- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, kicsit off, de van egy ilyenem eladó:
http://hardverapro.hu/apro/usb_es_sd_kartya_adapter_samsung_galaxy_tab_10_1_p/friss.html
csak 10.1-el megy, a többi tabbal nem (8.9-et nem tudom) Illetve menne mással is, csak 3.1 kéne neki, én meg még nem tudtam az enyémre rávarázsolni -
Ma regel felajánlott a Galaxy Tab 10.1V egy frissítést 110 mega kb. Nem szedtem még le, mert mobilneten ment, mikor néztem, és így is csak 2 megám van a havi keretből
A lényeg, szedte már le valaki? Mi ez? Tán a 3.1? Vagy csak valami updatea 3.0-hoz? -
Galaxy tab 10.1v-t tudtam mar valaki frissiteni 3.1-re vagy 3.2-re?
-
A tipushoz nem tudok erdemben hozza szolni, csak per kerdesedre lenne otletem, valaszom.
Nem tudom mennyi ertelme van a upt usb atalakitonak. Az arabo. Egy alap routert mar tudsz venni, raadasul, a kabellel pont a mobilitasod veszted el. Arrol nem is beszelve, hogy serulhet a csatlakozo, ha veletlen megrantod a kabellel, marpedig biztos megrantanad :-)
A masik a kijelzo. Nekem egy tab10.1V-m van. Egyik kollegamnak meg a sima tab, ami 7col. Mobilitas szempontbol sokkal de sekkal jobb a 7 col. Bele fer a zsebbe, es valahogy diszkretebb is. Bar en nem bantam meg a 10 colt sem. Eleinte furcsa volt, de mar megszoktam, es nem zavar. Szerintem ez egy idealis meretminden szempontbol. Szepen latszik minden, web, jatek, es film is.
Hat en ennyit tudnek hozza fuzni :-) -
galaxy tab-on mivel tudnám az mkv-kat lejátszani? Mármint élvezhető sebességgel
-
http://index.hu/tech/2011/08/16/megint_arulhatjak_a_galaxy_tabot/
EUban megint lehet kapni tabot :-)
-
Ja, es probalt mar valaki BT-s egeret csatlakoztatni valamilyen androidos tabletre? Mukodik? Mukodhet?
-
Sziasztok!
Egy Samsung Galaxy Tab 10.1V boldog tulaja vagyok (lettem nem régen)
Tud valaki arról, hogy lesz (van) rá 3.1 vagy 3.2-es frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest