- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
FireFox1996 #81195 üzenetére
Autóvillamossági műszerész a szakmám, úgyhogy videós segítség nélkül is felismerek egy piros, meg egy fekete vezetéket.
De, a legkisebb pákám is végigolvasztaná a szigetelést a vezetéken. 0,5 -től felfelé bármit megforrasztok, de ez túl vékony az én felszerelésemhez.
Ma elmegyek a Conrad -ba, hátha tudnak adni valamit. -
Somatom
veterán
válasz
FireFox1996 #81170 üzenetére
Igen, ilyesmi, csak a dc csatlakozó külső átmérője 2,5mm. A belsőre még nem jöttem rá. Nagyon valószínű, hogy 0,8mm. Elég fingilinginek tűnik. Olyan, mint a Nokia butatelóké. DC csatlakozót már vettem, csak nincs rajta kábel. A bibi az, hogy nekem nincs címem és havonta csak két hetet vagyok az országban, úgyhogy a kiszállítós rendelés nem játszik. Azért vettem meg inkább atos30 -tól a tabot, mert így el tudta küldeni Foxpost átvevőhelyre.
-
kezman
őstag
válasz
FireFox1996 #81145 üzenetére
Kösz és neked is Dr.NX , csak mert kaptam egy Gravity PRO_2019 tabletet, 10.1" android 9. -el, 3Gb ram és 32Gb tárhely, Spanyol gyártmány(amit kína gyárt) gondolom, szóval nekem huawei telefonom van és a kinézet külömbözik, gondolom mert a tab-on alap android van.
-
cidalain
veterán
válasz
FireFox1996 #81049 üzenetére
16-ért adtam el egy LG 7"-os 1 GB ramos tabot pár hónapja. Ebben meg nagyobb a kép fullHD, ràadásul 2 GB ramos. Persze kérdés, hogy akar e venni valaki ilyen tabot. Ha senki sem, akkor 1 marék rizsért sem fog elmenni.
-
maestro87
őstag
válasz
FireFox1996 #81029 üzenetére
Ezt a garancia dolgot sose fogom megérteni. Ebből az összegből két hasonló hardverrel szerelt tabletet is lehet már venni. Szóval nem tudom miért adják ezt még mindig ilyen drágán, pedig nem egy Apple.
zebede: Az még nem jelenti azt, hogy meg is éri.
Tesztet én se futtattam még, de kimovil szerencsére megteszi helyettünk. :) -
maestro87
őstag
válasz
FireFox1996 #81026 üzenetére
Mitől jó vétel?
Antutu pontszáma 57 ezer, az nagyon kevéske. [link]
Én 30 ezret nem adnék érte, akkor már inkább egy kínai tablet (Teclast / Chuwi) vagy a Mi Pad 4 Plus amivel egy kicsit foglalkozni kell.
-
zebede
őstag
válasz
FireFox1996 #81026 üzenetére
Ez nagyon jó vétel volt, tekintve hogy a 4/64- es P10 100k körül mozog.
-
LGabor001
tag
válasz
FireFox1996 #80970 üzenetére
Fiokot tudok letrehozni de sokmindenhez hozza fer es tudja modositani a dolgokat.
A tablet sok ember szamara elerheto helyen lesz es en csak egy bizonyos weblapot szeretnek engedelyezni, ugy h semmi mast ne tudjon csinalni a tablettel -
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #80810 üzenetére
Tévedtem, ez LTE nélküli változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest