- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #14411 üzenetére
Én Concorde 9.7-es-re tettem szert.
Eddig all OK.
A HDMI kimenetet ne felejtsük el.
Szóval a Concordra eddig csillagos ötös,IPAD2 feeling igazi Android 4.0.3-al. -
-
rakal
senior tag
válasz
Steve006 #9637 üzenetére
Nekem Ainol Novo 7 Basic van,ICS 4.0.1-el.
Ez a gép is szuper,a többiek meg még ennél is jobbak.
Egyébként kijött a Super is az Ainol-tól,IPS display-el.
Szóval az Ainolnál tudnak valamit,amit mások kevéssé.
Az Ainol egyébként Kínában egy teljesen elismert brand,Mo-n nem igazán ismert,de én már a HDA6000-s MP5 lejátszó óta ismerem őket,és "megelőzik korukat",ahogy szoktuk mondani,de ez itt tényleg igaz,vezető gyártó,a termékei teljesen megbízhatók,élvonalbeli cuccok. -
rakal
senior tag
Szia!
Szvsz az IPad2-re nem igazán lehet ráunni,már csak az űzemidő miatt sem.
Ha jól megválogatod az appokat,eléggé ütőképes,még business vonalon is.
Én is már több tabletet megnéztem,de eddig ez a legmegbízhatóbb,legstabilabb tablet szvsz.
Kb.15 KHUF-t viszont el kell pörkölni az Appstore-ban,mire használható lesz(lsd.Android előny )
Sajnos nem igazán full mobil eszköz viszont... -
rakal
senior tag
Sziasztok!
Nekem is végre megjött az Ainol Novo 7 Basic.
Eddig nagyon bejövős....
Türelmetlenül várom az Ainol által beígért Android 4 frissítést,most 3.2 fut rajt. -
rakal
senior tag
válasz
benike123 #7453 üzenetére
Mindenképpen egy használt Samsung Galaxy Tab P-1000-t tudok javasolni.
Új készülék ezeket nem tudja,kb. 60-70 KHUf körül a használtat megkapod,ha szerencséd van,ki tudod fogni,de nem fogsz csalódni.
Csak az épeszű SGT tulajok ilyeneket kevéssé adnak el,mert nem ettek meszet,meg köti őket szerződés etc. .,szóval nehéz ilyet jó állapotban szerezni. -
rakal
senior tag
válasz
csokaadam0 #6476 üzenetére
Hello,
Szerintem a ZT-180-ra nincs magyar nyelvű Android verzió jelenleg. -
rakal
senior tag
LCD TV-khez használt mikroszálas törlőkendő,szemüvegtisztító kendő ok.
Végső esetben háztartási papírtörlő is jó,ill. hasonló anyagú egyéb papíráru.
Fölösleges vegyszert alkalmazni,ha elkezded újra használni 1 perc múlva úgyis ujjlenyomatos lesz,elég,ha az ember szétkeni,ill letörli az ujjlenyomatokat,jobb is,ha csúszós marad a felülete. -
rakal
senior tag
Szia A.!
Sajnos a probléma súlyos.
Az Androidos noname táblagépek csak bizonyos 3G-s modulokat támogatnak,és jellemzően CDMA-verzókat.(alig néhány ZTE és Huawei),GSM-es ritka,mint a fehér holló.
Tehát valószínűleg hardvergond van(inkompatibilitás)
Már csak ezért is érdemes szolgáltatói,3G modullal ellátott készüléket venni(pl.Samsung Galaxy Tab P-1000,ill Huawei Ideos 7 pl. a T-Mobile-nál) -
-
rakal
senior tag
Szerintem aki új tabletet szeretne vásárolni,és nem sürgős,nyugodtan várjon öszig,újabb tablet tömeg,és árcsökkenés várható...(kínai oldalról főleg)
-
rakal
senior tag
Szia!
Nem kell ezzel foglalkozni,majd ő szépen figyelmeztet "Main battery low.Please connect your changer" kb.15- 20% töltöttségnél.
Nyugodtan lehet használni,nem teszel vele kárt,ha töltés közben használod.
Az akksi x töltés után úgyis ki fog purcanni(200???,ki tudja...)
Akkor majd úgyis szervizben tudod cseréltetni az akksit,ha egyáltalán sor kerül rá,mert ezeknek a termékeknek a ciklusa rövid,a jövőben még rövidebb is lesz a trendek alapján,20-30 khuf-ért meg ki fog akksit cserélni,ha erősen zuhannak majd a tabletárak? -
rakal
senior tag
Szia!
Nekem csak egy gyanús az egészben:
A szállítás rovatban azt írják,hogy az áru 1 hét múlva érkezik raktárukba,majd onnan postázzák.Szerintem ők is külföldről rendelik,a cég amolyan "hungarian interface",főleg árnövelő tényező.
Ilyen erővel Te is megrendelheted Németországból,vagy Angliából etc.
Nagyon érdekes lehet náluk a garanciális ügyintézés..
Beowolf: ZTE Blade-el Android 2.2-vel perfekt a WiFi tethering&Hotspot -
rakal
senior tag
Igen,a T-Mobilos.
Egy video a rendszerről(sorry,olasz nyelvű,de a lényeget azt hiszem jól jellemzi, a fejlődést a 2.2-höz képest,és érdemes felrakni egy Launcher Pro-t is)
Android 2.3.3 a Samsung Galaxy Tab P-1000-n
Oldalt vannak német,il. angol nyelvúek is,de az olasz az autentikus(az olasz a hivatalos verzió) -
rakal
senior tag
válasz
fujifilm1 #4990 üzenetére
"Aki megbaratkozik a nem kapacitiv erintokepernyovel, annak kivalo, mert eleg jo az erinto erzekenysege"
Na itt lesznek majd a bajok,ezért adtam el főleg a rezisztív,de kiváló érzékenységű tabletemet.Szvsz nem túl jó nagyobb képernyőn,ha túl könnyen reagál,meglátod a gyakorlatban,ha csak gördíteni akarsz,és állandóan elindulgatnak programok,ha véletlenül kicsit jobban nyomod meg a kijelzőt,egy idő után igen bosszantó... -
rakal
senior tag
Szia!
Ha anyagilag,minőségben optimális tabletet keresel,akkor a Samsung Galaxy Tab-ot csak ajánlani tudom,már kb. 100 KHUF-tól elérhető,lehet hozzá billentyűzetet venni(BT-s) 6000 FT-ért.Felrakod a 2.3.3-as Androidot,megrootolod,és van egy villámgyors szuper tableted.
Nekem jelenleg teljesen kielégíti az igényeimet,a 10 coll már nagy , szvsz,nehezen kezelhető. -
rakal
senior tag
A Wayteq XPad70 még mindig csak érkezik...
[link]
Szerintem azért érdemes lesz pár napot várni...
persze Mo-n a minőség durván eltérő árakban manifesztálódik(lsd SGT P1000 2x ár) -
-
rakal
senior tag
Agreed.
A Dealextreme a legkorrektebb cég,amit életemben láttam.
Csak egy dolgot nem értek:mi az üzlet nekik az egészben,főleg,hogy minden free shipping?
Valahol állami propagandisztikus célzatot sejtek,meg elképesztő állami háttértámogatást(ezek szerint a kínai posta ingyen szállít-ez lenne a megvalósult kommunizmus)-terítsük a kínai termékeket ingyen a világon,oszt majd bekeményítünk???
Valaki bennfentes pls. adjon magyarázatot... -
rakal
senior tag
válasz
megalover #4403 üzenetére
Szép,de imádkozzál,nehogy a kijelzőn legyen egy "micro" fraktúra,mert akkor oda az olcsó vásárlás öröme(csak az óvatosság mondatja velem,nem akarok károgni,de kicsit gyanús a dolog,persze lehet,hogy egy CEO által kibontott luxuspéldányt fogsz ki null karccal,ami tényleg csak a teszt kedvéért lett kibontva...)
-
rakal
senior tag
válasz
kolosanyi #3728 üzenetére
Az előadáson kopírozó jegyzetelést én a HEROIC FAIL kategóriába sorolom,nem tudom,te hogy vagy vele,de én kb 25-30% nál el szoktam veszteni a fonalat,a grafikus ábráknál meg mire elkezdtem scribolni,már ugrott is az előadó,szóval fail,márcsak a sebesség miatt..
Szerintem sokkal értelmesebb,ha a kedves előadótól elkéred az előadásdiákat,ppt-ben,pdf-ben,vagy pps-ben etc.,majd ráteszed a tabletre,azt hiszem,több egyetemen ez már elérhető opció..,így már van némi értelme a dolognak. -
rakal
senior tag
válasz
panizzi #3714 üzenetére
Gagyi,ne vegyél ilyet a saját jól felfogott érdekedben..
Érdemes megjegyezni:kapacitv képernyős tablet 180-200 USD körül kezdődik,ami alatta van,az minimum gyanús...
Úgy látszik,a Kínában minden gyártó racuppant a tabletbusinessre(a PMP gyártók is)
Komolyan mondom pár hónap múlva ember legyen a talpán,aki eligazodik majd a kínálattengerben...(most sem könnyű) -
rakal
senior tag
válasz
dim dim #3667 üzenetére
Szia!
Nincs más lehetőség,csak végigbuherászni a netet,hogy végülis ez minek felel meg,melyik nagy gyártó firmware-e lehet rajt,ill. megtalálni a gyártó támogatói site-ot.
Ha nincs,akkor peched van,a kínaiak hajlamosak gyorsan befejezni a firmware támogatást(tisztelet a kivételnek).
Előbb kijönnek egy vadiúj modellel,mintsem FW szinten támogatnák a régebbi felhasználókat....az extrém mértékben felgyorsult termékciklus mellékhatásai kategória -
rakal
senior tag
Kedvenc PMP gyártóm,az Ainol egész tabletpalettával jelentkezik.4-től a 8 collig.
Íme egy olcsó modell,jók a specifikációk ezért az árért,egyfajta olcsó Dell Streak helyettesítő.
Ainol Novo 5 tablet -
rakal
senior tag
válasz
Luissimo #3645 üzenetére
Asztali billentyűzet+kávé,tea,cola etc. cukortartalmú folyadék=halál.
Nekem elhiheted,már 2 billentyűzetet is tönkrevágtam.
Főleg akkor van gáz,amikor beszárad,néha műxenek a billentyűk,néha nem.
Desztvizes áztatás,ultrahangos kezelés sem 100%%-os,nem éri meg a fáradtságot.
Még jó,hogy 1000 párszézért van már új... -
rakal
senior tag
Hello,
Ilyen hibával én 1x találkoztam,a SmartQ5-ös firmware-t felraktam a SmartQ7-re.
A készülékedet nem ismerem,de valószínűleg hasonló gond lehet,valamelyik más készülék(ami hardveresen szinte teljesen megegyezik vele) firmware-e lehet rá fölrakva,és nem 100%-os a kompatibilitás.
megalover:
A rajta levő 1.5-ös Android nem hiszem,hogy frissíthető,csakha gyári újabb firmware nem 1.6-os,vagy 2.1-es.Túl réginek tűnik nekem,valószínüleg már leálltak a készülék gyártásával,olyan raktárkisöprés célzatgyanús a kedvező ár is. -
rakal
senior tag
Hello
Komolyan mondom,nem értem,miért kell bonyolitani a dolgokat,amikor van egy olyan eszköz,ami ideális,nagyon kigondolt megoldás.A Samsung Galaxy Tab P1000.
Amióta megvan,már a netbookot,meg a notebookot sem használom szinte.
Mindenhova viszem,és tényleg nagyon nehéz belekötni,mindent tud...
Inkább takarékoskodnék a helyedben,és megpróbálnék kifogni egy jó akciót... -
rakal
senior tag
Igen off,de az SSD-vel a Windows7 kb. 25 sec. alatt feláll netbookon.
Arról nem is beszélve,hogy tök halk az egész,a hűtőventillátor is ritkábban pörög föl,mert lassabban melegszik az SSD miatt a rendszer.
Csak pár előny..
Már hónapok óta használok SSD-t,és semmi probléma nincs vele.
Tablet ügyben:Mindenki olyat vesz,amilyet akar,csak határolja be,mi az,ami fontos neki,és mennyit szán rá.Kár ilyen dolgokon vitatkozni. -
rakal
senior tag
Sziasztok!
Az általam már régóta ismert(és kedvelt) kínai PMP gyártók(Ramos,Cube,Teclast etc.) benyomultak a tablet piacra is.
pl. itt egy kedvező árú,kapacitív képernyős modell a Cube-tól
Cube U9GT tablet 203 USD-ért a HOD-on
Ennyi pénzt mindenképpen megér(és 2.3-as Androiddal jön) -
rakal
senior tag
Szia!
Szerintem 7 coll ill. afeletti méretben nem szabad rezisztív képernyős tabletet venni.
Gyakorlati tapasztalatból mondom,van több tabletem is.
Ilyen méretben gond a 800x600-as felbontás is.
Szóval ezért mondom,még mindig a Samsung Galaxy Tab rulez...
Inkább megéri takarékoskodni,vagy 50 KHUF-ért rendelni,mondjuk a merimobiles-tól,ugyanennyiért már kapacitív képernyős,GPS-es készüléket vehetsz. -
-
rakal
senior tag
válasz
kolosanyi #3441 üzenetére
Ha Cortex A9-es gépet szeretnél itt egy 220 dolláros modell,megbízható eladótól(érdemes megnézni a videót is)
RENA3-Android 2.2 tablet Cortex A9 Dual core -
rakal
senior tag
Szia!
Ha hosszabb távra tervezel,mindenképpen ajánlom,hogy a tablet tudja:
-min Cortex A8 processzor
-512 MB RAM
-1 Ghz-s proci
-kapacitív képernyő(igen fontos!)
-minél nagyobb felbontás
-PowerVR SGX540 grafikus segédproci
-Accelerometer,giroszkóp,digitális iránytű.
-GPS
220 dollár körül indulnak ezek a készülékek.
Jelenleg MO-n könnyen elérhetően ezeket a specifikációkat a Samsung Galaxy Tab tudja,már egész jó áron kapható(100 KHUF körül).
A helyedben figyelném az akciókat.... -
rakal
senior tag
Hello
Ha jól sejtem:
Numspa=exy=upszilon.
Mindig a fórumon kéri számon a nemzetközi technológiai cégek által kidolgozott szabványok nem teljesen felhasználócentricitását.
Sajnos bizonyos szabályokat a Skype-nak is be kell tartania,(főleg finom érzékenységgel és óvatossággal kell olyan szoftvert fejleszteni,ami nem sérti nagyon a nemzetközi telekom mammutok húsba vágó érdekeit)
Szóval kedves exy,ezért nincs teljes értékű Skype Androidra,techológiai szinten lehetne,de.... -
rakal
senior tag
-
rakal
senior tag
Szia!
Persze,hogy tud,kell venni egy megfelelő kábelt:
Galaxy Tab AV kábel 4990 FT
danilla:
Nem értem a Honeycomb rajongást,nincs igazán rá alkalmazás,legalább fél évet kell várni,mire megfelelő lesz a kínálat.Az Apple-nek is 1 évbe telt,mire 65000 iPhone alkalmazást átdolgoztak iPad-re,horror munka. -
rakal
senior tag
Sziasztok!
Lehet előrendelni a Witstech A81H-t.Április végén érkezik.
Változások:512 MB RAM,1 GHZ-s processor.
Ár:221 USD
Witstech A81H -
rakal
senior tag
válasz
philoxenia #3252 üzenetére
Szia!
Ha van türelmed kivárni,míg megérkezik HK-ból,van ilyen féláron is:
[link]
Én 7,10 USD-ért rendeltem tőlük bőrtokot,az szuperül bevált(hasonló nálunk 7-12000 FT-ért kapható) -
rakal
senior tag
Bocs,csak elfelejtettem még egy szempontot írni(egyéni tapasztalat,de szerintem fontos)
A kényelmes használat mellett már csak azért is megéri a 3G-s modellt venni(P1000),mert ez üzemidőben sokkal kedvezőbb,mintha WiFi tetheringgel,vagy MiFi-vel oldjuk meg a külterületi,3G-s használatot.
Tapasztalatom alapján a gyenge pont a kissé kényelmetlen használaton kívül:a segédeszközök akkuideje!.
Magyarán a MiFi és a 2.2-es Androidos mobil WiFI tetheringgel sokkal gyorsabban merül,mint az SGT.
Hiába van még 50% töltés a Tabban,ha a netelérésre szolgáló perifériáink 3 óra alatt lemerülnek....A folyamatos WLAN úgy,és oly gyorsan leszívja az akkuikat,hogy hihetetlen
A 3G-s készüléknél elérhető 7 óra is. -
rakal
senior tag
Én Relax-M-es szolgáltatássl vettem,a számla alapján 3490 FT/hó,1 éves hűséggel,3GB.T-Mobile.
Nagyon gondolkodtam rajt,de megéri szvsz.
Sajnos valami mobil csomag kell,ez nálam kb. ok,tejelek,meg kapok is,sajnos ezt nem lehet elkerülni,körülbelül egyensúlyban van a kettö....
Nyilván ezt a csontkemény versenyben a szolgáltatók is kiszámolták...
Sajna ez ilyen... -
rakal
senior tag
Ezért van az Apple lépéselőnyben,ha nézted a keynote-ot,már 65000 alkalmazás van iPad-ra,és az 1-es generációhoz készült programok simán futnak az iPad2-n,ua. a display..
Az Apple meg már 1 éve fejleszt,optimalizál iPad-re,tehát 1 év előnye simán van,szinte behozhatatlan. -
-
-
rakal
senior tag
válasz
philoxenia #2884 üzenetére
Szerintem a legjobb a Galaxy Tab 7"-os GSM-s verzió.
Igaz,hogy 1 év rabságot vállaltam a T-Mobile-nál, most még egy kicsit költöttem rá:
-állványos bőrtok
-Bluetooth-os egér.
-van 3GB-s adatcsomag
Azt kell,hogy mondjam:minden mobil számítástechnikai feladatot kielégít(dokumentumszerkesztéstől a navigációig,játékig),leírhatatlan élmény használni...
A méret még jól kezelhető,valóban mobil eszköz.
A 10 collosak már nem azok szvsz. -
rakal
senior tag
"Azért olyat szeretnék, ami tényleg jól használható, nem valami kínai gagyit"
Bocs,de ez erős volt.
Ezek a készülékek nem gagyik,olcsók,és jól használhatók
Nézd meg a videókat is,ez szerintem meggyőző..
pl. itt van két Youtube-os demo:
Herotab C8 -
rakal
senior tag
Ezeket ajánlom olcsón:
Enspert-smart-pad-e201
Herotab M802
Witstech A81G capacitive+GPS -
rakal
senior tag
válasz
Steve-0 #2843 üzenetére
Hello
Jó,rá lehet rootolni az Androidot,de szvsz célszerűbb egy az adott hardverre való oprendszert futtatni egy tableten,amit optimalizálnak rá.
A tabletet pedig több funkcióra szeretjük használni,nem árt egy kis giroszkóp,GPS,Market etc.,azt kétlem,hogy ez a NOOK Color ezeket mind tökéletesen tudná.
Ha már 245 USD-t kiadnék,én inkább egy Witstech A81-G capacitive-t,vennék(kb. ez az árszint)
Kucsy:
Ezért írtam már korábban,hogy óvakodjatok 100-150 USD-s tabletektől,és min. Cortex A8-as legyen a proci....,az Android 2.2 az egy dolog,de attól még nem fog futni a Flash. -
rakal
senior tag
válasz
hun_gery #2763 üzenetére
Szia!
A merimobiles-t csak ajánlani tudom,anno náluk rendeltem a Witstech A81E-t,maximálisan megbízható korrekt cég.
Fórum kínai tabletekhez:
Gadgetsandtablets fórum -
rakal
senior tag
Hello
Szvsz a Samsung Galaxy Tab ezek közül a legjobb választás.
A T-Mobilnál érdemes adatcsomaggal együtt megvenni,1 év hűséggel,azt még ki lehet bírni,meg netkapcsolat nélkül nem az igazi.
Samsung Galaxy Tab -T-Mobile -
rakal
senior tag
Elnézést kérek,de lekéstem a szerkesztési időről.
Csak egy általános tanács tabletvásárláshoz:
-min 7" képernyőméret
-min 800x480-as felbontás
-min Cortex A8 processzor
-min 512 MB RAM
-Flash 10.1 támogatás
-Android 2.2
-KAPACITÍV kijelző.
Ezek a minimumfeltételek.
Aki mást,olcsón rendel,és megkapja,1 napon belül garantált a bosszúság,hajtépés,önfej falba verése etc.,szóval gondoljátok meg,mit vesztek,könnyen el lehet csábulni a kínai/magyar piacon... -
rakal
senior tag
Sziasztok!
Ez a készülék szvsz nagyon megéri az árát,igazi blockbuster....
Nem célszerű Cortex 8 alatti procisat venni,kicsit drágább,de megéri a kb 60000 KHUF-t. -
rakal
senior tag
válasz
BladePocok #2548 üzenetére
Jönni fog,pár hónap.
Közben gyűjtsed a zs-t,mert kb 220-240 KHUF közt várható az ára.
Így már tényleg olcsóbb az iPad2.... -
rakal
senior tag
Ezek szerint sok első generációs ZTE Tablet van raktáron.
Ausztráliában egyébként az Optus forgalmazza,már hónapok óta kapható.
DE közben a ZTE kijött a második generációs kapacitív képernyős tablettel is(ebből ezek szerint még nincs nagy készlet)
Szerintem az utóbbira érdemes rámozdulni,remélem a szolgáltatók is lépnek ezen ügyben.
7" és feletti Androidos tabletet nem javaslok megvásárolni rezisztív képernyővel(gyakorlati tapasztalat),nem vált be. -
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Belinkelek ide 2 tabletet,amiket érdemes megvenni,itt és most.
Mindkettő Cortex A8-as.
Mire a Cortex A9-esek elérhetővé válnak szvsz. 1 év is bele fog telni.
50-70 KHUF közt mozognak,szerintem ezek most az optimális választások:Enspert E201
Witstech_A81G_Capacitive_Multitouch
Elfogult vagyok a Witstech A81-el ,A81E tulaj vagyok,és az is maximálisan ok,igaz nem kapacitív,és G-sensor sincs benne,de villámgyors,minden funkcióra OK(GPS-t is beleértve)
A Witstech szoftvertámogatottsága is jó egyébként.lsd
[link] -
rakal
senior tag
válasz
mleslie #2190 üzenetére
Igen,van..
Enspert Smart Pad E201 -
rakal
senior tag
It's me again...
Szóval öszefoglalva az eseményeket.
Az MWC tapasztalatok alapján:
MOST NE VEGYETEK SEMMILYEN TABLETET A MAGYAR PIACON.
Érdemes kivárni 2-3 hónapot,amíg megjelennek a a tegra2-s olcsóbb,1 GHZ-s modellek,és a Motorola XZOOM klón-ok(China modells) -
rakal
senior tag
-
rakal
senior tag
válasz
Polllen #2142 üzenetére
Szia!
Parancsolj kérlek:
Witstech A81G--260 USD -
rakal
senior tag
válasz
Balinov #2120 üzenetére
Hello,
Nekem a Smart Q7 ilyen és a SmartV5-öm.
Mindegyiken gyári distro van,sajnos csomagokat nem tudtam telepíteni egyikre sem.
De amúgy nagyon ok mindkettő,amíg korlátai közt használjuk őket.
Akkuidőben egyenesen verhetetlenek(főleg a SmartQ7),12 h volt a max.,vegyes működéssel. -
rakal
senior tag
válasz
mleslie #2113 üzenetére
A merimobiles-nál lényegesen olcsóbb:
Malata Zpad 500 USD -
rakal
senior tag
válasz
philoxenia #2105 üzenetére
A gyors árukészletkisöprés utalhat arra,hogy tényleg jön az iPad2.
Bár mire az ideér..... -
rakal
senior tag
válasz
upszilon #2062 üzenetére
Úgy tűnik nekem,még nem nagyon használtál ilyen tableteket.
A 7 coll pontosan ideális a hordozhatóság szempontjából,és igenis jól lehet netezni vele.
Persze nem egész nap,fő a mobilitás,a táskám oldalfiókjába befér tokostól,akkor netezek,amikor akarok a MIFI segítségével,pillanatok alatt bootol etc.,és sokkal kényelmesebb,mint mobilon.
És otthon is,ha valaki a családban mondjuk a notebookot lefoglalja,vagy a desktop gépnél ül,csak leülsz a karosszékbe,előveszed,és megnézed a TV műsort,vagy a legújabbb hireket,etc.,arról nem beszélve,hogy teljes értékű PMP-ként is bevált nálam,ill. GPS-ként is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest