- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
NightLord #94924 üzenetére
Nekem is reklámos de megszoktam,illetve van egy régebbi szürke letöltésű amit a droidos gépeimre rakom és minden ok!
Ha tetszik vkinek akkor megveszi a teljeset,nem egy ökör összeg...
Nálam NFS megosztások vannak,mindent tökéletesen tudok kezelni vele.Sztem hasonlóak ezek a file kezelők,kinek mi jön be belőle...
-
tobias40
veterán
Csak egy kérdés...
Droidos tab-ra is lehet kémprogramokat telepíteni.
Hogyan tudja az ember ezeket felfedezni?
Háttérben futó progikat látom de gondolom van olyan is ami itt nem mutatja meg magát.. -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
válasz
cidalain #94567 üzenetére
Telefonban sem működik.
Ott vannak a beállítási lehetőségek az online és a net de egyikkel sem megy.Bferibörs:próbáltam azzal is...
Ha átállítom akkor azonnal mennie kellene vagy kell restart a tableten?
Nem látok mentés gombot itt.
Egyébbként beleraktam a telekomos adatkártyámat az is elindult minden állítgatás nélkül!szerk:sztem a yettel szolgáltató szarakodik,nem aktiválták a kártyát...
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Adott egy Samsung galaxy tab a9+5G tablet és egy yetteles adatkártya.
Bármit állítok nem indul el a kártya,a térerőt mutatja de azt írja ki hogy nem lehet kapcsolódni.Yettelnél azt mondták 72 óra alatt kell hogy reggeljen a kártya de ez már bőven elmúlt.
Restart,egyebek megvoltak.Kell vmit állítanom vagy autatán fel fog menni ?
Van egy másik yetteles hang és adat kártyám az simán felugrik a hálózatra!Marad a ÜFSZ és hívogassam őket?
-
tobias40
veterán
Hátha itt hamarabb kapok választ.. :
"Mi a legnagyobb kijelzős készülék ami androidot futtat és sim kártya tehető bele és tudja a B20-t !?
Gondolom vmelyik tablet,melyik ami a BB lehet ilyen elvárások mellett?" -
tobias40
veterán
válasz
Somatom #78565 üzenetére
Az automatizálóban be lehet állítani hogy pl.reggel 5-től este 23 óráig menjen a kijelző és azután kapcsolja ki automatán és reggel 5-kor meg megint vissza a kijelzőt?
Ez a cikk azt jelenti hogy ami fent van a tableten a működik később is de ami nincs az nem lesz letölthető?
Telepíteni tudtam a progit csak kilép belőle.
Tehát még kompatibilis vele de nem fut sajnos!(lehet gyenge a hardver hozzá) -
tobias40
veterán
Még annyit ha már lúd legyen kövér!
Azt megtudom oldani hogy play-ből vagy vhogy máshogyan menjen a gyári app-ja a kamerának?Xmeye,feltelepül de kilép és nem ad képet most egy másik app-al nézem de ez csak egy kamerát ad be nem mind a hármat és nem tudok váltani közöttük.
Ez egy analóg rendszer nem ip kamera,telefonon jól megy a saját app-ja de az egy Redmi4x ami támogatott.Köszi!
-
tobias40
veterán
válasz
cidalain #78561 üzenetére
Köszi!
Keep screen on felment most tesztelem,úgy néz ki működik!Most még arra leszek kíváncsi hogy a töltő elég lesz-e neki mert nincs meg a gyári töltő feje és lassan tölt nagyon.(kb 1 napig ha nem megy a kijelző)
De utána bírja 2-3 napig tehát az akksi az jó.
Mondjuk így meg az aksiját nyírom ki ha állandóan töltőn,van igaz?Somatom neked is köszi!
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Adott egy régi samu GT p7500 4.04 droiddal.
Hogyan tudom beállítani hogy ne kapcsoljon ki a kijelző?
Bejárati kamerát néznék rajta ezért kell hogy ne kapcsoljon ki a kijelző..
A beállításoknál olyan van hogy 15mp-30 percig lehet beállítani.Mi lehet a megoldás?(ha van..)
-
tobias40
veterán
válasz
gipsztigris #7492 üzenetére
Hát igen így van,de azért megpróbálom!
-
tobias40
veterán
válasz
Luissimo #7485 üzenetére
Ha valakinek van ilyen előfizetése amivel lehet ezt a gépet venni,akkor keressen meg kérem ha nem kell neki a tablet pc.
Nekem csak a Huawei Ideos Slim 7 kell a többi cucc nem!
Megvenném tőle reális áron!(nem piaci!! )Azonnal fizetek ha normális árat kér érte!
Jól tudom hogy szolgáltató független állapotban adja a T-home?
Üdv!
-
tobias40
veterán
Igen,már nézegettem azt is(a t-home akció miatt kedvező az ára is),csak kíváncsi volnék hogy melyik a legjobb ebben a kategóriában!
Lehet hogy a gps nem is kellene bele,mert arra ott van a HTC DESIRE-m!
Meg főleg a tapasztalatokra amiket azok írnak akik már próbáltak több fajtát is!
Hosszú távra szeretnék jó cuccost venni!Üdv!
-
tobias40
veterán
Üdv!
Tabletet szeretnék venni és kellene a véleményetek!
Amire használnám:
1.mobil net de nem az usb-s stikkel hanem csak a SIM-et tenném bele..
(nem tudom érthető voltam-e)
2.Gps igó-val vagy vmi hasonlóval...
3.Office alkalmazások.
4.wifi is kell bele
5.hd filmek nézése,főleg .mkv,gyors legyen,kb 1 Gh-es már jó lehet azt hiszem
6 Androidos legyen(nem tudom van-e más op.rendszer tabletre)
7-10"-ig bármi jöhet nem az alja kategória kellene hanem a jó közép!
Garancia,support,és hogy tudjon "mindent" jó lenne!
A többi dolog azt hiszem alapban benne van a tabletekben,de ha nem akkor szóljatok!Ezen elvek szerint várok ötleteket,lehetőleg hozzáértő emberektől!
(nem akarok senkit megsérteni de néha azok is véleményt mondanak akiknek sztem nem kellene...)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest