- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
cidalain #81588 üzenetére
Erre gondolsz, ebben jobb a kamera?
Huawei MediaPad M5 Lite 10 LTE 4G 32GB - 90000Ft
Ceruzás verzióra hogy keressek rá? vagy azt külön kell venni? De akkor az más Mediapad-hoz is jó?
100e fölé már nem nagyon szeretnénk menni. -
SV21
tag
válasz
cidalain #81566 üzenetére
Köszi!
Pont az általad említett két utóbbit nézegettem én is, méretre sztem még belefér, de ettől tényleg nem kellene nagyobb.Múltkor láttam használtan Vaterán Huawei-t 30 körül, de már nincs fent...
Illetve ha jól láttam, az eMAGon van most Lenovo Tab 4 két év garanciával, 39990 Ft.
Akkor ezek közül egyikkel sem lehet melléfogni? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #81542 üzenetére
Mondjuk az olvasottak alapján van esélye annak, hogy így lesz és nem lesz Google a Huawei készülékeken. A legutóbbi hivatalos nyilatkozat az, hogy elsődleges választásuk továbbra is a Google (Play Store és annak ökoszisztémája), de anélkül is el tudnak lenni, ha muszáj.
Egyébként meg Android != Google. -
tomic
addikt
-
tomic
addikt
válasz
cidalain #81511 üzenetére
Köszi a segítséget.
Az Applet csak azért hoztam fel mert azt próbáltam az egyik ismerősömnél. A kijelzője tetszett,a gyorsasága nagyon rendben volt. Nem akadt nem gondolkodott órákig. Viszont Apple, ami hozzám,hozzánk tuti nem jön.Valami ilyesmit keresek Androidosban.
Samsung picit drága,de ha azt mondod csak ez a kategória tudja ezt akkor lehet spórolni.Amúgy ezt a Huawei-t mondod? [link]
Xiaomi nem csinál valami hasonló tabot? Ők mindig erős hardvert kínálnak elérhető áron?
-
alex73
tag
válasz
cidalain #81447 üzenetére
Sajnos ez a kéz írás funkció nagyon kevés eszközben van meg
Ami tudja az bizony nem túl olcsó.
de itt láttam egy írást mivel hasonló funkcióval keresek eszközt, With stylus support [link]
De, hogy ez az oldal mennyire megbízható információt tartalmaz majd a többiek elmondják.
Meg talán használatból eredően tudnak konkrét eszközt ajánlani ár kategóriában. -
maestro87
őstag
válasz
cidalain #81432 üzenetére
Ha már billentyűzet. Logitech K480-hoz hasonló magyar kiosztású billentyűzetet nem tudtok?
Gondolom a T30 billentyűzetét sem lehet tökéletesen magyarítani, az "í" hiányozni fog ahogy én látom. -
vigyorgó
tag
válasz
cidalain #81410 üzenetére
Nemrég vettem észre abba írásod. A lényeg kipróbáltam és működik
Nagy vagy köszönöm!
Shipping insurance biztosítást mindenképp megkössem?55 ből lehet hogy kijönne biztosítás nélkül. Csütörtökön fizettem be paypalra, még nincs rajt a pénz, de legkésőbb hétfőn biztos rajta lesz. -
vigyorgó
tag
válasz
cidalain #81398 üzenetére
Első ízben rendelnék a banngood ról. Most olvasom hogy új regisztráltként elvileg 18 dollárt le tudok vonatni.175 környékén csak rád vonatkozik ugye úgy értetted? Nem úgyhogy nekem átadod?
Lehet érvényesíteni a kupont egyébként hogy csak egy két nap múlva fizetem ki a banggood-on? -
-
vigyorgó
tag
-
Azie
őstag
válasz
cidalain #81349 üzenetére
köszi, nagyjából erre jutottam én is, nekem voyo q101 2/32 van és még ez is küzdős sok esetben, én gyak. csak ebook/navira használom (a gps-e meglepően gyors és pontos és ugye 4g-t is tud). annak ellenére, hogy már 2,5 éves, azóta sem nagyon láttam nála jobbat az akkori 100$ ár környékén.
-
apezka
aktív tag
válasz
cidalain #81330 üzenetére
Köszi, hogy megnézted! Közben én is bementem a MM-ba kicsit megnyomkodni néhány tablet-t. Volt egy Samsung T590 és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem volt benne a felhasználó váltó "menü", de egyik Samsungban sem, ahogyan Huawei-ben sem.
Viszont a kipakolt lenovo Z440-ben ott volt. Az egyiken létrehoztam egy felhasználót és a tablet figyelmeztetett, hogy némelyik beállítás közös és a felhasználók akár frissíthetik is egymás alkalmazásait is. Sajnos a két google fiókot nem tudtam kipróbálni, mert ahhoz ismét PIN-t kért de az új felhasználónál felajánlotta, hogy lépjek be a Chrome-ba és Play áruházba. Szóval esélyes hogy működik.
Nekem az lenne a fontos, hogy ne lássam 2 hónapig a telefonomon és a PC-n a párna hirdetéseket, ha az asszony azt keres valakinek ajándékba. Tudja használni a saját szinkronizált fiókját és én is ha már a kezembe veszem a tabletet. -
cidalain
veterán
válasz
cidalain #81329 üzenetére
Céges Samu tab ezt írja a felhasználó létrehozásakor.
A folyamatot nem vittem végbe, nem adtam hozzá új usert, elhiszem neki hogy azt fogja tudni amit a leírásban. Ezek szerint a különböző felhasználóknak van külön tárhelyrésze, ahova a másik nem fér hozzá, tud saját appokat tenni, amihez más nem fér hozzá. Így gondolom külön google fiókkal tudja használni az ő részét.
Vannak azonban global beállítások, amik mindenkire vonatkoznak (pl a wifi. ha én hozzáadok egy wifi elérést, azt a másik user is fogja tudni használni)
Hogy az SM-T590-ben is így megy e azt nem tudom, de jó kiindulási alap -
apezka
aktív tag
válasz
cidalain #81324 üzenetére
Köszönöm!
Mostmár csak azt kell kiderítenem, hogy így a második google fiók is műlöüdik-e!
A gyári leírás (lehet csak számomra) nem túl egyértelmű:Users
Set up additional user accounts for other users to use the device with personalised settings, such as email accounts, wallpaper preferences, and more. Following types of user accounts are available.
• Owner: The owner account is created only when setting up the device for the first time, and cannot be created more than one. This account has full control of the device including user account management.
• User: This account allows users to access their own apps and content, and customise the device settings that affect all accounts.
• Restricted profile: A restricted account can only access the apps and content allowed by the owner account, and cannot use the services that require logging in.De a lényeg, hogy tudom merre induljak!
-
sb
veterán
válasz
cidalain #81297 üzenetére
Nyilván, de gyanítottam, hogy azért pl. a user errorokat kizárhatjuk ha valaki azt írja, hogy nem vesz többet ilyen telefont... Ha elejtem háromszor akkor nem a márkát fogom hibáztatni.
A többit meg csak azért írtam, mert hasznos talán ilyen tapasztalatot is olvasni. HA túlmegyünk a leejtés-kikopás témakörön ami nyilván egyéni és egyedi gond, többet elmond az adott típusról/márkáról van-e saját hibája hosszabb távon.Nekem ez a tapasztalatom amit fentebb írtam, kisebb hw indulásra egál élmény, 3 év múlva meg sokkal használhatóbb mint a nagyobb hw-s Samsung.
-
sb
veterán
válasz
cidalain #81277 üzenetére
Aki nemrég vett esetleg: X23-al szerelik őket vagy már X27? Utóbbira is olvastam már példákat valahol...
Én még mindig vacillálok az M89 Pro, T8 és Hi9 Pro között. Kicsit tartok a rom lassulástól, Teclastnál kevésbé de ott meg a 7-es droid kezd őskövület lenni. Hi9 Pro-ra legalább 8-as van már.
-
hvb
tag
válasz
cidalain #81235 üzenetére
Csak az a baj hogy az usb debug-ot nem tudom bekapcsolni mivel nem indul. Olyan rom/upgrade rom kellene amit a gyari recovery-vel esetleg vissza tudok allitani. Vagy ez eleve nem lehetseges?
Vagy a gyari recovery csereje is erdekelne, de meg adb kapcsolatot nem sikerult letrehoznom. -
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #81186 üzenetére
Szerintem félreértetted (vagy én?
). Vagy töltés, vagy OTG. A kettő együtt nem megy, tehát, amikor töltés van, akkor a kamera nem működik, mert nincs adatkommunikációja. A ledjei viszont világítottak, mert az a fránya aktív hub töltés üzemmódban is kiadta az áramot a kimenő portjaira.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #81184 üzenetére
Az nem lesz jó. Mint említettem, a töltő/adat és az OTG csatlakozók bekötése különböző.
-
kalapacsolok
senior tag
-
Tomirallye
csendes tag
válasz
cidalain #81059 üzenetére
A felsoroltak közül semmire nincs igazából szükség, ami az M5-be pluszként benne van.
Linkeltem a múltkor a 2019-es SM-T510-et, amiből csak 2GB-s verzió volt elérhető mindenhol, és Te is írtad, hogy még nem láttál itthon belőle más verziót: [link]
Ma keresgéltem még, és erre bukkantam rá:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) 3/64 wifi - T510?: [link]Ha igen, akkor nincs kérdés, hogy inkább ezt, mint az SM-T590-et az erősebb soc és gpu miatt igaz?
A 2GB-s verzióval szemben meggyőztél, de ha lehet hinni a leírásnak, akkor ez a 3GB-s verzioja. -
Tomirallye
csendes tag
válasz
cidalain #81055 üzenetére
Ertem amit mondasz, jogos.
A Mediapad T5 3/32 wifi volt meg az ellenfele az sm-t590nek, de arra azt mondtad a Samu jobb, igy akkor befejeztem a varialast, es rendelek egy 590est :DUi: Telekomnal uj husegvallalassal opcio lehet egy Huawei M5 10.1 Lite 3/32. Arban annyira jon ki, mint a Samu T590. A T5-hoz kepest ez jobb? es a Samsunghoz kepest? Tovabbra is a Samsungot ajanlanad inkabb?
-
Tomirallye
csendes tag
-
sb
veterán
válasz
cidalain #81039 üzenetére
Köszi.
Az M89 Pro sem rossz 90-ért, X27, 3/32 és a tesztek alapján elég gyors - egyelőre.
Mondjuk a régiben volt GPS is, ebben már elvileg nincs, de így sem rossz ennyiért.A 4:3 arány is vonzó volt, 8"-on a 16:9/10-nek kicsi a magassága fektetve. De közben arra jutottam, hogy mégis jobb lenne 16:10, ha váltok, főleg mivel a 8.4"-osak már majdnem hasonlóan magasak mint a 4:3 7.9"... és jóval szélesebbek.
De kb. csak a Hi9 Pro maradt 100 USD körül, mint választék.
-
sb
veterán
válasz
cidalain #81019 üzenetére
Hi9 Pro-ról vannak itt hosszú távú tapasztalatok?
Teszt szerint hajlamos a lagra és van fent olyan is neten ahol idővel nagyon belassul.Teclast T8 (de ezt már alig kapni) pedig talán nem annyira tartós az utánaolvasás alapján, vagy ezt rosszul gondolom?
Ez a kettő volt ami között gondolkodtam, ill. M89 (Pro). A simáról jókat írtak, de épp az volt az egyik, hogy smoothabb mint a X20-23 variánsok. A Pro viszont X27 lett, de jónak tűnik.
Valami egyéb, lehetőleg 8.4"-os ajánlat van hasonló árban?
Vagy a fentiek közül melyik lehet ami hosszú távon is jó lehet. Általános használatra ne lassuljon, játék nem lesz rajta. -
gaborbol
őstag
válasz
cidalain #81016 üzenetére
Hello,
Koszi a valaszt. USA-ban elek, ezert irtam dollart.
Teclast M89 Pro lehet jo valasztas? Azt irjak egy olyan mint a mi pad 4.
Nem akarom mokolni, csak megvenni es hasznalni.8” as Lenovobol csak 2 gigas van kb mindenhol, mar szetgugliztam mindent.
Erre a Chuwi Hi9 Pro ra most rakeresek. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
cidalain #81022 üzenetére
Gearbest-en nincs, Banggood-on igen. Ha ránézel erre, ennél csak HK van, ez nem EU raktárról jönne, jól látom ? [link] Nem használtam még a banggood-ot..
Viszont elképesztő, mennyivel olcsóbb első ránézésre, mint az eBay. Persze hozzáteszem, eBay-en behúztam, hogy Europe-ból nézelődjön, így rajta az áfa, a HK-ból érkező banggood-oson nincs (szerintem), úgy van 130 körül most (+ belépési kedvezmény, ha lehet stack-elni a kuponokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged