- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Honda_Fire #6153 üzenetére
Ne akadj ki, most már nem csak egy tégla.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Honda_Fire #6150 üzenetére
Flasheld rá a #6136-os hszben említett romot.
Az egész nem több 15 percnél.
-
Saccco
nagyúr
Most dobtam fel a WM8650es tabletjeimre a Singularity M009s Final V5 romot. Hát akinek ilyen van és még nem tette rá fel ezt a frankó kis romot, az gyorsan pótolja be.
-
Saccco
nagyúr
Az elsőt felejtsd is el. A második jobb. Viszont ajánlanék egy jobbat: Wayteq xPAD-70, ezt olyan 42-44 körül megkapod.
De, ha csak az általad felsoroltak maradnak, akkor a 7.1el járnál a legjobban.
---------------------------------------------------
(#6106) Jim-Y:
A Galaxy Tab abszolút jó választás.szerk:
Amíg nézegettem Brain75 megelőzött... -
Saccco
nagyúr
Ahogy nézem pl a Cube U9GT is olcsóbb.
Nem tudtam, hogy nem ott a legolcsóbb, csak ott volt link.
Igazából aki szeretne ilyent az önmaga is szétnézhet kicsit.szerk:
Ez már érdekes: Cube H1000FHDT 8"@1280*768 és $130, csak ki tudja mi az a Boxchip F10... -
Saccco
nagyúr
válasz
megalover #6081 üzenetére
Tény, hogy felüdülés, ha valamin nem a Made in China felirat díszeleg...
(#6085) Nafika:
Merimobiles-ék pont most akciózták le az összes Flytouch3 változatot. ($160-210)Biztos láttad a logouton simonzé cikkét a Flytouch2-ről. Ha jól nézem, csak a dupla memória (512MB) és a dupla tárhely (4GB) a különbség a 3-hoz képest.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Luissimo #6055 üzenetére
Valószínűleg 2.2.
Nem tudom, ki hogyan van vele én az ilyenekre már fel sem kapom a fejem.
Annyit nyálaztam már ezeket a specifikációkat, hogy a valótlanságon simán átsiklok.(#6056) z0d1AK:
Ez most azért is érdekes, mert merimobiles-on nem nagyon láttam még ilyen elírást, vagy a fent említett okból simán átsiklottam rajta. -
Saccco
nagyúr
Nem tudom.A slatedroidon van saját topikja (ainol novo 8).De nevek helyett inkább 2 link:
8 inch Kapacitív
8 inch RezisztívPowered by Merimobiles.com
A támogatást a http://www.slatedroid.com-on érdemes lecsekkolni.
A Herotab és Ramos masinákat érdemes nézni szerintem.
szerk:
Ha combos Kínai hardvert keresel akkor az RK2918-as chippel szerelt gépekre nézz rá. -
Saccco
nagyúr
----------
Ha az ismeretlenbe vágysz: Ainol NOVO 8
Ainol NOVO 8:
- Cortex A9 CPU Amlogic 800Mhz CPU + Mali 400GPU
- Android 2.2 Gingerbread, Flash 10.1
- 512MB DDR2 Ram, 8GB Nandflash built in
- 8.0 inch Capacitive Multitouch
- 1280x768 pixels
~38kHufszerk:
(#6048) mArZsi:
Nyertél... a képarány volt bennem....
De a Novo tényleg 8as... -
-
Saccco
nagyúr
válasz
kelzsoca #6036 üzenetére
Ágyban elég kényelmetlen a netbook/notebook.
------------------
(#6033) Nex3:
Esetleg valami ilyen: Flytouch2 (logout cikk).Esetleg van még pár cikk logouton:
cTab MP, Rena3, Olcsó Via alaponNem tudom mennyit szánsz rá.
Esetleg egy WayteQ xPAD-70, kb 40-45 körül beszerezhető garanciával.
Mobilarena teszt, PDAplus teszt -
Saccco
nagyúr
válasz
Honda_Fire #6020 üzenetére
Nincs rajta valahol egy reset gomb? Nincs papírja amibe le van írva, hogy hogyan kell resetelni?
-
Saccco
nagyúr
válasz
doncortio #5978 üzenetére
WayteQ xPAD-70 40-45 körül, vagy esetleg valami egyszerűbb kínai. 30körül van hasonló tudású.
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Mazochistáknak van Blue Panther Thunder copy is olcsóért...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5921 üzenetére
Itt (vatera) van egy ilyen kinyitós-forgatós 145ért.
(#5923) Szabónagymer:
Igen elég speciálisak az igényeid, lehet tényleg egy netbook a megoldás.
Használtat lehet is találni olyan árban. -
Saccco
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5917 üzenetére
10.1" Capacitive LCD Win 7 Ultimate Tablet PC w/ Wi-Fi/TF/Bluetooth/HDMI/Camera (2G DDR3/32G SSD) @ 448 usd ~ 83,5eFt
Operating System: Windows 7 Ultimate
Processor: Intel ATOM Processor N455 1.66 GHz
Memory: 2 GB DDR3
Flash Memory: 32 GB
Card Reader: Supports MicroSD/TF card up to 32 GB
Graphics: Intel GMA3150 (256 MB)
Display: 10.1" TFT LCD with capacitive touch screen
Resolution: 1024 x 600 pixels resolution (16:9)
Touch Control: Full size touch operation, 2 point multi-touch------------------------------
(#5919) Szabónagymer:
Hasznos program, de kétlem hogy elkészítenék Androidra. Egyébként meg nem hiszem, hogy tapizva annyira nagy élmény lenne áramköröket tervezgetni.(#5921) Szabónagymer:
Jó az 2-300ezernek. -
Saccco
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5914 üzenetére
Még, ha meg is oldod a linux futtatását (vannak ilyenek), akkor is egy ARM alapú CPU-ra kellene ráerőszakolni az x86-os programokat.
szerk: Beelőztek....
-
Saccco
nagyúr
Kikerült a teszt: WayteQ xPAD-70 - vétek lenne kihagyni?
-
Saccco
nagyúr
A Dropad A8X-et nézted?
-
Saccco
nagyúr
Na megjött a Tabletem.
7", WM8650, WVGA
A kijelző elég szarul érzékel. Viszont nagyot néztem, hogy a 720p-t simán megkajálta. -
Saccco
nagyúr
"Task Killerre van szükségem, hogy megszabaditsam magam az általam bezárni kivánt programoktól, amelyek mégis tovább működnek"
Ez nem hiba, vagy gond. Az Android nem Windows, nem olyan a memóriakezelése. A háttérbe kerülő appok (általában) nem futnak. Gyakorlatilag nem bezárod őket, hanem háttérbe teszed.
Ezt olvasd el: Tippek, trükkök, tévhitek: A Task Killer
-
Saccco
nagyúr
válasz
I.T.E.M #5461 üzenetére
"A legtöbb visszautasított kijelzőnél a háttérvilágítással van probléma, az úgynevezett “bleeding backlight” jelenséget produkálják, azaz a panelek szélén erősen átsüt a háttérvilágítás fénye, elrontva a homogén felületet. Ez azonban jellemzően inkább kozmetikai probléma, mintsem funkcionális, az olcsó eszközt vásárlók pedig talán megbocsátják, hogy a kijelző széle foltos, ha közben ugyanazt a felbontást és fényerőt kapják mint egy iPadben." - a lényeg.
-
Saccco
nagyúr
De ha már úgyis mindenki oda van érte akár egy iPad 2 64GB 3G-t.
szerk: Még marad is egy kis "apró" kiegészítőkre is.
szerk2: És akkor még csak szó sem esett arról, hogy akár a Transformer akár a Tab 10.1, Xoom, mind tudja ugyanazt amit ez.
-
Saccco
nagyúr
válasz
megalover #5348 üzenetére
Hát eléggé gyerekcipőben jár még az a lépesméz.
-
Saccco
nagyúr
"1GMHz-s" - Ez mondjuk tényleg egy gyöngyszem. Sokszor belefutok én is.
Nem is figyeltem, hogy kétféle akksi kapacitás és felbontás van megadva. Jelen esetben mondjuk nem is számít, csak egy példa akart lenni.
Leginkább olyat keresek, ami nem via procis (egy most érkezik majd hozzám).
-
Saccco
nagyúr
110-130 USD-s árkategóriában van ennél (7" epad ZT180 Android 2.2 1Ghz Tablet PC) jobb?
(#5331) thomyerk:
Ajkán van egy, ha még ott van. Feltételezem az nem megfelelő. -
Saccco
nagyúr
válasz
nextman #5284 üzenetére
Pl:
Mobo Player - Van többféle változata.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Alex123 #5171 üzenetére
"A helyzet akkor a legegyszerűbb, ha az Európai Unió huszonhét tagországának valamelyikéből hozunk be elektronikus ketyerét, legyen az laptop vagy mondjuk hordozható konzol. Ekkor ugyanis semmilyen vámot nem kell fizetni, az adót pedig a vásárlás helyszínének országában megfizetjük, hazai áfa így már nem terheli a vételárat. Egyedül a garanciára kell figyelni, érdemes még külföldön rákérdezni, hogy az itthon is érvényes lesz-e, netán a nemzetközi jótállásért extra díjat számítanak-e fel." - Forrás
"Jóval alacsonyabb, csupán 150 euró (40 ezer forint) a felső határa a vámmentesen behozható árucikkek értékének akkor, ha EU-n kívüli webáruházból rendelünk bármilyen elektronikai eszközt."
"A személyesen történő behozatallal ellentétben a postai rendeléskor a 150 eurónál olcsóbb, de 22 eurónál drágább eszközökre vámot ugyan nem, de a hazai áfát meg kell fizetni. Ha ennél drágább eszközt hozunk be vámot és áfát is kell fizetni - már ha a kiválasztott ketyere nem 0 százalékos vámmal importálható."
Érdemes elolvasni a cikket jól összefoglalja a dolgot.
-----------------------------------
A GPS-es tablet kérdésedre: [link] -
Saccco
nagyúr
Tudtommal EU-n belül nincs vám, valamint az áfát is csak abban az országban kell megfizetni ahonnan veszed az adott terméket.
(#5153) charles.hu:
Egy GPS-t rendeltem DX-től. Pechemre pont egy hibás példányt kaptam. Írtam is nekik, hogy szeretnék egy cserét. Minden szépen olajozottan ment, még a visszaküldés postaköltségét is állták. Elsőre 12 visszaküldés után 11 nap alatt ért el hozzám a csomag. Szerencsére másodjára hibátlan példányt kaptam. Abszolút pozitív benyomást keltettek, bátran ajánlom őket. -
Saccco
nagyúr
Most nézem, hogy bekerült a DealExtreme-hez a Dropad A8X. (Dropad 7" Capacitive LCD Android 2.2 Tablet PC w/ Wi-Fi/GPS/Bluetooth/HDMI (8GB TF/Cortex A8))
-
Saccco
nagyúr
szerk: Egyébként lehet találni párat.
-
Saccco
nagyúr
válasz
darthsmoke #4945 üzenetére
Az tény, hogy ezért az árért nagyon odacsap...
-
Saccco
nagyúr
A 70esben A9 van igen.
Hogy melyik erősebb az jó kérdés. Egy dolog biztos az A9 gyorsabb papíron, de hogy ezen 2 megvalósítás közül melyik lehet az azt nem tudom. Az órajel valószínűleg mindkettőnél 800MHz.
Viszont találtam még egy quadrant eredményt, ez adhat támpontot a dologhoz.
Ez egy Ramos W10 (7" 800*480, 800MHz Cortex A9 AML8726-M, 512MB of RAM, Mali-400 GPU) eredménye:
A pontok:
T: 997 // CPU: 2768 // Mem: 1032 // I/O: 501 // 2D: 238 // 3D: 447
T: 1493 // CPU: 3552 // Mem: 981 // I/O: 2189 // 2D: 151 // 3D: 592
Ezeket a számokat nem érdemes készpénznek venni, de azért látszik, hogy a 2D és a memória kivételével gyakorlatilag mindenben erősebb a rockchip.Ez meg a feljebb is linkelt Road N10 (7" 800*600, Rockchip RK2918 - ARM Cortex-A8,3D-s processzor GC800,512MB DDR3):
-
Saccco
nagyúr
Úgy nézem a Rockchip RK2918-ról nem is nagyon volt szó. Most is csak azért kerestem rá, mert a WayteQ xPAD-100 specifikációjában szerepel.
Hát meg kell, hogy mondjam meglepett! Elég izmos jószág.Rockchip RK2918
- ARM Cortex-A8
- 512 KB L2 cache
- 3D-s processzor GC800
- 512MB DDR3Quadrant eredmény: 7" 800X600 Road N10
Pont: 1493
CPU: 3552
memória: 981
I/O: 2189
2D: 151
3D: 592
Bővebben itt! -
Saccco
nagyúr
válasz
madmike #4753 üzenetére
Azért egy aprócska hátránya van, mégpedig a 4:3as arány. Az android appok többsége inkább 16:9re optimalizált. Előfordulhat, hogy valamelyik app nem megy a felbontás miatt. Sajna konkrét listát nem lehet erre vonatkozóan látni, bár nem is lenne értelme.
Mondjuk a legjobb az lenne, ha valaki leírná tapasztalatait evvel kapcsolatban.
-
Saccco
nagyúr
válasz
madmike #4751 üzenetére
A Concorde procija Cortex-A8as architektúrára épül, míg a Wayteq Cortex-A9re.
A9 gyorsabb, mint az A8.Az általad írt 1,2 GHz úgy áll össze, hogy van egy 800MHz-es cpu és mellé egy 300-320MHz-es grafikai egység. A Wayteqnél nincs összeadva a két érték.
A grafikai egység a Concordeban egy Mali-200, a Wayteqben Mali-400 (ez van pl a Galaxy S2ben is).
A Wayteq előnye így azért elég jó, egyrészt újabb gyorsabb architektúrára épül, másrészt fejlettebb grafikai társprocesszorral rendelkezik.
Wayteq CPU: Amlogic AML8726-M ( ARM Cortex™-A9 +Mali 400.GPU+DSP, 1,3GHz)
Concorde CPU: Telechips 8803 (Cortex A8 + Mali 200 GPU+DSP, 1.2 GHz) -
Saccco
nagyúr
válasz
madmike #4747 üzenetére
Ha itthon keresgélsz esetleg: WayteQ xPAD 70 - Még pár napot várni kell a megjelenésére.
Egyik oldalon ezt írják: A termék várható érkezési dátuma 2011/06/20
A 7020nál combosabb és ahogy elnézem 5eFt-al olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest