- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
üdv droidra van hasonló oldal?
http://appshopper.com/6
-
losi73
senior tag
üdv abban kérnék segitséget ,hogy amit a készülék a belsö memoriában az android :data és obb mappában tárol föleg játékokat,hogy tudnám futatni ugy hogy a külsö micro sd-én létre hozott android data és obb mappába másolok.
-
losi73
senior tag
üdv tudja valaki hogy számit e hogy egy micro sd class4 vagy épp class 6-8-10es tabletben a játékokat tartanám rajta,az hogy mennyi ideig tart a felmásolás nem számit,arra lennék kiváncsi hogy a játékoknál nem zavar e be a lassabb kártya?
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék hogy otg kábel közt ven e különbség?pl az extreme digitálban van de concordhoz árulják az a my audiohoz nem jó?
-
losi73
senior tag
Üdv otg és otg kàbel közt van különbség?
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék hogy my audio s9-re létezik e valami jó fözött rom és ha igen honnan szerezhetem be?
illetve otg kábelt ha veszek hozzá az mind jó hozzá,mert az extreme digitálban azt mondták hogy ami a concord tabhoz van az ehez nem lessz jó.
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék hogy ez a hardver menyire jó illetve elég a mostani jobb 3d játékokhoz?
Qualcomm MSM8260 Snapdragon
CPU Dual-core 1.2 GHz Scorpion
GPU Adreno 220 -
losi73
senior tag
üdv ebben a 1 magos mali gpu lenne?
Galaxy Tab P6800
-
losi73
senior tag
üdv tudna valaki abban segiteni hogy ez a MyAudio Tablet Series9 tablet esetleg fözött romal több usb 3g modemet támogatna mint most ?mert egy zte mf626 kéne hogy elfogadjon.
-
losi73
senior tag
üdv segitséget szeretnék kérni vettem egy ainol aurora II gépet de a recovery menüböl hiányzik az install zip from SD card and select choose zip from SD menü csak apply update from sdcard,és igy nem tudok uj szoftvert felrakni,esetleg valakinek ötlet
-
losi73
senior tag
üdv tudna nekem infot adni valaki hogy My audio 9 ben milyen gpu van?
-
losi73
senior tag
üdv olyan lejátszot tudtok nekem javasolni amin wifin keresztül ftp tudok filmet nézni az otthoni pc-m röl?ipadon ilyen a goodplayer és a buzz player pl.
-
losi73
senior tag
aki olcson akkar viszonylag jó gépet annak javaslom ezt,Teclast P76Ti van rá ICS 4.0.1, müködö market,1200-1500-as proci,mali 400gpu,512 ddr3 ram,8gb belsö tár amiböl 1gb a telepitet programoknak van,egész jó kijelzö,hirtelen kb ennyi.Ja és irom ezt ugy hogy volt galaxy tabom,asus transformer,toshiba folio,stb
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék van egy ilyenem Teclast P76Ti amin most 4.01 ics van elvileg 1500-as a proci a gépben de ics nél 1000 megy ezt itt vissza állithatom a cpu masterel 1500 ra?illetve miért megy egyáltalán 1000-en nem valos adat rola az 1500????
-
losi73
senior tag
üdv erre valaki?(#9246) losi73
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék van egy ilyenem Teclast P76Ti amin most 4.01 ics van elvileg 1500-as a proci a gépben de ics nél 1000 megy ezt itt vissza állithatom a cpu masterel 1500 ra?illetve miért megy egyáltalán 1000-en nem valos adat rola az 1500?
-
losi73
senior tag
üdv tudnátok segiteni?vettem egy ilyen csodát Teclast P76Ti amin most 4.01 ics van és szeretném vissza rakni a 2.3 rá.de a win7 em az istenek nem ismeri fel mikor a készülék boot modba kerül,ezt a le irást követtem.http://tabletrepublic.com/forum/teclast-p76ti/teclast-p76ti-android-4-0-firmware-v0-131-a-253.html de a live suit program nem láttja mert nincs meg az boot modos usb driver instal.remélem sikerült érthetöre fogalmaznom a problémám.
-
losi73
senior tag
válasz
hun_gery #7734 üzenetére
üdv de fontos volt akkor az ár érték arány is azért dellt választottam a vaterán,csak mivel szombaton ütöttem le,te meg szerdán mondtad csak hogy nem adod,addig ugy volt hogy adod,igy hétvégén 2 másik gépröl csusztam le itt a ph-án.Föleg ezért borult el az agyam ha az elsö beszélgetésnél illletve sms nél meg irod,akkor semmi gáz simán megértem,de rá 5 napra.
ui..a figyelmeztetést én is megkaptam .
-
losi73
senior tag
-
losi73
senior tag
-
losi73
senior tag
üdv ebben a készülékben milyen gpu van tudnátok ismét segiteni?
Point Of View PROtab 2
-
losi73
senior tag
még ennyi hogy ehez a felbontáshoz elég a proci és a sgx540 a jobb minöségü játékokhoz?
-
losi73
senior tag
üdv tudna nekem segiteni abban valaki hogy ebben a tabletben milyen gpu lehet vagy honnan lehetne megtudni?
http://szboeye.gmc.globalmarket.com/products/details/9-7-inch-mid-with-capacitive-touch-screen-1ghz-cortex-a8-processor-256297.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest