- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger2006
tag
válasz
z0d1AK #26813 üzenetére
Szia!
Kicsit szubjektív ezeket így leszarozni, nem? :-)
A Maxell nem túlozza el a supportot, de ha nincs rá szükség, akkor közömbös. 30 ezer alatt a Maxell Maxtab C8 ritka jo valasztas szerintem... Es raadasul nem 800*480, hanem 800*600.
Az is szempont, mit mire akarsz hasznalni. Ha valaki a legujabb jatekokat akarja, vegye a legujabb tableteket annyiert, amennyibe kerulnek:-) Ha nem ez az egyetlen szempont, akkor azert kevesebb mag meg kevesebb memoria se sz@r.
Nekem pl. nem szempont a jatek, igy az elmult par hetben semmifele gnd nem merult fel az emlitett tab-bal.
A Google bolt valoban nincs rajta, es? max. hangyanyit tart tovabb barmilyen appot feltenni:-)) (Ha nagyon akarja az ember, ra lehetne operalni, de minek?)Csak azert irtam ezeket, hogy picit arnyaljam a megkozelitest:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U I 8-16GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest