- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
ronson #25646 üzenetére
Ne haragudj, de ezt a hozzászólásodat egyáltalán nem értem!
Lehet már fáradt vagyok, de mit is szeretnél ezzel mondani?De ha mégis jól érteném:
Alkalmazások verziói változnak készüléktípus függvényében. Ha megnézed, némelyik app adatlapján csak ennyi áll:
Jelenlegi verzió:
Eszköztől függA készülék típus pedig (valamiért) befolyásolja az elérhető appokat Play-en. Amíg az enyém modellszáma "MID 808DCC" volt (újonnan), addig elég sok alkalmazásra írta a play, hogy nem kompatibilis. Amióta a modellszám "GT-N7000", hirtelen több program lett kompatibilis... És nem android verziótól függ, mert maradt 4.0.4.
-
duffbeer
őstag
válasz
ronson #25643 üzenetére
Örülnék neki...
Ha már itt vagyok, leírnám a rövid véleményem a tabletről azoknak, akik ilyenen gondolkodnak ( Myaudio 808DCC ).
Jelenleg 40-45 körül megvásárolható, 2 x 1,2Ghz, 1GB RAM, 8GB belsö, Mali400, 1280x768, hdmi, microsd, OTG. Apóbb szoftveres módosítàsok kellhetnek az elején, amik jelentös gyorsulást eredményeznek. Mindenesetre ezért az árért nem nagyon van ilyen hardver a piacon. Aki játékra használná, az sem fog csalódni. Dead trigger pl high grafikán szépen fut. Minden müködik USB-n, billentyüzettöl az egéren át a gamepad-ig. FullHD MP4 röccenésmentesen fut.
2MPes fix fókuszos kamerája van, attól sokat nem kell várni, az elsö VGA teljesen jó skype-oláshoz. -
duffbeer
őstag
válasz
z0d1AK #25636 üzenetére
Igen, 1.9.11.
Playről telepített.
(Annyi plusz infót hozzátennék, hogy a Play szerint Galaxy Note a készülék)
Szerk.:
xylevi:
Nekem is kellett majd egy hét...Szerkszerk.:
A kinézet nem érdekelne, felőlem lehetne a régi layout, ahol lent voltak kéken a photo, meg info gombok. Csak így gáz, mert senkinek nem nézhetem meg a TABLETEN a képeit. Pedig pont azért vettem, hogy ne mindig a 3,5"-os kijelzőn kelljen monyózni. -
duffbeer
őstag
Hello mindenki!
A tabletem saját fórumán már próbálkoztam, kevés eredménnyel, ezért gondoltam megpróbálom itt is, hátha egyszerű a megoldás.
Szóval van nekem egy MyAudio 808DCC típusú tabletem, amin a Facebook alkalmazás nem úgy működik ahogy szeretném. Ha megnyitok egy profilt, nem látszanak az adott felhasználó képei, borítóképe, stb. Keresgéltem már, hátha beállítás kérdése, de igazából semmit nem találtam, ami segítene.Örülnék, ha lenne megoldás, mert ez így elég ratyi...
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged