-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z0d1AK #27703 üzenetére
Passzívan biztosan nem lehetséges, hiszen analóg jel nem jön ki semmilyen HDMI-ből.
Csak valami aktív D-A átalakítóval lehetséges, de azok közül is érdemes olyat választani, ami külső forrásból nyerik az energiát, mert azok, amik a HDMI-ből szerzik az tápot elég korlátozottan működnek: [link] Ráadásul szerintem az üzemidőnek sem tesznek jót.
-
-
Pinochet
tag
válasz
z0d1AK #27513 üzenetére
T-nél venném 103000 körül. Ebben benne van a sim foglalat is, úgyh elvileg a 3G-t tudja. Néztem az Asust is, de a T300TG már drágább ennél is (amit én találtam). iPad és iPad minit is nézegettem, főleg mert iPhone-t használok, de ami ugye tudja a netet is (nem wifin) az már 180e körül van...a mini meg 140e a cellular verzióban (ami csak wifis abban nincs gps)
Körülnéztem, és ezért érdekel, hogy van-e ennél jobb ötlet? -
laszlohu
addikt
válasz
z0d1AK #27431 üzenetére
A wikin a végefelé írják:
Kicsit a CC fórumokat olvasgatva az Admin sem tudja, hogy mikortól kapható,
egy tippje volt : 2013 márciust írt,
viszont eddig nem írták, de úgy néz ki 8" -es lesz,
legutóbb még nem írták, hogy hány inch, ezért azt gondoltam a Novum utódja méretben is. -
anonym1s
őstag
válasz
z0d1AK #26873 üzenetére
Sziasztok!
Sajat reszre keresek tabletet. Melyiket ajanlatatok ezek kozul es miert?
Az ampe joval dragabb, de vajon megeri e a tobblet koltseget?Ja, erdekes, hogy a kepek tanusaga szerint az antutu benchmark tobbre ertekelte az olcsobb zenithinket mint az ampe-t. Vagy az antutu szar, vagy a zenithinket jobban osszeraktak.
-
stranger2006
tag
válasz
z0d1AK #26849 üzenetére
Köszi a választ!
A "mit kéne tudni 30 alatt", az számomra értelmezhetetlen.
Viszont kérlek jelöld meg azokat, amelyek szerinted jobb választás az említettnél, érdekelne. Én ugyanis nem találtam ilyet az itthoni boltokban, így kíváncsian várom.A felülmúlandó paraméterek:
800*600, 1 Giga/4 Giga, Andoid 4.0.4
Rendes USB port, mini HDMI.
Mindez 24.999-ért.Előre is köszönöm!
-
afgk2012
tag
válasz
z0d1AK #26849 üzenetére
Úgy szarozom le, hogy tudom, hogy van nála jobb választás, nem is egy.
Nekem ezzel például nincsen bajom. Azzal viszont megtisztelhetnéd az itteni olvasóidat, hogy ilyenkor megnevezed ezeket a jobbakat és kiemeled a legjobb vételt. Persze szerinted. De én személy szerint hinnék neked. Csak nem mondod meg.
-
stranger2006
tag
válasz
z0d1AK #26813 üzenetére
Szia!
Kicsit szubjektív ezeket így leszarozni, nem? :-)
A Maxell nem túlozza el a supportot, de ha nincs rá szükség, akkor közömbös. 30 ezer alatt a Maxell Maxtab C8 ritka jo valasztas szerintem... Es raadasul nem 800*480, hanem 800*600.
Az is szempont, mit mire akarsz hasznalni. Ha valaki a legujabb jatekokat akarja, vegye a legujabb tableteket annyiert, amennyibe kerulnek:-) Ha nem ez az egyetlen szempont, akkor azert kevesebb mag meg kevesebb memoria se sz@r.
Nekem pl. nem szempont a jatek, igy az elmult par hetben semmifele gnd nem merult fel az emlitett tab-bal.
A Google bolt valoban nincs rajta, es? max. hangyanyit tart tovabb barmilyen appot feltenni:-)) (Ha nagyon akarja az ember, ra lehetne operalni, de minek?)Csak azert irtam ezeket, hogy picit arnyaljam a megkozelitest:-)
-
vertigojames
tag
válasz
z0d1AK #26714 üzenetére
Nem tudom... viszont nov. 26-án ha jól láttam durva akciók lesznek... ez pl 99$ lesz...
http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index.html?from=site-top&t=121122#dayIndex-0 -
afgk2012
tag
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #26102 üzenetére
Nem kukacoskodas. Ha osszevadassza a drivereket, akkor Embedded Windows lesz is. Lattam mar ilyesmit, no nem tabletet, de ARM rendszert erintokepernyovel, (a tablet is ilyen,) windows xp embedded rendszert futtatni. Nem lehetetlenseg ez! Az persze egy masik kerdes, hogy lesz-e a sracnak kedve, ideje, energiaja, lehetosege vegigvinni a projektet.
Egyszer azert le kell itt irni, hogy nem lehetetlenseg!
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #26065 üzenetére
"Windowst nem lehet telepiteni, mert nem x86!"
Annyiszor leirtatok mar ezt, hogy muszaly vagyok reagalni...
1. Akkor az osszes Windows CE GPS alatt x86 processzor van? Ugye nem!?..
2. Windows Embedded lefordithato ARM-ra is, tudtommal.
msdn.microsoft.com/en-us/library/gg154428.aspxPersze, majd azt mondod, hogy ezek nem azok a Windowsok, meg mittudomen... de akkor is Windows, es megcsinalhatja maganak. Ha nem is biztos, hogy csak ugy le tudja tolteni 1 az 1-ben.
-
duffbeer
őstag
válasz
z0d1AK #25636 üzenetére
Igen, 1.9.11.
Playről telepített.
(Annyi plusz infót hozzátennék, hogy a Play szerint Galaxy Note a készülék)
Szerk.:
xylevi:
Nekem is kellett majd egy hét...Szerkszerk.:
A kinézet nem érdekelne, felőlem lehetne a régi layout, ahol lent voltak kéken a photo, meg info gombok. Csak így gáz, mert senkinek nem nézhetem meg a TABLETEN a képeit. Pedig pont azért vettem, hogy ne mindig a 3,5"-os kijelzőn kelljen monyózni. -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #25609 üzenetére
Tapos a DVD. Hogy sajnos, vagy szerencsere, azt nem tudom... (De egyebkent is kiprobaltam tapos USB HUB-bal is, hatha az a gyikja.) A win nem kert semmi telepitot.
No min1. Nem hianyzik annyira, csak mielott az emberek "kivaltjak" a windows/linux gepuket droidos masinara, ezekre a dolgokra nem art gondolni! -
Jámbor
tag
válasz
z0d1AK #25588 üzenetére
"Felvetődhet viszont a kérdés, hogy HDMI nélkül 800×480 pixeles kijelzőre mi a fenéért kellene HD film? Szerintem erre bőven elég a sima DivX is, egyszerűen a kijelző miatt nem érződik minőségbeli nagy különbség. Talán a HD még az akkumulátort is jobban meríti."
Alapon az asztalin nézem a filmeket, ezért 720p-ben vannak a sorozataim. Csak akkor használnám filmnézésre, amikor a zasszonyt v. a kölköt nem tudom a gép elől kirobbantani.
-
Tim82
félisten
válasz
z0d1AK #25506 üzenetére
Szerintem meg saját, a telefonos Blackberry OS-től eltérő, QNX alapú Playbook OS van rajtuk. Bár az új 'berry-k állítólag ugyanilyen alapú rendszert fognak használni.
A Playbook OS-en lehet droidos app-okat futtatni - elvileg... gyakorlatban ez nem ilyen egyszerű, rengeteg kompatibilitási és stabilitási gond van velük.
Mintha a kijelző sem IPS lenne, hanem (jobb minőségű) TN, kb. mint a Samsung Galaxy Tab P1000-ben.
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #25506 üzenetére
Azaz, azt nem tudtam kötődik-e a droidhoz. alapból GPS, sd-vel asszem nem bővíthetőek de elég nagy tárhellyel is elérhetőek. Áruk is mondjuk rendben van. De az IPS fontos lenne, ha az mért nem írják a gyári oldalon? Gondolom nem saját maguk ellenségei.
Akinek van ilyen cucc írja már meg pls, hogy TN v IPS, vagy ha nem tudja eldönteni lőjön róla egy vidit -
dabadab
titán
válasz
z0d1AK #25268 üzenetére
Ezek europai brutto arak, ha megrendeled pl. Amazonrol, akkor ennyirt kapod (+postakoltseg, az nem tudom, hogy mennyi Mo-ra, mert osztrak cimre rendelve ingyen kihoznak mindent 20 EUR felett)
szerk: megneztem, 9,50 EUR a postakoltseg Mo-ra, vagyis 410 EUR-ert (~117 kHUF) ott a kezedben a 16 GB-s Nexus 10.
szerk2: juteszembe, a 27%-os AFA miatt (ha a 399 EUR a nemet, 19%-os AFA-ra vonatkozik) 435 EUR (~124 kHUF) a vege.
-
errorcode06
őstag
válasz
z0d1AK #25268 üzenetére
Erősen kételkedem abban hogy itthon 150k alatt lesz az ára, már csak a kijelző felbontása miatt is. De legyen igazad. Én is most akarok tabletet venni, úgy max 100k-ig mennék el, de ha lenne itthon 130 környékén nexus, biztosan azt választanám, már ha a kijelzőze nem pentile elrendezésű lesz(via samsung, -és igen, használtam pentile-os telót)
-
csibe1
addikt
válasz
z0d1AK #25246 üzenetére
Ebben a cikkben 21 készüléket említenek amit a Skype hivatalosan támogat.Eddig én úgy tudtam,hogy tizenötöt,ezekszerint akkor lassan bővül a lista.
A támogatott készülékek:- Acer A5
- HTC Desire (2.2)
- HTC Desire HD
- HTC Evo 3D
- HTC Evo 4G
- HTC Flyer
- HTC Incredible S
- HTC Sensation
- HTC Thunderbolt - Verizon (2.2) (US only)
- LG Revolution - Verizon (2.2) (US only)
- Samsung Droid Charge - Verizon (2.2) (US only)
- Samsung Galaxy S
- Samsung Galaxy S II
- Samsung Galaxy Tab
- Sony Ericsson Xperia mini pro
- Sony Ericsson Xperia PLAY
- Sony Ericsson Xperia rayAhogy látni tablet nem valami sok van rajta,de előfordulhat,hogy mégis működik moddolt Skype verzióval,
mint pl. Concorde tableteknél.
Lehet,hogy külön kellene csinálni egy módosított Skype-ot minden tablet típusra vagy SoC-ra? -
Loituma69
őstag
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #24764 üzenetére
Nagyon vagyom egy ilyenre, csak nehez az a frame, nem kellene nekem olyan nagy. En szemely szerint elgondolkodnek rajta, hogy fizetek az Asus-nak, ha 7"-ban adna ilyet. (Mondjuk az a telefon nekem nem jon be annyira. Jobban tetszik a kisebb, meg konnyebb... de nem lehet mindenkinek a kedveben jarni.) Ha lejar a huseg a mobilomra, lehet, hogy megcelzom ezt.
Azert tetszene a koncepcio, mert ha olvasok valamit weben a bongeszoben, pdf, konyv, akarmi, akkor mindent ott tudok folytatni, ahol abbahagytam, es nem merul a telefonom 100x gyorsbban a mobil hot-spot miatt. (Sot, meg toltodne is. Arrol nem is beszelve, hogy ha nem csinal semmit, a gyereket se erdekli annyira, hogy elszedje. Amugy meg, a mobilom is elszedi, ha rajta van, es akkor ugyis tokmindegy... de van tabletje.)
Flame off...Van arra megoldas, hogy a mobilom SD tartalamt megosszam a tab-bal? Ha mar valahol tarolva van ugyis az informacio? Uncsi ki-be dugdoraszni a kartyat. (Az Atrixot raadasul szet kell szedegetni, hogy kivegyem a kartyat.)
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #24484 üzenetére
Mi a fene ütött az ASUS -ba, hogy az RT -s tábláját közel 300e forintért akarja adni ?
Tudom, hogy licencdíj meg kutyafüle de ennyiért a kutyának nem fog kelleni amikor ott lesz a Microsoft Surface feleennyiért.
Már most látom, hogy sokan befognak fürödni a W8 -as palettájukkal. -
-
adm91
csendes tag
válasz
z0d1AK #23059 üzenetére
hát sajnos az árban nem tudunk feljebb menni...tudja ő is hogy ennyiért nem lehet megváltani a világot..
ezeket néztem 1
ezeket néztem 2
ezeket néztem 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest