Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Bocsi a hülye kérdésért,de teljesen láma vagyok . Ha rootoltatom a telefont (samsung galaxy j5) utána minden alkalmazást át tudok tenni a memória kártyára? És ha igen, ez a telefon hasz nálhatóságát,gyorsaságát mennyiben befolyásolja? Eddig nem érdekelt ez ,de most már annyira lecsökkent a tárhelyem hogy valamit lépnem kell. Az alkalmazásaim közül pedig nem szívesen törölnék.
-
dokee78
félisten
Smart AudioBook Playerben mit állíthattam el,hogy ha lezár a képernyő akkor egy idő után megáll a lejátszás?
Honor 8
Android 6.0
Emui 4.1Védett alkalmazás pedig.
+Van benne olyan beállítás,hogy az értesítési sávon fehér legyen a szöveg?
Például a PowerAMP-ben van.[ Szerkesztve ]
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Androidra létezik hasonló értesítés "kezelő",launcher vagy bármiféle alkalmazás, ami hasonlóképpen működik, mint az almának? A képen látszik mire gondolok.
-
darvinya
titán
Van olyan app ami megmutatja milyen web címet hív meg az app?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
moma
őstag
Tudtok olyan txt file szerkesztőt amiben van magyar helyesírás ellenőrző? És esetleg több tabos.
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
air
nagyúr
válasz sharkybacsi #105982 üzenetére
Akkor ez a funkció valamelyik frissítéssel változott, mert korábban nem így volt.
Mostanában nem turkáltam a beállítások között.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kuksa90
őstag
A mikrofont azért használom, a letiltás nem jó ötlet. Csak az értesítősávi ikon zavar, mert ugysem használható semmire -ezért a gondolat az eltüntetésre. Hosszúklikkre meg a google alkalmazásokat akarja tiltani - azt meg én nem akarom
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
beg
veterán
válasz darvinya #105983 üzenetére
Nem az volt az egyetlen, mellette swype is van. Ennyire nem vagyok láma
Ha fent volt a swype, gboard és fagyasztottam a google appot (nem a billentyűzetet!), bootloop. Kiolvasztottam, nincs bootloop.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
G@ben
addikt
válasz kaciokos #105979 üzenetére
Kiszámoltam a szintkülönbséggel (kb 400m) és Pitagorasz-tétellel, nagyjából 34 méterrel lenne több. Elég hihetetlennek hangzik, de akkor valóban nem téved sokat, illetve így már lehet, hogy a teljes utat mérte.
Nem vagyok hegymászó, engem jobban érdekel a teljes megtett út, mint a szintkülönbség.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
sharkybacsi
tag
Nem.
A "hely felszabadítása" menüpont (beállítások között ugynez az "Eszköztárhely felszabadítása") nem a thumbnailt meg a cache-t bántja, hanem a már felszinkronizált elemeket törli le a telefonról. Az eredeti példányt. A beállítások között így magyarázza ezt a program: "A már online mentett fotók és videók eltávolítása az eszközről"."Ha a Fotók alkalmazásban törölsz egy helyi képet, az törlődik a felhőből is."
Valóban ez a végeredmény, de a logika fordított: a Fotók app-ban a szinkronizált elemeket böngészed (amennyiben ez már megtörtént és nem jelzi ennek hiányát az áthúzott felhővel), és azokat törlöd (helyezed át a kukába) a felhőben, és ezzel hozza szinkronba a program az eszközt amikor onnan is törli a képet."Ha azokat a képeket akarod törölni a telefonról, amiket már a felhőbe mentettél..."
Csak akkor kell másik appot hasznáni, ha mazsolázni akarsz a képek között. Ha mindtől meg akarsz szabadulni az eszközön, akkor nyugodtan használható az eszköztárhely felszabadítása opciót.A Cache törlésére az alkalmazáskezelő gyorsítótár törlése pontját kell használni.
-
kaciokos
őstag
válasz G@ben #105977 üzenetére
Pontosan nem tudod kiszámolni, de ha ki tudnád sem okozna pár százaléknál több eltérést a mérthez képest, legalábbis hazai terepen, szóval nyugodtan számolhatsz 9,3 km-rel. Ha meg mondjuk hegyet mászol az Alpokban, akkor úgysem azt nézed, hogy aznap 6 km-t gyalogoltál, hanem hogy 1200m szintet küzdöttél le.
-
beg
veterán
válasz kuksa90 #105976 üzenetére
Google app miatt a hangtárcsázás is figyel a háttérben, amiatt adja fel a sávban. Tiltsd le a p-be, ha nem használod. (Előtte mentés!!!)
Kivéve ha xiaomi-d van, mert akkor bootlop lesz a vége 8-as miui-n[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
G@ben
addikt
válasz kaciokos #105967 üzenetére
100%, hogy csak síkban mért a program, legalábbis az összes megtett távra csak azt írta, leellenőriztem. Hogy tudom kiszámolni, hogy valójában mennyit mentem? Hosszúhetényből felmentünk a Zengőre, majd le Pécsváradra, ami nem tudom, hány méter szintkülönbség, de 682m-re mentünk fel és néhol elég meredek úton.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kuksa90
őstag
Sikeresen kiirtottam az összes billentyűzetet a telóról, csak a Gboard van. Ennek ellenére az értesítési sávban állandóan megjelenik a billentyűzetváltás. Azt hogyan tudom kiirtani? Root, Xposed van, de nem találom a módját... 5.1droid.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
air
nagyúr
""hely felszabadítása", ami azt jelenti, hogy megnézi mi az ami a telefonon és a felhőben is megvan, és ha akarod, akkor törli a telefonon lévőt."
Nem egészen.
Ha a Fotók alkalmazásban böngészed azokat a képeket, amik csak a felhőben vannak, akkor azokat cache-eli a telefonra. Ezeket a cache, thumbnail stb. fájlokat lehet törölni a Hely felszabadítása opcióval.
Ha a Fotók alkalmazásban törölsz egy helyi képet, az törlődik a felhőből is.
Ha azokat a képeket akarod törölni a telefonról, amiket már a felhőbe mentettél, akkor azokat egy másik képnézegető, galéria vagy fájlkezelő alkalmazásban kell törölni a készülékről.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
vacs
veterán
válasz WhiteWalker #105966 üzenetére
Értelmes, nem tölti fel kétszer.
Sőt a fotók app beállításai között van olyan opció, hogy "hely felszabadítása", ami azt jelenti, hogy megnézi mi az ami a telefonon és a felhőben is megvan, és ha akarod, akkor törli a telefonon lévőt.(^)(>.<)(^)
-
kaciokos
őstag
válasz G@ben #105912 üzenetére
Szerintem a túravezető tévedett. Megtett szintkülönbséget tudtommal sehol nem szokták összekombinálni a megtett távolsággal, minden rendes túra GPS vagy app külön méri.
Amúgy mennyi szintet mentetek 9,3 km alatt, ami jelentősen változtatná a megtett távot?
(#105953) Somatom - Tuti, hogy már nem fejlesztik a Kodi-t Androidra? Play Store-ban az a verzió van, ami a honlapjuk szerint a legfrissebb (v16.1, 2016 április), ráadásul a honlapról letölthető az utolsó beta is (v17), ami 2016 decemberi.
-
WhiteWalker
nagyúr
A gugli fotó alkalmazással és annak szinkronizáziójával kapcsolatban lenne kérdésem:
Van pár fotó felszinkronizálva a felhőbe , amik régen a telefonomon voltak. Közbe volt készülék csere és ezek a képek le voltak mentve HDD-re is.
Na már most ha az új telefonomra vissza másolom ezeket a képeket , akkor ismét fel szinkronizálja vagy van annyira értelmes, hogy a megnevezés alapján rákérdez , "hogy ilyen xy.jpg már létezik , felülirjam vagy cseréljem , netán kihagyjam?" -
válasz Orionk #105963 üzenetére
Google Keep
ColorNote(#105964) Yager01: az email kliens nem is fogja neked megszűrni a spamet. Ez mindig szerveroldalon történik. Használj mondjuk outlook.com-os email címet, az elég jól szűri a spameket.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Yager01
senior tag
Tudtok ajánlani valami jó levelező klienst? A Typemail nem szűri meg a t-online címre érkező sok szemetet. Olyan kéne ami kép csatolásakor átméretezi a képet ha szükséges
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Boldog új évet kívánok mindannyitoknak!Tudtok ajánlani olyan alkalmazást, ami jegyzetelésre való?
Több fájlt tudnék benne nyitni, hogy különböző témákban tudjak magamnak feljegyzéseket készíteni.
Illetve az is jó lenne, ha az egyes fájlokban feljegyzett dolgokhoz, ha társítok dátumot, akkor időrendbe teszi őket.köszönöm
-
beg
veterán
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Sziasztok.
Egy Facebook-Messenger alternatívát keresnék.
Swipe pro-t használok,de nem igazán jön be.
Tudtok jobbat esetleg?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
törölt tag
válasz Guvasi #105959 üzenetére
Pedig van ilyen torrent kliens, majd valaki megírja a tutit. De, ha jól értem, akkor Te nem letölteni szeretnéd, hanem torrentről streamelni. Nekem a Foldersync pro, meg az E-Robot is telepítve vannak, úgyhogy én biztos ezekkel oldanám meg. A Foldersync átküldi, a Robot pedig megnyitja a beállított alkalmazással. De, biztos lesz egyszerűbb megoldás is. Nem olyan nagy kunszt ez.
[ Szerkesztve ]
-
Guvasi
csendes tag
válasz #79335424 #105958 üzenetére
Köszi, ez már közeledik de sajnos csak windows/linux torrenthez találtam android remotot, androidon futó torrenthez nem.
Illetve én torrent video stream player-rel szeretném megnyitni.
Esetleg így?
köszi
ui: A lénye, hogy a lehető legegyszerűbben jusson el a telefon-ra lejött torrent file az amazon fire tv-n lejátszási állapotba a videó.
(a chromecast-tal menne, de ott meg a telefon izzad feleslegesen a folyamatos streameléssel, ezért azt szeretném kihagyni)
-
-
-
Guvasi
csendes tag
válasz Bozek #105955 üzenetére
Szia,
a fájlkezelőt példaként írtam, valójában a linkelt alkalmazással szeretném megnyitni, hogy feltöltsem az amazon fire tv stick-re.
merre keresgéljek?
köszi
Szerk:
Igazából az még jobb lenne, ha a telefonon meg tudnám adni, hogy a letöltött torrent file-t, az amazon fire tv stick milyen alkalmazással nyissa meg. (tehát a háttérben oda fel is töltené és ott meg is nyitná az alkalmazás aminek kellene).
[ Szerkesztve ]
-
Guvasi
csendes tag
Sziasztok,
azt szeretném megoldani, hogy amennyiben letöltök egy .torrent file-t a telefonomra (amin nincs semmilyen torrent program, így azt nem tud ajánlani megnyitáshoz, de sajnos egyéb programot sem ajánl, pl fájlkezelőt, vagy amit szeretnék sem:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.koni.appstofiretv&hl=hu
Próbáltam a better open with-et is, de a torrent file-nál azt írja nincs használható program:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aboutmycode.betteropenwithHogyan lehetne ezt a társítást megcsinálni?
köszi szépen
-
törölt tag
válasz Bozek #105950 üzenetére
Nekem a miniPC -imen fut, és a 24" -os monitoron pontosan olyan a megjelenése, mint a Playes screenshotokon. Nem is telóra tervezték, de futtatható telón, és megfelel az "all in one" elvárásnak, jó kép, és hangminőséggel, széles formátum támogatással. De, nem véletlen, hogy én is inkább több lejátszót tartok a telón.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz < CyberBob > #105946 üzenetére
SPMC, ami egy Kodi fork (régi nevén XBMC).
-
törölt tag
válasz < CyberBob > #105940 üzenetére
Attól függ, hogy mit szeretnél. Tegnap próbáltam FTP Player -rel otthonról streamelni. Az MX eldoba, a VLC símán lejátszotta. Ha Youtube videót szeretnél lejátszani, akkor viszont BS Player. Az MX a hálózati megosztások tallózását sem támogatja, míg a BS, és a VLC igen. Stb., stb.
-
MODERÁTOR
-
beg
veterán
válasz < CyberBob > #105940 üzenetére
Letöltöd, kipróbálod, ingyen van
-
< CyberBob >
őstag
Videólejátszót keresek. Az összefoglalóban a VLC van az első helyen. Tényleg ennyire jó vagyis nem érdemes a másik kettővel foglalkozni (pláne hogy fizetősek is)?
Ha már VLC, formátumokkal nincs gond: avi, mkv, mp4, m2ts, ac3, flac, pls, m3u? Stabilitás, kép / hangminőség rendben van? Használ hardveres gyorsítást?B.U.É.K.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
V.Stryker
nagyúr
Van egy pár akciós app... pl. Machinarium 249FT.
-
-
-igu-
addikt
Gondban vagyok, segítségre van szükségem.
Néhány napja telepítettem a Google Play-ről a CM Launcher 3D Theme app-ot. Pár perc nyomkodás után úgy döntöttem, hogy nem kell ez nekem, uninstall-ra toltam az ikonját. Azóta naponta kapok értesítést a Google Play-től, amiben a ezt az app-ot ajánlgatja. Hogyan és hol tudom ezt kikapcsolni? Végtelenül zavar ez a fajta arrogancia.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
Yeffy
veterán
chateltem veluk, valami noci volt bent, kb ugyanazokon mentunk vegig, mint eddig itt a topikban, plusz update-elnem kellett a chrome-ot (tudnam, minek), de ugyanugy nem megy se regebbi, se az uj.
szal valami szaki technician felveszi velem a kapcsolatot emailben, screenshotoznom koll majd neki, aztan talan kitalalnak valamit.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
beg
veterán
És elavult binárist használ, juhé. Vagy megy vagy nem de inkább nem vagy csak félig, némelyik alkalmazás nem kap root jogot. Cserébe teleszemeteli bloatware-el a telefont. Tényleg hasznos módszer a kingo és towel-el karöltve.
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
King ROOT nekem bevállt! Ha valaki root olni akar
rengeteg vacakot kipróbáltam mire sikerült egy használható alkalmazást találnom (ami nem pc ről megy )
-
MM
őstag
válasz Viktor0610 #105917 üzenetére
Ezt értem, köszi!
A kérdés az (volt), miért jó, hogy nem tölt újra? -
Sanyi.mTs
addikt
Játék videó-rögzítésére mit ajánlotok?
Root nincs. 6.0.1[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
-
MODERÁTOR
-
MaciG
addikt
üdv.
Olyan hívásrögzítő progit keresek amiben be lehet állítani hogy bizonyos számok esetén (hívás és bejövő) autómatikusan vegye a hangot, a többinél meg hívás közben be lehessen aktiválni, ha akarom.
BANZAII
-
G@ben
addikt
Locus-t használok a túraútvonalaim rögzítéséhez, ami a telefonom GPS-ének pontatlansága ellenére is elég jó. Egy 50km-es síkvidéki túrán tévedett 500m-t, ami nekem belefér, viszont most voltam egy rövid hegyi túrán, amin én 9,3km-t mértem, a túravezető állítása szerint viszont 11km-t mentünk.
Most lemértem azon a google térképen, ahova betölti a kmz fájlt a vonalzóval pontosan lekövetve a Locus által rajzolt útvonalat és pont ugyanannyi jött ki, mint amennyit mért a gps. Viszont az a vonalzó nem foglalkozik a magasságokkal, így logikusan a Locus sem. Ez lehet attól, hogy sima verzióm van és nem a Pro? Írt ki magasságot is közben, de mintha nem számolná bele a távba.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
törölt tag
válasz ollie #105906 üzenetére
Hacsak nem a mikrofonjelnél avatkozik be, vagy, az értesítési hangcsatornán küldi ki a hangot.
tordatibi:
Én valami telós specialitásra, vagy valami energiatakarékossági hókuszpókuszra tippelek. A Servers Ultimate SMB -je nálam minden helyzetben működik, mint ahogy az összes többi szerver is. A megosztásokat sztem cache -ből látod. A NAS -om megosztásai is rögtön bejönnek, de amikor valamelyikbe belépek, akkor hallom, hogy a NAS -ban elindul a vinyó. -
MODERÁTOR
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok a nován be lehet kapcsolni, hogy a memóriában maradjon? Nem lelem sehol a menüben...
-
tordaitibi
veterán
Samba server appokat próbálgatok, amire kell tökéletes,de,
amikor kikapcsol a kijelő, megszűnik a szerver elérhetősége. Nem is ez, mert látom a tárhelyeket, de nem tudok semmit megnyitni, és megáll a streaming is. Képernyő visszakapcsoláskor minden helyreáll.
A Sambadroid appban van erre funkció, ami a képernyőt bekapcsolva tartja, de így töltőn kéne állandóan lennie.
Lezárt képernyővel van valami megoldás? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest