből tölthető program, nagyon nem uez. Én csak Chrome-mal használom, de szerintem bármihez is jó lehet. De az alap dolgokat tudja az ingyenes verzió is, szóval szedd le, próbáld ki
-
HoTaZo
addikt
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki egy olyan alkalmazást ami ténylegesen kiírja a telefon gyártási idejét? Vagy hogy mikor került rá a jelenlegi ROM vagy bármi ilyesmi ami támpontot ad.. Próbáltam már mindenféle tárcsázóba beütős kódokat, meg Aida64-et és hasonlókat, de egyik sem.. Egy Evolveo Q6-ról lenne szó ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HoTaZo #104817 üzenetére
Külön telón fut, nem azon, ami mindíg nálam van. De, egyébként pont úgy működik, ahogy a tachográf. Többnyire pihenőn veszed ki a kártyát. Ugyanígy az alkalmazást is pihenőn kell leállítani, és akkor pihenőt logol a következő műszakkezdésig. Nem próbáltam mást, ez nekem megfelelt, és a fejlesztőjével is szót lehetett érteni (bár, az 1 perces visszaszámolós ötletem végül nem került bele). Mostanában már nem kell használnom, mert fix 2 hét - 2 hétben melózok, így csomó számolnivaló nem érint.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Chrome alatt melyik reklámblokkolót használjátok?
Ha vásárolni kell, az sem gond. -
HoTaZo
addikt
válasz #79335424 #104777 üzenetére
Az otthoni pihenőd alatt is fut, vagy azt beírod? Ha kikapcsolod a készüléked (jó, te olyat nem teszel ), akkor nem vesznek el az addigi adatok? Nem sokat használtam, mert az ot918 alkalmatlan volt rá, most meg nem annyira téma a vezetés. De örültem, hogy létezik alkalmazás rá, mégha egyesek szerint hiányos is a jogszabályi ismerete. Viszont arra meg jó a kézi bevitel, korrekció. A TachoGuard felveszi a versenyt vele? Amúgy nincs sok konkurense.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
BigDeal
tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni társkereső alkalmazásokat, olyat aminek ingyenes a használata? (Badoo stb... kuka mind fizetni kell használat közben)THX
-
bul07
nagyúr
Apex-ra ránéztem, de nekem nem Launcher kellene hanem egy külön alkalmazás ami tudja ezt a nélkül hogy a TouchWiz letöltött témáját megpiszkálná
Eddig élvezem és próbálgatom hogy melyik jön be, csak a fent említett két funkció hiányzik és erre keresnék egy alkalmazástTouchWiz téma [link]
Jelenleg ezt használom [link] , [link] , [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Sziasztok!
Arra keresek appot, amivel halkítani tudom a hívás közbeni hangerőt. Ugyanis a telefonomon ez minimum hangerőn is túl hangos. Tehát hívok valakit, és a fülembe jövő hang túl hangos, hiába van minimumra halkítva, még így is szinte üti a fülem, mikor hívás közben kicsörög, amíg a hívott fél fel nem veszi, illetve akkor is zavaró a hangerő, mikor beszélgetünk. El kell tartani a telefont a fülemtől, hogy ne bántsa. Van erre valami külső alkalmazás, root mentes?
-
beg
veterán
válasz #79335424 #104805 üzenetére
Jobbra/balra lapozol az asztalok közt és nem áll meg a végén hanem az elsőre ugrik és így tovább. Apex, nova tudja.
bul07:
Nova beállítások/asztal/végtelen görgetés
Ugyanott kicsit lejjeb: asztal zárolása.Nincs eldugva vagy nagyon bonyolult menübe téve
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Új telefon(A5 2016) új élmény, és így egy ideig nem használnám a Novat, de van két dolog ami hiányzik
-Asztal végtelen görgetés
-Asztal zárolásaTudnátok olyan megbízható alkalmazást ami tudja ezeket
Meg valamiért nem jól működik a gyári e-mail kliens, néha elfelejt frissíteni
Ez is kellene, ami megbízható, és ha kell betölti az összes emailt(több ezer) amibe keresni is lehet, lehetőleg magyar nyelvel[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest