- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
-
Luissimo
veterán
válasz
kelzsoca #7365 üzenetére
naugye mondomén, hogy hatalmas bakik voltak az elején, emléxem !
"Olvastam az első hsz-ben az inkompatibilitási dolgokat és az lenne a kérdés, hogy ha beszerzem az apk-t és úgy telepítem, akkor igazodik a képernyőfelbontáshoz a játék vagy lesz alul-felül fekete csík?"
résenvagyok ám !
-
Luissimo
veterán
válasz
kelzsoca #7360 üzenetére
nem ájuldozunk, bakker, csupán leszögezünk egy tényt.
(tudod, azért jó, mert olcsó, mint anno a Bléd ).
De ez kapásból tudta azt az USB hostot, amit a Vétek x70-re csak nagysokára reszeltetek rá, komoly kínok és átkok közepette
pl.
3D-s GameLoft játékokat röccenés nélkül viszi.
ez van.
kici, kínai, működik.
vanilyen. (is) -
keccsa
aktív tag
válasz
kelzsoca #7214 üzenetére
Neked!
De nekünk, akik a cuccról minden információt mannaként fogadunk...
Az nagyjából kiderül, hogy általánosan jó véleménnyel vannak a vasról (főleg a kijelzőjéről olvastam több helyen, hogy ugyan nem egy iPad IPS panelje, de az árhoz képest nagyon rendben van minden fontosabb paraméter, úgymint fényerő, kontraszt, a színek, illetve még a betekintési szög is egészen jó).
Amit köpködnek, az a 2.2-es Android, és annak hiányosságai (pl. ohne Market).Viszont nálunk lesznek príma custom ROM-ok (valami Kelzsoca nevű topiktárs is ígérgetett ilyesmit
), úgyhogy repesve várjuk a kütyü materializálódását!
-
Luissimo
veterán
-
válasz
kelzsoca #6921 üzenetére
Az üzletpolitika bonyolult dolog, ha gondolod privátban kifejtem a miértjét, de ide felesleges off lenne, ráadásul nagyon hosszú.
"Illetve senki nem mondta hogy 2 magos a CPU ami a gépben van."
Az xPad előtt sosem találkoztam még olyan elterjedt Cortex A9-es Tablettel/telefonnal, ami ne kétmagos lett volna, így nem meglepő, hogy józan ésszel két magot sejtet a név.
-
Ropman
tag
válasz
kelzsoca #6712 üzenetére
értettem (, de azért is lehet bukott gép mert túl volt árasítva nem ? )
Amúgy ezért is kezdtem egyből a belső lehetőségekről.. a SoC-ról
[ mert én pl ennek a gépnek egyáltalán nem néztem utána, már amikor keresgettem androidos gépecskét, meg valahogy itt a fórumon se sokat hallottam eddig róla ] -
Ropman
tag
válasz
kelzsoca #6546 üzenetére
Igen, kb 1-2 napig el is voltam csábulva [ s az is közre játszott a csábulásomban hogy te is rajta vagy a témán ], viszont én arra gondoltam, hogy a jövőben amikor veszek majd másikat, akkor ezt átadnám apámnak az autóba GPS-nek... [ persze ott van az is, hogy egy külső GPS-szel talán megoldható, csak egy vevőt kell rákötni " tényleg ez lehetséges erre ? , illetve ha lehetséges, akkor mennyi körül fáj egy olyan GPS ami jó is hozzá ?"]
-
Ropman
tag
válasz
kelzsoca #6538 üzenetére
"Mivel sokat rendeltem már külföldről, nálam volt olyan, hogy gond nélkül levámolták a csomagot, majd rá 2-3 hónapra hivatalból indított eljárás indult a csomaggal kapcsolatosan (hatósági ellenőrzés)"
s azt hogy ? valaki úgy döntött, hogy most ellenőrízük ennek a kedves állampolgárnak a csomagját, szúró próba szerűen ?
Illetve én arra gondoltam, hogy én rendelek pl. egy dropadot A8X-et ( rövid időn belül megtörténik ), aztán megérkezik, s behívnak, hogy valami nincs rendben... s akkor engem büntetnek mert nem az van a csomagra írva, mint amit tartalmaz ? [ pl kedves feladó csupa jó szándékból ráírja hogy 60$ képkeret [ 210$ tab helyett ], persze kérés nélkül ]
Vagy mégis, hogy mennek ezek pontosan ? [ nem szeretem a meglepetéseket, minden forgatókönyv érdekel, akár PÜ-ként is szívesen fogadom ]
Azért szeretnék ilyet venni, mert igen meggyőző leírása van, illetve a régebbi modellekből igen sokat kihoztak a lelkes felhasználók [ Herotab C8/Dropad A8 ], s ennek is kezd alakulni a fórumozó tábora. :] ( s igazából én is tartok a garanciáztatással kapcsolatos dolgoktól, vagy attól hogy eleve egy téglát küldenének, de itthon jó áron, olyat amit igazán szeretnék nem kapok
( GTab-on gondolkoztam még, mert olcsón hozzá juthatnék, tök újhoz, de annak is speckó csatlakozója van ) )
-
tjb007
nagyúr
válasz
kelzsoca #6522 üzenetére
Én tudom, ezt nem nekem kell mondani
Hányszor volt már olyan pl. itt a fórumon is egy hírnél, hogy XY -nak kijött a 3G és GPS nélküli változata, "mindenki" 3G .-s, GPS -es változatot szeretett volna aztán amikor lett belőle olyan is 30-40.000 forinttal drágábbért akkor már senkinek sem kellett. Ez ígfy működik, mindennek megvan a maga ára csak ezt sokan nem képesek felfogni. -
keccsa
aktív tag
válasz
kelzsoca #6424 üzenetére
Én már a beharangozása óta várom, hogy megjelenjen az XPAD100. Örülök, hogy végre "feltűnt a kanyarban"!
Két kérdésem volna Hozzád, mint olyanhoz, aki már látta fizikai valójában:
1. A kijelzője milyen? Gondolok itt a betekintési szögekre, színekre stb. Mondjuk valamihez hasonlítva (bár én egy Flyert használok, de gondolom annak kijelző minőségétől ez elmarad).
2. A vas valójában milyen? Mert hogy ellentmondó infók keringenek (pl. van, aki azt mondja, hogy ugyanaz, mint az XPAD70, van aki más processzorról, illetve órajelekről regél...)! -
harry
veterán
válasz
kelzsoca #6424 üzenetére
Az iPadban tetszik a képernyő (érzékenység, IPS, képarány, felbontás), a GUI, az alkalmazások, és maga a kütyü, a használt ára is elmegy. Ami nem tetszik, az a mindenféle iOS-es megszorítás (főleg azok, amiket még nem is ismerek). Aztán lehet nem érezném akkora hátránynak, vagy jailbreakkel ez megoldódna, nem tudom...
Mert amit androidban kaphatnék 70-80k körül vagy vagy kisebb, vagy több téren gagyibb (pl. archos 100). -
z0d1AK
nagyúr
válasz
kelzsoca #6373 üzenetére
Ugyan az, mint a többi honeycombos szerkezet, már ami a belsőt illeti. Méretre, fogásra jobb, mint az Acer Iconia Tab A500, valamint amiért nálam nyer, az a 3G benne.
Az Acerrel szemben nincs benne USB, HDMI, de ezeket eddig sem használtam egyszer sem az A500-on, valószínűleg tudom majd mellőzni a Galaxy Tabon is.
-
Sonja
nagyúr
válasz
kelzsoca #6206 üzenetére
Igen, már olvastam, de nem tudom, hogy milyen áron lesz kapható! Ha 70eHUF-ba nem fér bele, akkor nem is várnám meg. Sajnos előzetes kb. ár sincs.
Egyébként tényleg lesz a 70-re is 2.3-as frissítés magyar nyelvvel együtt?
Mert, ha biztosra mondod, hogy lesz (már tesztelődik, stb., azaz 1000%
), akkor megveszem a hetvenest és nem várok a 100-ra.
(#6207) jFox: Köszi, de tudtommal nem frissíthető 2.3-ra, ráadásul gyengébb a 3D benne, mint az xPAD-ban.
-
Peat;)
veterán
válasz
kelzsoca #6168 üzenetére
Én csak a topiját olvasom, ott már volt fizikai hiba (töltő), a kijelzőfelbontás miatt kényelmetlenségek(csak olvasásnál előny, inkább nyűg) illetve program inkompatibilitások, a kijelző minősége középszerű, a gyári romban vannak hibák (wifi körül pl), kiderült hogy mégsem egészen játszik le minden(kb 99%..?
) hd-t, mert ac3-al baja van, így fölöslegesen eszi az áramot a videolejátszó chip is, mert divx-et a proci is simán elviszi, 3g-s stickek körül kavar van és ezért kérnek el 4x ezret.
Attól függ ki mennyire kész gépet akar venni, az xpad70 még nem készült el. Bétatesztelik a vásárlókkal és azok várják pl a Te munkádat is hogy használható legyen a tablet minden funkciója. Nekem megérné azt a 10-15 ezret a huawei leírások alapján, míg másnak az xpad a nyerő. Nekem is tetszik, de többet vártam, nem egy az egybe egy kínai gyártó termékét, hanem valamiféle többletminőséget, de ez az olvasottak alapján még hiányzik. Majd te hozzáadod egyedül sok melóval? Ez is nonszensz valahol nekem hogy ennyire nem voltak képesek, hogy egy embert felvegyenek pl. hozzád hasonló képességekkel, hogy piacra lépés előtt nem radikálisan de kicsit megdolgozza azt a gépet.
A másik kínai viszont pont azt a többletet adja meg a származási hely termékkavalkádjaihoz képest ami vonzó lehet sokaknak, optimalizált felület, gps+3g. Akinek nem kell se gps se 3g annak opció az xpad 70, ezt mindenki döntse el maga. Használt galaxy tab/huawei s7 slim szerintem most jobb vétel mint bármi más ha valakinek teljes értékű tablet kell.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #6127 üzenetére
Ezt már megvitattuk, ennyi erővel a ph fele topikját be lehet zárni, sok cuccnak már akkor van topikja amikor meg se jelent. Ha lesz időm csinálok neki egy szép #1-et legfeljebb bezárják, az meg el is mond mindent akkor a ph-ról.
I.T.E.M: Most hogy mondod igazad lehet, az én 10-es netbookommal kevertem. De ha 10" ennyi akkor teljesen korrekt 7"-on a 800x600, biztos jobb lenne 1024, bár fene tudja, nekem 10" még épp elviselhető volt, szóval erősen szubjektív.
-
Jim-Y
veterán
válasz
kelzsoca #6119 üzenetére
Sziasztok, igazából azt tervezem, hogy eladom/elcserélem a 8gigás 4. generációs IPOD Touchomat, meg kis kp hozzádobásával veszek egy tabletet, mert a 4 hónapos használat alatt körvonalazódott, hogy csak netezek vele, meg zenáthallgatok (bár ez most irreleváns). Szóval olyan kütyü kéne ami nagyobb mint a Touch és netezni jó vele, valamint tervezek olvasgatni rajta buszon/vonaton. Megnézem ezt a Wayteq-et köszi. üdv
megj: egy kicsit kicsi a felbontása ennek a Wayteq-nek nem?:S Legalábbis, bár lehet nem az ipodhoz kéne hasonlítani, de annak 4"-on nagyobb a felbontása mint ennek 7"-on :/
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #6032 üzenetére
Engem még nem vertek át így, furni nem?
Aki akar utána tud nézni hogy kell kinézni egy adott hw garjegyének, gondolom a wayteq-nél vannak olyan jó fejek hogy segítenek. De mind1 is, mindenki onnan meg azt vesz amit akar.
Saccco: Ez a NOVO8 túl jónak tűnik, hol a hiba? Azonkívül hogy itthon nem lehet kapni és így gar is necces...
Ennek a cpu-ja ugyanaz mint ami az xpad-ban van? -
-
Saccco
nagyúr
válasz
kelzsoca #6036 üzenetére
Ágyban elég kényelmetlen a netbook/notebook.
------------------
(#6033) Nex3:
Esetleg valami ilyen: Flytouch2 (logout cikk).Esetleg van még pár cikk logouton:
cTab MP, Rena3, Olcsó Via alaponNem tudom mennyit szánsz rá.
Esetleg egy WayteQ xPAD-70, kb 40-45 körül beszerezhető garanciával.
Mobilarena teszt, PDAplus teszt -
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #6026 üzenetére
Személyesen ha a kezedbe nyomja papírral mi baj érhet? Mivel most adták ki, így biztos nem több éves használt cuccról van szó. Én is vettem volna tőle, de gari a wayteq szervizhez szól, oda meg nem fogok elmenni ha esetleg gond lesz vele, inkább megveszem boltban ha úgy adódik intézik ők. De bárhogy is nézem még mindig klasszisokkal jobb ez +9k-ért mint amit elsőre kinézett elavultabb hw-rel, rez kijelzővel kínai garral.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #5779 üzenetére
Köszi
keccsa: Netezni milyen rajta? Engem annyira nem érdekel hogy nem színes, ebookhoz meg nincs is jobb. Wifivel mennyit tud akuról? Mert látom net nélkül elég brutál üzemidőket írnak.
Luissimo: 60k-ért dobálják a streaket most, nincs 1 éve hogy 180-ról indult. Ennyiért azért jó mert teló is + GPS + 3G. Nekem személy szerint az aku nem tetszik benne meg hogy kispórolták a hdmi-t, pedig én is elgondolkoztam rajta ennyiért. Van valami külön dokkolója amivel már tudja a hdmi-t, de az 20-30k.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #5652 üzenetére
Elfilóztam rajta én is
De inkább xpad70 ha meg szükségem lenne GPS-re akkor egy olyan teló ami tudja. Árban kb ugyanott vagyok, de azért nem 5"-on kell marhulni meg ha nem kell tablet fölöslegesen nem kell cipelni. És akkor nem maradok le a hdmi-ről se meg az újabb droidról.
-
Pantok
aktív tag
válasz
kelzsoca #3322 üzenetére
Csupán kényelmi vásárlás volna, amire én nem megyek el 80 ezerig se.
Gyakorlatilag psp / laptop használatát cseréném le vele.
Értem az kínaiságból fakadó problémáikat, nem azokat akarom kiküszöbölni, hanem hogy olyat vegyek ami alapból ellehetetleníti a használatot. Ilyen számomra a szar rezisztív kijelző amit látottak szerint 99% ezeknek a kínai taboknak, azért mennék a kapacitívval mert egy szar kapacítív is max annyira lehet rossz mint egy átlag-jó rezisztív.Mennék én még lejebb árban szívesen, de úgy látom ez a kb 40 rongy a határ ahol talán már lehet valami relatív elfogadhatót venni, illetve ha e fölé megyek akkor tényleg lassan jobban megérné azt vennem, de oda nem szeretnék eljutni, inkább nem veszek semmit.
-
rakal
senior tag
-
harry
veterán
válasz
kelzsoca #3239 üzenetére
Ha más eszközről meg tudod osztani, akkor jó lehet 3G nélküli tablet is talán (bár ez ugye felhasználástól is függ, néha elég, folyamatosan azért kényelmetlen lehet így megosztani). Másfelől, ha valaki kiad már ~100e-t egy eszközre, akkor szerintem érdemes még rászánni azt a 20-et, és egy teljes értékűt venni, mert ha később mégis kell bele a 3G, akkor ott vagy, hogy kiadtál 100eFt-ot, és mégis hiányzik belőle valami...
-
jFox
addikt
válasz
kelzsoca #3239 üzenetére
"most folyamatosan cserélgessem a SIM-et, vagy ha hívnak akkor emeljem a fülemhez a tablet-et?"
Én pontosan e miatt gondolkodtam olyan tableten, amiben van Bluetooth. A telefonom már úgy is meg van arra kötök egy mobil internet előfizut (már van is. A PDA-val már kb. 1éve így használom) és meg van oldva a mobilitás. Telefon úgy is van mindíg az embernél.... Aztán mégsem olyat vettem, anyagi okokból.
-
wwhy
veterán
válasz
kelzsoca #2742 üzenetére
Ehh, csak bosszant nagyon, amikor olvasom ezeket a tipikus balkáni fogásokat
Az ilyen emberek miatt nem küld sok UK eladó HU-ra, mert tele lett a tökük az eltűnt csomagokkal (ha nincs tr. nr. akkor a PP/Ebay térít a vásárlónak, majd bevasalja az eladón; sima küldemény esetében elég egy 'item not received'"-el pofátlanul átvágni az eladót)
(akkor van gáz, ha vki olyan hülye, h megadja a pozitívat, és utána tünteti el a csomagot)Vannak (még) (angol) gentleman-ek: nekem pl. szó nélkül utalta vissza az eladó egy X60s laptop árát, mert a gép el sem indult (!), és mivel SOS kellett gépet venni, megkértem, gyorsba' küldje vissza. Megtette. Persze én is másnap már postáztam, és küldtem neki mailben a szelvény fotóját.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest