- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotwoo
tag
válasz
stranger2006 #26863 üzenetére
-
Adamis
őstag
válasz
stranger2006 #26858 üzenetére
800*480-as felbontással még nem is találkoztam táblában...
-
Adamis
őstag
válasz
stranger2006 #26847 üzenetére
800*600 sem a legjobb felbontás...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
stranger2006 #26847 üzenetére
Feltételezem, hogy nálad a Maxellen kívül más tablet még nem nagyon járt.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy munkámból kifolyólag minden árkategóriából jár nálam tablet. Azt nem mondhatom, hogy az összeset kipróbálhatom, ami kapható, de a legtöbb, ami itthon megjelenik, az átfut a kezeim alatt. Így van némi rálátásom arra, hogy 30 ezer alatt is mit kéne tudnia egy-egy terméknek.
Úgy szarozom le, hogy tudom, hogy van nála jobb választás, nem is egy.Természetesen ahogy mindig leírom, mindenkinek a saját igényeihez méreten kellene felmérni azt, hogy mit is szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest