Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinochet
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy olyan wifi hot-spot progit amihez nem kell root jog. Amit próbáltam eddig (Sony Xperia S tablet) nem igazán működött, mert látni látja a telefonom a wifit, de csatlakozni nem tudok rá
Valamint nem találom a hang alapú vezérlést... Hogy működik, mert csak keresést találom, de elvileg ezen a verzión már siri szerű programkezelés kéne, hogy legyen nem? -
Pinochet
tag
válasz
z0d1AK #27513 üzenetére
T-nél venném 103000 körül. Ebben benne van a sim foglalat is, úgyh elvileg a 3G-t tudja. Néztem az Asust is, de a T300TG már drágább ennél is (amit én találtam). iPad és iPad minit is nézegettem, főleg mert iPhone-t használok, de ami ugye tudja a netet is (nem wifin) az már 180e körül van...a mini meg 140e a cellular verzióban (ami csak wifis abban nincs gps)
Körülnéztem, és ezért érdekel, hogy van-e ennél jobb ötlet? -
Pinochet
tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata a Sony Xperia S tabletről? Ár/érték arány? Van nála jobb ebben az árkategóriában? Játékokat stb a felszereltségével jól futtatja (nem térdel le könnyen a rendszere)??
-
Pinochet
tag
Sziasztok! Erősen gondolkozom egy Sony Xperia S tableten. Az lenne a kérdésem, hogy ok, hogy a-gps de pl egy IGO-val offline gps-t is tud-e? Ebben tudnátok segíteni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest